Βάψιμο Καλοριφέρ: Τι υλικά χρειάζεσαι & Πώς να το κάνεις;

Βάψιμο Καλοριφέρ

Θεωρείς ότι το καλοριφέρ χαλάει την διακόσμηση του σπιτιού σου; Σκέφτεσαι να το βάψεις και να το μετατρέψεις σε διακοσμητικό στολίδι του χώρου σου; Το βάψιμο καλοριφέρ, μπορεί να σε δυσκολέψει και σίγουρα αναρωτιέσαι πώς θα καλύψεις όλη του την επιφάνεια χωρίς να αφήσεις κενά σημεία. Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές του Douleutaras.gr μας πληροφόρησαν για τα υλικά που θα χρειαστείς και για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνει το βάψιμο του καλοριφέρ εύκολο. Διάβασε παρακάτω και κάνε το βάψιμο του καλοριφέρ μία εύκολη και δημιουργική εργασία.

Υλικά που θα χρειαστείς για βάψιμο καλοριφέρ!

  1. Πινέλο
  2. Μικρό ρολό για βάψιμο καλοριφέρ
  3. Σκαφάκι
  4. Φύλλα εφημερίδας
  5. Γυαλόχαρτο
  6. Πανί
  7. Γάντια μιας χρήσης
  8. Βερνίκι για μεταλλικές επιφάνειες
Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία του βαψίματος του καλοριφέρ, συγκέντρωσε όλα τα υλικά δίπλα σου και προετοίμασε τον χώρο. Κάλυψε το πάτωμα αλλά και τους τοίχους γύρω από το σώμα του καλοριφέρ με εφημερίδες και χαρτοταινία. Τώρα, είσαι έτοιμος για να αρχίσεις την διαδικασία για το βάψιμο του καλοριφέρ.

Πώς να βάψεις το καλοριφέρ;

Άνοιξε τα κουφώματα.

Ξεκινώντας, είναι απαραίτητο να ανοίξεις τα κουφώματα του σπιτιού ώστε να αεριστεί καλά ο χώρος, να μην υπάρχει υγρασία και να μπορείς να βάφεις χωρίς να σε ενοχλεί η μυρωδιά. Μπορεί να μην σου φαίνεται σημαντικό, όμως στην πορεία η έντονη μυρωδιά από το βερνίκι σε συνδυασμό με την κούραση από τις εργασίες, θα σε ταλαιπωρήσει.

Φόρεσε Γάντια.

Τα ειδικά γάντια, είναι σημαντικό να τα φοράς καθ' όλη την διαδικασία του βαψίματος ώστε να μην έρθεις σε επαφή με τα χρώματα. Εάν βάψεις τα χέρια σου, θα παιδευτείς πολύ να αφαιρέσεις το βερνίκι. Ακόμη, υπάρχει ο κίνδυνος κάποιας αλλεργίας. Προτίμησε λοιπόν, να προμηθευτείς τα γάντια για να είσαι ήρεμος.

Καθάρισε όλο το σώμα του καλοριφέρ.

Όπως και στο βάψιμο των τοίχων έτσι και στο βάψιμο καλοριφέρ, η επιφάνεια του σώματος πρέπει να καθαρίζεται καλά προτού βαφεί. Η σκόνη που συγκεντρώνουν τα σώματα του καλοριφέρ και σκασίματα που έχει υποστεί το προηγούμενο χρώμα, πρέπει να αφαιρεθούν για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Πάρε ένα πανί και τοποθέτησε επάνω ένα ουδέτερο καθαριστικό. Βούτηξέ το στο νερό και άρχισε να καθαρίζεις απαλά την επιφάνεια του καλοριφέρ, μέχρι να φαίνεται απόλυτα καθαρό.

Βάψε με πινέλο και μικρό ρολό το καλοριφέρ.

Αφού στεγνώσει καλά το καλοριφέρ, άρχισε να βάφεις με το ειδικό βερνίκι για μέταλλα. Ξεκίνησε να βάφεις τις μεγάλες επιφάνειες με ρολό και όπου δυσκολευτείς χρησιμοποίησε πινέλο. Άφησε το σώμα να στεγνώσει για όσο διάστημα συστήνεται στην συσκευασία των χρωμάτων.

Συμβουλή για αρχάριους!

Μην χρησιμοποιήσεις πλαστικό χρώμα ή λαδομπογιά.

Τα σώματα του καλοριφέρ, χρειάζονται ειδικό χρώμα για μέταλλα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις πλαστικό χρώμα ή λαδομπογιά, το χειμώνα που θα είναι αναμμένα τα σώματα, θα σκάσει το χρώμα. Εάν διάβασες όλα τα παραπάνω, τότε έχεις ότι χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις μόνος σου το βάψιμο του καλοριφέρ. Μπορείς να κάνεις το καλοριφέρ σου ακόμη πιο εντυπωσιακό, βάφοντάς το με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού. Ζήτα την βοήθεια των ελαιοχρωματιστών μας για το βάψιμο του καλοριφέρ και θα αποκτήσεις στον χώρο σου το στολίδι που σου έλειπε! βάψιμο καλοριφέρ

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εσωτερικό Βάψιμο
Αχαρνές 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
Τίμος Σ.
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Άμεσα
Τεχνοτροπία
Παλαιό Φάληρο 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
Ανδρέας Τ.
Είδος βαψίματος:
Τεχνοτροπία
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
26 τ.μ. - 70 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Άμεσα
Κόστος 560,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Επαγγελματίας πανω από όλα. Ορίσαμε ημερομηνίες και ήρθε όπως ακριβώς συμφωνήθηκε. Η εμπειρία με το συνεργείο του κύλησε ομαλά και με εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Με άλλα λόγια: 1) προσιτός στην τιμή 2) γρήγορος στην διεκπεραίωση αλλά με ποιοτικό αποτέλεσμα. 3) χρειαστηκαν παραπάνω μέρες και δεν χρέωσε επιπλέον πέρα από ότι συμφωνήσαμε 4) Καθαρό συνεργείο και με μεράκι που ακόμα και σε λάθος επιλογή χρώματος θα συμβουλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εννοείται ότι κέρδιζει τον πελάτη με το πόσο ανθρώπινα φέρεται. Φυσικά και αναμένω να συνεργαστούμε ξανα στο κοντινό μέλλον.

Για: Πέτρος Σαββίδης / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Πολυ σωστός επαγγελματίας και γρήγορος στη δουλειά του

Για: Νίκος Σταφάι / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ταχύτητα, συνέπεια και σχολαστικότητα, σε πολύ λογικό κόστος. Είναι χαρά να γνωρίζεις ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους! Αντιμετώπισαν τον χώρο μου με προσοχή και επιμέλεια που θα αντιστοιχούσε σε χώρο δικό τους. 1000 μπράβο! Σμαρώ

Για: Ιούλιος Κονίνης / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Πολύ καλή επικοινωνία, καλός επαγγελματίας ολοκλήρωσε την δουλειά άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για: Μάριος Τσούπης / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Εξαιρετικός

Για: Νίκος Σταφάι / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Ευχαριστούμε πολύ για όλα άριστη εξυπηρέτηση!!! Βάψαμε το σπίτι μας και όλα έγιναν όπως είχαμε συνεννοηθεί με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, καθαριότητα.Ο Αχιλλέας άψογος τον συστήνω ανεπιφύλακτα καταπληκτική δουλειά, μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!

Για: Mr. Paint / Ελαιοχρωματισμοί