Τop 5 υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα όταν ανακαινίζεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα είναι να το προλάβεις πριν εμφανιστεί ή διογκωθεί! Αν έχεις αποφασίσει ότι θα προχωρήσεις σε ορισμένες αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σου, αξίζει να επενδύσεις λίγα περισσότερα χρήματα για να ολοκληρώσεις και μερικές απολύτως απαραίτητες υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα.

Αυτό θα αναβαθμίσει λειτουργικά το χώρο σου και θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον. Το Douleutaras.gr ρώτησε τους εξειδικευμένους υδραυλικούς της πλατφόρμας του ποιες είναι οι υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα, που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς όταν ανακαινίζει. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τις ανακαλύψουμε μαζί!

Τop 5 υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα όταν ανακαινίζεις!

1. Αντικατάσταση του νιπτήρα της κουζίνας

Η αλλαγή του νιπτήρα της κουζίνας μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις απ’ ότι νόμιζες. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις ορισμένα μέρη για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο νέος νιπτήρας, που έχεις διαλέξει για την κουζίνα σου. Ένας έμπειρος υδραυλικός θα μπορεί να σου πει με σιγουριά τι αλλαγές θα πρέπει να κάνεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα λίγο καιρό μετά την ανακαίνιση του χώρου σου.

2. Αλλαγή των παλιών σωληνώσεων

Αν οι σωληνώσεις πλέον χρονολογούνται, η ανακαίνιση της κουζίνας σου, ίσως είναι η ιδανική ευκαιρία για να τις αλλάξεις! Σε μια καινούργια κουζίνα δεν ταιριάζουν, άλλωστε, σωλήνες δεμένοι με ταινία. Οι υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα, από έμπειρους υδραυλικούς, ή θερμουδραυλικούς, είναι απαραίτητες αν δεν θέλεις να βρεθείς εξ απροόπτου!

3. Εγκατάσταση νέου ψυγείου

Αν σκοπεύεις να συμπεριλάβεις την εγκατάσταση ενός νέου ψυγείου στην ανακαίνιση, μην ξεχάσεις ότι μπορεί να χρειαστεί να γίνουν ορισμένες επαγγελματικές επεμβάσεις. Το πιο απλό παράδειγμα είναι η σύνδεση των σωλήνων ψύξης νερού στα ψυγεία νέας τεχνολογίας. Οι λύσεις σε αυτή την περίπτωση είναι συνήθως δύο. Είτε περνούν μέσω του πατώματος- εργασία που απαιτεί μεγάλη εμπειρία- είτε από πίσω μέρος των ντουλαπιών, κάτω από το νιπτήρα.

4. Απόφραξη αποχετεύσεων

Η ανακαίνιση της κουζίνας σου θα αναστατώσει, ούτως ή άλλως, το σπίτι σου. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη περίοδος για να κάνεις απόφραξη στις αποχετεύσεις; To λάδι, τα φαγητά και τα λίπη είναι ένας βασικός λόγος που βουλώνουν οι σωληνώσεις. Αν δεν έχεις ασχοληθεί τελευταία με αυτό το ζήτημα, θα σου συνιστούμε να εκμεταλλευτείς την περίοδο της αναμπουμπούλας και να λύσεις εκ των προτέρων ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μετά από λίγο καιρό.

5. Eγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων

Όπως το ψυγείο, έτσι και το πλυντήριο πιάτων, ίσως χρειαστούν την εξειδίκευση ενός έμπειρου υδραυλικού για την εγκατάσταση τους. Και στις δύο περιπτώσεις, η τοποθέτηση πιθανότατα θα απαιτήσει αλλαγές που ισοδυναμούν με υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να χρειαστεί να αναδρομολογηθούν οι σωλήνες για να συνδεθούν με το νέο πλυντήριο πιάτων.

Ό,τι και αν ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr! Μπορείς να απευθυνθείς σε εμάς για να σου δώσουμε τις λύσεις που αναζητάς εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Υδραυλικά
Νέα Φιλαδέλφεια 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Θανάσης Π.
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Σήμερα (αποκλειστικά)
Θέρμανση
Χαλάνδρι 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Κώστας Μ.
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Υδραυλικά
Αχαρνές 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Θανάσης Π.
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Σήμερα (αποκλειστικά)
Κόστος 50,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

2,4

επρεπε να κλείσει τον γενικο νερου πριν αρχισει την εργασια, διστυχως πλημμυρήσαμε.....

Για: Θανάσης Παπαντώνης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Δεν μπορώ να περιγράψω ποσο εξυπηρετικός, γρήγορος, σοβαρός, ακριβής και φιλότιμος ηταν ο κ. Τριανταφυλλου. μας άλλαξε παλιό τρυπιμενο θερμοσίφωνα με καινουριο με την εγγύηση του, έκανε όλη την εγκατάσταση μιας και είχαν σαπίσει όλα τα παλιά από χρόνια, μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που συνέλαβε τη δουλειά. Το ίδιο βράδυ ειμαδταν ετοιμοι. Τον ευχαριστώ πολύ και διαβεβαίωνω προς δύσκολα βρίσκονται τόσο εχέγγυα άτομα.

Για: Δημήτρης Τριανταφύλλου / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Αμεση εξυπηρέτηση !!!!Το συνεργείο εντόπισε το πρόβλημα διαρροής, και η επιδιόρθωση έγινε με το λιτότερο δυνατόν κόστος !Ευχαριστώ πολύ!

Για: Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Συνεπείς στην ώρα, πολύ γρήγορος και αποτελεσματικός. Έκανε παραπάνω πράγματα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για: Μανώλης Λαμπαρδάκης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Γρήγορος, ικανός επαγγελματίας που ξέρει την δουλειά.

Για: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Άψογος επαγγελματίας. Με κάλεσε άμεσα, ήρθε γρήγορα διόρθωσε τα πάντα. Άμεση επικοινωνία, απόλυτα ευχαριστημένος. Τον συστήνω.

Για: Μανώλης Λαμπαρδάκης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες