Ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα;

Βρες ηλεκτρολόγο στην Αθήνα με απλά και γρήγορα βήματα.

Λάβε Προσφορές σε 20"

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Βλάβη, Ηλεκτρολογική εγκατάσταση
 • Επείγουσα βλάβη/επισκευή
 • Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
 • Ολόκληρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση
 • Πιστοποιητικό ΔΕΗ (Έλεγχος εγκατάστασης ΥΔΕ)
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019

Ηλεκτρολόγοι Αθήνα - Βρες άμεσα τεχνικό!

Οι ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι για διαφόρων ειδών δύσκολες περιπτώσεις. Από επείγουσες ηλεκτρολογικές βλάβες, έως συνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών και γραμμές τηλεφώνου, ο ηλεκτρολόγος Αθήνας που θα επιλέξεις παίζει βασικό ρόλο στο να έχεις την εξυπηρέτηση που χρειάζεσαι, χωρίς άγχος.

Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας στην Αθήνα είναι διαθέσιμοι καθημερινά, έως και 24 ώρες το 24ωρο, για να σε εξυπηρετήσουν στο χώρο σου. Αν θέλεις να βρεις ηλεκτρολόγο στην Αθήνα, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο, τη στιγμή που τον χρειάζεσαι!

Ποιες είναι οι πιο συχνές περιπτώσεις που αναλαμβάνουν οι ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα;

Μεταξύ άλλων, οι ηλεκτρολόγοι Αθήνας που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν τα εξής:

 • Σχέδιο ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

 • Εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα

 • Συντήρηση και ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

 • Τοποθέτηση φωτιστικών

 • Τοποθέτηση πριζών και διακοπτών

 • Σύνδεση διακόπτη αλέ ρετούρ

 • Εγκατάσταση και επισκευή θερμοσίφωνα

 • Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας ή άλλων συσκευών

 • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας 

 • Εγκατάσταση θυροτηλέφωνου και θυροτηλεόρασης

 • Έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου -Πιστοποιητικό ΔΕΗ

 • Τηλεφωνικές εγκαταστάσεις και τηλεφωνικές βλάβες

 • Επισκευή ηλεκτρολογικών βλαβών

 • Εγκαταστάσεις σε συστήματα αυτοματισμού

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες, αλλά και κάθε άλλη ηλεκτρολογική εργασία στην Αθήνα που μπορεί να χρειαστείς, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε αξιολογημένο ηλεκτρολόγο Αθήνας, για να αναλάβει την εργασία σου άμεσα, έως και αυθημερόν!

Γιατί να προτιμήσεις ηλεκτρολόγο στην Αθήνα από το Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους Αθήνας, με πολυετή εμπειρία σε ηλεκτρολογικές βλάβες, γραμμές τηλεφώνων, θυροτηλέφωνα και ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Θα αναλάβουν την άμεση εξυπηρέτησή σου, έως και αυθημερόν, με σκοπό να λύσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Αναγνωρίζοντας πόσο επείγουσα μπορεί να είναι μια ηλεκτρολογική βλάβη και πόσο μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, οι ηλεκτρολόγοι στην Αθήνα αναλαμβάνουν εργασίες καθημερινά, έως και 24 ώρες το 24ωρο.

Πώς θα βρεις ηλεκτρολόγο στην Αθήνα από την πλατφόρμα μας;

Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου. Ο ηλεκτρολόγος Αθήνας θα επικοινωνήσει μαζί σου, για να κανονίσετε ραντεβού, να σου δώσει προσφορά και να ολοκληρώσει την εργασία σου, όσο το δυνατόν πιο άμεσα!

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας εξυπηρετούν οι ηλεκτρολόγοι μας;

Συνεργαζόμαστε με ηλεκτρολόγους σε όλη την Αθήνα και το Νομό Αττικής. Μερικές περιοχές που εξυπηρετούν συχνά ηλεκτρολόγοι Αθήνας είναι: Κέντρο, Βύρωνα, Αιγάλεω, Πειραιά, Άλιμο, Γαλάτσι, Ίλιον, Νέα Ιωνία, Πετρούπολη, Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια, Πατήσια, Χαϊδάρι, Βάρη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Καισαριανή, Δάφνη, Αμπελόκηποι, Χολαργό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι και άλλες.

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να καλέσεις άμεσα ηλεκτρολόγο;

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπου δεν μπορείς να αποφύγεις να καλέσεις ηλεκτρολόγο στην Αθήνα. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε άμεσα τεχνικό στην περιοχή σου, για να δώσει λύση στο πρόβλημα:

1. Δεν έχει ρεύμα το σπίτι;

Ο πιο συνήθης ύποπτος είναι οι ασφάλειες. Σε περίπτωση που είναι ανεβασμένες, το πιθανότερο είναι να έχει καεί η ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα και να χρειάζεται αντικατάσταση ή να έχει έχει καεί κάποια ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ.

Εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο, ώστε να ελέγξει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του χώρου σου και να διασφαλίσει την σωστή λειτουργία τους.

2. Δεν ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας;

Οι συχνότερες αιτίες, είναι να έχει καεί η ασφάλεια ή ο θερμοστάτης ή να υπάρχει βλάβη στην αντίσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Σε κάθε περίπτωση, ένας εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος διαθέτει την πείρα να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά το πρόβλημα και να προβεί στην αποκατάστασή του.

3. Δεν ανάβει το φως;

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι Αθήνας θα εξετάσουν τον ηλεκτρολογικό πίνακα και στις ασφάλειές του και θα διορθώσουν την ηλεκτρολογική βλάβη.

4. Χαλασμένη πρίζα;

Συνήθως για τις χαλασμένες πρίζες, φταίνε τα χαλαρωμένα καλώδια ή καμμένα και ξεριζωμένα καλώδια. Η εργασία από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο είναι απαραίτητη, καθώς η αντικατάστασή των παραπάνω,  είναι μία επικίνδυνη εργασία που χρειάζεται μέτρα προφύλαξης.

5. Πέφτει το ρελέ;

Οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να εντοπίσουν άμεσα ποια συσκευή προκαλεί το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

6. Υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα;

Την αντιλαμβάνεται κανείς από την άσχημη μυρωδιά, σαν ψαρίλα, που βγαίνει από τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Αιτία είναι συνήθως είτε κάποια καμμένη ασφάλεια, είτε την υπερθέρμανση κάποιου καλωδίου.

Επειδή ο ηλεκτρολογικός πίνακας, αποτελεί ένα περίπλοκο ηλεκτρολογικό σύστημα, συμβουλεύσου έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο και θα σε απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά.

7. Τρεμοπαίζουν τα φώτα;

Συνήθως οφείλεται σε βλάβη στις ενώσεις των καλωδίων του σπιτιού.

8 .Έχει καεί ο διακόπτης;

Γίνεται αντιληπτό από την μυρωδιά του καμένου ή από τους σπινθήρες. Η αντικατάσταση του διακόπτη είναι μία γρήγορη διαδικασία, εάν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο στην Αθήνα.

9. Μυρωδιά καμένου και σπινθήρες από κάποια συσκευή;

Πιθανώς αφορά θέμα γείωσης και τις περισσότερες φορές εμφανίζεται στο τηλέφωνο της ντουζιέρας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ηλεκτρολόγοι έχουν την τεχνογνωσία να δώσουν άμεσα απάντηση.

10. Υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική γραμμή;

Τα φθαρμένα καλώδια, είναι ο βασικός ένοχος για την συγκεκριμένη ηλεκτρολογική βλάβη. Πιθανότατα θα χρειαστείς αντικατάσταση των καλωδίων από επαγγελματία ηλεκτρολόγο Αθήνας.

4,74 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύτηκαν τους Ηλεκτρολόγους μας στην Αθήνα

L. Service
340 αξιολογήσεις

Ο τεχνικος εξαιρετικος και πολυ εξυπηρετικος. Τον ευχαριστοθμε πολυ

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρεας Σ.
331 αξιολογήσεις

Ο Ανδρέας είναι καταπληκτικός επαγγελματίας και σωστός σε όλα του! Συνεπής, ειλικρινής, γενικά άψογος επαγγελματίας ! Μπράβο!

Γιάννης Π.
296 αξιολογήσεις

Άψογος στην εργασία του , συνεπής στον προγραμματισμό της εργασίας επισκευής. Έδωσε απόδειξη για όλο το ποσό χωρίς εγώ να την ζητήσω. Θα το…

Παναγιώτης Δ.
244 αξιολογήσεις

πολύ καλή εργασία άριστη τεχνογνωσία συνέπεια και ταχύτητα εξυπηρέτησης

Σταύρος Π.
228 αξιολογήσεις

Άμεση συνεννόηση και εξυπηρέτηση. Απλή έκδοση πιστοποιητικού που εκτελέστηκε άμεσα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Χ.
198 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά και πολύ καλός επαγγελματίας, ειλικρινής στη σχέση του με τον πελάτη . Μπράβο

Σχετικά άρθρα

10 βασικοί κανόνες προστασίας από την ηλεκτροπληξία που πρέπει να ακολουθείς!

Η καθημερινή μας ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους, που μπορούν να βλάψουν τόσο εμάς όσο και τους ανθρώπους, που αγαπάμε.

Ξέρεις πραγματικά να αλλάζεις μια λάμπα; Μάθε σε 5 απλά βήματα!

Στην ερώτηση “ Πόσοι ηλεκτρολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;” η σωστή απάντηση είναι μόνο μία: Kανένας!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι Αθήνας της Πλατφόρμας μας

Επίλεξε τον ηλεκτρολόγο που σου ταιριάζει σε όλες τις περιοχές της Αθήνας

Αντώνης Πατσαχάκης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στο επάγγελμα του ηλεκτρολόγου διαθέτοντας 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών, είτε πρόκειται για τις οικιακές είτε για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Η άριστη ποιότητα των υλικών μου, αλλά και οι άρτιες τεχνικές μου γνώσεις, φέρνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό που δείχνω προς τον πελάτη. Σκοπός μου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να προσφέρω άμεσες και εγγυημένες λύσεις!

Αλέξανδρος Κολόης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας. Εξειδικευόμαστε σε εγκαταστάσεις και επισκευές ηλεκτρολογικού πίνακα, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων και σε κεραίες και δίκτυα τηλεφωνίας.

Αφοί Τριανταφυλλίδη-Αρχαίος

Θεσσαλονίκη
33 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και βλαβών. Κατέχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και απασχολεί έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, με εξειδίκευση στα ηλεκτρολογικά. Στις εργασίες που αναλαμβάνουμε εργαζόμαστε με μεράκι, συνέπεια και αξιοπιστία. Τηρούμε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα που ορίζουμε με τον πελάτη και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Προσπαθούμε καθημερινά να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση!

Ηλεκτρόκοσμος Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη
7 αξιολογήσεις

Η εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί την εξέλιξη της επιχείρησης Ε. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΣΙΑ Ο.Ε. που ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την εμπειρία ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές βλάβες και εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του πελάτη.

Γιώργος Γιαννικόπουλος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιώργος Γιαννικόπουλος και είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία. Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία. Ειδικεύομαι στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και βλάβες εδώ και 25 χρόνια με υπευθυνότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια, με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία όπου και με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.

Σχετικές υπηρεσίες στην Αθήνα

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δ-Τεχνική ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Είδος βλάβης:
Δεν έχω ρεύμα (Πέφτει το ρελέ ή ασφάλεια)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 60,00€
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ELECTRICITY ART Κωνσταντίνος Τζιόλας
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Είδος προς τοποθέτηση/ αντικατάσταση:
Φωτιστικά σώματα, Δομημένη καλωδίωση / Τηλεφωνική γραμμή / Δίκτυο
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 120,00€
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δ-Τεχνική ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Είδος βλάβης:
Δεν ανάβει ο θερμοσίφωνας απο τον πίνακα
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 25,00€
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Δεδούσης
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Είδος βλάβης:
Δεν έχω ρεύμα (Πέφτει το ρελέ ή ασφάλεια)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 50,00€
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Κολόης
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Είδος βλάβης:
Δεν έχω ρεύμα (Πέφτει το ρελέ ή ασφάλεια)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 30,00€