3 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια & χρήματα!

Έχεις βαρεθεί να πληρώνεις φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου στο σπίτι σου; Δεν είσαι μόνος/-η. Υπάρχουν άραγε τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα και να γλιτώσεις από ορισμένα περιττά έξοδα;

Το Douleutaras.gr ζήτησε τις συμβουλές των εξειδικευμένων επαγγελματιών της πλατφόρμας του για να σε βοηθήσει να λύσεις ένα πολύ βασικό πρόβλημα της καθημερινότητας σου. Υπάρχουν πολλοί απλοί και έξυπνοι τρόποι για να απαλλαχθείς από ορισμένους περιττούς αριθμούς στους λογαριασμούς που πληρώνεις. Τους ανακαλύψαμε και σου τους παρουσιάζουμε!

3 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια & χρήματα!

1. Εγκατάσταση Dimmer

O πιο απλός και εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα είναι η εγκατάσταση dimmer. Αντί να ανοίγεις και να κλείνεις τα φώτα από το διακόπτη, το dimmer σου προσφέρει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις την ένταση του φωτός στο δωμάτιο. Σκέψου πώς το σαλόνι σου δεν έχει τις ίδιες ανάγκες φωτισμού το πρωί και το βράδυ. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου για το φωτισμό κάθε χώρου. Νέες έξυπνες λύσεις αυτοματισμού σου προσφέρουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις σύστημα ρύθμισης των φώτων, ακόμη και για τις ώρες που λείπεις από το σπίτι. Θα εκπλαγείς μόλις ανακαλύψεις τη διαφορά που μπορεί να προκαλέσει η εγκατάσταση αυτού του μηχανισμού, στους λογαριασμούς ρεύματος!

2. Έλεγχος Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα

Εσύ ξέρεις σε τι θερμοκρασία ζεσταίνει ο θερμοσίφωνας σου το νερό για να απολαύσεις το μπάνιο σου; Αν δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας ενδέχεται ο θερμοσίφωνας σου να ζεσταίνει πολύ περισσότερο το νερό απ’ ‘οτι χρειάζεσαι στην πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια. Ως αποτέλεσμα μαζί με τη θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος. Ζήτησε από έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο να ελέγξει τον θερμοσίφωνα σου και φυσικά τις ρυθμίσεις του!

3. Aντικατάσταση Παλιών Συσκευών

Αυτή είναι η πιο "ακριβή" αλλά και η πιο έξυπνη επιλογή για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Όλες οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου βρίσκονται στο τελευταίο επίπεδο ενεργειακής κλάσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια συγκριτικά με τις νέες συσκευές. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, σου συνιστούμε να σκεφτείς σοβαρά αυτή τη λύση. Τα χρήματα που θα δαπανήσεις θα σου επιστραφούν με ταχύ ρυθμό μέσω των μειώσεων στους λογαριασμούς του σπιτιού σου. Όσο για το ζήτημα της εγκατάστασης των ηλεκτρικών συσκευών, αυτό μπορείς να το αφήσεις επάνω μας!

Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερους τρόπους για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα; Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε! Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

 

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Ολόκληρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση
Νέα Φιλαδέλφεια 27/11/2020
Εκτελέστηκε από
ΑΝΤΏΝΙΟΣ Μ.
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
31 τ.μ. - 100 τ.μ.
Είδος υπηρεσίας:
Ολόκληρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Σήμερα (αποκλειστικά)
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Βάρη 27/11/2020
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Τ.
Είδος υπηρεσίας:
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Είδος βλάβης:
Άλλο / Δεν είμαι σίγουρος
Κόστος 35,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Άμεση ανταπόκριση στο ραντεβού για να δει τη δουλειά και άμεσο ραντεβού για την εκτέλεση της. Συνεπέστατος, καθαρός, λεπτομερείς και γρήγορος. Όλα μια χαρά!

Για: Αντώνης Πατσαχάκης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ

Για: Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος! Η επικοινωνία ήταν άμεση και η εξυπηρέτηση

Για: Παναγιώτης Δεδούσης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

Καταπληκτικός επαγγελματίας.

Για: Μιχάλης Καστής / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
3,9

Φυσιολογική

Για: Σταύρος Πουλικαράκος / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
4,9

👍👍👍👍👍👍

Για: ELECTRICITY ART Κωνσταντίνος Τζιόλας / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες