Συνθετικά κουφώματα: O πεντάλογος της σωστής επιλογής!

Τα κουφώματα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου θέλουν αλλαγή. Παρότι έχεις ακούσει εκατό διαφορετικές απόψεις επί του θέματος καμία δεν σε βοήθησε να καταλήξεις σε μια απόφαση: συνθετικά κουφώματα ή αλουμινίου;

Το Douleutaras.gr σου έχει ήδη παρουσιάσει τα θετικά της επιλογής του αλουμινίου για τα κουφώματα του σπιτιού σου. Σε αυτό το άρθρο την τιμητική τους θα έχουν τα συνθετικά κουφώματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν κερδίσει αρκετό έδαφος στην ελληνική αγορά.

Γιατί να βάλεις συνθετικά κουφώματα στο σπίτι σου;

1. Είναι μια οικονομική λύση.

Ο κυριότερος λόγος που τα συνθετικά κουφώματα έχουν αρχίσει να προτιμώνται περισσότερο σε σχέση με παλαιότερα, όπου το αλουμίνιο ήταν μονόδρομος, είναι το χαμηλό τους κόστος, σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν. Εκτός, όμως, από τη συνάρτηση τιμής- ποιότητας , θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι τιμές των συνθετικών κουφωμάτων βρίσκονται περίπου 20%- 30% κάτω από εκείνες των ξύλινων και των αλουμινένιων.

2. Κρατούν το θόρυβο έξω από το σπίτι σου.

Ειδικά αν μένεις στο κέντρο της πόλης ή σε κάποια άλλη πολύβουη περιοχή, η ηχομόνωση θα είναι για εσένα προαπαιτούμενο, κατά την επιλογή κουφωμάτων. Σε συνδυασμό με τον κατάλληλο υαλοπίνακα, τα συνθετικά κουφώματα προσφέρουν τρομερά αποτελέσματα στον τομέα της ηχομόνωσης. Αξίζει να γνωρίζεις ότι έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την ένταση των θορύβων του εξωτερικού περιβάλλοντος σε ποσοστό έως και 70%.

3. Παρέχουν πολύ καλή θερμομόνωση.

Για ορισμένους  η μόνωση ταράτσας είναι μία από τις λύσεις. Για άλλους το σημαντικότερο πλεονέκτημα το προσφέρουν τα κουφώματα PVC. Το πλαστικό είναι ένας κακός αγωγός της θερμότητας, πράγμα που σημαίνει ότι εμποδίζει τη μεταφορά της από το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού στο εσωτερικό και το αντίστροφο. Αυτό συνεπάγεται λιγότερα έξοδα για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού, άρα εξοικονόμηση ενέργειας και το κυριότερο, χρημάτων.

4. Αντέχουν στο χρόνο & έχουν μικρό κόστος συντήρησης.

Όπως τα κουφώματα αλουμινίου, έτσι και τα PVC, δηλαδή τα συνθετικά, έχουν πολύ μικρές απαιτήσεις συντήρησης και δεν χρειάζονται βάψιμο, όπως για παράδειγμα τα ξύλινα. Επίσης, δεν σαπίζουν, ούτε σκουριάζουν ακόμα και σε υψηλά επίπεδα υγρασίας. Η υψηλή ποιότητα των σύγχρονων συνθετικών κουφωμάτων συνδυαζόμενη με την προηγμένη τεχνολογία απογειώνουν τα επίπεδα αντοχής τους και η πιθανότητα επισκευής φαντάζει ουτοπική.

5. Ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Όπως και στα κουφώματα αλουμινίου, έτσι και στα συνθετικά έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας σχεδίων και χρωμάτων που ανταποκρίνονται σε όλα τα στυλ και τα γούστα. Eπίσης, μπορείς να επιλέξεις συνθετικά κουφώματα που έχουν όψη άλλων υλικών, όπως παραδείγματος χάριν, ξύλου.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες αλλά και του σπιτιού σου! Εσύ τι κουφώματα θα ήθελες να βάλεις;

Όποια και αν είναι η απόφαση σου, μη διστάσεις να εμπιστευθείς έναν από τους επιλεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για να κάνουν πράξη την τοποθέτηση!

texnikes ergasies

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Επισκευή
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου 03/03/2021
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Ρ.
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Επισκευή
Αθήνα 02/03/2021
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Επισκευή
Άλιμος 03/03/2021
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Κόστος 90,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ευγενικός άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: Αναστασιος Λαμπρινάκος / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Πολυ ικανοποιημενος

Για: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ. / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Συνεπείς, γρήγοροι, ευγενικοί και αποτελεσματικοί. Χρειάζομαι 2 νέες σίτες και τους τις παράγγειλα αμέσως. Δεν δέχθηκαν να πάρουν καν προκαταβολή. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Πολύ καλοί. Έκαναν άψογα τη δουλειά τους με δικά του ανταλλακτικά από φωτογραφίες που τους έστειλα γιατί δεν ήξερα το μοντέλο .

Για: Αλέξανδρος SmartRoll / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
4,9

Μου έσπασε ένας μεντεσές στην μπαλκονόπορτα Σάββατο βράδυ. Μόλις μου τον πρότεινε ο Douleutaras, με πήραν αμέσως τηλέφωνο (Σάββατο βράδυ!), μου ζήτησαν φωτογραφία της ζημιάς και με ενημέρωσαν για το κόστος της επισκευής. Ήρθαν την επόμενη εργάσιμη και επισκεύσαν με άψογο τρόπο τη ζημιά. Η μπαλκονόπορτα έγινε καλύτερη από πριν χαλάσει. Θα μπορούσαν να χρεώσουν λίγο καλύτερη τιμή είναι η αλήθεια, αλλά η συνέπεια και ο επαγγελματισμός τους με κέρδισαν και δεν το έκανα θέμα. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: Αλέξανδρος SmartRoll / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Σε όλα τα επίπεδα, οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικοί! Συνεπείς στο ραντεβού τους, άμεσοι στην επικοινωνία, άμεσοι στην επίλυση του προβλήματος /επισκευή, παρότι χρειάστηκε να φύγουν και να ξανάρθουν, ολοκληρώσαν αυθημερόν την εργασία. Γρήγοροι, ευγενικοί, επαγγελματίες. Και η τιμή νορμάλ, όχι να σε ξεζουμισουν επειδή χρειάζεσαι μία επισκευή. Όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι ο κάθε επαγγελματίας. Επειδή κάνω ανακαίνιση και έχω συνεργαστεί με διάφορους, πάνω από 8 ειδικότητες ως τώρα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Για: ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου