Αρχιτεκτονικά γραφεία

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Αρχιτεκτονικά γραφεία

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ρύθμιση αυθαιρέτων
  • Ρύθμιση αυθαιρέτων
  • Βεβαίωση νομιμότητας ακινήτου για μεταβίβαση
  • Εργασίες Πολιτικού Μηχανικού
  • Εργασίες Αρχιτέκτονα Μηχανικού
  • Εργασίες Τοπογράφου Μηχανικού
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/12/2017

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα αρχιτεκτονικά γραφεία!

Τα αρχιτεκτονικά γραφεία είναι σε θέση να αναλάβουν ένα έργο από την αρχιτεκτονική μελέτη, το συντονισμό και την επίβλεψη των εργασιών, την κατασκευή του έργου, αλλά και τη συντήρησή του, μετά την ολοκλήρωσή του. Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες μπορούν να αναλάβουν και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μετά από την ανακαίνισή τους.

Ο σχεδιασμός με έμφαση τη λειτουργικότητα, τα υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά και την εναρμόνιση του χώρου με το φυσικό περιβάλλον αποτελούν πρωταρχικά βήματα για τα επαγγελματικά αρχιτεκτονικά γραφεία που διαθέτουν αρχιτέκτονες με πολυετή εμπειρία!

Τα αρχιτεκτονικά γραφεία περιλαμβάνουν συνήθως τις αντίστοιχες ειδικότητες για τη διεκπεραίωση των εργασιών που αναλαμβάνουν, όπως για παράδειγμα: πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι και αρχιτέκτονες μηχανικοί και μπορούν να αναλάβουν ολοκληρωμένα τις εργασίες για ανακαίνιση σπιτιών!

Αναλυτικότερα, μπορείς να απευθυνθείς σε αρχιτεκτονικό γραφείο για εργασίες όπως:

Αρχιτεκτονική μελέτη - τι περιλαμβάνει;

Η αρχιτεκτονική μελέτη διεξάγεται από αρχιτέκτονες και είναι η σύνθεση και ο σχεδιασμός των οικοδομικών έργων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις τεχνικές προδιαγραφές, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εξειδικευμένα στοιχεία και τις πληροφορίες για να είναι εφικτή η ολοκληρωμένη κατασκευή τους. 

Επίσης αντικείμενο της μελέτης, είναι και η επίτευξη ειδικότερων έργων, όπως διαρρυθμίσεων, εσωτερικών διακοσμήσεων, διαμορφώσεων υπαιθρίων χώρων, ειδικά αρχιτεκτονικά σχέδια μονοκατοικιών προς ανακαίνιση κ.ο.κ.

Γενικότερα, τα αρχιτεκτονικά γραφεία και οι αρχιτέκτονες που τα απαρτίζουν, μπορούν να προσφέρουν μία πιο εναλλακτική πρόταση αναφορικά με τη δόμηση ή την ολική ανακαίνιση σπιτιού και να εκμεταλλευτούν πλήρως το περιβάλλον στο οποίο είναι χτισμένο το ακίνητο, ώστε να εναρμονίζεται με αυτό. 

Επιπλέον, πολλά γραφεία ειδικεύονται και στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική, ένας εξειδικευμένος κλάδος της αρχιτεκτονικής, που λαμβάνει υπ' όψη τις επιταγές της οικολογίας και αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Τέλος, οι αρχιτέκτονες, τείνουν να δίνουν μία πιο δημιουργική νότα στις προτάσεις και την επιλογή στα οικοδομικά υλικά, αλλά και να βλέπουν τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου από μία άλλη σκοπιά, αλλάζοντας τελείως τα αρχιτεκτονικά σχέδια του χώρου.

Βρες το έμπειρο αρχιτεκτονικό γραφείο!

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες του Douleutaras.gr καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών και διαθέτουν μία μεγάλη ομάδα, όλων των ειδικοτήτων για τη διεξαγωγή των αρχιτεκτονικών εργασιών και μελετών.

Για να βρεις το κατάλληλο αρχιτεκτονικό γραφείο για εσένα, αλλά και την ανακαίνιση του χώρου σου απευθύνσου στην υπηρεσία μας! 

Καταχώρησε την εργασία σου μέσα σε λίγα λεπτά και πάρε άμεσα προσφορές για κόστος κατασκευής σπιτιού από έμπειρα αρχιτεκτονικά γραφεία του Douleutaras.gr!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Νέος μηχανικός ο Αλέξανδρος,εξυπηρετικός και ευγενικός ,μου απαντούσε σε όλες τις κλήσεις που του έκανα με υπομονή και ενδιαφέρον.Τον προ...

φωτογραφία επαγγελματία
Κωνσταντίνος Ζ.
15 reviews

Ο Κωστας ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και με βοηθησε αρκετα στον τεχνικο ελεγχο που του ειχα ζητησει, εστω και αν δεν γνωριζομασταν απ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!

Douleutaras.gr λογότυπο

Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω.

Douleutaras.gr λογότυπο

Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Σχετικά άρθρα

Ρουστίκ Διακόσμηση: 7 κορυφαίες τάσεις για το σαλόνι σου!

H ρουστίκ διακόσμηση παίρνει έμπνευση από την άγρια ομορφιά της φύσης και είναι σίγουρα η κορυφαία τάση των τελευταίων χρόνων στη σύγχρονη

Περισσότερα
4 συμβουλές διακόσμησης για ένα σπίτι έτοιμο για φωτογράφιση!

Σου αρέσει να διαβάζεις άρθρα για την οικία και τη διακόσμηση; Θα ήθελες και ο δικός σου χώρος να μοιάζει με εκείνους που βλέπεις στην

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Αρχιτεκτονικά Γραφεία & Αρχιτέκτονες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μπάμπης Κ.

Αρχιτεκτονικά γραφεία - Άλιμος
13 reviews

Η εταιρεία μας και τα μέλη της ομάδας του γραφείου, δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό χώρο από το 2006. Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί της ομάδα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις. Είμαστε άμεσα στη διάθεση σας για όποια εργασία χρειάζεστε!

EN. 4 Y.

Αρχιτεκτονικά γραφεία - Αθήνα
10 reviews

Το γραφείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία σε μία ευρεία γκάμα εργασιών προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για μελέτες, κατασκευές και ανακαινίσεις οικιακών, τουριστικών και βιομηχανικών κτηρίων καθώς και ενεργειακές αναβαθμίσεις. Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αξιόπιστα όλες τις εργασίες ενός αρχιτεκτονικού γραφείου. Είμαστε στη διάθεση σας άμεσα για όποια εργασία χρειάζεστε, συνδυάζοντας συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν.

Αρχιτεκτονικά γραφεία - Πειραιάς
3 reviews

Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, άλλα και επαγγελματίες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Αναλαμβάνει καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις σε μία ευρεία γκάμα τεχνικών εργασιών, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ηλίας Μ.

Αρχιτεκτονικά γραφεία - Ελληνικό
4 reviews

Το γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2006 με την μορφή Σύμβουλων Μηχανικών και Εξωτερικών Συνεργατών Τεχνικών Εταιρειών. Πλέον, διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες της υπηρεσίες ενός αρχιτεκτονικού γραφείου, αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα εργασιών. Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης, σε όλο τον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Τριανταφυλλιά Μ. Π.

Αρχιτεκτονικά γραφεία - Ίλιον
1 review

Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Κατασκευής και της Ανακαίνισης από το 2008. Η ομάδα μας απαρτίζεται από νέους, άρτια καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς και διαθέτει αξιόλογους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων. Για όποια απορία ή προβληματισμό κι αν έχετε, θα χαρούμε πολύ να δώσουμε απαντήσεις και να σας προτείνουμε τις καλύτερες για εσάς λύσεις.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει