Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

8 συμβουλές για τη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου

Το σπίτι σου είναι η αρχή και το τέλος της ημέρας σου! Συνεπώς όταν η διακόσμηση δεν ταιριάζει με την προσωπικότητά σου ή απουσιάζει εντελώς από το σπίτι σου, το νιώθεις απρόσωπο και κρύο χωρίς να ξέρεις το λόγο! Παρακάτω εντοπίσαμε για εσένα τα βασικά που πρέπει να προσέξεις κατά τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σου, ώστε να δημιουργήσεις μία ατμόσφαιρα που θα ξεχωρίζει!

Πως μπορείς να διακοσμήσεις το χώρο σου μόνος σου;

Ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα βασικά βήματα που χρειάζεται να σκεφτείς, ώστε να διακοσμήσεις το εσωτερικό του χώρου σου:

Όρισε τον επιθυμητό προϋπολογισμό και κάνε ένα πλάνο για τις αγορές σου

Αρχικά, θέσε το ποσό που μπορείς να διαθέσεις για να διακοσμήσεις από την αρχή ή να ανανεώσεις τον εσωτερικό χώρο που επιθυμείς. Έτσι, θα παραμείνεις στα απολύτως απαραίτητα και σε αυτά που θα χαρίσουν εκείνη τη μοναδική πινελιά ανανέωσης που έχει ανάγκη ο χώρος σου. Το καλό με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, είναι ότι μπορείς να πετύχεις σημαντική αλλαγή με μικρό προϋπολογισμό, κάνοντας έξυπνες αγορές!

Επέλεξε ένα συγκεκριμένο θέμα και κινήσου γύρω από αυτό

Δε χρειάζεται να επιλέξεις μοντέρνα διακόσμηση για το σπίτι σου. Αρκεί να ταιριάζει στο στυλ σου. Εστιάζοντας σε βασικά σημεία μπορείς να ξεχωρίσεις στη διακόσμηση σπιτού

Διάλεξε ένα κομβικό σημείο του χώρου σου, επέλεξε με προσοχή του σωστούς συνδυασμούς στα διακοσμητικά σπιτιού, τα υφάσματα και τα έπιπλα και κάνε το χώρο αυτό, το επίκεντρο του σπιτιού σου! 

Δημιούργησε διακόσμηση με προσωπικότητα

Τα έπιπλά σου δε χρειάζεται να έχουν το ίδιο χρώμα ή μοτίβο. Μη φοβάσαι να εντάξεις στο χώρο σου ακόμη κι ένα πιο τολμηρό για τα δεδομένα σου έπιπλο ή αντικείμενο. Αυτό είναι που θα δώσει τον νέο χαρακτήρα στη διακόσμηση που επιζητείς! Βάλε έντονο χώμα ή ένα ξεχωριστό διακοσμητικό και άφησέ το να τραβά τα βλέμματα.

Η “έξτρα” πινελιά

Μπορείς να παίξεις με τα υλικά. Για παράδειγμα η διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου με  πέτρα δίνει ένα πιο παραδοσιακό τόνο και η διακόσμηση με ξύλο κάνει πιο οικεία την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Τέλος μία δημοφιλής και εύκολη επιλογή είναι η διακόσμηση του σπιτιού σου με φυτά εσωτερικού χώρου και λουλούδια. Η επιλογή αυτή δίνει ζωντάνια στο εσωτερικό του σπιτιού σου και το αναζωογονεί.

Μη φοβηθείς το χρώμα!

Βάφοντας ένα χώρο του σπιτιού σε διαφορετικό τόνο ή προσθέτοντας μία ταπετσαρία σε ένα τοίχο, τον απομονώνεις και μπορείς να δημιουργήσεις ένα νοητό χώρο, διαχωρισμένο από τον υπόλοιπο. Για παράδειγμα μπορείς να διαχωρήσεις χρωματικά ένα σημείο του χώρου και να δημιουργήσεις με την αντίστοιχη διακόσμηση,  ένα μικρό χώρο για γραφείο στο σαλόνι σου, ή ένα ζεστό σημείο για διάβασμα στο υπνοδωμάτιο.

Το μέγεθος του σπιτιού σου δεν έχει σημασία

Μη σε περιορίζει το γεγονός ότι κατοικείς σε μικρό διαμέρισμα. Απεναντίας η εσωτερική διακόσμηση μικρών χώρων επιβάλλεται, ώστε να γίνουν εκτός από όμορφοι και λειτουργικοί. Συνεπώς μη διστάσεις να αφιερώσεις χρόνο στη διακόσμηση του μικρού σπιτιού σου!

Ο συνδυασμός είναι το παν!

Έχεις σκεφτεί το ύφος και τα αντικείμενα που θέλεις να εντάξεις στη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου, αλλά πως θα τα συνδυάσεις; Χρειάζεται προσοχή αναφορικά με το συνδυασμό των χρωμάτων, των υφασμάτων και των αντικειμένων που έχεις στη διάθεσή σου, έτσι ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί για την κατοικία σου. 

Πάρε μία διαφορετική γνώμη! 

Από ένα συγγενικό ή και φιλικό πρόσωπο, μέχρι τα αντίστοιχα Blogs με φωτογραφίες για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μπορείς να ξεσηκώσεις ιδέες που δεν είχες σκεφτεί για τον χώρο σου και να τον μεταμορφώσεις ριζικά! Τέλος, αν θες ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια ενός έμπειρου διακοσμητή, μπορείς να δώσεις στον χώρο που επιθυμείς να ανανεώσεις, το ύφος και το στυλ που ονειρεύεσαι.

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την πολυετή εμπειρία, που τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται άμεσα τις ανάγκες ενός χώρου και να βρίσκουν την ιδανική λύση προσαρμοσμένη στην προσωπικότητά σου, αναφορικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα, τις καλύτερες προσφορές για διακόσμηση εσωτερικού χώρου!

Εμπνέυσου από τις παρακάτω φωτογραφίες για τη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες διακοσμητές στην περιοχή σου

Lazaros Kokozis
5 αξιολογήσεις
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! ΑΑΑ+++
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
11 αξιολογήσεις
Άψογη επαγγελματίας, χαρούμενος άνθρωπος, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ πολυ!
Σχετικά άρθρα
Έκανες την επιλογή να εφαρμόσεις διάφορες τεχνοτροπίες στους τοίχους σου με σκοπό να ξεφορτωθείς το κλασσικό βαρετό τους χρώμα.
Θέλεις να δώσεις χρώμα, ενέργεια και ζωντάνια στο σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ριζικές αλλαγές στη διακόσμηση του;
Η καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά πλησιάζει και οι νέοι απόφοιτοι θα ξεκινήσουν να αναζητούν την καινούργια τους κατοικία. Η διακόσμηση
Ένα μικρό σαλόνι μπορεί, μερικές φορές, να θεωρείται σαν ένα μειονέκτημα του σπιτιού, το οποίο ανεχόμαστε, χωρίς να μας αρέσει πραγματικά.
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει