Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κατασκευαστικές εταιρείες

Βρες τις καλύτερες Κατασκευαστικές Εταιρείες Άμεσα & Αξιόπιστα

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρύθμιση αυθαιρέτων
  • Ρύθμιση αυθαιρέτων
  • Βεβαίωση νομιμότητας ακινήτου για μεταβίβαση
  • Εργασίες Πολιτικού Μηχανικού
  • Εργασίες Αρχιτέκτονα Μηχανικού
  • Εργασίες Τοπογράφου Μηχανικού

Τι εργασίες αναλαμβάνει μία κατασκευαστική εταιρεία;

Μία κατασκευαστική εταιρεία αποτελείται από πληθώρα επαγγελματιών και αναλαμβάνουν εργασίες που σχετίζονται με κατασκευές σπιτιών. Οι κατασκευαστικές εταιρείες σπιτιών εξυπηρετούν εξ' ολοκλήρου εργασίες ανακαινίσεων σπιτιών και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να αναλάβουν:

Επίσης, πολλές κατασκευαστικές εταιρείες αναλαμβάνουν ενεργειακές επιθεωρήσεις, έκδοση αδειών λειτουργίας ενός χώρου και ανακαίνιση μικρότερων χώρων όπως ανακαίνιση διαμερισμάτων. 

Tέλος, οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν να δώσουν εναλλακτικές λύσεις σε ήδη υπάρχουσες μελέτες και να τις τροποποιήσουν. 

Γιατί να επιλέξεις μία κατασκευαστική εταιρεία;

Τα τεχνικά γραφεία και οι κατασκευαστικές εταιρείες απαρτίζονται κυρίως από ειδικότητες, απαραίτητες για ολοκληρωμένες κατασκευές σπιτιών όπως: πολιτικός μηχανικός, τοπογράφος μηχανικός, αρχιτέκτονας και από πλήρες συνεργείο για την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών. Προτιμώνται σε περιπτώσεις μεγάλων έργων, όπου χρειάζεται η συνεργασία πολλών ειδικοτήτων επαγγελματιών.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες και οι τεχνικές εταιρείες, επιλαμβάνονται οποιασδήποτε εργασίας για κατασκευές σπιτιών, από την αρχή, μέχρι την τελική παράδοση του έργου, υπολογίζοντας ακριβώς το κόστος κατασκευής σπιτιού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τις κατασκευαστικές εταιρίες μας

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Σ.
20 αξιολογήσεις

Νέος μηχανικός ο Αλέξανδρος,εξυπηρετικός και ευγενικός ,μου απαντούσε σε όλες τις κλήσεις που του έκανα με υπομονή και ενδιαφέρον.Τον προτε…

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Ζ.
15 αξιολογήσεις

Ο Κωστας ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και με βοηθησε αρκετα στον τεχνικο ελεγχο που του ειχα ζητησει, εστω και αν δεν γνωριζομασταν απο …

Douleutaras.gr λογότυπο
Μπάμπης Κ.
15 αξιολογήσεις

Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Χ.
7 αξιολογήσεις

Περίγραψέ μας την εμπειρία σου.Αξιόλογος, συνεπής, αποτελεσματικός. Τομ συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
ATHINA B.
4 αξιολογήσεις

Νέοι επαγγελματίες με όρεξη, συνέπεια και επαγγελματισμό

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Θ.
2 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Σχετικά άρθρα

10 Ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδο του σπιτιού σου!

Η διακόσμηση της εισόδου ενός σπιτιού φανερώνει πολλά, όχι μόνο για το ίδιο το σπίτι αλλά και για τον ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα
Πώς να αποκτήσεις ένα μοντέρνο σπίτι σε 7 βήματα!

Όσο κι αν προσπαθείς, νιώθεις πως το μοντέρνο σπίτι είναι για εσένα άπιαστο όνειρο; Θα ήθελες επιτέλους να αποχαιρετήσεις το παραδοσιακό στ

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Κατασκευαστικές Εταιρείες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μπάμπης Κ.

Κατασκευαστικές εταιρείες - Νότια Προάστια Αθήνας
15 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας και τα μέλη της ομάδας του γραφείου, δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό χώρο από το 2006. Στόχος της κατασκευαστικής εταιρείας μας είναι το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στην αξιοπιστία, τον προγραμματισμό και την συνέπεια μας, αλλά και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργείων και προμηθευτών.

Όμιλος εταιρειών Κ.

Κατασκευαστικές εταιρείες - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής από το 1999 με κύριο αντικείμενο την Ανέγερση, την Ανακαίνιση, την Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε όλες της υπηρεσίες μιας κατασκευαστικής εταιρείας. Μελετάμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις βάσει της καλύτερης εργονομίας και υψηλής αισθητικής.

Ηλίας Μ.

Κατασκευαστικές εταιρείες - Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Το γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2006 με την μορφή Σύμβουλων Μηχανικών και Εξωτερικών Συνεργατών Τεχνικών Εταιρειών. Πλέον, διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες της υπηρεσίες μιας κατασκευαστικής εταιρείας, αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα εργασιών. Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης, σε όλο τον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Κωνσταντίνος Π.

Κατασκευαστικές εταιρείες - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι εδώ και 17 και πλέον χρόνια στα κτιριακά έργα και στα έργα υποδομών. Η κατασκευαστική εταιρεία μας έχει σαν μοναδικό κριτήριο τη συνέπεια και την ποιότητα, για αυτό εργαζόμαστε ώστε να σας εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη λύση τόσο για την κατασκευή όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας για τη μετέπειτα χρήση του ακινήτου.

Τριανταφυλλιά Μ. Π.

Κατασκευαστικές εταιρείες - Δυτικά Προάστια Αθήνας
1 αξιολόγηση

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Κατασκευής και της Ανακαίνισης από το 2008. Η ομάδα μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς, όλων των ειδικοτήτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε κατασκευαστική εταιρεία, είμαστε στη διάθεση σας!

Σχετικές υπηρεσίες