Εργολάβοι Οικοδομών

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Εργολάβοι οικοδομών

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 02/8/2018

Εργολάβοι οικοδομών - σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητοι;

Οι εργολάβοι οικοδομών δραστηριοποιούνται στις οικοδομικές εργασίες, στην προμήθεια των υλικών και την εκτέλεση των έργων. Διαφέρουν από τον εργολάβο δημόσιων έργων, καθώς αυτός ασχολείται με ανάληψη έργων δημόσιου ενδιαφέροντος.

Τι περιλαμβάνουν οι οικοδομικές εργασίες;

Στις οικοδομικές εργασίες περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες που χρειάζονται για την ανακαίνιση σπιτιού, πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, τα χτισίματα, τα μερεμέτια, οι ελαιοχρωματισμοί, τα επιχρίσματα, οι μονώσεις ταρατσών κ.ο.κ.

Μαζί με τις εργασίες που αναφέρθηκαν παραπάνω για τις οικοδομικές εργασίες, σημαντικά είναι επίσης τα εξής στάδια: 

 • Προεργασία 
 • Αναγνώριση του μεγέθους των εργασιών
 • Υπολογιστικός σχεδιασμός 
 • Σχεδίαση και προδιαγραφές
 • Κοστολόγηση
 • Εκτέλεση
 • Παρακολούθηση και επίβλεψη των έργων
 • Παράδοση του έργου και συντήρηση

Ποιες εργασίες εξυπηρετούν οι εργολάβοι;

Πιο συγκεκριμένα είναι οι εργολάβοι οικοδομών είναι σε θέση να αναλάβουν τις εξής εργασίες:

 • Κατασκευή σπιτιού
 • Ανακαίνιση σπιτιού
 • Μεμονωμένες εργασίες σπιτιού (ελαιοχρωματισμοί, μόνωση κτλ)
 • Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου
 • Επιλογή και προμήθεια υλικών
 • Επίβλεψη έργων

Επίσης, οι εργολάβοι οικοδομών μπορούν να αναλάβουν και μεμονωμένες εργασίες μικρότερης κλίμακας, προμηθεύοντας και τα υλικά εκτός από την εργασία. Πολλοί εργολάβοι μπετών συνεργάζονται και με συγκεκριμένες εταιρείες υλικών, για την προμήθεια των εργασιών που αναλαμβάνουν.

Επέλεξε έμπειρο εργολάβο για τη δική σου εργασία!

Η επιλογή για τον κατάλληλο εργολάβο οικοδομών, είναι κρίσιμης σημασίας για την εργασία που επιθυμείς να υλοποιήσεις, καθώς χρειάζεσαι υπεύθυνο εργολάβο που να αναλαμβάνει την επίβλεψη και ολοκλήρωση του έργου σου.

Οι εργολάβοι της πλατφόρμας μας, έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αναλάβουν μεγάλο εύρος εργασιών, ανεξαρτήτως δυσκολίας! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Αλέξανδρος Σ.
20 αξιολογήσεις

Παρα Πολυ συνεργασιμος, Πολυ Συζητησιμος ,να με ακουει με τις ωρες και να μου απανταει σε ολες τις αποριες-ερωτησεις μου.Καποιος αλλος θα...

Κωνσταντίνος Ζ.
15 αξιολογήσεις

Ο Κωστας ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και με βοηθησε αρκετα στον τεχνικο ελεγχο που του ειχα ζητησει, εστω και αν δεν γνωριζομασταν απ...

Μπάμπης Κ.
12 αξιολογήσεις

Κατάρτιση. Ταχύτητα. Συνέπεια!

ROBERTO G.
3 αξιολογήσεις

Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω.

Νίκος Θ.
2 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες, με ευγένεια, συνέπεια και ικανοποιητικά αποτελεσματα. Σίγουρα θα τους ξαναεπέλεγα για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Σχετικά άρθρα

Τι να αποφύγεις όταν ανακαινίζεις το σπίτι σου!

Η γενική ανακαίνιση σπιτιού είναι για πολλούς μια αγχωτική και δύσκολη διαδικασία. Τα έξοδα είναι πολλά και ο χρόνος που απαιτείται μεγάλος

Περισσότερα
5 tips για να κάνεις σωστή επιλογή κουφωμάτων για το σπίτι σου!

Η επιλογή κουφωμάτων είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία τόσο στην οικοδόμηση ενός νέου σπιτιού όσο και στην ανακαίνιση ενός παλαιότερου.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Εργολάβοι Οικοδομών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Μπάμπης Κ. Εργολάβοι Οικοδομών - Άλιμος
12 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας  και τα μέλη της ομάδας του γραφείου, δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό χώρο από το 2006. Η πολυετής πείρα της ομάδας στον κλάδο μας έχει δώσει την δυνατότητα υλοποίησης έργων από την μελέτη έως την κατασκευή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη αναλαμβάνουμε και την επίβλεψη του έργου ως εργολάβοι οικοδομών, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ολοκλήρωση του έργου με πλήρη επιτυχία.
Όμιλος εταιρειών Κ. Εργολάβοι Οικοδομών - Αρτέμιδα(Λούτσα)
36 αξιολογήσεις
Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής από το 1999 με κύριο αντικείμενο την Ανέγερση, την Ανακαίνιση και την Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτουμε εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε εργασία μικρής και μεγάλης κλίμακας. Ακόμη, διακρινόμαστε για την επισταμένη επίβλεψη της κατασκευής του κτιρίου σας, χάρη στους έμπειρους εργολάβους οικοδομής που ανήκουν στην ομάδα μας.
Ευάγγελος Τ. Εργολάβοι Οικοδομών - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Δουλεύοντας για πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων, έχω αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Συνδυάζοντας την με τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις, μπορώ να εγγυηθώ το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μου. Αν χρειάζεστε εργολάβο οικοδομών, είμαι η λύση στο πρόβλημα σας!
Δήμητρα Κ. Εργολάβοι Οικοδομών - Περιστέρι
0 αξιολογήσεις
Η εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία μας που αναλαμβάνει τόσο τη μελέτη, όσο την κατασκευή και επίβλεψη δημόσιων ή ιδιωτικών έργων. Οι εργολάβοι οικοδομών της ομάδας μας θα εξασφαλίσουν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες του πελάτη. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες του έργου.
Γιώργος Π. Εργολάβοι Οικοδομών - Αρτέμιδα(Λούτσα)
0 αξιολογήσεις
Από το έτος 1982 ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα και από το 1986 εργάζομαι ως εργολήπτης δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με εξειδίκευση σε ειδικά τεχνικά έργα. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε αξιόπιστα όλες τις απαραίτητες εργασίες και επιβλέπουμε την κάθε λεπτομέρεια, ως εργολάβοι οικοδομών προκειμένου να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει