Μικρά μυστικά για να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου!

Στις μέρες μας, παρόλο, που οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν αγγίξει το ναδίρ και οι οικοδομές έχουν παγώσει, εξακολουθούν να παρουσιάζονται ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες προς εκμεττάλευση, στον τομέα της ενοικίασης, για τις οποίες αξίζει να ενημερωθείς. Αν, λοιπόν, έχεις κάποιο ακίνητο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις ή αν παραμένει χρόνια ξενοίκιαστο και αναρωτιέσαι το γιατί, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σου προτείνει μερικά μικρά μυστικά ώστε να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου.

Εντοπίσαμε τους κυριότερους παράγοντες για την επιλογή σπιτιού από τον υποψήφιο ενοικιαστή και σου τους παρουσιάζουμε για να μπορέσεις να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου, χωρίς να χρειαστεί να καταξοδευτείς!

1. Καθαριότητα

Ο πρώτος παράγοντας, είναι και ο πιο σημαντικός, ωστόσο όχι πάντα δεδομένος για όλους τους ιδιοκτήτες. Κανένας υποψήφιος ενοικιαστής δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε ένα βρώμικο σπίτι που μυρίζει μούχλα. Αν αποφασίσεις ότι πρόκειται να ενοικιάσεις το σπίτι σου, θα πρέπει να φροντίσεις ώστε να είναι καθαρό, από όλες τις απόψεις, προτού το παρουσιάσεις στους υποψήφιους ενοικιαστές. Μέσα στην καθαριότητα, περιλαμβάνεται και η αντιμετώπιση τυχόν μούχλας και λεκέδων στους τοίχους από την υγρασία. Το σημαντικότερο σημείο στην αντιμετώπιση της υγρασίας είναι ο εντοπισμός της πηγής του προβλήματος γι’αυτό αν έχεις παρατηρήσει ήδη τα πρώτα σημάδια υγρασίας στο ταβάνι του σπιτιού σου, μην αργήσεις να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της!

2. Επισκευές

Αν θέλεις να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου, απαραίτητη προυπόθεση είναι να φροντίσεις για την αντικατάσταση ο,τιδήποτε σπασμένου ή χαλασμένου, από τζάμια και παράθυρα μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές. Έλεγξε, λοιπόν, προσεκτικά όλες τις πόρτες, τα παράθυρα και τα ντουλάπια της κατοικίας, διότι πολλές φορές οι μεντεσέδες χρειάζονται επισκευή, ειδικά αν είναι παλιοί. Επίσης, αν τα πατώματα είναι σπασμένα ή μαυρισμένα, καλό θα ήταν να τα αντικαταστήσεις, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν αρνητικά για πολλούς υποψήφιους ενοικιαστές.

3. Συστήματα ασφαλείας

Ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο, αν θέλεις να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου, είναι τα συστήματα ασφαλείας. Η αλλαγή των παλιών κουφωμάτων, η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και ο συναγερμός σπιτιού μπορεί να εκτοξεύσει τη ζήτηση των υποψήφιων ενοικιαστών. Ειδικά τη σημερινή εποχή, που η βία και η εγκληματικότητα βρίσκονται σε έξαρση, δίδεται ακόμη μεγαλύτερη σημασία στον τομέα της ασφάλειας που παρέχει το σπίτι.

4. Βάψιμο τοίχων

Ένας τρόπος για να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου, ειδικά αν είναι “μεγάλο σε ηλικία” ή υπόγειο, είναι να βάψεις τους τοίχους του σε απαλούς αλλά και φωτεινούς τόνους. Τα φρεσκοβαμμένα σπίτια ξεγελούν το μάτι του υποψήφιου ενοικιαστή, αφού μοιάζουν νεότερα και φυσικά πιο “περιποιημένα”. Ακόμη ένας τρόπος για να φέρεις αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου, εύκολα και οικονομικά, είναι οι ταπετσαρίες τοίχων. Προσφέροντας χιλιάδες επιλογές και δυνατότητες, η τοποθέτηση ταπετσαριών είναι ιδανικός τρόπος για να φέρεις ζωή σε ένα σπίτι, αρκεί να έχεις όρεξη και φαντασία. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να εμπιστευθείς την τοποθέτηση των ταπετσαριών σε έναν ειδικό τεχνίτη ώστε να εξασφαλίσεις τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις και να ενοικιάσεις ευκολότερα το σπίτι σου. Αν είσαι αποφασισμένος-η να τα κάνεις πράξη, μη διστάσεις να εμπιστευθείς έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Συντήρηση / Επισκευή
Κηφισιά 30/11/2020
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Δ.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πειραιάς 02/12/2020
Εκτελέστηκε από
Νίκος Α.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Λυκόβρυση 01/12/2020
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
Κόστος 580,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Συνεπέστατοι ως προς τον χρόνο και την αμοιβή. Το αποτέλεσμα είναι άψογο, καλύτερο απ'ό,τι είχα φανταστεί! Συγχαρητήρια!

Για: ΠΕΤΡΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Αριστη εμπειρια η συνεργασία μου με τον Κο Νίκο και την ομάδα του.Συνεπεια,τεχνική,αποτέλεσμα.Ολη η ομάδα ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη.Λεπτομερής δουλειά με καταπληκτικό αποτέλεσμα,μέσα από μια διάθεση συνεργασίας και σεβασμού.Μια είναι η λέξη.Επαγγελματισμος 100%.

Για: ΝΙΚΟΣ ΝΤΡΟΥΒΑΣ / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Άμεση ανταπόκριση, άψογη εξυπηρέτηση και καταπληκτικό το αποτέλεσμα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

Για: Mr. Paint / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Ο κ. Νίκος μου έκανε πολύ καλή προσφορά. Στην πορεία ένας τοίχος είχε πολύ υγρασία κρυμμένη. Έγιναν και οι συμπληρωματικές εργασίες με μικρή διαφορά στην τιμή. Γρήγορος , ειλικρινής, άξιος.

Για: ΝΙΚΟΣ ΝΤΡΟΥΒΑΣ / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

poly kalo paidi kai poly prosektikos sto na ginoun ola sosta !! excellent 10/10

Για: Ηλίας Τζίνι / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Αψογος σε όλα.

Για: Leonard Halili / Ελαιοχρωματισμοί