Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία ανακαίνισης στην περιοχή σου

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

5 πράγματα που δεν σκέφτηκες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου

Η κουζίνα είναι για πολλούς το σημαντικότερο δωμάτιο ενός σπιτιού. Η χρήση της είναι μεγάλη, για αυτό και οι απαιτήσεις της πολλές. Αν ετοιμάζεσαι για ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως δεν είχε σκεφτεί.

Από όλους τους χώρους που υπάρχουν σε ένα σπίτι, η κουζίνα είναι ίσως αυτός στον οποίο χρειαζόμαστε τη μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να καλύπτει κατά την κατασκευή της είναι πραγματικά πολλές και μερικές φορές είναι αδύνατο να τα σκεφτούμε όλα.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και φτιάξαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που συχνά παραμελούνται.

 • Φωτισμός κουζίνας

Για όποιο λόγο και αν βρισκόμαστε στην κουζίνα είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε άπλετο φως. Μην περιορίζεσαι σε μια μοναδική πηγή ωτός, αλλά φρόντισε να υπάρχουν αρκετές διαφορετικές που θα εξασφαλίζουν την αναγκαία ποσότητα. Πολύ σημαντικά σημεία είναι το τραπέζι που τρώτε, αλλά και ο πάγκος που χρησιμοποιείς για να μαγειρεύεις.

 • Καλή πόρτα στην κουζίνα

Ένα άλλο στοιχείο, που πολλές φορές υποβιβάζεται η σημασία του, είναι η πόρτα. Μία καλή πόρτα και όχι συρόμενη προσφέρει μόνωση τόσο από τις μυρωδιές τους μαγειρέματος όσο και από τους ήχους των οικιακών συσκευών. Σίγουρα, ο ενοχλητικός ήχος του απορροφητήρα είναι κάτι που θες να αποφύγεις από την ηρεμία του υπνοδωματίου σου.

 • Τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι μια συσκευή που μας έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Ωστόσο,η λανθασμένη τοποθέτηση του μπορεί να αποδειχτεί αρκετά εκνευριστική. Μην ξεχάσεις να το εγκαταστήσεις στα δεξιά του νεροχύτη αν είσαι δεξιόχειρας και στα αριστερά αν είσαι αριστερόχειρας.

 • Εξοικονόμηση χώρου με ντουλάπια

Ο αποθηκευτικός χώρος σε κάθε σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός. Στην ανακαίνιση κουζίνας, λοιπόν, φρόντισε να εκμεταλλευθείς κάθε δυνατότητα ελεύθερου χώρου που υπάρχει. Ακόμη και για τις πιο μικρές κουζίνες υπάρχουν λύσεις με διάφορα συστήματα ντουλαπιών για να πετύχεις τη μέγιστη χρηστικότητα

 • Τοποθέτησε νεροχύτη κάτω από το παράθυρο

Μερικές φορές αν τα πιάτα είναι λίγα ή αν χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, η χρήση του πλυντηρίου πιάτων δεν ενδείκνυται. Για να μη βλέπεις το πλύσιμο πιάτων σαν αγγαρεία, μια καλή ιδέα που έχει αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη είναι η τοποθέτηση του νεροχύτη κάτω από το παράθυρο. Η χαλάρωση που προσφέρει θα κάνει τη δουλειά σου πολύ πιο εύκολη.

5 εργασίες για ολική ανακαίνιση της κουζίνας σου

Μάθε τις 5 πιο διαδεδομένες εργασίες για την ανακαίνιση της κουζίνας σου και ανανέωσε τον χώρο σου με γνώμονα το προσωπικό σου στυλ!


Εάν αναρωτιέσαι ποιος μας έδωσε αυτές τις συμβουλές, επέλεξε κάποια από τα συνεργεία ανακαίνισής μας και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και ακόμη περισσότερα.

Στο Douleuteras.gr θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος ανακαίνισης κουζίνας.

Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά!
Άριστος. Γνωρίζει καλά το αντικείμενο!
Πολύ εξυπηρετικός, προσεχτικός, ευγενικός και καλός στη δουλειά του!

Πώς λειτουργεί;

 • Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
 • Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
 • Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

 • Είναι δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση από εσένα

 • Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι πλήρως πιστοποιημένοι και αξιολογημένοι

 • Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, επιλέγοντας τον συνεργάτη και την προσφορά που σε ικανοποιούν, γρήγορα και εύκολα

 • Στο τέλος της εργασίας αξιολογείς προσωπικά τον επαγγελματία

Σχετικά Άρθρα

Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες
Μια μικρή κουζίνα πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση οτι όλα είναι στριμωγμένα καi ως εκ τούτου να προκαλεί δυσκολίες