Διακόσμηση Καταστημάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Διακόσμηση Καταστημάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Γιατί η διακόσμηση καταστημάτων πρέπει να γίνεται από επαγγελματία διακοσμητή;

Η διακόσμηση καταστημάτων, αποτελεί μία χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία. Πρέπει να επιλεχθούν με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που θα συνθέσουν την εικόνα του καταστήματος, καθώς θα αποτελέσουν σήμα κατατεθέν του προϊόντος, της φιλοσοφίας και της εικόνας της επιχείρησης.

Δεν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα το προϊόν και την φιλοσοφία του από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ωστόσο, ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας διακοσμητής, μπορεί να τα αποτυπώσει άμεσα και με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Υπάρχουν 3 λόγοι που η διακόσμηση καταστημάτων πρέπει να γίνεται από επαγγελματία διακοσμητή:

 • Καταναλωτική εμπειρία:

Η σωστή διακόσμηση του καταστήματος, συντελεί σε όλη την καταναλωτική εμπειρία και προτρέπει τον καταναλωτή να προχωρήσει σε αγορά του προϊόντος. Ένας επαγγελματίας διακοσμητής, γνωρίζει πως να εξάψει νοητικά την φαντασία του καταναλωτή και να τον συνδέσει με το προϊόν του καταστήματος.

 • Διέγερση των αισθήσεων του καταναλωτή:

Έρευνες δείχνουν, ότι ο σωστός φωτισμός, τα σωστά σχέδια διεγείρουν τις αισθήσεις των καταναλωτών και ελκύουν το ενδιαφέρον τους, τόσο ώστε να εισέλθουν και να επισκεφτούν πάλι τον χώρο του καταστήματος. Ο επαγγελματίας διακοσμητής, διαθέτει την εμπειρία ώστε να μπορεί να συνδέσει τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία με το προϊόν και την εικόνα του.

 • Εξειδίκευση:

Όση φαντασία και να διαθέτει ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος, δεν διαθέτει τις γνώσεις αυτό που έχει φανταστεί να το δημιουργήσει. Αυτό οφείλεται ότι δεν γνώστης των υλικών που μπορεί να χρησιμοποιήσει και που παράλληλα παρέχουν ασφάλεια σε όσους επισκέπτονται τον χώρο.

Ποια είναι τα αρχικά βήματα που απαιτούνται για τη διακόσμηση του καταστήματός σου;

Ο επαγγελματίας διακοσμητής είναι σε θέση να σχεδιάσει τις ανάγκες του επαγγελματικού χώρου σου και να τον προαρμόσει για τον σκοπό που τον χρειάζεσαι. Τα αρχικά βήματα που κάνουν οι διακοσμητές, πριν προχωρήσουν στην οργάνωση των επιμέρους εργασιών είναι τα εξής:

 • Σχεδιασμός 3D πλάνου
 • Καθορισμός εργασιών ανακαίνισης
 • Επιλογή επίπλωσης
 • Επιλογή εξοπλισμού
 • Επιλογή χρωμάτων 

Επέλεξε τον κατάλληλο διακοσμητή για το δικό σου κατάστημα

Οι έμπειροι διακοσμητές της πλατφόρμας μας, έχουν πολυετή εμπειρία στην εσωτερική διακόσμηση καταστημάτων όπως:

 • Καταστήματα ρούχων και υπόδησης
 • Φαρμακεία
 • Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
 • Βιβλιοπωλεία
 • Καταστήματα οπτικών κ.ά

Η τεχνογνωσία τους αλλά και τα πολυάριθμα έργα που έχουν αναλάβει, καθιστούν ικανούς τους διακοσμητές, να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις στα υλικά και τον συνδυασμό τους, τα χρώματα και τα διακοσμητικά που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, αλλά και το τι επιθυμεί ο καταναλωτής.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες διακοσμητές στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντινιά Κ.
27 αξιολογήσεις

Κατάλαβε κατευθείαν τι θέλαμε να αποτυπώσουμε στο γραφείο μας και με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής σε σχέση με την υπηρεσία. Επίσης μου...

Σχετικά άρθρα

Μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού: Οι 4 κανόνες που πρέπει να ξέρεις!

Πολλοί μπορεί να το πουν κρύο, αποστειρωμένο ή ακόμα και βαρετό. Η αλήθεια, όμως, είναι άλλη. Η μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού είναι μοναδική

Περισσότερα
Η διακόσμηση με φυτά φέρνει στο σπίτι την ευτυχία!

Ποιός είπε πως οι γλάστρες δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι; Τα πράγματα άλλαξαν και πλέον τα φυτά αποτελούν κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Διακόσμηση Καταστημάτων

Μάθε περισσότερα γι' αυτούς και επέλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δήμητρα Μ. Διακόσμηση Καταστημάτων - Αγία Παρασκευή
6 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στη ανακαίνιση και διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων αλλά με αμείωτο ενθουσιασμό αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το χώρο που κάθε πελάτης μας ονειρεύεται. Αγαπάμε και γνωρίζουμε σε βάθος την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και είμαστε πάντα σε αναζήτηση του νέου.
Αρσάκ Α. Διακόσμηση Καταστημάτων - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Με πολυετή εμπειρία στις εργασίες διακόσμησης είμαι σε θέση να αναλάβω ένα μεγάλο εύρος εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας. Χρησιμοποιώντας πολύ σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές σε συνδυασμό με υλικά αρίστης ποιότητας ολοκληρώνω για εσάς κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας.
Παύλος Κ. Διακόσμηση Καταστημάτων - Αθήνα
0 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της διακόσμησης επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις με γνώμονα το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες των πελατών μου. Έχω δουλέψει ως ζωγράφος σκηνικών από το 1987. Παράλληλα, έχω συνεργαστεί με αρκετούς σκηνογράφους και έχω διεκπεραιώσει σε επαγγελματικούς χώρους τοιχογραφίες, πατίνες, ταπετσαρίες, 3D κατασκευές σε φελιζόλ, καθώς και απομιμήσεις (τούβλου, μαρμάρου, πέτρας).

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει