20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για Ανακαίνιση Κουζίνας στο 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Στέλιος Γαλάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην Κατασκευή Επίπλων Κουζίνας και Ντουλάπας. Η εταιρεία έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο καθώς δραστηριοποιείται από το 1974 και με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των εργασιών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PICKWORTH LIMITED & ΣΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας σε όλα τα στάδια από μελέτη έως την αναδιαμόρφωση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο μας έχει δώσει την δυνατότητα να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις γιατί θεωρούμε ότι ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο την αισθητική και τις επιθυμίες του πελάτη. Μας αρέσει η οργάνωση και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και έχουμε μάθει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό και οικονομικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Δρόσος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κουζίνας σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα πάνω από 30 χρόνια και έχω αποκτήσει την άνεση του να αντιλαμβάνομαι τις επιθυμίες του πελάτη από την πρώτη επαφή με το χώρο και τον ίδιο. Μαζί με τους συνεργάτες μου προσφέρουμε πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να γίνουν οι χώροι εξυπηρετικοί και όμορφοι. Στοχεύουμε σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και σε ικανοποιημένους πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΙΔΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, Polismichaniki, αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση της κουζίνας σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη στους πελάτες μας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των έργων και εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Αθήνας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την ανακαίνιση κουζίνας σας, σε όλα τα στάδια από τη μελέτη του χώρου έως την διαμόρφωση και την ολοκλήρωσή του. Σε κάθε εργασία μου, φροντίζω να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου, χρησιμοποιώ τις τεχνικές μου γνώσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία. Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ Ε.Π.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες όπου σε συνδυασμό με την αγορά των απαραίτητων υλικών αποτελούμε μια συμφέρουσα λύση για κάθε έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης μερικής και ολικής, της κουζίνας σας. Δίνω την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια της εργασίας και προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα, είμαι σε θέση να ικανοποιήσω την κάθε ανάγκη, πάντα με γνώμονα την αισθητική και την άνεση του πελάτη και της εταιρείας του. Από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, ακούω τους πελάτες μου, προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις. Χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, με αντοχή στον χρόνο. Εγγυώμαι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό αποτέλεσμα για την κουζίνα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Πανανής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας σε όλα τα στάδια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση όλη την εβδομάδα, την μεγάλη εμπειρία μας η οποία μας έχει δώσει και μια πολύ καλή φήμη στο χώρο. Στόχος μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια την υψηλή αισθητική και την χρήση υλικών σύγχρονων προδιαγραφών που δίνουν όμορφα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αράθυμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των εσωτερικών αναδιαμορφώσεων, με ομάδα απαρτιζόμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου. Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών, το οποίο διαρκώς διευρύνεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αgt Hydro - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία Agt - Hydro, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κουζίνας για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε 18 χρόνια σ'αυτόν τον τομέα και στόχος μας είναι η άμεση ικανοποίηση των πελατών μας με προτεραιότητα το προσωπικό τους στυλ και γούστο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι προσοχή στην λεπτομέρεια, η συνέπεια, η άψογη συνεργασία που έχουμε με πελάτες και συνεργάτες αλλά και ο άμεσος χρόνος παράδοσης της εργασίας, πάντα εντός του χρονοδιαγράμματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σίνας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχω λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου. Η επαγγελματική μου εμπειρία, στις τεχνικές εργασίες, μετρά πάνω από 24 χρόνια και δουλεύοντας μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλά και μεγάλης κλίμακας.Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε σε τεχνικό επίπεδο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Νικολόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία τεχνικών εργασιών μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση , υλικά εξαιρετικής ποιότητας, φαντασία και δημιουργικότητα. Εγγυόμαστε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάριος Παναγόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Αθήνα Αττική 105 52

Η Dreamy Kitchen αναλαμβάνει την ανακαίνιση της κουζίνας σας, για την περιοχή της Αθήνας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε να είστε πλήρως ικανοποιημένοι σε επίπεδο εργονομίας αλλά και αισθητικής, πάντοτε, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας  - 20 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…