Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένα Συνεργεία για Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019


Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση

Η θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση, αποτελεί μια ιδανική μέθοδο για να προστατεύσεις το κτίριό σου από τις εξωτερικές μεταβολές της θερμοκρασίας, την υγρασία και τη δημιουργία μούχλας. Πρόκειται για έναν τρόπο μόνωσης που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, για το σπίτι και για τον επαγγελματικό σου χώρο.

Ταυτόχρονα, συντελεί στην ενεργειακή του αναβάθμιση κι έτσι έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη τα τελευταία χρόνια. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς γίνεται η θερμοπρόσοψη, αλλά και πώς μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη; Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μοιράστηκαν μαζί μας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εξωτερική θερμομόνωση ενός κτιρίου.

θερμοπρόσοψη

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εξωτερική Θερμομόνωση του Χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
56 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
50 αξιολογήσεις

Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

Γρήγορος, συνεπής και εξαιρετικός στη δουλειά του!

Douleutaras.gr λογότυπο
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις

O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας με τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο αντικείμενό του. Αναλυτικός,πρόθυμος, επίμονος και με προτάσεις για εξεύρεση...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!

Πόσο κοστίζει η εξωτερική θερμομόνωση ανά τετραγωνικό;

Μέσος όρος τιμής: €38

Ανάλογα με τη μέθοδο και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, η εξωτερική θερμομόνωση έχει κόστος από 33 - 43€ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.), όπου συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργατικά.

Ανανεώθηκε: 28 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος για την εξωτερική θερμομόνωση.

€33
Ελάχιστο
€38
Μέσο κόστος
€43
Μέγιστο

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Μόνωση ταράτσας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις

Περισσότερα
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Θερμοπρόσοψης: 8 σημεία που πρέπει να ξέρεις!

Όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι η ενασχόληση σου με το ζήτημα της θέρμανσης του σπιτιού, είναι πολύ πιθανό να έχεις ακούσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Θερμοπρόσοψη & Εξωτερική Θερμομόνωση

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο μονώσεων που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ. Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση - Ίλιον
43 αξιολογήσεις
Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη μόνωση του κτιρίου σας. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη θερμοπρόσοψη του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και με συνέπεια. Αν δεν έχετε ήδη επιλέξει τα κατάλληλα υλικά για την εργασία σας, μπορούμε να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά για την περίπτωσή σας. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές!
Παναγιώτης Κ. Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μονώσεων εδώ και χρόνια, παρέχοντας λύσεις στις ανάγκες σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Αναλαμβάνουμε για εσάς την εξωτερική θερμομόνωση ή την ολική θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητά σας και να εξοικονομήσουμε για εσάς ενέργεια και χρήματα. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!
Γιάννης Μ. Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις μονώσεις και μπορώ να αναλάβω μεγάλης και μικρής κλίμακας εργασίες για την άριστη μόνωση του χώρου σας. Η θερμοπρόσοψη κτιρίου είναι μια εργασία που προσφέρει πολύ καλή εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για θέρμανση και μπορώ να ολοκληρώσω την εργασία αυτή, φέρνοντας ιδανικά αποτελέσματα για το χώρο σας. Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μου, μπορώ να εγγυηθώ άριστα αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Είμαι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσω στο πιο προσιτό κόστος!
Γιώργος Σ. Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Εδώ και 24 χρόνια, η ομάδα μας αναλαμβάνει την εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη κτιρίων, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε μονώσεις μικρής ή μεγάλης κλίμακας, φροντίζοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστα αποτελέσματα, με διάρκεια στο χρόνο. Είμαστε σε θέση να μελετήσουμε τις ανάγκες του κτιρίου σας και να προτείνουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά, για άριστα αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση - Θεσσαλονίκη
15 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας σε μονωτικές εργασίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και αξιόπιστο και μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε, όπως την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται κάθε χώρος για να προσφέρει πιο άνετες συνθήκες διαβίωσης κι έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, που θα αντέξουν πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά!

Σχετικές υπηρεσίες

Ποια πλεονεκτήματα σου προσφέρει η θερμοπρόσοψη;

Ένα σπίτι με πολύ καλή μόνωση, μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα για θέρμανση και να προσφέρει πιο άνετη καθημερινότητα στην οικογένεια που το κατοικεί. Ομοίως, ένας εργασιακός χώρος με καλή μόνωση μπορεί να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Ας δούμε, συγκεκριμένα, πώς η εξωτερική θερμομόνωση βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε ένα κτίριο:

1. Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας: Η θερμοπρόσοψη κέλυφος δεν επιτρέπει την δημιουργία θερμογέφυρων. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν επιτρέπει τη διαρροή θερμότητας στα σημεία ένωσης των μονωτικών υλικών, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές μόνωσης.

2. Αύξηση της αξίας του κτιρίου: Η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης βοηθάει σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Έτσι, αυτόματα κάνεις μια επένδυση για το μέλλον, καθώς αυξάνεται η εμπορική αξία του κτίσματος.

3. Άμεση διαδικασία εφαρμογής: Η εξωτερική θερμομόνωση κατασκευάζεται άμεσα από εξειδικευμένους επαγγελματίες μονώσεων, χωρίς να ενοχλούνται οι κάτοικοι του κτιρίου, μιας και όλες οι εργασίες γίνονται εξωτερικά.

4. Δε διακόπτεται η λειτουργία του κτιρίου: Κατά την εφαρμογή του συστήματος της θερμοπρόσοψης, το κτίριο θερμομονώνεται εξωτερικά και οι εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν, χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του κτιρίου.

5. Μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αρχιτεκτονική αλλαγή: Τα θερμομονωτικά υλικά που εφαρμόζονται στη θερμοπρόσοψη, δίνουν τη δυνατότητα να γίνουν αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, τόσο σε θέμα υλικών, όσο και σε θέμα χρωμάτων.

εξωτερική θερμομόνωση

Πώς γίνεται η εξωτερική θερμομόνωση; Ποια είναι η διαδικασία;

Η τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης (θερμοπρόσοψης) στους εξωτερικούς κατακόρυφους τοίχους του κτιρίου, είναι μια εξειδικευμένη εργασία που απαιτεί μελέτη του κτίσματος, της περιοχής που βρίσκεται, αλλά και των δομικών υλικών του. Τα επαγγελματικά συνεργεία μονώσεων, ξεκινώντας με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης ακολουθούν τα εξής βήματα:

1. Σε πρώτη φάση καθαρίζεται η επιφάνεια και ξηλώνονται διάφορα σαθρά κονιάματα.

2. Γίνεται έλεγχος της επιπεδότητας των προσόψεων.

3. Εάν είναι απαραίτητο, γίνεται η τοποθέτηση των μαρμαροποδιών στα παράθυρα.

4. Τοποθετείται οριζόντιος οδηγός στη βάση του κτιρίου.

5. Εγκαθίστανται οι θερμομονωτικές πλάκες και δημιουργείται ζώνη στεγάνωσης και προστασίας.

6. Καλύπτονται τα κενά μεταξύ των αρμών και τρίβεται η επιφάνεια, ώστε να είναι λεία.

7. Εφαρμόζεται το βασικό επίχρισμα και έπειτα, όταν σκληρύνει, γίνεται το αστάρωμα.

8. Για να ενισχυθεί η μηχανική αντοχή της θερμοπρόσοψης, μπορεί να εφαρμοστεί διπλός οπλισμός.

θερμοπρόσοψη

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για να βάλεις θερμοπρόσοψη;

Η θερμοπρόσοψη είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για το σπίτι, ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι για σένα κι έτσι είναι έτοιμοι να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προτείνουν τα καλύτερα υλικά για εξωτερική θερμομόνωση, σε ανταγωνιστικές τιμές. Χάρη στην εμπειρία τους, εγγυώνται ποιοτικά αποτελέσματα με διάρκεια πολλών ετών.

Αν σκέφτεσαι να βάλεις θερμοπρόσοψη - εξωτερική θερμομόνωση στο κτίριό σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από εξειδικευμένους τεχνικούς, για να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σου και την υλοποίηση του έργου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζει η εξωτερική θερμομόνωση;

Αν και η εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων και των κτιρίων είναι κάτι που σίγουρα θα σε ωφελήσει, υπάρχουν και μερικά πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στο να προχωρήσεις τις εργασίες. Ποια είναι αυτά;

  • Υπάρχει σχετικά υψηλό κόστος, για να χτιστεί η θερμοπρόσοψη.

  • Η διαδικασία εφαρμογής είναι απαιτητική και χρειάζεται έμπειρους επαγγελματίες.

  • Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων των ενοίκων, για μια τόσο σημαντική επένδυση.

  • Χρειάζονται συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες για να εφαρμοστεί η μέθοδος.

Αναμφίβολα, οι παράγοντες αυτοί μπορεί να σε κάνουν να εξετάσεις περισσότερες φορές το αν θα βάλεις θερμοπρόσοψη στο κτίριο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι το μακροπρόθεσμο κέρδος που θα αποκτήσεις, από την εξοικονόμηση ενέργειας και την αποφυγή υψηλής υγρασίας.

εξωτερική θερμομόνωση

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για θερμοπρόσοψη ανά τετραγωνικό;

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική θερμομόνωση, υπάρχει δυνατότητα να μονώσεις μόνο ένα συγκεκριμένο τοίχο, από τον οποίο χάνεται θερμότητα, ή να κάνεις ολική εξωτερική θερμομόνωση η οποία κοινώς αποκαλείται θερμοπρόσοψη, ή κέλυφος και κοστίζει πιο ακριβά.

Οι τιμές για θερμοπρόσοψη, διαφέρουν ανά έργο και εξαρτώνται από συγκεκριμένους παράγοντες. Η έκταση των τοίχων του κτιρίου και το πάχος του μονωτικού υλικού που θα εφαρμόσει το συνεργείο μόνωσης, είναι οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος στην θερμοπρόσοψη.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις με αυτή την εργασία τότε το συνολικό κόστος ανά τετραγωνικό θα κυμανθεί κατά μέσο όρο στα 33-43€, ανάλογα με τον σοβά που θα επιλέξεις σαν τελική στρώση.

Εξωτερική θερμομόνωση εφαρμόζεται συχνά και στην ταράτσα, όπου η συμβατική μέθοδος για εξωτερική θερμομόνωση έχει τιμές στα 26-32€/τ.μ. με υλικά και εργατικά. Η ανεστραμμένη μέθοδος για εξωτερική θερμομόνωση στην ταράτσα κοστίζει 36-41€/τ.μ. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσωποποιημένη προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σου!

Οι τιμές που αναφέρονται δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει