Τop 5 υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα όταν ανακαινίζεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα είναι να το προλάβεις πριν εμφανιστεί ή διογκωθεί! Αν έχεις αποφασίσει ότι θα προχωρήσεις σε ορισμένες αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σου, αξίζει να επενδύσεις λίγα περισσότερα χρήματα για να ολοκληρώσεις και μερικές απολύτως απαραίτητες υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα.

Αυτό θα αναβαθμίσει λειτουργικά το χώρο σου και θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον. Το Douleutaras.gr ρώτησε τους εξειδικευμένους υδραυλικούς της πλατφόρμας του ποιες είναι οι υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα, που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς όταν ανακαινίζει. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τις ανακαλύψουμε μαζί!

Τop 5 υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα όταν ανακαινίζεις!

1. Αντικατάσταση του νιπτήρα της κουζίνας

Η αλλαγή του νιπτήρα της κουζίνας μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις απ’ ότι νόμιζες. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις ορισμένα μέρη για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο νέος νιπτήρας, που έχεις διαλέξει για την κουζίνα σου. Ένας έμπειρος υδραυλικός θα μπορεί να σου πει με σιγουριά τι αλλαγές θα πρέπει να κάνεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα λίγο καιρό μετά την ανακαίνιση του χώρου σου.

2. Αλλαγή των παλιών σωληνώσεων

Αν οι σωληνώσεις πλέον χρονολογούνται, η ανακαίνιση της κουζίνας σου, ίσως είναι η ιδανική ευκαιρία για να τις αλλάξεις! Σε μια καινούργια κουζίνα δεν ταιριάζουν, άλλωστε, σωλήνες δεμένοι με ταινία. Οι υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα, από έμπειρους υδραυλικούς, ή θερμουδραυλικούς, είναι απαραίτητες αν δεν θέλεις να βρεθείς εξ απροόπτου!

3. Εγκατάσταση νέου ψυγείου

Αν σκοπεύεις να συμπεριλάβεις την εγκατάσταση ενός νέου ψυγείου στην ανακαίνιση, μην ξεχάσεις ότι μπορεί να χρειαστεί να γίνουν ορισμένες επαγγελματικές επεμβάσεις. Το πιο απλό παράδειγμα είναι η σύνδεση των σωλήνων ψύξης νερού στα ψυγεία νέας τεχνολογίας. Οι λύσεις σε αυτή την περίπτωση είναι συνήθως δύο. Είτε περνούν μέσω του πατώματος- εργασία που απαιτεί μεγάλη εμπειρία- είτε από πίσω μέρος των ντουλαπιών, κάτω από το νιπτήρα.

4. Απόφραξη αποχετεύσεων

Η ανακαίνιση της κουζίνας σου θα αναστατώσει, ούτως ή άλλως, το σπίτι σου. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη περίοδος για να κάνεις απόφραξη στις αποχετεύσεις; To λάδι, τα φαγητά και τα λίπη είναι ένας βασικός λόγος που βουλώνουν οι σωληνώσεις. Αν δεν έχεις ασχοληθεί τελευταία με αυτό το ζήτημα, θα σου συνιστούμε να εκμεταλλευτείς την περίοδο της αναμπουμπούλας και να λύσεις εκ των προτέρων ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μετά από λίγο καιρό.

5. Eγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων

Όπως το ψυγείο, έτσι και το πλυντήριο πιάτων, ίσως χρειαστούν την εξειδίκευση ενός έμπειρου υδραυλικού για την εγκατάσταση τους. Και στις δύο περιπτώσεις, η τοποθέτηση πιθανότατα θα απαιτήσει αλλαγές που ισοδυναμούν με υδραυλικές εργασίες στην κουζίνα. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να χρειαστεί να αναδρομολογηθούν οι σωλήνες για να συνδεθούν με το νέο πλυντήριο πιάτων.

Ό,τι και αν ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr! Μπορείς να απευθυνθείς σε εμάς για να σου δώσουμε τις λύσεις που αναζητάς εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Βάρη 24/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΥΔΡΟ Τ.
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Υδραυλικά
Αθήνα 24/09/2020
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Β.
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Κόστος 100,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ευγενής, αξιόπιστος και στην ώρα του. Μας εξυπηρέτησε σε μία κατάσταση αρκετά επείγουσα.

Για: Φώτης Ρουσούδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Πρωτη φορα που ζημια δεν με αγχωσε! Εξαιρετικος ο κ. Παππας τοσο στην δουλεια του οσο και στην συμπεριφορα! Τον συνιστω ανεπιφυλακτα και ευχαριστω το site εδω για την εξυπηρετηση!

Για: ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,8

Πολυ καλη δουλεια. Τελεια επικοινωνια

Για: WMD Solution / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Αμεση εξυπηρετηση

Για: Φώτης Ρουσούδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Ο τεχνικός που με επισκέφθηκε ήταν πολύ εξυπηρετικός και μετά από τον έλεγχο που έκανε μου εξήγησε το πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα και το διόρθωσε άμεσα. Το κόστος χαμηλότερο απ' ότι περίμενα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα

Για: Παναγιώτης Βαγιόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,9

Πολύ άμεση ανταπόκριση για προγραμματισμό της επισκευής (απάντησε το ίδιο βράδυ και προγραμματίσαμε ραντεβού για την επόμενη το μεσημέρι). Πρότεινε εναλλακτικές λύσεις, ήταν ευέλικτος προκειμένου να ολοκληρωθεί η επισκευή την ίδια μέρα και δείχνει αξιόπιστος.

Για: Παναγιώτης Βαγιόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες