Συναγερμοί Σπιτιών

Τοποθέτησε Συναγερμό Σπιτιού Υψηλής Ποιότητας με Αξιολογημένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ενσύρματο ή Ασύρματο Συναγερμό!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2020

Συναγερμοί σπιτιών: Ασύρματοι & Ενσύρματοι Συναγερμοί - Συστήματα συναγερμού

Οι συναγερμοί σπιτιών είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να προστατεύσεις την οικογένεια και την περιουσία σου. Σήμερα, η εγκατάσταση συναγερμών μπορεί να γίνει, άμεσα και χωρίς κόπο, από εξειδικευμένους τεχνικούς. Η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά σε ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς είναι μεγάλη και ικανή να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου.

Θέλεις να μάθεις τι σου προσφέρουν οι ενσύρματοι ή οι ασύρματοι συναγερμοί για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και γιατί αξίζουν την προσοχή σου; Μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου για τα συστήματα συναγερμού.

Πώς λειτουργεί ο συναγερμός σπιτιού;

Η λειτουργία των συναγερμών σπιτιού βασίζεται στην ανίχνευση του χώρου στον οποίο τοποθετούνται. Οι ανιχνευτές του συναγερμού είναι αισθητήρες που εντοπίζουν την ανθρώπινη παρουσία και δίνουν σήμα στην κεντρική μονάδα του συναγερμού, όταν εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις. Οι ανιχνευτές μπαίνουν σε λειτουργία ή αφοπλίζονται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, μέσω του πληκτρολογίου του συναγερμού.

Έτσι, όταν λείπεις από το σπίτι, δίνεις εντολή στο σύστημα συναγερμού, μέσω του πληκτρολογίου, να ενεργοποιήσει τους αισθητήρες. Συνεπώς, εάν κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, κάποιος παραβιάσει τον χώρο σου, τότε θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα του συστήματος. Όταν επιστρέφεις στο σπίτι, αφοπλίζεις ουσιαστικά τους αισθητήρες με την πληκτρολόγηση του κωδικού σου, ώστε το σύστημα να αναγνωρίσει την παρουσία σου.

Τι συναγερμό να βάλω;

Υπάρχουν δύο βασικά είδη συναγερμών σπιτιού, εκ των οποίων μπορείς να κάνεις την επιλογή σου: οι ασύρματοι και οι ενσύρματοι συναγερμοί. Στη συνέχεια αυτού του οδηγού, θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για το κάθε είδος, για να αποφασίσεις ποιο καλύπτει τις ανάγκες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Βέβαια, ακόμα και με όλη την απαραίτητη πληροφορία στη διάθεσή σου, τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε κάθε κατηγορία συστήματος συναγερμού είναι πάρα πολλά και μπορούν να μπερδέψουν ακόμα και τον πιο καλά ενημερωμένο αγοραστή.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές και, μετά από μια μελέτη του χώρου, θα είναι σε θέση να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών, με μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή για συναγερμούς σπιτιών. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με ενσύρματο ή ασύρματο συναγερμό υψηλής ποιότητας, να φροντίσουν για την εγκατάστασή του -στις καλύτερες τιμές της αγοράς- και να σε καθοδηγήσουν σχετικά με τη σωστή χρήση του. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές!

Ποια πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών;

Οι ασύρματοι συναγερμοί δεν έχουν εξελιχθεί τυχαία σε μια πολυ δημοφιλή επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιών, καθώς χαρακτηρίζονται από σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

 • Δεν απαιτούν καλωδίωση: Αυτό σημαίνει ευκολότερη διαδικασία εγκατάστασης, μικρότερο χρόνο και κόστος τοποθέτησης και λιγότερα μερεμέτια σε σχέση με τους ενσύρματους συναγερμούς.
 • Δυνατότητα εύκολης επέκτασης του συστήματος με απλή τοποθέτηση αισθητήρων στα επιθυμητά σημεία.

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν οι ασύρματοι συναγερμοί;

Ακολουθούν δύο παράγοντες που μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην επιλογή ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού:

 

 • Η τιμή αγοράς ενός ασύρματου συναγερμού θεωρείται υψηλότερη σε σχέση με τα ενσύρματα συστήματα.
 • Τα ασύρματα συστήματα χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας συναγερμού σπιτιού. Η διαδικασία αλλαγής είναι απλή, αλλά δεν πρέπει να την αμελείς.

Ποια είναι τα βασικά οφέλη που διακρίνουν τους ενσύρματους συναγερμούς;

Οι ενσύρματοι συναγερμοί έχουν ένα σταθερό κοινό υποστηρικτών, που τους προτιμάει για τα παρακάτω δυνατά τους σημεία:

 • Η τεχνολογική αξιοπιστία τους, η οποία τους καθιστά μια εγγυημένη λύση για κάθε χώρο.
 • Το ότι δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.
 • Οι -κατά βάση- οικονομικότερες τιμές αγοράς ενσύρματου συναγερμού σπιτιού.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των ενσύρματων συναγερμών;

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα, λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά των ενσύρματων συναγερμών σπιτιού που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου:

 

 • Απαιτούν συντήρηση, κάθε δύο χρόνια, καθώς και αλλαγή μπαταριών.
 • Η εγκατάστασή τους απαιτεί καλωδίωση και είναι πιο χρονοβόρα και πολύπλοκη σε σχέση με τους ασύρματους συναγερμούς.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν αρκετά μερεμέτια, να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα ή συσκευές για την άρτια εγκατάσταση του συστήματος, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία μπορεί να πάρει περισσότερο από μία ημέρα για να ολοκληρωθεί. Σημείωσε όμως ότι με την αξιόπιστη τοποθέτηση και τον σωστό έλεγχο, η παραβίαση του ενσύρματου συναγερμού καθίσταται σχεδόν αδύνατη.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση για συναγερμό σπιτιού;

Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης για ένα οικιακό σύστημα συναγερμού κυμαίνεται γύρω στα 70-140€.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή, ανάλογα με το είδος του συναγερμού που θα αγοράσεις. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το κόστος τοποθέτησης είναι η περίπτωση που οι ανάγκες για καλωδίωση παρουσιάσουν δυσκολίες, ο χώρος που θέλεις να καλύψεις έχει συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες ή είναι πολύ μεγάλος σε διαστάσεις. 

Ποιες είναι οι τιμές αγοράς για ενσύρματο συναγερμό σπιτιού;

Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών έχουν κόστος αγοράς που κυμαίνεται γύρω στα 250-700€.

Ανάλογα με τα τετραγωνικά που θέλεις να καλύψεις επηρεάζεται και η τιμή, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

250-400€

61-100τ.μ.

300-500€

100-180τ.μ.

400-600€

Πάνω από 180τ.μ.

500-700€

Ποιες είναι οι τιμές αγοράς για ασύρματο συναγερμό σπιτιού;

Το ασύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού παρουσιάζει μεγαλύτερες αποκλίσεις στο κόστος αγοράς, από 300-1000€.

Και σε αυτή την περίπτωση, τα τετραγωνικά μέτρα που θέλεις να καλύψεις επηρεάζουν άμεσα το τελικό κόστος, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

300-500€

61-100τ.μ.

450-650€

100-180τ.μ.

550-750€

Πάνω από 180τ.μ.

700-900€

Σε ποια εταιρεία θα βρω τον καλύτερο συναγερμό σπιτιού;

Η επιλογή ενός συναγερμού μεγάλης εταιρείας σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μπορείς να επιλέξεις συναγερμούς από εταιρείες, όπως  Siemens, Paradox, Bosch, DCS, Caddx, Sigma, Crow, Jablotron.

Οι παραπάνω εταιρείες συναγερμών προτιμούνται από πάρα πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να διαλέξεις εκείνο το σύστημα συναγερμού (ασύρματο ή ενσύρματο), που καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας του σπιτιού σου και παράλληλα θα είναι και πιο οικονομικός.

Πολλοί αγοραστές, διαλέγουν συναγερμούς σπιτιών λαμβάνοντας υπόψη και τη χώρα προέλευσης. Οι κινέζικοι είναι οι πιο οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών και αποτελούν πρώτη επιλογή, λόγω των χαμηλών τιμών τους, όμως η αποτελεσματικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη.

Πέρα από τους κινέζικους, οι ιταλικοί, οι καναδικοί, αλλά και οι γερμανικοί συναγερμοί σπιτιών είναι στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με ξένες, αλλά και με ελληνικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων συναγερμών και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν.

Αφού, λοιπόν, εξετάσεις τις επιλογές που έχεις στις κατασκευαστικές εταιρείες, υπάρχουν κι άλλα σημεία προσοχής πριν την τελική αγορά.  Για να έχεις μια ολοκληρωμένη πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Τι πρέπει να προσέξεις για να έχεις τον πλέον λειτουργικό συναγερμό σπιτιού;

Τα βήματα που ακολουθούν θα σου εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχημένη επιλογή του κατάλληλου συστήματος συναγερμού για σένα, όσο και την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία του:

1. Επικοινώνησε με έμπειρο και αξιολογημένο τεχνικό συστημάτων συναγερμού.

2. Επίλεξε συναγερμό σπιτιού με ποικιλία προγραμμάτων και ευκολία στη χρήση.

3. Προτίμησε μια μάρκα συναγερμών που προσφέρει εγγύηση, αλλά μην στραφείς απαραίτητα στην πιο ακριβή επιλογή.

4. Κάνε μελέτη του χώρου με τον τεχνικό και βρες τον πιο εύκολο τρόπο ασφαλούς τοποθέτησης.

5. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού με τον τεχνικό, για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά τον συναγερμό.

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Γι’ αυτό αξίζει να επενδύσεις στην προσεκτική επιλογή του επαγγελματία που θα σε προμηθεύσει και θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι σου, όπως και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει.

