Επισκευή & Service Κλιματιστικού

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Επισκευή Κλιματιστικού Κάθε Μάρκας από Αξιολογημένους Τεχνικούς!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την Τοποθέτηση Κλιματιστικού για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά για Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Αξιολόγησε την εμπειρία σου

Αξιολόγησε την ποιότητα της ψυκτικής εργασίας που έλαβες από τον ψυκτικό μας

Τελευταία ενημέρωση: 30/5/2019

 

Επισκευή κλιματιστικού - service air condition

Μια βλάβη στο κλιματιστικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου, δεν είναι ποτέ ευχάριστη υπόθεση. Η άμεση επισκευή κλιματιστικού από έμπειρο επαγγελματία κρίνεται απαραίτητη, για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που θα σου στερήσει τη δροσιά ή τη θέρμανσή σου. Ανάλογα με το είδος βλάβης που αντιμετωπίζεις, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση για service air condition.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους τεχνικούς για κάθε περίπτωση προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Από την απλή αναπλήρωση ψυκτικού υγρού, ως την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού και άλλες δύσκολες περιπτώσεις, έχουμε τη λύση που χρειάζεσαι. Επίσης, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά για service κλιματιστικού, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν το service air condition

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
467 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας,εμεινα απολυτα ικανοποιημενη

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
329 αξιολογήσεις

Γρήγορος και σωστός, με όλη τη σημασία των λέξεων!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Άψογη Εξυπηρέτηση, Στην ώρα τους και Γνώστες.

φωτογραφία επαγγελματία

πολυ καλος τεχνικος με εμπειρια και γνωση αλλα επεξηγηση σε αποριες που ειχα.

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
177 αξιολογήσεις

Τον ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ καλός επαγγελματίας!

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Π.
165 αξιολογήσεις

Έγινε πολύ σχολαστικός καθαρισμός του κλιματιστικού στο σπιτι μου. Ο επαγγελματίας ήταν συνεπής και πολύ καλός στη δουλειά του!

Πόσο κοστίζει μια επισκευή κλιματιστικού / air condition;

Μέσος όρος τιμής: €50

Μια επισκευή κλιματιστικού από έμπειρο επαγγελματία της πλατφόρμας μας μπορεί να σου κοστίσει από 15-350€. Ωστόσο, η τιμή θα εξαρτηθεί από το είδος βλάβης που αντιμετωπίζεις και το κόστος των ανταλλακτικών που πιθανώς θα χρειαστούν.

Ανανεώθηκε: 22 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της επισκευής του κλιματιστικού σου.

€15
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€350
Μέγιστο

Σχετικά άρθρα

5 πιθανές αιτίες που Αναβοσβήνει το Λαμπάκι του Κλιματιστικού!

Το κλιματιστικό είναι μία συσκευή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις χειμώνα – καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι

Περισσότερα
Γιατί δεν βγάζει ζεστό αέρα το κλιματιστικό;

Ένα μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις το καλοκαίρι, είναι η έλλειψη δροσιάς. Ειδικά αν μένεις σε μεγάλη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για επισκευή - service κλιματιστικού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Κ. Επισκευή & Service Κλιματιστικού - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις επισκευές για όλες τις μάρκες κλιματιστικών. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε βλάβη. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διαθέτουμε όλο τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό για να αναλαμβάνουμε όλες τις βλάβες που μπορούν να προκύψουν. Εργαζόμαστε καθημερινά και είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας! 
Δημήτρης Κ. Επισκευή & Service Κλιματιστικού - Περιστέρι
329 αξιολογήσεις
Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και διαθέτω πολύ μεγάλη εμπειρία στην επισκευή κλιματιστικού. Η ομάδα μου αποτελείται από εξειδικευμένους ψυκτικούς που είναι πλήρως καταρτισμένοι στην επισκευή και το service κλιματιστικών. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και το service και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και πιο εξειδικευμένες εργασίες, όπως είναι η επισκευή πλακέτας κλιματιστικού. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την εργασία σας! 
Γιάννης Λ. Επισκευή & Service Κλιματιστικού - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Εδώ και 25 χρόνια, εργάζομαι καθημερινά προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στην επισκευή και το service κλιματιστικών. Η πολυετής εμπειρία μου, μου επιτρέπει να αντιμετωπίζω άμεσα και αποτελεσματικά, οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο κλιματιστικό σας. Στοχεύω στην άμεση εξυπηρέτηση και την παροχή μοναδικών λύσεων για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παραμένω στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσω και τη δική σας εργασία αποτελεσματικά. 
Δημήτριος Π. Επισκευή & Service Κλιματιστικού - Πετρούπολη
135 αξιολογήσεις
Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην επισκευή κλιματιστικού. Εργάζομαι με μεράκι, αξιοπιστία και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω. Τα αποτελέσματα των εργασιών μου είναι ποιοτικά και εξασφαλίζουν πως δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά το ίδιο πρόβλημα με το κλιματιστικό σας. Σέβομαι το χώρο των πελατών μου και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα της εργασίας μας. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στις καλύτερες τιμές!   
Παναγιώτης Π. Επισκευή & Service Κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη
165 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της επισκευής και του service κλιματιστικών. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ψυκτικούς που διαθέτουν όλες τις γνώσεις και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, για να προσφέρουν στους πελάτες μας, μοναδικές υπηρεσίες. Καλύπτουμε μία ευρεία γκάμα εργασιών και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία, από απλό service μέχρι την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού. Καταχωρήστε την εργασία σας και θα σας στείλουμε, άμεσα, την προσφορά μας! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες για τις οποίες θα χρειαστείς επαγγελματία για επισκευή κλιματιστικού;

Υπάρχουν αρκετές αιτίες που μπορούν να σε αναγκάσουν να βρεις άμεσα τεχνικό για επισκευή air condition. Οι επισκευές κλιματιστικών είναι εργασίες που απαιτούν εξειδίκευση και τεχνογνωσία, προκειμένου να φέρουν αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια.

1. Το κλιματιστικό δεν λειτουργεί: Προσπαθείς μάταια να ανάψεις το κλιματιστικό σου, αλλά αυτό δεν λειτουργεί με τίποτα; Αν και φαντάζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα, η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ πιο απλή. Πριν προχωρήσεις στην αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία για επισκευές κλιματιστικών, έλεγξε μερικά απλά πράγματα, όπως αν βρίσκεται στην πρίζα ή αν το τηλεχειριστήριο έχει μπαταρίες.

2. Βουλωμένα φίλτρα κλιματιστικού: Αν βγαίνει μια άσχημη μυρωδιά από το κλιματιστικό σου ή έχει μειωμένη απόδοση, πρέπει να σκεφτείς ότι μάλλον έχουν βουλώσει τα φίλτρα του. Η επισκευή κλιματιστικού είναι απαραίτητη  για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει σε περαιτέρω βλάβη στον ανεμιστήρα και το συμπιεστή του κλιματιστικού.

3. Διαρροή φρέον από το κλιματιστικό: Η απώλεια φρέον είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο και η συμπλήρωσή του δεν θα λύσει το πρόβλημα αφού το υγρό σταδιακά θα διαρρεύσει ξανά και το κλιματιστικό δεν θα λειτουργεί. Σε αυτή την περίπτωση, στο service κλιματιστικών απαιτείται ο εντοπισμός της διαρροής και η επισκευή της.

4. Αυξομείωση ισχύος και συνεχής λειτουργία κλιματιστικού: Η συχνότερη αιτία για αυτό το πρόβλημα είναι η βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν τη θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο κλιματιστικό σου.

5. Βλάβη πλακέτας ή σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Το πρόβλημα θα γίνει άμεσα αισθητό, καθώς θα προκαλέσει μειωμένη απόδοση θερμότητας και ψύξης. Ένας επαγγελματίας θα προχωρήσει εύκολα στην αντικατάσταση ή επισκευή πλακέτας κλιματιστικού και του σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Αν θες να αποφύγεις όσο γίνεται τα παραπάνω και πολλά ακόμα προβλήματα, πρέπει να φροντίζεις για την τακτική συντήρηση και service του κλιματιστικού σου. Αν και δε μπορείς να εξασφαλίσεις ότι το κλιματιστικό σου δε θα παρουσιάσει κάποια βλάβη, μειώνεις αρκετά την πιθανότητα και εξασφαλίζεις πολλά ακόμη οφέλη.

Ποια οφέλη προσφέρει το επαγγελματικό service κλιματιστικών;

Το service κλιματιστικών, εκτός από την αποτελεσματική επισκευή των βλαβών, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην καθημερινή λειτουργία και την απόδοση του κλιματιστικού σου. Τα πιο σημαντικά οφέλη που προσφέρει το service κλιματιστικών είναι τα εξής:

  • Επίτευξη μέγιστης απόδοσης κλιματιστικού και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας

  • Μακροζωία της συσκευής και αντοχή στο χρόνο

  • Μείωση του θορύβου και καλύτερη λειτουργία

  • Εξοικονόμηση χρημάτων μέσω της αποφυγής σοβαρών βλαβών

  • Καλύτερη ποιότητα αέρα

Αν θες να πετύχεις τα παραπάνω, αρκεί μια τακτική συντήρηση και service κλιματιστικού, ανάλογα με την είδος και τη μάρκα του κλιματιστικού σου.

Ποιο είναι το ενδεικτικό κόστος για τις πιο συχνές βλάβες των κλιματιστικών;

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να αντιμετωπίσεις, που θα σε αναγκάσουν να κάνεις άμεσα επισκευή κλιματιστικού, είναι οι εξής:

1. Επισκευή πλακέτας κλιματιστικού:

Πρόκειται, ίσως, για το πιο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, αλλά και με το πιο υψηλό κόστος. Ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο κλιματιστικού σου, για την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού θα χρειαστείς και διαφορετικά ανταλλακτικά. Ενδεικτικά, τα ανταλλακτικά αυτά μπορεί να κοστίζουν από 50-350€.

Έτσι, αναλόγως επηρεάζεται η τιμή για την επισκευή. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη συσκευή σου, στις πιο προσιτές τιμές. Τα εργατικά για τη συγκεκριμένη εργασία διαμορφώνονται, περίπου, στα 50€.

2. Επισκευή διαρροής φρέον:

Δεν είναι φυσιολογικό να χάνεται από το κλιματιστικό σου το ψυκτικό υγρό (φρέον). Συνεπώς, αν έχεις απώλεια φρέον, πιθανώς σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή, που απαιτεί επισκευή κλιματιστικού. Η μέση τιμή για την επισκευή air condition σε αυτή την περίπτωση διαμορφώνεται στα 100€, όπου συμπεριλαμβάνονται τα εργατικά και τα υλικά.

3. Επισκευή κλιματιστικού που τρέχει νερά:

Πρόκειται για μια εργασία που φαίνεται σοβαρή, αλλά μπορεί να διορθωθεί αρκετά εύκολα, από έναν έμπειρο επαγγελματία στις επισκευές κλιματιστικών. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιο οικονομική από την επισκευή πλακέτας κλιματιστικού, που αποτελεί πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αν από το air condition σου τρέχουν νερά, η συγκεκριμένη επισκευή θα σου κοστίσει περίπου 20€.

4. Διάγνωση βλάβης κλιματιστικού

Η επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού μας στο χώρο σου για διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις, θα σου κοστίσει 15€. Ωστόσο, αν ολοκληρώσεις την επισκευή air condition με τον ίδιο επαγγελματία, αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή της επισκευής.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

 

Συνοψίζοντας, το ενδεικτικό κόστος για τις πιο συχνές βλάβες ενός κλιματιστικού είναι: 

 

Βλάβες  Κόστος Επισκευής
Επισκευή Πλακέτας Κλιματιστικού 50-350€
Επισκευή Διαρροής Φρέον 100€
Επισκευή Κλιματιστικού που τρέχει νερά 20€
Διάγνωση Βλάβης 15€

 

Γιατί να επιλέξεις τους ψυκτικούς του Douleutaras.gr για επισκευή κλιματιστικού;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σου για άμεσες επισκευές κλιματιστικών. Το service κλιματιστικού είναι επείγουσα εργασία και οι τεχνικοί μας κατανοούν πόσο σημαντικό είναι το air condition για την άνετη καθημερινότητά σου. Έτσι, φροντίζουν για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σου, προμηθεύοντάς σε με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την ποιοτική επισκευή air condition και επισκευή πλακέτας κλιματιστικού κάθε μάρκας και τεχνολογίας συμβατικής ή inverter. Mερικές από τις μάρκες air condition που εξυπηρετούν είναι οι Daikin, Whirlpool, Toshiba, Sharp, Samsung, Pitsos, Panasonic, Morris, Mitsubishi, Mercury, Haier, Gree, General Electric, Fujitsu, Finlux, F&U, Electrolux, Daewoo, Crown, Hitachi, και Toyotomi.

Αν χρειάζεσαι άμεσα έμπειρο τεχνικό για επισκευή κλιματιστικού, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά για service air condition, από εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει