Συναγερμοί Σπιτιών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συναγερμοί Σπιτιών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συναγερμός Σπιτιού: Είδη & Χαρακτηριστικά!

Χρειάζεσαι συναγερμό στην οικία σου; Αναρωτιέσαι ποιος συναγερμός είναι καταλληλότερος; Ψάχνεις τρόπο να προστατέψεις τον επαγγελματικό χώρο ή το κατάστημά σου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι, η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας μπορεί να γίνει άμεσα και οι επιλογές που υπάρχουν καλύπτουν κάθε προϋπολογισμό.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει κάποιο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι του, με τους συναγερμούς να αποτελούν μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές. Η ποικιλία που υπάρχει στο εμπόριο σε ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς είναι μεγάλη και ικανή να καλύψει κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου.

Ωστόσο, τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το διαμέρισμά χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες και τοποθετούνται τόσο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού όσο και στον εσωτερικό.

2 Βασικά Είδη Συναγερμών!

Ασύρματοι Συναγερμοί

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού ως συσκευές ηλεκτρομαγνωτικής εκπομπής και λήψης δεδομένων, αποτελούν εγγυημένη επιλογή για την προστασία του χώρου από εισβολείς. Πρόκειται για το κέντρο συναγερμού που επικοινωνεί με τα επιμέρους εξαρτήματα μέσω ραδιοκυμάτων, οπότε οι επεμβάσεις κατά την εγκατάστασή του είναι πολύ περιορισμένες.

Τα μερεμέτια που απαιτεί είναι λιγότερα και ο συνολικός χρόνος εγκατάστασής του είναι σύντομος και αυτό αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ασύρματων συστημάτων συναγερμού. Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.

Πολλοί προτιμούν τα ενσύρματα έναντι των ασύρματων κι αυτό διότι θεωρούν ότι οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι πιο οικονομικοί. Φαινομενικά, η άποψη αυτή μπορεί να ισχύει όμως οι τιμές στους ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς δεν διαφέρουν εφόσον υπολογίσεις και το κόστος σύνδεσης.

Ενσύρματοι Συναγερμοί

Συνήθως η εγκατάστασή τους απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα και αρκετά μερεμέτια. Πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα ή συσκευές για την άρτια εγκατάστασή του, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων. Η τεχνολογία όμως στην οποία στηρίζεται είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις.

Κάθε δύο χρόνια απαιτείται συντήρηση και αλλαγή μπαταριών, όμως με τον σωστό έλεγχο, κρίνεται σχεδόν αδύνατη η παραβίασή του. Επίσης, οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν μπορούν παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

Ακόμα και έτσι όμως τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε κάθε κατηγορία είναι πάρα πολλά και μπορούν να μπερδέψουν και τον πιο ενημερωμένο αγοραστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις δυνατότητες που έχεις.

Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί εύκολα μετά από μια μελέτη του χώρου να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού, για να έχεις όμως μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τί πρέπει να ελέγξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρώνει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Τί πρέπει να προσέξεις στα συστήματα συναγερμών;

Οι συναγερμοί σπιτιών, αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Εφόσον, θα επενδύσεις χρήματα για την εγκατάστασή τους, είναι σημαντικό να ξέρεις τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν ένα σύστημα συναγερμού αξιόπιστο:

Αξιόπιστη λειτουργία χωρίς λάθη: Η αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται από 3 κυρίως πράγματα: την καλή εγκατάσταση, τη σωστή χρήση και την ποιότητα του συστήματος. Για να συμβεί αυτό λοιπόν πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά τον εγκαταστάτη που θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι ή στο κατάστημα σου και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει. Ακόμη φρόντισε κατά την επιλογή σου να διαλέξεις μια ποιοτική συσκευή που δε θα παρουσιάσει ελαττώματα και βλάβες.

Προσιτό κόστος: Σίγουρα οι φθηνές και συμβιβαστικές λύσεις δεν είναι οι καλύτερες, ωστόσο το κόστος δε χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία συστημάτων συναγερμού σε προσιτές τιμές και για όλες τις ανάγκες. Επένδυσε σε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού που θα προφυλάσσει μακροπρόθεσμα το χώρο σου.

Εύκολη Τοποθέτηση: Τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να επιλέξεις είναι πραγματικά πολλά. Έχοντας την επιλογή τόσο ενσύρματων όσο και ασύρματων συστημάτων δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με περίπλοκες και δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν πλήθος τεχνικών εργασιών.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, μπορεί μετά από μια μελέτη του χώρου να σε συμβουλέψει εύκολα ποιο σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο χωρίς να απαιτούνται πολλές προσαρμογές.

Μέγιστη λειτουργικότητα: Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σύστημα συναγερμού είναι η εύκολη χρήση. Όσες δυνατότητες και αν έχει το σύστημα που θα επιλέξεις άμα δεν είναι χρηστικό δε θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις. Έχε στο μυαλό σου ότι ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού πρέπει να έχει σαν σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία.

Τοποθέτησε τον καταλληλότερο για εσένα συναγερμό στο σπίτι σου και διασφάλισε ώρες χαλάρωσης χωρίς φόβο. Προτού κάποιος αποπειραθεί να παραβιάσει το σπίτι σου, με τη βοήθεια του κατάλληλου επαγγελματία δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για όλη την οικογένεια.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς εγκατάστασης συναγερμών για να σου προτείνουν τον τύπο ασύρματου ή ενσύρματου συναγερμού που χρειάζεσαι για την κάλυψη του σπιτιού σου.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές ενώ αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με την εγκαταστάστη ή επισκευή του συναγερμού σου.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος εγκατάστασης συναγερμού σπιτιού με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Βαγγέλης Γκλιάτης
1 review
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Δημήτρης Κωστακόπουλος
20 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
Θεοφάνης Μάνης Atlas security
114 Αξιολογήσεις
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ιωάννης Ηλίας
1 review
Άμεση επαφή, ανάλυση κόστους και συνέπεια στην εγκατάσταση. Προτείνεται ΑΑΑ+!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 Αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, αξιόπιστος, ειλικρινής, ευέλικτος & πάνω από όλα εργατικός, ολιγομίλητος & on time!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Στις μέρες μας, παρόλο, που οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων έχουν αγγίξει το ναδίρ και οι οικοδομές έχουν παγώσει,