Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Διακόσμηση Γραφείου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Διακόσμηση Γραφείου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Γιατί να προχωρήσεις σε διακόσμηση του γραφείου σου;

Ο χώρος του γραφείου αποτελεί κομμάτι της προσωπικότητάς σου και ολόκληρης της εταιρίας σου. Ο σωστός σχεδιασμός του πέρα από πηγή δημιουργίας για όσους εργάζονται σε αυτό είναι και πηγή προσέλκυσης για τον πελάτη.

Η ατμόσφαιρα που αποπνέει το γραφείο στο οποίο εργάζεσαι, έχει σημαντική επίδραση στην ευεξία και την παραγωγικότητά σου. Αν επιθυμείς λοιπόν, να δώσεις έναν πιο ευχάριστο τόνο στην εργασιακή σου καθημερινότητα, δεν έχεις παρά να διαβάσεις μερικές συμβουλές από τους επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας! 

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικές βασικές συμβουλές για διακόσμηση επαγγελματικών γραφείων:

Σκέψου αρκετά το κατάλληλο χρώμα

Είτε αφορά διακόσμηση λογιστικού γραφείου, είτε διακόσμηση γραφείου σπιτιού, το χρώμα που θα είναι κυρίαρχο στο γραφείο σου, είναι μία σημαντική επιλογή. Χρειάζεσαι ένα χρωματικό συνδυασμό που θα αυξήσει την απόδοσή σου αλλά ταυτόχρονα θα προσδίδει και ένα χαλαρό τόνο. Μπορείς να εντάξεις στο χρωματολόγιο του επαγγελματικού σου χώρου, γηίνους τόνους σε συνδυασμό με έντονες πινελιές χρώματος σε οριοθετημένα σημεία. 

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η διακόσμηση των γραφείων που σχετίζονται με τα επαγγέλματα υγείας, όπως η διακόσμηση γραφείου ψυχολόγου. Σε αυτή την περίπτωση  θες ένα χρωματικό συνδυασμό που να προάγει τη χαλάρωση και τα αισθήματα ευεξίας.

Ο φωτισμός στο προσκήνιο

Το έχουμε αναφέρει σε πολλές συμβουλές μας αλλά ο φωτισμός είναι για άλλη μία φορά ιδιαίτερα σημαντικός και για τον επαγγελματικό σου χώρο! Η επιλογή μεγάλων παραθύρων και τζαμιών που επιτρέπουν το φως να διαχυθεί είναι ένα πολύ καλό βήμα που θα σε βοηθήσει στην εργασία σου. Επίσης επέλεξε με προσοχή τα φωτιστικά χώρου και τις λάμπες γραφείου που θα σου επιτρέπουν να δουλεύεις χωρίς.. πονοκέφαλο.

Ρύθμισε τη σωστή θερμοκρασία

Η θερμοκρασία που επικρατεί στον επαγγελματικό σου χώρο είναι σημαντική όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους πελάτες σου! Απέφυγε τις ακρότητες και ρύθμισε τη θερμότητα του χώρου σε μία κανονική για την εποχή επίπεδα!

Οργάνωσε τα καλώδια

Ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα σε βοηθήσει να οργανώσεις όλες τις καλωδιώσεις του γραφείου σου, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να μη.. σκοντάφτεις πάνω σε αυτά.

Επίλεξε τα κατάλληλα έπιπλα

Τα έπιπλα είναι καθοριστικής σημασίας σε έναν επαγγελματικό χώρο. Χρειάζεσαι ιδανικά, έπιπλα που να είναι άνετα αλλά να μην εστιάζουν στη χαλάρωση. Επαγγελματίες επιπλοποιοί και ξυλουργοί θα σε βοηθήσουν να κάνεις την κατάλληλη επιλογή για το δική σου κατασκευή και διακόσμηση γραφείου. Επιπλέον, θα βοηθήσουν και στην κατασκευή του υπόλοιπου εξοπλισμού όπως βιβλιοθήκες, ράφια κτλ.

3 βασικές αιτίες για τις οποίες οφείλεις να επενδύσεις στη διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου!

Η πρώτη εντύπωση είναι και η καθοριστική

Η επίπλωση και διακόσμηση του χώρου του γραφείου υποδηλώνουν την ταυτότητά σου. Έτσι, η κατάλληλη διάταξη των επίπλων και η διαρρύθμιση του χώρου περνούν σημαντικά μηνύματα στους πελάτες σου. Εάν κερδίσεις τις εντυπώσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσεις και τον πελάτη!

Η ψυχολογία μετράει

Ένας σωστά διακοσμημένος χώρος βοηθά στη μείωση του στρες ενώ ενισχύεται η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα. Το χρώμα επιδρά καθοριστικά στην εντύπωση και την ψυχολογία εργαζομένων και πελατών. Ταυτόχρονα, με το σωστός φωτισμός και τα κατάλληλα υλικά επένδυσης μπορείς να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς να έχει ο χώρος.

Η φύση έχει τη δική της δύναμη

Η ύπαρξη επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να παραβλέπεται, αφού η επαφή με τη φύση αποφορτίζει και απαλύνει τις εντάσεις. Η λύση είναι να εντάξεις στην καθημερινότητα του γραφείου σου φυσικό φως και νότες από φυτά και πράσινο. Σημαντικό είναι, εργαζόμενοι και πελάτες να νιώθουν χαλαροί και ευδιάθετοι, προκειμένου να διευκολύνεται ο διάλογος και η συνεργασία.

Επέλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία διακοσμητή για τη διακόσμηση γραφείου σου

Εφόσον όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, οι επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας, είναι στη διάθεσή σου για τη διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου. Θα σου προτείνουν τις κατάλληλες μεθόδους για μία εντυπωσιακή, αλλά και αντιπροσωπευτική διακόσμηση γραφείου, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες από εντυπωσιακές διακοσμήσεις γραφείων επαγγελματικών και οικιακών χώρων:

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες διακοσμητές στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας, έμπειρος, άμεσος, με έξυπνες οικονομικές ιδέες & με όλα τα συνεργεία που χρειάζονται για την υλοποίηση ενός έρ...

φωτογραφία επαγγελματία

Η εργασία ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε.

Douleutaras.gr λογότυπο

Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, εντελώς τυπικό και στη συμφωνία του και στα χρονοδιαγράμματά του. Πρόθυμος να κάνει και έξτρα δουλ...

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντινιά Κ.
29 reviews

Τυπική και συνεπής επαγγελματίας. Χωρίς να με γνωρίζει κατάλαβε αμέσως τς χρωματικές μου προτιμήσεις (όσον αφορά χρωματισμό εσωτερικών το...

Douleutaras.gr λογότυπο

Πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός επαγγελματίας με πολύ προσιτές τιμές. Έχουμε κάνει ήδη μια εργασία και αναμένεται να συνεργαστούμε ξανά γι...

φωτογραφία επαγγελματία

Καταπληκτικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Βρήκα τον κ.Κουνατίδη απ΄το douleutaras όταν άλλο συνεργείο που είχα προσλάβει αντί να ολοκληρώ...

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου σε 4 βήματα!

Αναρωτιέσαι μήπως ο επαγγελματικός σου χώρος χρειάζεται αλλαγές, για να αυξηθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων;

Περισσότερα
Η διακόσμηση με φυτά φέρνει στο σπίτι την ευτυχία!

Ποιός είπε πως οι γλάστρες δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι; Τα πράγματα άλλαξαν και πλέον τα φυτά αποτελούν κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Διακόσμηση Γραφείου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Διακόσμηση Γραφείου - Ίλιον
43 reviews

Δραστηριοποιούμαι σε παντός τύπου εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο και μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Προτείνω έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση που ταιριάζουν στην προσωπική αισθητική των πελατών μου και θα καλύπτουν πλήρως τις πολλές ανάγκες ενός επαγγελματικού χώρου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω κάθε εργασία για την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και μπορώ να εγγυηθώ ότι αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μου πελάτες. Προτιμήστε με για την ανανέωση του χώρου σας και δεν θα χάσετε!

ΑΡΜΠΕΝ Ν.

Διακόσμηση Γραφείου - Αρτέμιδα(Λούτσα)
30 reviews

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευαστικές εργασίες και στο κλάδο των ανακαινίσεων, η ομάδα μας αναλαμβάνει παντώς είδους τεχνικές εργασίες με σκοπό την ποιοτική αναδιαμόρφωση του χώρου σας! Αναλαμβάνουμε αξιόπιστα και με συνέπεια την μερική ή ολική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου είτε πρόκειται για γραφείο, κατάστημα ή εταιρεία. Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούμε να σας παρέχουμε έξυπνες ιδέες ανακαίνισης σε προσιτές τιμές. Η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και για αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή τόσο στη χρηστικότητα όσο και στην αισθητική ενός χώρου. Επιλέξτε μας για μια ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου έτσι όπως την έχετε φανταστεί!

Γιάννης Π.

Διακόσμηση Γραφείου - Χαλάνδρι
270 reviews

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου σας και εγγυώμαι ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

Δημήτρης Μ.

Διακόσμηση Γραφείου - Αθήνα
18 reviews

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανακαινίσεων για 20 χρόνια και έχοντας άριστη κατάρτιση και εμπειρία, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας αξιόπιστα μικρές ή μεγάλες τεχνικές εργασίες. Με διακρίνουν η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός. Για κάθε ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου που αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω, δίνω άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ η εγγυημένη ποιότητα της εργασίας μου, είναι το στοιχείο που με έχει καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Βρισκόμαστε άμεσα στη διάθεσή σας για την ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου σε προσιτές τιμές!

Γιώργος Σ.

Διακόσμηση Γραφείου - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Αναλαμβάνω αξιόπιστα και με συνέπεια ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Η εμπειρία μου μετρά πάνω από 24 χρόνια και διαθέτω ειδικευμένους συνεργάτες με άριστες τεχνικές γνώσεις που μπορούν να αναλάβουν και τις πιο δύσκολες εργασίες. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευαστικών υλικών και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε τεχνική εργασία χρειάζεστε, για μερική ή ολική ανακαίνιση, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε μας στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου και δεν θα το μετανιώσετε!

Σχετικές υπηρεσίες