4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εγκατάσταση του Συναγερμού Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
254 αξιολογήσεις

Ότι συμφωνήθηκε από την πρώτη του επίσκεψη στον χώρο μου,αυτό και έγινε. Το τονίζω αυτό γιατί καμιά φορά άλλα λέμε και άλλα γίνονται. Στο κομμάτι τώρα της εργασίας του και με την πολύτιμη βοήθεια του Μπάμπη όλα έγιναν με προσοχή και φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο άριστο. Εν κατακλείδι τους συστήνω με κλειστά τα μάτια!!

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
254 αξιολογήσεις

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία, την άμεση υλοποίηση και την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας. Γνώστης του αντικείμενου, αναλυτικός και πρόθυμος στο να κάνει κατανοητό τόσο τον τρόπο εγκατάστασης όσο και το τι χρειάζεται ο χώρος. Έτοιμος να προτείνει τύπους συναγερμών και την ανάλυση των χαρακτηριστικών και όχι να προτείνει μια και μόνο μάρκα. Και με το πέρας της εγκατάστασης αναλυτικός στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
19 αξιολογήσεις

Συνεπης εξυπηρετικος ευγενικος και γνωστης της δουλειας του.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
19 αξιολογήσεις

Είναι η 1η φορά που χρησιμοποιώ τέτοια μέθοδο προκειμένου να βρω κάποιον τεχνίτη. Κάνοντας έρευνα αγοράς για εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι που ανακαινιζω αποφάσισα για 1η φορά να αναζητήσω τη βοήθεια του douleutara μιας και ο τεχνικός που ήδη είχα δεν με ενθουσίαζε γενικά η δουλειά του και ήταν υπερβολικά ακριβός. Το site μου πρότεινε 3 τεχνίτες από τους οποίους κ ζήτησα προσφορά και τελικά κατέληξα στην foxalarms γιατί η πρόταση που μου έκανε ήταν αρκετά συμφέρουσα άλλα κ οι τεχνίτες μου φάνηκαν πολύ καλοί και καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους. Έμεινα κατενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα της εργασίας τους. Είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω συναντήσει στο τομέα τους (και έχω συνεργαστεί με πολλούς!!!)..Άψογοι σε όλα τους και με πολυ μεράκι για τη δουλειά τους. Αρκετά οικονομικοί..η έννοια του value for money πραγματικά ισχύει σε αυτή τη περίπτωση. Δεν κοιτάνε το πως θα σου φάνε λεφτά κ απλά να κάνουν τη δουλειά κ να φύγουν...πραγματικά ενδιαφέρονται και κάνουν το καλύτερο που μπορούν..κάτι που δεν το συναντάς εύκολα στις μέρες μας. Πραγματικά ενδιαφέρονται λες και είναι το σπίτι τους. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Marx Electrical & Electronic Services Χάρης Μαρκάκης
10 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά αλλά πάνω από όλα εξαίρετος άνθρωπος και επαγγελματίας!!

Κορυφαίοι Τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Συναγερμούς Σπιτιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ελευθέριος Σαλτερής

Κέντρο Αθήνας
30 αξιολογήσεις

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες, μπορούμε να σας προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές για εσάς λύσεις. Ξεχωρίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση και τα ποιοτικά συστήματα που τοποθετούμε. Εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Χρήστος Κάντας

Θεσσαλονίκη
11 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2006 στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Σκέφτεστε να βάλετε συναγερμό ή κάμερες για την ασφάλεια του χώρου σας; Εμείς θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, στο πιο προσιτό κόστος. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις!

Αφοί Τριανταφυλλίδη

Θεσσαλονίκη
43 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους ηλεκτρολόγους, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία ή εργασία σχετικά με δίκτυα. Έτσι, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για συστήματα ασφαλείας στο σπίτι σας ή τον εργασιακό σας χώρο. Εγκαθιστούμε συναγερμούς ή κάμερες ασφαλείας, με ανάλογη μελέτη για την απόλυτη ασφάλειά σας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά για το σύστημα που χρειάζεστε!

Χαράλαμπος Βακούλας

Νότια Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας έχοντας αναλάβει πολυάριθμες απαιτητικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους, για περισσότερα χρόνια.

Παναγιώτης Κουκουζέλης

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος συστημάτων ασφαλείας από το Ισραήλ (ΡΙΜΑ) από το 2002 και είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων της AVTECH (Taiwan). Επίσης εισάγει και προμηθεύει προϊόντα των Ισραηλινών οίκων VISONIC και MAXIMUM. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που προωθούμε στην Ελληνική αγορά και χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαστε έτοιμοι να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας που σας καλύπτει απόλυτα!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Κηφισιά
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 300,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 110,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 370,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 500,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 320,00€

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Αισθάνεσαι μια ανασφάλεια για το σπίτι σου, είτε είσαι μέσα, είτε λείπεις; Μήπως τον τελευταίο καιρό

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές