Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας

Βρες κορυφαίους αξιολογημένους επαγγελματίες για Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό

Ποιες είναι οι επιλογές στην αντικατάσταση πανιού σίτας;

Αν το βασικό σου πρόβλημα εντοπίζεται στο πανί της σίτας, δεν χρειάζεται ξοδέψεις μία περιουσία για την ολοκληρωτική αντικατάσταση σίτας. Η αντικατάσταση πανιού σίτας θα σε σώσει από τα περιττά έξοδα. Στο εμπόριο υπάρχουν διαφορετικά είδη σίτας, σε μεγάλη ποικιλία που μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Ποιες είναι, λοιπόν, οι καλύτερες επιλογές στην αλλαγή πανιού σίτας;

1. Πανί σίτας fiberglass

Το άκαυστο πανί σίτας fiberglass είναι αρκετά ανθεκτικό στις μεταβολές της θερμοκρασίας και δεν επηρεάζεται από τις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιείται στις περισσότερες εφαρμογές για την αλλαγή πανιού σίτας σε παράθυρα και πόρτες και προσφέρει την προστασία που επιθυμείς από τα έντομα. Ως βασικό υλικό έχεις τις υαλοΐνες και είναι αρκετά σκληρό.

2. Πανί σίτας Αλουμινίου

Το πανί σίτας αλουμινίου αποτελεί μία αρκετά δημοφιλή επιλογή στην αντικατάσταση πανιού σίτας. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στο πέρασμα των χρόνων και είναι σε θέση να κρατήσει μακριά από το χώρο σου, όχι μόνο τα έντομα, αλλά και τα τρωκτικά. Σας υλικό είναι αρκετά ελαφρύ και εύπλαστο, προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα στο τέντωμα, χωρίς να παρουσιάζει ελαττώματα.

3. Πανί σίτας Polyester/ Pet Screen

Αν έχεις κατοικίδιο, αυτό το είδος πανιού θα σε σώσει. Τα κατοικίδια συχνά προκαλούν φθορές στις σίτες, καθώς χρησιμοποιούν τα νύχια τους για να σκαρφαλώνουν. Τη λύση στο πρόβλημα δίνουν τα πανιά σίτας polyester ή αλλιώς πανιά σίτας pet screen. Είναι αρκετά ανθεκτικά και προσφέρουν τη μέγιστη αντοχή στα γδαρσίματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασφάλεια και δεν τραυματίζουν τα κατοικίδια.  

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο από τα παραπάνω αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εσένα, μπορείς να απευθυνθείς στους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Θέλεις να αλλάξεις τις σίτες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες της οικίας σου; Εάν το πανί της σίτας παρουσιάζει φθορές, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις όλο το μηχανισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις που η σίτα δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της, αρκεί η αλλαγή και η αντικατάσταση πανιού σίτας με καινούργιο, για να φαίνεται ξανά η σίτα σου σαν καινούργια.

Οι πιο συχνοί λόγοι που προκαλούν φθορές στις σίτες είναι ο αέρας, το νερό, η σκόνη, τα κατοικίδια και η καθημερινή χρήση. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις με τη σίτα σου, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προσφέρουν την καλύτερη λύση. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις στην αλλαγή πανιού σίτας. 

Αλλαγή πανιού σίτας: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε είδος σίτας;

Πριν προχωρήσεις στην απόφαση για το καλύτερο είδος πανιού σίτας για τη σίτα σου, θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν τοποθετούνται όλα τα είδη σε όλους τους μηχανισμούς σίτας. Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν πολύ χρήσιμες συμβουλές για την κατάλληλη επιλογή πανιού σίτας, ανάλογα με το είδος της σίτας.

1. Τελάρο σίτας: Τα τελάρα για σίτες τοποθετούνται σε μπαλκονόπορτες που εκτελούν οριζόντια κίνηση, σε ανοιγόμενες πόρτες ή σε μικρά παράθυρα μπάνιου. Σε αυτό το είδος σίτας, μπορείς να τοποθετήσεις όποια από τις παραπάνω επιλογές θεωρείς πως ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

2. Σίτες πλισέ & σίτα ρολό: Οι σίτες πλισέ, οι σίτες πλισέ με ερπύστρια και οι σίτες ρολό, εκτελούν οριζόντια ή κάθετη κίνηση και αναδιπλώνονται. Εξαιτίας της λειτουργίας τους, απαιτούν τη χρήση ελαφρών και ευλύγιστων υλικών. Έτσι, η κατάλληλη επιλογή για τις σίτες πλισέ αποτελεί το πανί σίτας αλουμινίου, καθώς είναι ευλύγιστο, ελαφρύ και προσφέρει ευκολία στην κίνηση.

Οι επαγγελματίες μας κατέχουν αρκετή εμπειρία στις σίτες και είναι σε θέση να σου προτείνουν το καλύτερο υλικό. Μπορούν να σε κατευθύνουν στην καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή, με βάση τις ανάγκες σου και να σου προσφέρουν την λειτουργικότητα και την πρακτικότητα που επιθυμείς.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στην αλλαγή πανιού σίτας;

Η αντικατάσταση πανιού σίτας αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία για τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας. Εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας τους, είναι σε θέση να προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για την αλλαγή πανιού σίτας και να προσφέρουν λειτουργικά και πρακτικά αποτελέσματα. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο επιπλέον λειτουργικό πρόβλημα με τη σίτα σου, οι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν την επισκευή ή την αντικατάσταση του μηχανισμού και να σου παραδώσουν μία σίτα, σαν καινούργια.

Όποιο είδος κι αν αποφασίσεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου, δεν έχει παρά να αφήσεις τους έμπειρους τεχνικούς μας να πραγματοποιήσουν την αλλαγή της παλιάς σου σίτας με ένα καινούργιο πανί σίτας. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις μέσα σε πολύ λίγα λεπτά τις καλύτερες προσφορές για τιμές στην αλλαγή πανιού σίτας για μπαλκονόπορτες και παράθυρα, από αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου!

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση σήτας: 3+1 λύσεις για εσένα!

Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια. Βρες λύσεις!

Περισσότερα
Τι Σίτα να βάλω στα Παράθυρα & τις Πόρτες του Σπιτιού μου;

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σίτες για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σου. Ανακάλυψε τις επιλογές σου!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για την Αντικατάσταση Σίτας

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
260 αξιολογήσεις

Μετα απο μια μεγαλη καθυστερηση επικοινωνιας για να γινει η εργασια και παρεμβαση της εταιριας Δουλευταρας κανονιστηκε το ραντεβου. Η εργ...

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
231 αξιολογήσεις

Έκανα αλλαγή σιτας απο κάθετη σε οριζόντια σε πόρτα μπαλκονιου. Άμεση συνεννόηση και εξυπηρέτηση. Τα παιδιά ήρθαν πήραν μέτρα και σε δυ...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
116 αξιολογήσεις

Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ένας επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος.

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
100 αξιολογήσεις

Ευχάριστος επαγγελματίας, συνεπής και συνεννοήσιμος. Η δουλειά έγινε σε χρόνο ρεκόρ.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Σ.
87 αξιολογήσεις

Η επισκευή ήταν άμεση και σε πολύ καλή τιμή. Ο κύριος Σούκαρης ήρθε επίσκεψη και αξιολόγησε τη ζημιά και αντιπρότεινε επισκευή της οποίας...

φωτογραφία επαγγελματία
K Metal KM
87 αξιολογήσεις

Άριστη συνεργασία, καλή τιμή. Τα παιδιά που ήρθαν για την εγκατάσταση είναι γνώστες της δουλειάς και πολύ γρήγοροι!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Σ.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας - Καλλιθέα
87 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της σίτας εδώ και 20 χρόνια. Έχω αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην αλλαγή πανιού σίτας και είμαι σε θέση να προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη σίτα σας. Συνεργάζομαι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορώ να σας προμηθεύσω με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Προσφέρω άμεση εξυπηρέτηση και θα χαρώ να εξυπηρετήσω και τη δική σας εργασία! 

Γιώργος Κ.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας - Αθήνα
116 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εργάζομαι καθημερινά στις τεχνικές εργασίες που αφορούν το σπίτι. Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην αλλαγή πανιού σίτας και είμαι σε θέση να σας προμηθεύσω με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Η εργασία μου διακρίνεται για τα ποιοτικά αποτελέσματα και τις οικονομικές τιμές. Αν αναζητάτε επαγγελματική εξυπηρέτηση και άριστες υπηρεσίες, μπορείτε να με εμπιστευτείτε!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας - Παιανία
41 αξιολογήσεις

Η τεχνική εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους τεχνικούς που κατέχουν τεράστια κατάρτιση στο χώρο. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας κατέχει άρτιες τεχνικές γνώσεις στην αντικατάσταση πανιού σίτας και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση, γύρω από τον κλάδο της σίτας. Η πολυετής εμπειρία μας και τα προσεγμένα επαγγελματικά αποτελέσματα των εργασιών μας, μάς κάνουν την καλύτερη επιλογή! Αναθέστε την εργασία σας σε εμάς! 

Παναγιώτης Κ.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην αντικατάσταση πανιού σίτας. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για την επιχείρησή σας, η ομάδας μας έρχεται στο χώρο σας και σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με συνέπεια, αξιοπιστία, σεβασμό προς τον πελάτη και το χώρο του και είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε επιπλέον πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη σίτα σας. Προτιμήστε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και αξιόπιστα! 

Σαμουήλ Ζ.

Αλλαγή & Αντικατάσταση Πανιού Σίτας - Νίκαια
38 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην αντικατάσταση πανιού σίτας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η συνέπειά μας σε κάθε εργασία. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, που είναι ανώτερης και εγγυημένης ποιότητας και παραδίδουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. 

Σχετικές υπηρεσίες