Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένο Ψυκτικό για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού, Μεταφορά & Εγκατάσταση!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Καταχώρησε τη Συντήρηση Κλιματιστικού για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά για Συντήρηση Κλιματιστικού

Αξιολόγησε την εμπειρία σου

Αξιολόγησε την ποιότητα της εργασίας που έλαβες από τον ψυκτικό μας

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Η εξυπηρέτηση για όλες τις εργασίες (Εγκατάσταση/Συντήρηση/Επισκευή) γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών.
π.χ.: Επισκευή, Συντήρηση
 • Επισκευή κλιματιστικού
 • Συντήρηση κλιματιστικού
 • Εγκατάσταση Κλιματιστικού
 • Απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού
 • Απεγκατάσταση κλιματιστικού
π.χ.: Συμβατικό, Inverter
 • Συμβατικό (on/off)
 • Inverter
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Οικιακού τύπου, Επαγγελματικού τύπου
 • Οικιακού Τύπου
 • Επαγγελματικού Τύπου (Καναλάτο)
π.χ.: 9000 - 14000, 15000 - 24000
 • 9000 - 14000
 • 15000 - 24000
 • 25000+
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Εντός 3 εργάσιμων ημερών
 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/7/2019

Απεγκατάσταση κλιματιστικού

Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις ανακαίνιση, να μετακομίσεις ή να αλλάξεις κλιματιστικό, η απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι απαραίτητη εργασία για το χώρο σου. Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείς για απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού σε τιμές ανταγωνιστικές τιμές, στον ίδιο ή διαφορετικό χώρο.

Έτσι, σε περίπτωση που θέλεις να αποσυνδέσεις το κλιματιστικό σου και να το μεταφέρεις σε άλλο σπίτι, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε εξυπηρετήσουν με μεταφορά κλιματιστικού και εκ νέου εγκατάσταση στο χώρο που επιθυμείς. Η εμπειρία τους σε σχετικές εργασίες είναι η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλεια και την πλήρη λειτουργικότητα του air condition σου.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση και απεγκατάσταση κλιματιστικού;

Ποια είναι τα βασικά στάδια για απεγκατάσταση κλιματιστικού;

1. Μάζεμα υγρών κλιματιστικού και άδειασμα φρέον

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα κατά την απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι η προσεκτική αφαίρεση του ψυκτικού υγρού. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματία ψυκτικό, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

2. Διακοπή ηλεκτρικής παροχής

Πριν οποιαδήποτε διαδικασία, διακόπτουμε την ηλεκτρική παροχή κατεβάζοντας το γενικό διακόπτη.

3. Αποξήλωση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Έπειτα, ο ψυκτικός θα απεκαταστήσει την εξωτερική μονάδα, αποσυνδέοντας το καλώδιο της ηλεκτρικής παροχής και το καλώδιο εντολών που συνδέει την εξωτερική με την εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Τέλος, θα αποσυνδέσει τις ψυκτικές σωληνώσεις και θα κατεβάσει την εξωτερική μονάδα και τη βάση της.

4. Αποσύνδεση εσωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Ο ψυκτικός θα ανοίξει μια μικρή τρύπα στον τοίχο, στο σημείο όπου έχουν περαστεί τα καλώδια και οι ψυκτικοί σωλήνες και θα τα αφαιρέσει με προσοχή τραβώντας τα προς τα μέσα.

5. Αφαίρεση μονάδας κλιματιστικού

Σε αυτό το στάδιο ο ψυκτικός θα αφαιρέσει το κλιματιστικό από τον τοίχο και θα κλείσει  τις τρύπες που δημιουργήθηκαν με την αποξήλωση.

6. Προσεκτική συσκευασία μονάδας κλιματιστικού

Με την αποσύνδεση της εσωτερικής μονάδας, ολοκληρώνεται η απεγκατάσταση του κλιματιστικού σου και είναι έτοιμο για μεταφορά. Αν έχεις σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσεις το κλιματιστικό σου, δώσε σημασία στην προσεκτική του συσκευασία, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα και να θυμάσαι ότι η μεταφορά κλιματιστικού πρέπει να γίνεται πάντα σε όρθια θέση.

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού: Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία;

Ένας έμπειρος επαγγελματίας της πλατφόρμας μας μπορεί να αναλάβει την απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού, σε τιμές πολύ προσιτές. Οι τεχνικοί μας φροντίζουν για την επανεγκατάσταση του air condition σου στον ίδιο χώρο ή τη μεταφορά κλιματιστικού σε άλλο χώρο της επιλογής σου. Είναι πιθανό για τη μεταφορά να υπάρξει μια έξτρα χρέωση, ανάλογα με την τοποθεσία που θέλεις να εγκαταστήσεις τη συσκευή.

Η επιλογή του σημείου που θα τοποθετήσεις το κλιματιστικό σου, πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να εμποδίζει την αποτελεσματική λειτουργία του κλιματιστικού σου. Ένας έμπειρος τεχνικός θα μελετήσει το χώρο, ώστε να πετύχει την ιδανικότερη κατεύθυνση του αέρα με τις λιγότερες απώλειες. Τέλος, αφού έχει ξανασυνδεθεί το κλιματιστικό σου, είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσεις σε μια προληπτική συντήρηση.

Για να έχεις μια πρώτη εικόνα και να γνωρίζεις τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην απεγκατάσταση κλιματιστικού, μιλήσαμε με τους επαγγελματίες ψυκτικούς μας και συγκεντρώσαμε τα βασικά στάδια απεγκατάστασης κλιματιστικού και τι πρέπει να προσέξεις

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για απεγκατάσταση κλιματιστικού;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στην απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού. Εξυπηρετούν κάθε μάρκα και είδος κλιματιστικού, όπως κλιματιστικά τοίχου, κλιματιστικά δαπέδου, κλιματιστικά οροφής τύπου κασέτες, κλιματιστικά ντουλάπα, φορητά κλιματιστικά, κλιματιστικά τύπου καναλάτο και multi συστήματα κλιματισμού.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για απεγκατάσταση κλιματιστικού, για μεταφορά κλιματιστικού ή για απεγκατάσταση και εγκατάσταση air condition σε τοποθεσία της επιλογής σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απεγκατάσταση του Κλιματιστικού τους

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
521 αξιολογήσεις

Επαγγελματιες

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Άψογη Εξυπηρέτηση, Στην ώρα τους και Γνώστες.

φωτογραφία επαγγελματία
Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. C.
271 αξιολογήσεις

Γρήγοροι, συνεπείς και πολύ ευγενικοί. Να τους προτιμήσετε.

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπείς κι επαγγελματίες και γρήγοροι στην εγκατάσταση των 5 κλιματιστικών που ζητήσαμε. Καλή τιμή και πολύ καλές υπηρεσίες!

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Σ.
220 αξιολογήσεις

Σωστός γενικά επαγγελματίας αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή του αερίου που πρόσθεσε. Αλλά ευγενικός και επεξηγηματικός

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Π.
165 αξιολογήσεις

πολύ καλή δουλειά, μπραβ

Σχετικά άρθρα

Οδηγός για να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό για το χώρο σου!

Είναι η πρώτη φορά που θέλεις να ψάξεις για καινούργιο κλιματιστικό, χάλασε το προηγούμενο ή μήπως δεν είσαι

Περισσότερα
Καθάρισε το κλιματιστικό σου με ξύδι σε 3 απλά βήματα!

Εάν έχεις κλιματιστικό στο σπίτι σου, δεν είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι λειτουργούσε ασταμάτητα το καλοκαίρι

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εγκατάστασης, επισκευής και απεγκατάστασης κλιματιστικού. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να αναλάβουν την απεγκατάσταση κλιματιστικού, τη μεταφορά και την εγκατάστασή του σε άλλο μέρος. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές, μας κάνουν την καλύτερη επιλογή στην απεγκατάσταση κλιματιστικού. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!   

Δημήτρης Κ.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Περιστέρι
384 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην απεγκατάσταση, μεταφορά και επανεγκατάσταση κλιματιστικού. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον κλάδο, έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία και αρκετές γνώσεις στο αντικείμενο. Στην εργασία μου δίνω μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα της εργασίας μου. Θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω στην απεγκατάσταση κλιματιστικού, άμεσα και υπεύθυνα! 

Γιάννης Λ.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις

Εδώ και 25 χρόνια, αναλαμβάνω την εγκατάσταση, την επισκευή, τη συντήρηση και την απεγκατάσταση κλιματιστικού, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπαθώ να εξελίσσω συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρω και στοχεύω στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μου. Παραμένω καθημερινά για να σας εξυπηρετήσω στην εργασία σας! 

Δημήτριος Π.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Πετρούπολη
160 αξιολογήσεις

Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού, στις καλύτερες τιμές. Στη δουλειά μου εργάζομαι με μεράκι, αξιοπιστία, συνέπεια και τηρώ τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Σέβομαι το χώρο του πελάτη και τις απαιτήσεις του για την εργασία και προσπαθώ να προσαρμόζω τις υπηρεσίες μου στις ανάγκες του. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να με εμπιστευτείτε για την εργασία σας! 

Παναγιώτης Π.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη
165 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην απεγκατάσταση, μεταφορά και επανεγκατάσταση κλιματιστικού. Η απεγκατάσταση κλιματιστικού αποτελεί μία εργασία που έχουμε αναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η ομάδα μας κατέχει όλη την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. 

Σχετικές υπηρεσίες