Αρχιτεκτονικά γραφεία

Αρχιτεκτονικά γραφεία

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

No1 Πάροχος Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι
Εξυπηρέτηση 24/7
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.9

μέσος όρος από 411 αξιολογήσεις πελατών

Ουρανία Κ.
5.0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες,συνεπείς,λεπτομερείς και φιλικοί! Συστήνω την εταιρεία ανεπιφύλακτα για τις εργασίες σας!!!

Για: k2 project
Ιωαννα Π.
5.0

Άψογος επαγγελματίας!

Για: Θεόδωρος Τζανάκος
Γεώργιος Δ.
5.0

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη ποιότητα των υπηρεσιών, την επικοινωνία και τον χρόνο παράδοσης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: Θεόδωρος Τζανάκος
Αλεξάνδρα Κ.
5.0

Πάρα πολύ καλός στην δουλειά του!!!! Άμεση εξυπηρέτηση, τυπικός, τακτικός και σίγουρα είναι από τους ανθρώπους που θα επιλέγαμε να συνεργαστούμε ξανά μαζί του!

Για: Θεόδωρος Τζανάκος
Κωνσταντίνος Κ.
5.0

Υπό ασφυκτική πίεση χρόνου, χρειάστηκα ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και βεβαίωση μηχανικού για κατοικία που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι είχε αυθαιρεσία του κατασκευαστή επί το…

Για: Ελευθέριος Α Καλογερίας
Πελοπιδας Π.
5.0

Άλλη μια φορά ο δουλευταράς με έβγαλε ασπροπρόσωπο απ’ τους καλύτερους αρχιτέκτονες με μεγάλη εμπειρία στην οικοδομή στο χαρτί στην στατικότητα και στα πάντα έχει πολλούς συνεργά…

Για: Νικόλαος Σκούντζος
Αγγελος Π.
5.0

Ήταν πολύ αποτελεσματικός στις εργασίες που ανέλαβε και συνεπής στις συναντήσεις μας.

Για: Αριστείδης Χατζηνικολάου
Δημητριος Γ.
5.0

Πολύ συνεργάσιμος

Για: Βασίλης Ζυγούρας

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.340 αντίστοιχες εργασίες:
60€ - 250€
Άδεια λειτουργίας καταστήματος από
250€
Σχεδιασμός κατοικίας / Αρχιτεκτονικό σχέδιο από
150€
Ανέγερση κατοικίας από
60€
Έλεγχος στατικής επάρκειας από
100€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Αρχιτεκτονική μελέτη - τι περιλαμβάνει;

Η αρχιτεκτονική μελέτη διεξάγεται από αρχιτέκτονες και είναι η σύνθεση και ο σχεδιασμός των οικοδομικών έργων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις τεχνικές προδιαγραφές, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εξειδικευμένα στοιχεία και τις πληροφορίες για να είναι εφικτή η ολοκληρωμένη κατασκευή τους. 

Επίσης αντικείμενο της μελέτης, είναι και η επίτευξη ειδικότερων έργων, όπως διαρρυθμίσεων, εσωτερικών διακοσμήσεων, διαμορφώσεων υπαιθρίων χώρων, ειδικά αρχιτεκτονικά σχέδια μονοκατοικιών προς ανακαίνιση κ.ο.κ.

Γενικότερα, τα αρχιτεκτονικά γραφεία και οι αρχιτέκτονες που τα απαρτίζουν, μπορούν να προσφέρουν μία πιο εναλλακτική πρόταση αναφορικά με τη δόμηση ή την ολική ανακαίνιση σπιτιού και να εκμεταλλευτούν πλήρως το περιβάλλον στο οποίο είναι χτισμένο το ακίνητο, ώστε να εναρμονίζεται με αυτό. 

Επιπλέον, πολλά γραφεία ειδικεύονται και στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική, ένας εξειδικευμένος κλάδος της αρχιτεκτονικής, που λαμβάνει υπ' όψη τις επιταγές της οικολογίας και αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Τέλος, οι αρχιτέκτονες, τείνουν να δίνουν μία πιο δημιουργική νότα στις προτάσεις και την επιλογή στα οικοδομικά υλικά, αλλά και να βλέπουν τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου από μία άλλη σκοπιά, αλλάζοντας τελείως τα αρχιτεκτονικά σχέδια του χώρου.

Γιατί να επιλέξεις αρχιτεκτονικά γραφεία από το Douleutaras.gr;

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες του Douleutaras.gr καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αρχιτεκτονικών εφαρμογών και διαθέτουν μία μεγάλη ομάδα, όλων των ειδικοτήτων για τη διεξαγωγή των αρχιτεκτονικών εργασιών και μελετών.

Για να βρεις το κατάλληλο αρχιτεκτονικό γραφείο για εσένα, αλλά και την ανακαίνιση του χώρου σου απευθύνσου στην υπηρεσία μας! 

Καταχώρησε την εργασία σου μέσα σε λίγα λεπτά και πάρε άμεσα προσφορές για κόστος κατασκευής σπιτιού από έμπειρα αρχιτεκτονικά γραφεία του Douleutaras.gr!