3 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια & χρήματα!

Έχεις βαρεθεί να πληρώνεις φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου στο σπίτι σου; Δεν είσαι μόνος/-η. Υπάρχουν άραγε τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα και να γλιτώσεις από ορισμένα περιττά έξοδα;

Το Douleutaras.gr ζήτησε τις συμβουλές των εξειδικευμένων επαγγελματιών της πλατφόρμας του για να σε βοηθήσει να λύσεις ένα πολύ βασικό πρόβλημα της καθημερινότητας σου. Υπάρχουν πολλοί απλοί και έξυπνοι τρόποι για να απαλλαχθείς από ορισμένους περιττούς αριθμούς στους λογαριασμούς που πληρώνεις. Τους ανακαλύψαμε και σου τους παρουσιάζουμε!

3 έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσεις ενέργεια & χρήματα!

1. Εγκατάσταση Dimmer

O πιο απλός και εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα είναι η εγκατάσταση dimmer. Αντί να ανοίγεις και να κλείνεις τα φώτα από το διακόπτη, το dimmer σου προσφέρει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις την ένταση του φωτός στο δωμάτιο. Σκέψου πώς το σαλόνι σου δεν έχει τις ίδιες ανάγκες φωτισμού το πρωί και το βράδυ. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου για το φωτισμό κάθε χώρου. Νέες έξυπνες λύσεις αυτοματισμού σου προσφέρουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις σύστημα ρύθμισης των φώτων, ακόμη και για τις ώρες που λείπεις από το σπίτι. Θα εκπλαγείς μόλις ανακαλύψεις τη διαφορά που μπορεί να προκαλέσει η εγκατάσταση αυτού του μηχανισμού, στους λογαριασμούς ρεύματος!

2. Έλεγχος Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα

Εσύ ξέρεις σε τι θερμοκρασία ζεσταίνει ο θερμοσίφωνας σου το νερό για να απολαύσεις το μπάνιο σου; Αν δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας ενδέχεται ο θερμοσίφωνας σου να ζεσταίνει πολύ περισσότερο το νερό απ’ ‘οτι χρειάζεσαι στην πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια. Ως αποτέλεσμα μαζί με τη θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος. Ζήτησε από έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο να ελέγξει τον θερμοσίφωνα σου και φυσικά τις ρυθμίσεις του!

3. Aντικατάσταση Παλιών Συσκευών

Αυτή είναι η πιο "ακριβή" αλλά και η πιο έξυπνη επιλογή για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Όλες οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου βρίσκονται στο τελευταίο επίπεδο ενεργειακής κλάσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια συγκριτικά με τις νέες συσκευές. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, σου συνιστούμε να σκεφτείς σοβαρά αυτή τη λύση. Τα χρήματα που θα δαπανήσεις θα σου επιστραφούν με ταχύ ρυθμό μέσω των μειώσεων στους λογαριασμούς του σπιτιού σου. Όσο για το ζήτημα της εγκατάστασης των ηλεκτρικών συσκευών, αυτό μπορείς να το αφήσεις επάνω μας!

Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερους τρόπους για να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα; Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε! Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

 

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Αθήνα 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
Μαρτίνος Γ.
Είδος υπηρεσίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Είδος προς τοποθέτηση/ αντικατάσταση:
Φωτιστικά σώματα
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη 22/09/2020
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Δ.
Είδος υπηρεσίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Είδος προς τοποθέτηση/ αντικατάσταση:
Δομημένη καλωδίωση / Τηλεφωνική γραμμή / Δίκτυο
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Κόστος 35,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Συνεπέστατος

Για: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΣ / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
3,9

Πολυ καλος αλλα ξεχασιαριης!

Για: Παναγιώτης Δεδούσης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
4,4

Πολύ καλός επαγγελματίας και συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία. Παρ' όλα αυτά, ήταν σχετικά καθυστερημένος στα ραντεβού του και η αμοιβή αρκετά πιο ψηλή από τον ανταγωνισμό.

Για: Παναγιώτης Δεδούσης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Με πήρε τηλέφωνο να με ειδοποιήσει οτι θα αργήσει για 20 λεπτά. Τη δουλειά του την τελείωσε άψογα και άμεσα.

Για: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΣ / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

Πολύ καλός!

Για: Αλέξανδρος Κολόης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
4,9

Άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα και απόλυτος επαγγελματισμός. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Για: ELECTRICITY ART Κωνσταντίνος Τζιόλας / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες