Συναγερμοί Σπιτιών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συναγερμοί Σπιτιών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι συναγερμοί σπιτιών;

Οι συναγερμοί σπιτιών είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να προστατεύσεις την οικογένεια και την περιουσία σου. Σήμερα, η εγκατάσταση συναγερμών και λοιπών συστημάτων ασφαλείας μπορεί να γίνει άμεσα και οι επιλογές που υπάρχουν καλύπτουν κάθε οικονομική ανάγκη.

Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει κάποιο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι του, με τους συναγερμούς να αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Η ποικιλία που υπάρχει σε ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς είναι μεγάλη και ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου.

Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα καλύτερα είδη συναγερμών σπιτιού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και γιατί αξίζουν την προσοχή σου; Μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν όλες τις απαντήσεις που ψάχναμε για τους συναγερμούς σπιτιών.

Ποια τα βασικότερα είδη συναγερμών σπιτιού;

Τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να εγκαταστήσεις στο σπίτι, ή το διαμέρισμά σου, χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες και τοποθετούνται, τόσο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, όσο και στον εσωτερικό. Διάβασε παρακάτω και συγκέντρωσε τις πολυτιμότερες πληροφορίες γύρω από τα συστήματα συναγερμού, ώστε να αποφασίσεις τι είδους συναγερμό να βάλεις.

Ασύρματοι Συναγερμοί Σπιτιών

Οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών, ως συσκευές ηλεκτρομαγνητικής εκπομπής και λήψης δεδομένων, αποτελούν εγγυημένη επιλογή για την προστασία του χώρου από εισβολείς.

Πλεονεκτήματα:

Οι επεμβάσεις κατά την εγκατάσταση ασύρματου συναγερμού είναι πολύ περιορισμένες, αφού δε χρειάζονται καλωδιώσεις στο σπίτι. Συνεπώς, πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Τα μερεμέτια που απαιτεί ο ασύρματος συναγερμός σπιτιού είναι λιγότερα, σε σχέση με του ενσύρματου συστήματος και ο συνολικός χρόνος τοποθέτησής του είναι σύντομος, με πιο οικονομική τιμή.

Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.

Μειονεκτήματα:

Πολλοί προτιμούν τα ενσύρματα, έναντι των ασύρματων συστημάτων συναγερμού κι αυτό, διότι οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών έχουν πιο οικονομική τιμή αγοράς.

Φαινομενικά, η άποψη αυτή ισχύει, όμως οι τιμές στους ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς δε διαφέρουν σημαντικά, εφόσον υπολογίσεις και τις τιμές για σύνδεση και εγκατάσταση.

Ακόμα, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας συναγερμού σπιτιού. Η διαδικασία αλλαγής γίνεται πολύ εύκολα, αλλά δεν πρέπει να την αμελείς.

Ενσύρματοι Συναγερμοί Σπιτιών

Τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού είναι απολύτως ασφαλή από παρεμβολές και για τη σύνδεσή τους απαιτείται καλωδίωση στο σπίτι, μια διαδικασία που έχει την ανάλογη τιμή.

Πλεονεκτήματα:

Η τεχνολογία στην οποία στηρίζονται οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις για το χώρο σου.

Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

Επίσης, οι τιμές για ενσύρματους συναγερμούς είναι, κατά βάση, πιο οικονομικές. Αυτό τους κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά.

Μειονεκτήματα:

Για τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, κάθε δύο χρόνια απαιτείται συντήρηση και αλλαγή μπαταριών, όμως με τον σωστό έλεγχο, κρίνεται σχεδόν αδύνατη η παραβίασή του.

Συνήθως, η εγκατάστασή τους απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα και αρκετά μερεμέτια, δηλαδή περισσότερο από τους ασύρματους συναγερμούς.

Ακόμα, πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα, ή συσκευές για την άρτια εγκατάσταση του συστήματος, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων.

Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, όμως, τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε κάθε κατηγορία συστήματος συναγερμού είναι πάρα πολλά και μπορούν να μπερδέψουν και τον πιο ενημερωμένο αγοραστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις δυνατότητες που έχεις.

Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί εύκολα, μετά από μια μελέτη του χώρου, να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού. Στην αγορά, διατίθενται συναγερμοί σπιτιών διαφόρων εταιρειών, πιο οικονομικοί και πιο ακριβοί. Πρωτίστως, πρέπει ο συναγερμός που θα διαλέξεις να προέρχεται από μία αξιόπιστη εταιρεία με εμπειρία στο χώρο.

Σε ποιες μάρκες & χώρες κατασκευής ανήκουν οι καλύτεροι συναγερμοί σπιτιών;

Η επιλογή ενός συναγερμού μεγάλης εταιρείας σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μπορείς να επιλέξεις συναγερμούς από εταιρείες, όπως  Siemens, Paradox, Bosch, DCS, Caddx, Sigma, Crow, Jablotron.

Οι παραπάνω συναγερμοί σπιτιών είναι οι πιο δημοφιλείς, για πάρα πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να διαλέξεις εκείνο το σύστημα συναγερμού (ασύρματο ή ενσύρματο), που καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας του σπιτιού σου και παράλληλα θα είναι και πιο οικονομικός.

Πολλοί αγοραστές, διαλέγουν συναγερμούς σπιτιών λαμβάνοντας υπόψη και τη χώρα προέλευσης. Οι κινέζικοι είναι οι πιο οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών και αποτελούν πρώτη επιλογή, λόγω των οικονομικών τιμών τους, όμως η λειτουργικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη.

Πέρα από τους κινέζικους, οι ιταλικοί, οι καναδέζικοι, αλλά και οι γερμανικοί συναγερμοί σπιτιών είναι στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με ξένες, αλλά και με ελληνικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων συναγερμών και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν.

Αφού, λοιπόν, εξετάσεις και τις επιλογές που έχεις στις κατασκευαστικές εταιρείες, υπάρχουν κι άλλα σημεία προσοχής πριν την τελική αγορά.  Για να έχεις όμως μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Ποιο είναι το κόστος για την τοποθέτηση συναγερμού σπιτιού; 

Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης για ένα οικιακό σύστημα συναγερμού κυμαίνεται γύρω στα 70- 140€. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή, αν οι ανάγκες για καλωδίωση παρουσιάζουν δυσκολίες, ή αν ο χώρος που θέλεις να καλύψεις έχει συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, ή είναι πολύ μεγάλος σε διαστάσεις. 

Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών έχουν κόστος αγοράς, τυπικά, γύρω στα 250-700€. Ανάλογα με τα τετραγωνικά που θέλεις να καλύψεις, επηρεάζεται και η τιμή, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

250-400€

61-100τ.μ.

300-500€

100-180τ.μ.

400-600€

Πάνω από 180τ.μ.

500-700€

Το ασύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού παρουσιάζει μεγαλύτερες αποκλίσεις στις τιμές και τα κόστη, από 300-1000€. Και σε αυτή την περίπτωση, τα τετραγωνικά μέτρα που θέλεις να καλύψεις επηρεάζουν άμεσα το τελικό κόστος, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

300-500€

61-100τ.μ.

450-650€

100-180τ.μ.

550-750€

Πάνω από 180τ.μ.

700-900€

Τι πρέπει να προσέξεις στα οικιακά συστήματα συναγερμών;

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Εφόσον θα επενδύσεις χρήματα για την εγκατάστασή τους, είναι σημαντικό να ξέρεις τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν ένα σύστημα συναγερμού αξιόπιστο.

1. Αξιόπιστη λειτουργία χωρίς λάθη: Η αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται από 3 κυρίως πράγματα: την καλή εγκατάσταση, τη σωστή χρήση και την ποιότητα του συστήματος. Για να συμβεί αυτό, λοιπόν, πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά τον επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι, ή στο κατάστημα σου και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει.

2. Προσιτή τιμή: Σίγουρα, οι φθηνές και συμβιβαστικές λύσεις δεν είναι οι καλύτερες, ωστόσο το κόστος δε χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Στο εμπόριο, υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών, σε λογικές, αλλά όχι εξωπραγματικές τιμές. Επένδυσε σε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, που θα προφυλάσσει μακροπρόθεσμα το χώρο σου.

3. Εύκολη Τοποθέτηση: Τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να επιλέξεις είναι πραγματικά πολλά. Έχοντας την επιλογή, τόσο ενσύρματων, όσο και ασύρματων συστημάτων, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με περίπλοκες και δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν πλήθος τεχνικών εργασιών.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί, μετά από μια μελέτη του χώρου, να σε συμβουλέψει εύκολα για το ποιοι συναγερμοί σπιτιών μπορούν να τοποθετηθούν στο χώρο, χωρίς να απαιτούνται πολλές προσαρμογές.

4. Ευχρηστία: Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι συναγερμοί σπιτιών, είναι η εύκολη χρήση. Όσες δυνατότητες και αν έχει το σύστημα που θα επιλέξεις, αν δεν είναι χρηστικό, δε θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις. Ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού πρέπει να έχει σαν σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία.

Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας τεχνικός του Douleutaras.gr;

Η άψογη λειτουργικότητα των οικιακών συστημάτων συναγερμών επηρεάζεται άμεσα από τη σωστή εγκατάστασή τους, αλλά και τη σωστή τους χρήση. Οι συναγερμοί σπιτιών είναι χρήσιμοι για την ασφάλεια του σπιτιού, αλλά μόνο αν ξέρεις να τους χρησιμοποιείς σωστά.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους τεχνικούς που θα αναλάβουν την τοποθέτηση συναγερμού στον εσωτερικό, ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου. Μαζί με την εγκατάσταση συναγερμού, ενσύρμαντου, ή ασύρματου, θα σου δώσουν και τις απαραίτητες οδηγίες για τη σωστή χρήση του συστήματος.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές για συναγερμούς σπιτιού, ενώ αναλαμβάνουν αξιόπιστα και κάθε εργασία σχετικά με τυχόν επισκευές και συντηρήσεις που χρειάζεται ο συναγερμός σου.

Λοιπόν, αν οι συναγερμοί σπιτιών είναι ένα θέμα που σε απασχολεί άμεσα, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε στην πλατφόρμα μας την εργασία σου για εγκατάσταση και επισκευή συστήματος οικιακού συναγερμού και πάρε άμεσα προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Βαγγέλης Γκλιάτης
1 αξιολόγηση
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Δημήτρης Κωστακόπουλος
21 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
170 αξιολογήσεις
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ιωάννης Ηλίας
1 αξιολόγηση
Άμεση επαφή, ανάλυση κόστους και συνέπεια στην εγκατάσταση. Προτείνεται ΑΑΑ+!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, αξιόπιστος, ειλικρινής, ευέλικτος & πάνω από όλα εργατικός, ολιγομίλητος & on time!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.
Αισθάνεσαι μια ανασφάλεια για το σπίτι σου, είτε είσαι μέσα, είτε λείπεις; Μήπως τον τελευταίο καιρό
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει