Αλλαγή & Αντικατάσταση Σίτας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή & Αντικατάσταση Σίτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Αλλαγή Σίτας: Γιατί θα την χρειαστείς και τι σίτα να βάλεις;

Θέλεις να αλλάξεις τις σίτες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες της οικίας σου; Η σκέψη σου είναι σωστή, εάν έχεις παρατηρήσει σημάδια φθοράς ή αντιμετωπίζεις κάποια βλάβη. Οι σίτες, χρησιμοποιούνται καθημερινά ειδικά τους θερινούς μήνες, αφού εμποδίζουν σκόνη και έντομα να εισέλθουν και λειτουργούν και ως συστήματα σκίασης τις ηλιόλουστες μέρες.

Η συχνή χρήσης τους όλες τις εποχές του χρόνου, πολύ συχνά γίνεται η βασική αιτία που παρουσιάζουν βλάβη και χρειάζονται αντικατάσταση από εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνικό. Οι λόγοι που οι σίτες παρουσιάζουν προβλήματα είναι ο αέρας, το νερό, η σκόνη, τα φύλλα δέντρων και φυσικά οι ίδιοι οι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν και συνήθως πέφτουν πάνω της. Ειδικά, ο τελευταίος λόγος, μπορεί να προκαλέσει σκίσιμο του πανιού της σήτας ή βλάβη στον οδηγό της. Όποια κι αν είναι η αιτία, οι φθορές που προκαλούνται από αυτούς τους εχθρούς, οδηγούν στην απόφαση της αλλαγής.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να εξετάσει τη βλάβη και να σου προτείνει είτε την επισκευή με την χρήση ανταλλακτικού ή την αντικατάστασή της. Σε περίπτωση που καταλήξεις στην λύση της αντικατάστασης, είναι καλό να ξέρεις τις επιλογές που έχεις.

Δημοφιλή Είδη Σίτας!

  • Σταθερές Σίτες: Είναι ότι πρέπει για σταθερά κουφώματα που δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνουν. Το συγκεκριμένο είδος, δεν επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο και γι’ αυτό τοποθετείται συνήθως σε μικρά παράθυρα μπάνιου.

  • Κάθετες Σίτες: Με ελατήριο ή σχοινί, αυτός ο τύπος σίτας, κατασκευάζεται και τοποθετείται κυρίως σε παράθυρα. Η λειτουργία της γίνεται κυρίως σε κάθετη κίνηση και χρειάζεται να σκύψει κανείς για να την ασφαλίσει. Η ασφάλειά της, πραγματοποιείται μέσω ειδικών γάτζων στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι. Στην κάθε σίτα με ελατήριο ο έλεγχος της ανόδου και της καθόδου της σίτας γίνεται με σχοινί που συνδέεται με το ρολό και τυλίγεται γύρω από αυτό ενώ σταματάει στο ύψος που επιθυμούμε.

  • Οριζόντιες Σίτες: Λειτουργούν χειροκίνητα μέσω ενός επιβραδυντικού μηχανισμού. Συνήθως το προφίλ τους είναι από αλουμίνιο και το πανί τους δημιουργείται από άκαυστο fiberglass.

  • Πλισέ Σίτες: Δουλεύουν τόσο με κάθετη όσο και με οριζόντια κίνηση αλλά και με οδηγούς στο κάτω μέρος. Αποτελούνται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος τους που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Ξεχωρίζουν γιατί διπλώνουν σε μορφή ζικ-ζακ και μπορούν να συγκρατηθούν στο σημείο που τις έχεις σταματήσει.

Όποιο είδος κι αν αποφασίσεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου, δεν έχει παρά να αφήσεις τους έμπειρους τεχνικούς μας να πραγματοποιήσουν την αλλαγή της παλιάς σου σίτας με μία καινούργια σίτα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις προσφορές για τιμές στην αλλαγή σίτα για μπαλκονόπορτες και παράθυρα από αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
199 αξιολογήσεις
Άμεσος, πολύ καλός στη δουλειά του και οικονομικός!
Γιώργος Κ.
83 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας και τυπικός στα ραντεβού του. Κατάφερε και τοποθέτησε τις σίτες παρά τις κατασκευαστικές δυσκολίες που υπήρχαν λόγω του παρ...
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Αν και το ραντεβού έγινε με μια μικρή παρεξήγηση στην ημέρα, ο συνεργάτης της Inspiration Home ήταν πολύ καλός επαγγελματίας, αναλυτικός ...
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
72 αξιολογήσεις
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΗΣ, ΑΜΕΣΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, τυπικός, ευγενικός, συνεπής! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός!!! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!!
Σχετικά άρθρα
Αν το ενοχλητικότερο στοιχείο του καλοκαιριού είναι η υπερβολική ζέστη, τότε το αμέσως επόμενο, είναι σίγουρα τα κουνούπια.
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο μπορούν να προσθέσουν
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει