Παράθυρα Αλουμινίου

Βρες επαγγελματίες για κουφώματα και αλουμίνια, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Παράθυρα αλουμινίου: Πλήρης οδηγός για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς μέσα σε όλες τις επιλογές που θα βρεις στην αγορά για παράθυρα αλουμινίου. Κάθε κατασκευαστής έχει να σου προτείνει διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, που συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλουμινίων, είναι έτοιμοι να σου δώσουν συμβουλές ειδικά για τον χώρο σου, να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα υλικά και να αναλάβουν την τοποθέτηση άμεσα.

Όμως, για να είσαι διαβασμένος / -η και να ξέρεις ποιες είναι οι επιλογές σου και πώς μπορεί να σε ωφελήσουν, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξέρεις. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει για σένα έναν πλήρη οδηγό για την επιλογή και την τοποθέτηση παραθύρων αλουμινίου, με πληροφορίες που αξίζει να δεις.

Ποιες είναι οι τιμές για παράθυρα αλουμινίου;

Ένα μονόφυλλο παράθυρο αλουμινίου χωρίς παντζούρια (παράθυρο μπάνιου) μπορεί να ξεκινήσει περίπου στα 160€. Τα δίφυλλα παράθυρα αλουμινίου ξεκινούν περίπου στα 270€. Οι τιμές επηρεάζονται σημαντικά από τις διαστάσεις και το είδος / μηχανισμό του παραθύρου.

Θέλεις να βρεις τιμές και προσφορές για παράθυρα αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένες για σένα; Απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν τις προσφορές τους!

Τι μπορεί να σημαίνει μια πολύ χαμηλή τιμή για τα παράθυρα;

Πολλές φορές, μπορεί να μας υποσχεθούν μια πολύ οικονομική προσφορά για παράθυρα και να μας βάλουν σε σκέψεις. Τι μπορεί να κρύβει μια πολύ οικονομική τιμή; Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξεις, είναι το υλικό κατασκευής. Πολλοί κατασκευαστές φτιάχνουν παράθυρα PVC, αντί για αλουμινίου, που μπορεί να είναι πιο οικονομικά, αλλά δεν έχουν τις ίδιες ιδιότητες.

Έπειτα, μια πολύ χαμηλή τιμή αγοράς, μπορεί να σημαίνει ότι τα παράθυρα δεν είναι ενεργειακά ή θερμομονωτικά. Σου προτείνουμε να επιλέγεις πάντα ενεργειακά, αντί για συμβατικά κουφώματα, γιατί βοηθούν δραστικά στη μόνωση του χώρου. Τέλος, όταν μας κάνουν μια πολύ ελκυστική προσφορά, πρέπει να προσέχουμε την εγγύηση του κατασκευαστή για τα παράθυρα, σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού προϊόντος.
παράθυρα αλουμινίου

Μπορεί ένα παράθυρο αλουμινίου να είναι απομίμηση ξύλου;

Φυσικά! Γνωστά και ως “παραδοσιακά παράθυρα αλουμινίου”, τα παράθυρα αυτά παρομοιάζουν την αισθητική του φυσικού ξύλου. 

Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι, πως ενώ μοιάζουν με ξύλινα, στην πραγματικότητα δεν έχουν ανάγκη την ίδια συντήρηση και φροντίδα. Έτσι, απολαμβάνεις όλη την αισθητική του ξύλου, με όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα παράθυρα από αλουμίνιο.

Τι να προσέξεις όταν επιλέγεις παράθυρα αλουμινίου;

Τέσσερα σημεία αξίζουν την προσοχή σου στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου: οι διαστάσεις, οι υαλοπίνακες και τα τζάμια που θα διαλέξεις, το αν θα τοποθετήσεις σύστημα ασφαλείας και, τέλος, τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις.

Στην αγορά θα βρεις πληθώρα επιλογών για παράθυρα αλουμινίου. Γι’ αυτό, καλό είναι να ζητήσεις τη συμβουλή ενός αρχιτέκτονα ή ενός έμπειρου τεχνικού για την επιλογή που θα κάνεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Το ίδιο ισχύει για τις υπόλοιπες αλουμινοκατασκευές, όπως μπαλκονόπορτες και πόρτες αλουμινίου, καθώς αποτελούν σημαντική επένδυση. Με τη βοήθεια των ειδικών, μπορείς να μάθεις με σιγουριά τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ακολουθήσεις και τις παρακάτω συμβουλές:

1. Βρες τις σωστές διαστάσεις

Η ακρίβεια στη μέτρηση των διαστάσεων των κουφωμάτων είναι πολύ σημαντική, για να πετύχεις τα σωστά παράθυρα. Μέτρησε τα ανοίγματα των παραθύρων σου από την εξωτερική πλευρά, προσπαθώντας να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Έπειτα, βεβαιώσου ότι ο προμηθευτής παραθύρων αλουμινίου διαθέτει τα παράθυρα που σου αρέσουν, ακριβώς στις διαστάσεις που χρειάζεσαι.

2. Διάλεξε ποιοτικούς υαλοπίνακες & τζάμια

Το τζάμι είναι το βασικό μέρος στα παράθυρα αλουμινίου και πρέπει να έχει υψηλή αντοχή, για να το χαίρεσαι για χρόνια. Μπορείς να βάλεις ενεργειακά τζάμια για άριστη μόνωση και υαλοπίνακες ασφαλείας, σε περίπτωση που θέλεις να ενισχύσεις την ασφάλεια του χώρου σου, ενάντια σε διαρρήκτες. Φυσικά, το κόστος αυξάνεται, όσο τα τζάμια γίνονται πιο ανθεκτικά, αλλά η αξία τους αποδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου.

3. Τοποθέτησε συστήματα ασφαλείας παραθύρων

Ειδικά αν κατοικείς σε ισόγειο πολυκατοικίας που βλέπει σε δρόμο, έχεις ένα λόγο παραπάνω για να φροντίσεις να έχεις αδιάρρηκτα παράθυρα αλουμινίου. Αλλά τα συστήματα ασφαλείας παραθύρων αλουμινίου είναι χρήσιμα για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, σε περιοχές όπου η εγκληματικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα.

4. Βρες τον τύπο παραθύρων που χρειάζεσαι

Τα παράθυρα αλουμινίου μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα ή και περιστρεφόμενα. Πριν αγοράσεις παράθυρα για το χώρο σου, πρέπει να σκεφτείς τι χρειάζεσαι. Πώς θέλεις να ανοίγουν και πόσο χώρο έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού σου, για το άνοιγμα των παραθύρων; Αυτά παίζουν βασικό ρόλο στην επιλογή παραθύρων αλουμινίου.

5. Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου

Είναι αλήθεια, πως τα παράθυρα αλουμινίου δεν είναι οικονομικά. Υπάρχουν πιο φθηνές επιλογές στο εμπόριο, όπως τα πλαστικά. Ειδικά αν θέλεις να σου παρέχουν μόνωση και ασφάλεια από διαρρήκτες, θα πρέπει να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για την αγορά των παραθύρων.

Παρόλα αυτά, σου προτείνουμε να δείξεις γενναιοδωρία και να εξετάσεις πολλές διαφορετικές επιλογές, πριν καταλήξεις στην τελική σου επιλογή. Τα ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου έχουν μεγάλη αρχική επένδυση, αλλά σε αποζημιώνουν με τα οφέλη που προσφέρουν και τη μεγάλη αντοχή τους, για πολλά χρόνια.

Μην ξεχνάς ότι οι τεχνίτες κουφωμάτων - παραθύρων αλουμινίου που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν το χώρο και να σε προμηθεύσουν με τα παράθυρα που πραγματικά σου ταιριάζουν! 

Ποια είδη παραθύρων αλουμινίου υπάρχουν;

Τα πιο δημοφιλή είδη που αξίζει να εξετάσεις για τα παράθυρα αλουμινίου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο είναι:

 • Μονόφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο με ανάκλιση 

 • Ενεργειακό μονόφυλλο ανοιγόμενο με ανάκλιση 

 • Δίφυλλο ανοιγόμενο παράθυρο με ανάκλιση 

 • Ενεργειακό δίφυλλο ανοιγόμενο με ανάκλιση 

 • Δίφυλλο ανοιγόμενο με ανάκλιση με παντζούρια

 • Δίφυλλο επάλληλο

 • Δίφυλλο επάλληλο ενεργειακό

 • Δίφυλλο επάλληλο με σίτα

 • Μονόφυλλο χωνευτό

 • Μονόφυλλο χωνευτό με παντζούρι

 • Μονόφυλλο χωνευτό με σίτα

 • Μονόφυλλο χωνευτό με σίτα και παντζούρι

Δεν ξέρεις ακριβώς ποιο είδος θα ταίριαζε στον χώρο σου; Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να μελετήσουν τον χώρο και να σε καθοδηγήσουν, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τα παράθυρα αλουμινίου τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
459 αξιολογήσεις

Είμαι απολυτα ευχαριστημένη! Ευγενικοί, απίστευτα τυπικοί,γρήγοροι, η καλυτερη προσφορά με διαφορά! Μπραβο στα παιδιά, τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος SmartRoll
324 αξιολογήσεις

Συνεπεια, ποιοτητα. απλα για μια λαθος ρυθμιση απο προηγουμενη επισκευη τα 50 ήταν αρκετα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γελές
61 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί

φωτογραφία επαγγελματία
Στέλιος Κοντέλης
60 αξιολογήσεις

Είναι Τίμιος Επαγγελματίας, Προσεκτικός, Καθαρός, προσέχει τις Λεπτομερές (που είναι πολύ σημαντικό για μένα), διαθέτει Γνώσεις και Εμπειρία, και έχει Αξιόπιστες και Δυσεύρετες Ρίζες, τις οποίες Αξιοποιεί και Αναπτύσσει. Τον Συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!

φωτογραφία επαγγελματία
Θοδωρής Ντέντες
19 αξιολογήσεις

Σωστός και τίμιος επαγγελματίας. Συνεπής. Συνίσταται ανεπιφύλακτα!

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για παράθυρα αλουμινίου

Μάθε περισσότερα & επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γεώργιος Σούκαρυς

Νότια Προάστια Αθήνας
98 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με εξειδίκευση και εμπειρία 20 χρόνων στα κουφώματα. Αναλαμβάνω την τοποθέτηση και αντικατάσταση για κουφώματα αλουμινίου ή PVC και άλλα δημοφιλή είδη. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον χώρο σας ένα αποτέλεσμα αισθητικά άρτιο, με μεγάλη αντοχή και άριστες μονωτικές ιδιότητες, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Είμαι έτοιμος να σας δώσω προτάσεις για το κτίριό σας!

Στέλιος Κοντέλης

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στον κλάδο των κουφωμάτων, όπου διαθέτουμε 20 χρόνια εμπειρίας. Παρέχουμε στους πελάτες μας, συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις για κουφώματα ανοιγόμενα, συρόμενα, ανακλινόμενα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Ιωάννης Βαζούρας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ALUGLASS δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης αλουμινίου-σιδήρου και υαλοπινάκων έχει την πείρα και μπορεί να σας προτείνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά με τα κουφώματά σας. Προσφέρουμε ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις, με 2 χρόνια εγγύηση για τα κουφώματα που τοποθετούμε. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις ειδικά για εσάς!

ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
24 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων κουφωμάτων (αλουμινίου και συνθετικά, pvc). Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου (Europa, Exalco, Elvial ) συνθετικών κουφωμάτων PVC (Kommerling ), εσωτερικών και θωρακισμένων πορτών, αλλά και επίπλων κουζίνας. 
 

Δημήτρης Θεοδοσίου

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, εξειδικεύεται στον χώρο της κατασκευής και εγκατάστασης ειδών αλουμινίου και σιδήρου. Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε στην οικοδομή σας, οικία σας, εξοχικό σας, αλουμίνια και κάγκελα γνωστών εταιρειών. Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία που έρχονται στον χώρο σας και σας προτείνουν την καλύτερη λύση για το ακίνητο σας.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 80,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 80,00€
Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 35,00€
Επισκευή
Βύρωνας
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 35,00€
Επισκευή
Παλαιό Φάληρο
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 80,00€

Σχετικά άρθρα

Τι Σίτα να βάλω στα Παράθυρα & τις Πόρτες του Σπιτιού μου;

Ο ήλιος καίει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μόνο που μπορεί να σε σώσει από την ανυπόφορη ζέστη είναι το κλιματιστικό

10 Συμβουλές για να Καθαρίσεις Σωστά τα Κουφώματα Αλουμινίου!

Η βρωμιά είναι ολοφάνερα ο παντοτινός εχθρός των κουφωμάτων αλουμινίου που έχεις στο σπίτι σου. Είναι σημαντικό να

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές