Κατασκευαστικές εταιρείες

Βρες τις καλύτερες Κατασκευαστικές Εταιρείες Άμεσα & Αξιόπιστα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 04/6/2019

Τι εργασίες αναλαμβάνει μία κατασκευαστική εταιρεία;

Μία κατασκευαστική εταιρεία αποτελείται από πληθώρα επαγγελματιών και αναλαμβάνουν εργασίες που σχετίζονται με κατασκευές σπιτιών. Οι κατασκευαστικές εταιρείες σπιτιών εξυπηρετούν εξ' ολοκλήρου εργασίες ανακαινίσεων σπιτιών και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να αναλάβουν:

Επίσης, πολλές κατασκευαστικές εταιρείες αναλαμβάνουν ενεργειακές επιθεωρήσεις, έκδοση αδειών λειτουργίας ενός χώρου και ανακαίνιση μικρότερων χώρων όπως ανακαίνιση διαμερισμάτων. 

Tέλος, οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν να δώσουν εναλλακτικές λύσεις σε ήδη υπάρχουσες μελέτες και να τις τροποποιήσουν. 

Γιατί να επιλέξεις μία κατασκευαστική εταιρεία;

Τα τεχνικά γραφεία και οι κατασκευαστικές εταιρείες απαρτίζονται κυρίως από ειδικότητες, απαραίτητες για ολοκληρωμένες κατασκευές σπιτιών όπως: πολιτικός μηχανικός, τοπογράφος μηχανικός, αρχιτέκτονας και από πλήρες συνεργείο για την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών. Προτιμώνται σε περιπτώσεις μεγάλων έργων, όπου χρειάζεται η συνεργασία πολλών ειδικοτήτων επαγγελματιών.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες και οι τεχνικές εταιρείες, επιλαμβάνονται οποιασδήποτε εργασίας για κατασκευές σπιτιών, από την αρχή, μέχρι την τελική παράδοση του έργου, υπολογίζοντας ακριβώς το κόστος κατασκευής σπιτιού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Αλέξανδρος Σ.
20 αξιολογήσεις

σωστη συνεργασια , εγινε η δουλεια μας

Κωνσταντίνος Ζ.
15 αξιολογήσεις

ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΗΛΑΚΤΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ

Μπάμπης Κ.
13 αξιολογήσεις

Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!

ROBERTO G.
3 αξιολογήσεις

Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω.

Νίκος Θ.
2 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Σχετικά άρθρα

10 Ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδο του σπιτιού σου!

Η διακόσμηση της εισόδου ενός σπιτιού φανερώνει πολλά, όχι μόνο για το ίδιο το σπίτι αλλά και για τον ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα
Πώς να αποκτήσεις ένα μοντέρνο σπίτι σε 7 βήματα!

Όσο κι αν προσπαθείς, νιώθεις πως το μοντέρνο σπίτι είναι για εσένα άπιαστο όνειρο; Θα ήθελες επιτέλους να αποχαιρετήσεις το παραδοσιακό στ

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευαστικές Εταιρείες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μπάμπης Κ. Κατασκευαστικές εταιρείες - Άλιμος
13 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας και τα μέλη της ομάδας του γραφείου, δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό χώρο από το 2006. Στόχος της κατασκευαστικής εταιρείας μας είναι το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στην αξιοπιστία, τον προγραμματισμό και την συνέπεια μας, αλλά και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργείων και προμηθευτών.
Όμιλος εταιρειών Κ. Κατασκευαστικές εταιρείες - Αρτέμιδα(Λούτσα)
36 αξιολογήσεις
Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής από το 1999 με κύριο αντικείμενο την Ανέγερση, την Ανακαίνιση, την Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε όλες της υπηρεσίες μιας κατασκευαστικής εταιρείας. Μελετάμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις βάσει της καλύτερης εργονομίας και υψηλής αισθητικής.
Ηλίας Μ. Κατασκευαστικές εταιρείες - Ελληνικό
4 αξιολογήσεις
Το γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2006 με την μορφή Σύμβουλων Μηχανικών και Εξωτερικών Συνεργατών Τεχνικών Εταιρειών. Πλέον, διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες της υπηρεσίες μιας κατασκευαστικής εταιρείας, αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα εργασιών. Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης, σε όλο τον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.
Σταύρος Π. - Στέφανος Χ. Κατασκευαστικές εταιρείες - Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις
Η κατασκευαστική εταιρεία μας αποτελείται από εξειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Η ομάδα μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και αναλαμβάνει κάθε είδος ανακαίνισεις, αλλά και την έκδοση κατασκευαστικών αδειών ή άλλων βεβαιώσεων.
Γιώργος Π. Κατασκευαστικές εταιρείες - Αρτέμιδα(Λούτσα)
0 αξιολογήσεις
Η κατασκευαστική εταιρεία μας είναι στελεχωμένη με έμπειρους μηχανικούς και μόνιμο εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό. Διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό και λοιπό εξοπλισμό και συνεργάζεται με έμπειρα συνεργεία υπεργολάβων όλων των ειδικοτήτων. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά, να αναλάβουμε το έργο σας, με συνέπεια και αξιοπιστία!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει