Τοποθέτηση & Κατασκευή Σίτας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση & Κατασκευή Σίτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση σίτας;

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις σίτες στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο; Πήρες την σωστή απόφαση, καθώς οι σίτες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου τους θερινούς μήνες. Η σίτα είναι το μαγικό όπλο, ενάντια σε κάθε εισβολή σκόνης αλλά και εντόμων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Τοποθετείται εύκολα στα κουφώματα του σπιτιού, τόσο πόρτες όσο και παράθυρα και εξασφαλίζει την καθαριότητα του σπιτιού αλλά και σκιά τις ηλιόλουστες μέρες.

Η τοποθέτηση σίτας είναι μία γρήγορη διαδικασία και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σίτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και προσαρμόζονται σε κάθε κούφωμα. Είτε επιθυμείς να καλύψεις μπαλκονόπορτες είτε παράθυρα, στην αγορά υπάρχει το είδος σήτας που αναζητείς.

4 Είδη Σίτας!

  • Σταθερή Σίτα: Τοποθετείται σε κούφωμα ή τοίχο και αποτελεί ιδανική λύση για πόρτες ή παράθυρα που δεν ανοιγοκλείνουν καθόλου καθώς ούτε και εκείνη μπορεί να ανοιγοκλείνει.

  • Κάθετη σίτα Ελατηρίου: Συναντάται πολύ σε παράθυρα διότι λειτουργεί σε κάθετη κίνηση και χρειάζεται να σκύψει κανείς για να την ασφαλίσει. Ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι.

  • Κάθετη Σίτα με Σχοινί: Λειτουργούν και αυτές με κάθετη κίνηση και ο έλεγχος της καθόδου και της ανόδου γίνεται με ειδικό σχοινί που είναι συνδεδεμένο με το ρολό. Έτσι, τυλίγεται το σχοινί στο σημείο που θέλεις να σταματήσει η σίτα.

  • Σίτες Οριζόντιας Κίνησης: Η λειτουργία της είναι χειροκίνητη και η επαναφορά της πργματοποιείται μέσω ενός επιβραδυντικού μηχανισμού. Το προφίλ της είναι από αλουμίνιο και το πανί της προέρχεται από άκαυστο fiberglass.

  • Ανοιγόμενη Σίτα: Τοποθετείται στο άνοιγμα της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Διαθέτει συνήθως σύστημα επαναφοράς. Διαθέτει μία μέση τιμή, ούτε φθηνή ούτε ακριβή.

  • Σίτα Πλισέ: Μπορεί να κάνεις την επιλογή μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Προέρχεται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος της που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ και μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο που την έχεις αφήσει.

Αφού αποφασίσεις ποιο είναι το είδος σίτας που θα βάλεις στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του χώρου σου, η κατασκευή και η τοποθέτησή της θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας έμπειρος τεχνικός, θα μελετήσει τα κουφώματα του χώρου σου και θα σου προτείνει τόσο το υλικό όσο και τον μηχανισμό σίτας που εξυπηρετεί τις καθημερινές σου ανάγκες.

Οι τεχνικοί μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείς στον τομέα των κατασκευών σίτας και μπορούν να προμηθευτούν σίτες αλουμινίου, μεταλλικές και πλαστικές. Καταχωρώντας την εργασία σου, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στις σίτες από αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Καλή επικοινωνία σε όλη τη συνεργασία! Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Γιώργος Κ.
87 αξιολογήσεις
Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που περίμενα να δω. Πολύ γρήγοροι και ευγενικοί!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΨΟΓΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚ...
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
74 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός, σωστός επαγγελματίας.
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Η εργασία τοποθέτησης της σίτας έγινε πολύ γρήγορα και με το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομικά και επαγγελματικά!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά του Κ.Μηνά ,είναι επαγγελματίας μια μικρή καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης αλλά τον έχω συστήσει ή...
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει