3+1 λόγοι που θα σε κάνουν να βάλεις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σου!

Το ξέρεις ότι από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι πάνω από το 30% των ληστών δεν θα εισέβαλε σε σπίτια με κάμερες ασφαλείας; Δεν το λες και μικρό ποσοστό. Όπως είναι λογικό μαζί με την εγκληματικότητα, να αυξάνονται και τα συστήματα ασφαλείας σε κάθε σπίτι. Όλοι προσπαθούμε να προφυλαχθούμε όσο καλύτερα μπορούμε, συνδυάζοντας την μέγιστη ασφάλεια με τη μέγιστη οικονομία.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προφυλάξεις πρωτίστως την ακεραιότητα σου και στη συνέχεια την περιουσία σου. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σου. Υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές, ασύρματες και ενσύρματες, με ήχο ή χωρίς και πολλά ακόμα. Ο τύπος αλλάζει, τα πλεονεκτήματα, όμως, μένουν ίδια και είναι πολλά.

Γιατί έπρεπε να είχες βάλει κάμερες ασφαλείας...χθες!

Είναι εύκολο και οικονομικό.

Το γεγονός ότι βρίσκεις κάμερες παρακολούθησης σε όλα τα μεγέθη και κόστη κάνει την εγκατάσταση τους πολύ εύκολη. Μπορείς να τις τοποθετήσεις οπουδήποτε θες, ενώ αν είναι και ασύρματες αποφεύγεις και τις εργασίες για την καλωδίωση. Δεν απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές του σπιτιού ή της επιχείρησης σου, επομένως ένα επαγγελματίας θα μπορούσε να τις εγκαταστήσει πολύ εύκολα, χωρίς περιττά έξοδα για προσαρμογές.

Είναι ο νούμερο 1 φόβος των διαρρηκτών.

Ένα φως που αναβοσβήνει όταν λείπεις, ίσως τους κάνει να το σκεφτούν λίγο παραπάνω πριν κάνουν τη διάρρηξη. Οι κάμερες, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους αποτρέψουν. Ο διαρρήκτης που θα δει ότι υπάρχει κάποια πινακίδα ή κάμερα στο εξωτερικό του σπιτιού, δεν θα σκεφτεί να μπει μέσα. Γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που καταγραφούν, οι πιθανότητες σύλληψης τους αυξάνονται κατακόρυφα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τους ωθεί στη διάρρηξη, σίγουρα προτιμούν την ελευθερία τους.

Είσαι, αλλά και αισθάνεσαι ασφαλής.

Με τις κάμερες ασφαλείας δεν χρειάζεται να εύχεσαι να είχες μάτια και στην πλάτη. Προσέχουν αυτές το σπίτι σου για σένα. Ένας ακούραστος και πολύτιμος σύμμαχος. Ακόμα και όταν κοιμάσαι ή λείπεις, σου προσφέρουν ένα ασύγκριτο αίσθημα ασφάλειας. Λέγεται ότι η όραση είναι η πιο σημαντική αίσθηση. Σκέψου λοιπόν ότι οι κάμερες ασφαλείας μεγιστοποιούν την αίσθηση αυτή, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να “βλέπεις” σε μέρη που δεν είσαι. Τρομερό;

Έξτρα λόγος: Δεν χρησιμεύουν μόνο για ασφάλεια!

Αν έχεις έναν ή και περισσότερους μικρούς φίλους τότε σίγουρα έχεις αναρωτηθεί κάποια στιγμή τι κάνουν όταν λείπεις. Μήπως δεν τους φέρεσαι όπως πρέπει και καταστρώνουν κάποιο ύπουλο σχέδιο απόδρασης; Ή μήπως υποψιάζεσαι ότι με το που κλείνεις την πόρτα πίσω σου, ο σκυλάκος σου κουρνιάζει στο κρεβάτι σου; Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα τον πείσεις να κατέβει από εκεί, αλλά τουλάχιστον θα το ξέρεις. Όποιος ψάχνει βρίσκει, όποτε να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ανακαλύψεις με τις κρυφές κάμερες παρακολούθησης εσωτερικού χώρου. Μη στεναχωριέσαι, δεν είσαι ο μόνος που την έχει πατήσει.

Δεν χρειάζεσαι να είσαι σούπερ ήρωας για να βλέπεις παντού, κάμερες ασφαλείας χρειάζεσαι. Μπες στο Douleutaras.gr, καταχώρησε την εργασία σου και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα διευρύνουν τον οπτικό σου ορίζοντα και θα βγάλουν το σπίτι σου από τη λίστα των επίδοξων διαρρηκτών!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση / Επισκευή
Θεσσαλονίκη 24/09/2020
Εκτελέστηκε από
Στέργιος Μ.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV)
5,0
Αναρτήθηκε από Σοφία Μ.

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ , ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Γλυφάδα 25/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης
Κόστος 700,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ , ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Για: Στέργιος Μποτζούρογλου / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΆΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για: Χρήστος Κάντας / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Εμπειρος πολυ καλος στην δουλεια του μαζι με συναδελφο του τον κυριο τασο φεραν εις περαν την επαναγκατασταση του συναγερμου και το παραμικρο εμποδειο τον προσπερασαν επιτυχως με λιγα λογια καλλιτεχνικη δουλεια σας τον συνηστω ανεπιφυλακτα.Ενα μπραβο στον δουλευταρας που εχη τετιους αξιολογους συνργατες

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Θεοφάνης είναι ένας άψογος επαγγελματίας, συνεπής και πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου ενασχόλησής του. Οι προτάσεις του για πιο λειτουργική εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας αποδείχτηκαν σωστές και ο ίδιος δεν δυσανασχέτησε σε αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν στις καλωδιώσεις, παρόλο που αυτό του έφερε δυσκολία και καθυστέρηση. Με υπομονή και κατανόηση ολοκλήρωσε την εγκατάσταση χωρίς προβλήματα και σε άριστο κλίμα συνεργασίας. Σε ευχαριστώ για όλα Θεοφάνη και σε προτείνω ανεπιφύλακτα! Τα πέντε αστέρια είναι λίγα για σένα!

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Γιάννης που ήρθε και μου έκανε την εγκατάσταση συναγερμου εκτός ότι ήταν πολύ καλός στην δουλειά του και η τιμή που μου έκανε ήταν πολύ καλή ευχαριστώ την MB εταιρεία και τον δουλευταρα που μου τους σύστησε

Για: MB Security / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη με τον συγκεκριμένο επαγγελματία και με το sites σας!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας