Τοποθέτηση & Κατασκευή Σίτας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση & Κατασκευή Σίτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση σίτας;

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις σίτες στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο; Πήρες την σωστή απόφαση, καθώς οι σίτες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου τους θερινούς μήνες. Η σίτα είναι το μαγικό όπλο, ενάντια σε κάθε εισβολή σκόνης αλλά και εντόμων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Τοποθετείται εύκολα στα κουφώματα του σπιτιού, τόσο πόρτες όσο και παράθυρα και εξασφαλίζει την καθαριότητα του σπιτιού αλλά και σκιά τις ηλιόλουστες μέρες.

Η τοποθέτηση σίτας είναι μία γρήγορη διαδικασία και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σίτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και προσαρμόζονται σε κάθε κούφωμα. Είτε επιθυμείς να καλύψεις μπαλκονόπορτες είτε παράθυρα, στην αγορά υπάρχει το είδος σήτας που αναζητείς.

4 Είδη Σίτας!

  • Σταθερή Σίτα: Τοποθετείται σε κούφωμα ή τοίχο και αποτελεί ιδανική λύση για πόρτες ή παράθυρα που δεν ανοιγοκλείνουν καθόλου καθώς ούτε και εκείνη μπορεί να ανοιγοκλείνει.

  • Κάθετη σίτα Ελατηρίου: Συναντάται πολύ σε παράθυρα διότι λειτουργεί σε κάθετη κίνηση και χρειάζεται να σκύψει κανείς για να την ασφαλίσει. Ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι.

  • Κάθετη Σίτα με Σχοινί: Λειτουργούν και αυτές με κάθετη κίνηση και ο έλεγχος της καθόδου και της ανόδου γίνεται με ειδικό σχοινί που είναι συνδεδεμένο με το ρολό. Έτσι, τυλίγεται το σχοινί στο σημείο που θέλεις να σταματήσει η σίτα.

  • Σίτες Οριζόντιας Κίνησης: Η λειτουργία της είναι χειροκίνητη και η επαναφορά της πργματοποιείται μέσω ενός επιβραδυντικού μηχανισμού. Το προφίλ της είναι από αλουμίνιο και το πανί της προέρχεται από άκαυστο fiberglass.

  • Ανοιγόμενη Σίτα: Τοποθετείται στο άνοιγμα της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Διαθέτει συνήθως σύστημα επαναφοράς. Διαθέτει μία μέση τιμή, ούτε φθηνή ούτε ακριβή.

  • Σίτα Πλισέ: Μπορεί να κάνεις την επιλογή μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Προέρχεται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος της που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ και μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο που την έχεις αφήσει.

Αφού αποφασίσεις ποιο είναι το είδος σίτας που θα βάλεις στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του χώρου σου, η κατασκευή και η τοποθέτησή της θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας έμπειρος τεχνικός, θα μελετήσει τα κουφώματα του χώρου σου και θα σου προτείνει τόσο το υλικό όσο και τον μηχανισμό σίτας που εξυπηρετεί τις καθημερινές σου ανάγκες.

Οι τεχνικοί μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείς στον τομέα των κατασκευών σίτας και μπορούν να προμηθευτούν σίτες αλουμινίου, μεταλλικές και πλαστικές. Καταχωρώντας την εργασία σου, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στις σίτες από αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Σαμουήλ Ζατικιάν
30 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Κώστας Σταθόπουλος
46 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
189 αξιολογήσεις
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Παναγιώτης Κουρούκλης
66 αξιολογήσεις
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ
25 αξιολογήσεις
Καλή και οικονομική δουλειά. Ευχαριστούμε!
Ιωάννης Δανιηλίδης
40 αξιολογήσεις
Άριστη και επαγγελματική δουλειά σε λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή, κατά την οποία επιθυμούμε να αφήνουμε ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει