Πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης & γιατί αποτελούν ιδανική επιλογή;

Αρχικά, πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης;

Η απάντηση στο πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης είναι ότι διαθέτουν αισθητήρα, που εντοπίζει την κίνηση σε ένα χώρο και ενεργοποιεί το σύστημα ασφαλείας.  Αυτό το σύστημα ασφαλείας μπορεί να είναι συναγερμός, φώτα, προβολείς ή άμεση κλήση σε μία υπηρεσία ασφαλείας. Ο ανιχνευτής κίνησης απενεργοποιείται, μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα, κατά το οποίο δεν υπάρχει μεταβολή της θερμότητας. Κάθε ανιχνευτής διαθέτει αισθητήριο φωτεινότητας, ώστε να λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας λόγος για τον οποίο επιλέγονται συχνά για τοποθέτηση σε σπίτια, είναι το γεγονός ότι αποτελούν ένα αρκετά οικονομικό μέτρο ασφαλείας. πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζεις, πριν τους επιλέξεις για το σπίτι σου;

Τα βασικά πλεονεκτήματα στο πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης, είναι τα εξής:
  1. Μεγάλη ποικιλία ανιχνευτών κίνησης, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους και οροφές, με περιστροφή, έως και 360 μοιρών. Επίσης, υπάρχουν ανιχνευτές κίνησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  2. Καταναλώνουν ελάχιστο ρεύμα, καθώς λειτουργούν μόνο όταν εντοπίζεται κίνηση στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.
  3. Παρέχουν την δυνατότητα χειρισμού από το κινητό σου, όπου και αν βρίσκεσαι.
πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης Έμαθες για το πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης, αλλά πως θα ξέρεις ποιος τύπος ταιριάζει για το χώρο σου; Εμείς είμαστε εδώ!
  1. Ανιχνευτές κίνησης με συναγερμό:
  • Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
  • Ενεργοποιούνται μόλις “πιάσουν” κίνηση, δημιουργώντας ηχητική ειδοποίηση που αποτρέπει τους υπόπτους από το χώρο.
  • Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα για ανιχνευτές κίνησης που στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό σου μόλις ανιχνεύσουν κίνηση στο χώρο.
  1. Ανιχνευτές κίνησης με προβολείς:
  • Με το που αντιληφθούν κίνηση ανάβουν τους προβολείς και λειτουργούν αποτρεπτικά προς τους ληστές.
  • Δεν παράγουν θόρυβο, αλλά αποτελούν διακριτική και εξίσου αποτελεσματική  επιλογή για ένα χώρο.
Για μία επαγγελματική προσέγγιση του χώρου σου και των αναγκών που έχει, μην παραλείψεις να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr.
Διάβασε επίσης: Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα σε ενημερώσουν ενδελεχώς για το πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης και θα προτείνουν την κατάλληλη κατηγορία για το χώρο σου.

πως λειτουργούν οι ανιχνευτές κίνησης

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση / Επισκευή
Αιγάλεω 28/09/2020
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Γλυφάδα 25/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης
Κόστος 700,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ “ΛΑΘΟΣ ΜΑΡΚΑ” ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΩ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΈΝΑ ΠΛΉΡΕΣ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΎ ΑΠΌ ΈΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ! ΡΏΤΗΣΑ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΎΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΆΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΎΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΎ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΆΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ CCTV.… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΆΔΙΚΟ! ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΑΊΤΗΜΑ ΣΤΟ DOULEUTARAS.GR ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆ, ΕΊΔΑ ΤΟ ΦΆΝΗ ΠΡΏΤΟ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ. ΧΩΡΊΣ ΠΛΈΟΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΚΈΨΗ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΏ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΛΕΠΤΌ! Ο ΟΡΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ! ΆΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ, ΕΥΓΕΝΙΚΌΣ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΉΞΕΡΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ! ΒΡΉΚΕ ΛΎΣΕΙΣ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΆΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΈΓΑΝΕ “ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ”. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΈΣ! ΜΆΛΙΣΤΑ, ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎΣ ΛΌΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΉΤΑΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΆΨΟΓΟ! ΤΟΝ ΈΧΩ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΉΔΗ ΣΕ ΦΊΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ! ΜΠΡΆΒΟ ΦΆΝΗ, ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΈΤΣΙ! ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ DOULEUTARA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΟΥ ΑΙΤΗΜΑ! ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ, ΘΑΝΟΣ

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣ , ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

Για: Στέργιος Μποτζούρογλου / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΆΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για: Χρήστος Κάντας / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Εμπειρος πολυ καλος στην δουλεια του μαζι με συναδελφο του τον κυριο τασο φεραν εις περαν την επαναγκατασταση του συναγερμου και το παραμικρο εμποδειο τον προσπερασαν επιτυχως με λιγα λογια καλλιτεχνικη δουλεια σας τον συνηστω ανεπιφυλακτα.Ενα μπραβο στον δουλευταρας που εχη τετιους αξιολογους συνργατες

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Θεοφάνης είναι ένας άψογος επαγγελματίας, συνεπής και πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου ενασχόλησής του. Οι προτάσεις του για πιο λειτουργική εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας αποδείχτηκαν σωστές και ο ίδιος δεν δυσανασχέτησε σε αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν στις καλωδιώσεις, παρόλο που αυτό του έφερε δυσκολία και καθυστέρηση. Με υπομονή και κατανόηση ολοκλήρωσε την εγκατάσταση χωρίς προβλήματα και σε άριστο κλίμα συνεργασίας. Σε ευχαριστώ για όλα Θεοφάνη και σε προτείνω ανεπιφύλακτα! Τα πέντε αστέρια είναι λίγα για σένα!

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Γιάννης που ήρθε και μου έκανε την εγκατάσταση συναγερμου εκτός ότι ήταν πολύ καλός στην δουλειά του και η τιμή που μου έκανε ήταν πολύ καλή ευχαριστώ την MB εταιρεία και τον δουλευταρα που μου τους σύστησε

Για: MB Security / Συστήματα Ασφαλείας