Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Συναγερμοί Σπιτιών

Τοποθέτησε Συναγερμό Σπιτιού Υψηλής Ποιότητας με Αξιολογημένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ενσύρματο ή Ασύρματο Συναγερμό!

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2019

Συναγερμοί σπιτιών - Ασύρματοι & Ενσύρματοι

Οι συναγερμοί σπιτιών είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για να προστατεύσεις την οικογένεια και την περιουσία σου. Σήμερα, η εγκατάσταση συναγερμών μπορεί να γίνει άμεσα και χωρίς κόπο, από εξειδικευμένους τεχνικούς. Η ποικιλία που υπάρχει σε ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς είναι μεγάλη και ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου.

Θέλεις να μάθεις τι σου προσφέρουν οι ενσύρματοι ή οι ασύρματοι συναγερμοί για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και γιατί αξίζουν την προσοχή σου; Μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν όλες τις απαντήσεις που ψάχναμε για τους συναγερμούς σπιτιών.

Ποια πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών;

 • Οι επεμβάσεις κατά την εγκατάσταση ασύρματου συναγερμού είναι πολύ περιορισμένες, αφού δε χρειάζονται καλωδιώσεις στο σπίτι. Συνεπώς, πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

 • Τα μερεμέτια που απαιτεί ο ασύρματος συναγερμός σπιτιού είναι λιγότερα, σε σχέση με του ενσύρματου συστήματος και ο συνολικός χρόνος τοποθέτησής του είναι σύντομος, με πιο οικονομική τιμή.

 • Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζουν οι ασύρματοι συναγερμοί;

Πολλοί προτιμούν τα ενσύρματα, έναντι των ασύρματων συστημάτων συναγερμού κι αυτό, διότι οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών έχουν πιο οικονομική τιμή αγοράς.

Φαινομενικά, η άποψη αυτή ισχύει, όμως οι τιμές στους ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς δε διαφέρουν σημαντικά, εφόσον υπολογίσεις και τις τιμές για σύνδεση και εγκατάσταση.

Ακόμα, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας συναγερμού σπιτιού. Η διαδικασία αλλαγής γίνεται πολύ εύκολα, αλλά δεν πρέπει να την αμελείς.

Ποια είναι τα βασικά οφέλη που διακρίνουν τους ενσύρματους συναγερμούς;

 • Η τεχνολογία στην οποία στηρίζονται οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις για το χώρο σου.

 • Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

 • Επίσης, οι τιμές για ενσύρματους συναγερμούς είναι, κατά βάση, πιο οικονομικές. Αυτό τους κάνει μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των ενσύρματων συναγερμών;

1. Για τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, κάθε δύο χρόνια απαιτείται συντήρηση και αλλαγή μπαταριών, όμως με τον σωστό έλεγχο, κρίνεται σχεδόν αδύνατη η παραβίασή του.

Συνήθως, η εγκατάστασή τους απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα και αρκετά μερεμέτια, δηλαδή περισσότερο από τους ασύρματους συναγερμούς.

2. Ακόμα, πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα, ή συσκευές για την άρτια εγκατάσταση του συστήματος, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων.

Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, όμως, τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε κάθε κατηγορία συστήματος συναγερμού είναι πάρα πολλά και μπορούν να μπερδέψουν και τον πιο ενημερωμένο αγοραστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις δυνατότητες που έχεις.

Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί εύκολα, μετά από μια μελέτη του χώρου, να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού. Στην αγορά, διατίθενται συναγερμοί σπιτιών διαφόρων εταιρειών, πιο οικονομικοί και πιο ακριβοί. Πρωτίστως, πρέπει ο συναγερμός που θα διαλέξεις να προέρχεται από μία αξιόπιστη εταιρεία με εμπειρία στο χώρο.

Πόσο θα σου κοστίσει ο συναγερμός σπιτιού με τοποθέτηση;

Ενδεικτικά, το κόστος τοποθέτησης για ένα οικιακό σύστημα συναγερμού κυμαίνεται γύρω στα 70- 140€. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή, αν οι ανάγκες για καλωδίωση παρουσιάζουν δυσκολίες ή αν ο χώρος που θέλεις να καλύψεις έχει συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, ή είναι πολύ μεγάλος σε διαστάσεις. 

Οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών έχουν κόστος αγοράς, τυπικά, γύρω στα 250-700€. Ανάλογα με τα τετραγωνικά που θέλεις να καλύψεις, επηρεάζεται και η τιμή, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

250-400€

61-100τ.μ.

300-500€

100-180τ.μ.

400-600€

Πάνω από 180τ.μ.

500-700€

Το ασύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού παρουσιάζει μεγαλύτερες αποκλίσεις στις τιμές και τα κόστη, από 300-1000€. Και σε αυτή την περίπτωση, τα τετραγωνικά μέτρα που θέλεις να καλύψεις επηρεάζουν άμεσα το τελικό κόστος, ως εξής:

Τ.Μ.

Ενδεικτικό κόστος αγοράς

20-60τ.μ.

300-500€

61-100τ.μ.

450-650€

100-180τ.μ.

550-750€

Πάνω από 180τ.μ.

700-900€

Σε ποιες μάρκες & χώρες κατασκευής ανήκουν οι καλύτεροι συναγερμοί σπιτιών;

Η επιλογή ενός συναγερμού μεγάλης εταιρείας σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μπορείς να επιλέξεις συναγερμούς από εταιρείες, όπως  Siemens, Paradox, Bosch, DCS, Caddx, Sigma, Crow, Jablotron.

Οι παραπάνω συναγερμοί σπιτιών είναι οι πιο δημοφιλείς, για πάρα πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να διαλέξεις εκείνο το σύστημα συναγερμού (ασύρματο ή ενσύρματο), που καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας του σπιτιού σου και παράλληλα θα είναι και πιο οικονομικός.

Πολλοί αγοραστές, διαλέγουν συναγερμούς σπιτιών λαμβάνοντας υπόψη και τη χώρα προέλευσης. Οι κινέζικοι είναι οι πιο οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών και αποτελούν πρώτη επιλογή, λόγω των οικονομικών τιμών τους, όμως η λειτουργικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη.

Πέρα από τους κινέζικους, οι ιταλικοί, οι καναδέζικοι, αλλά και οι γερμανικοί συναγερμοί σπιτιών είναι στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με ξένες, αλλά και με ελληνικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων συναγερμών και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν.

Αφού, λοιπόν, εξετάσεις και τις επιλογές που έχεις στις κατασκευαστικές εταιρείες, υπάρχουν κι άλλα σημεία προσοχής πριν την τελική αγορά.  Για να έχεις όμως μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Τι πρέπει να προσέξεις για να έχεις τον πλέον λειτουργικό συναγερμό σπιτιού;

1. Επικοινώνησε με έναν έμπειρο και αξιολογημένο τεχνικό, που να μπορεί να λύσει κάθε σου απορία για το σύστημα. 

2. Επίλεξε έναν συναγερμό σπιτιού που έχει ποικιλία προγραμμάτων, αλλά και εύκολη χρήση.

3. Προτίμησε μια μάρκα συναγερμών που προσφέρει εγγύηση, αλλά μην στραφείς απαραίτητα στην πιο ακριβή επιλογή.

4. Κάνε μελέτη του χώρου που θα εγκατασταθεί ο συναγερμός σπιτιού με τον τεχνικό και βρες τον πιο εύκολο τρόπο ασφαλούς τοποθέτησης.

5. Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού με τον τεχνικό, για να μάθεις πώς χρησιμοποιείται σωστά ο συναγερμός σπιτιού.

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Αναλυτικά, τα σημεία που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, για να έχεις ένα απόλυτα αποδοτικό σύστημα είναι τα εξής:

 • Αξιόπιστη λειτουργία χωρίς λάθη: Η αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται από 3 κυρίως πράγματα: την καλή εγκατάσταση, τη σωστή χρήση και την ποιότητα του συστήματος. Για να συμβεί αυτό, λοιπόν, πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά τον επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι, ή στο κατάστημα σου και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει.

 • Ευχρηστία: Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι συναγερμοί σπιτιών, είναι η εύκολη χρήση. Όσες δυνατότητες και αν έχει το σύστημα που θα επιλέξεις, αν δεν είναι χρηστικό, δε θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις. Ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού πρέπει να έχει σαν σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία.

 • Προσιτή τιμή: Σίγουρα, οι φθηνές και συμβιβαστικές λύσεις δεν είναι οι καλύτερες, ωστόσο το κόστος δε χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Στο εμπόριο, υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών, σε λογικές, αλλά όχι εξωπραγματικές τιμές. Επένδυσε σε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, που θα προφυλάσσει μακροπρόθεσμα το χώρο σου.

 • Εύκολη Τοποθέτηση: Τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να επιλέξεις είναι πραγματικά πολλά. Έχοντας την επιλογή, τόσο ενσύρματων, όσο και ασύρματων συστημάτων, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με περίπλοκες και δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν πλήθος τεχνικών εργασιών.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις συναγερμό σπιτιού;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών, με μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή για συναγερμούς σπιτιών. Θα σου προτείνουν αξιόπιστο ενσύρματο ή ασύρματο συναγερμό, αλλά και συναγερμό εξωτερικού χώρου ή εσωτερικού, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έπειτα, θα φροντίσουν για την ασφαλή εγκατάσταση του συστήματος και θα σε καθοδηγήσουν στη σωστή χρήση του.

Αν σε απασχολεί το ποιοι είναι οι κατάλληλοι συναγερμοί σπιτιών για την ασφάλεια του χώρου σου, μην ψάχνεις αλλού. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με ενσύρματο ή ασύρματο συναγερμό υψηλής ποιότητας και να φροντίσουν για την τοποθέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εγκατάσταση του Συναγερμού Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός συνεργάτης!

Douleutaras.gr λογότυπο

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία

Ο Μενελαος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και την εκανε με αρκετη προσοχη. Ειμαι ικανοποιημενος αρκετα απο το αποτελεσμα.

φωτογραφία επαγγελματία

Άψογος επαγγελματίας, συνεπής, γνώστης του αντικειμένου και καλές τιμές

φωτογραφία επαγγελματία

Συνεπέστατος στην όλην επικοινωνία πριν την ανάθεση της εργασίας, απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις με χρονική συνέπεια, παρουσίασε αρκετές...

φωτογραφία επαγγελματία

Στην ώρα τους, ευγενέστατοι, προσεκτικοί, αφήσανε το σπίτι καθαρό. Όλα πήγανε πολύ καλά.

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Αισθάνεσαι μια ανασφάλεια για το σπίτι σου, είτε είσαι μέσα, είτε λείπεις; Μήπως τον τελευταίο καιρό

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Συναγερμούς Σπιτιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ.

Συναγερμοί Σπιτιών - Δήμος Αρριανών
209 reviews

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, αναλαμβάνω κάθε εργασία που χρειάζεστε για σύνδεση και συντήρηση συναγερμών σπιτιών. Διαθέτω τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και την τεχνογνωσία για να επιδιορθώσω κάθε βλάβη του συστήματος ασφαλείας του χώρου σας. 

ΜΑΝΗΣ Θ.

Συναγερμοί Σπιτιών - Γλυφάδα
226 reviews

Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία στους συναγερμούς σπιτιών και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. 

Γιάννης Κ.

Συναγερμοί Σπιτιών - Μεταμόρφωση
100 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους συναγερμούς σπιτιού, αναλαμβάνοντας την εκατάσταση, αλλά και τη συντήρηση, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

E. Μ.

Συναγερμοί Σπιτιών - Άγιος Δημήτριος
167 reviews

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας οι συναγερμοί σπιτιών που θα επιλέξετε να έχουν επαγγελματική και ολοκληρωμένη εγκατάσταση με τα καλύτερα εξαρτήματα της αγοράς.

Πασχάλης Δ.

Συναγερμοί Σπιτιών - Αθήνα
39 reviews

Αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για συναγερμό σπιτιών. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο αναλαμβάνω να λύσω οποιαδήποτε βλάβη στο σύστημα ασφαλείας που έχετε, με ταχύτητα και συνέπεια!

Σχετικές υπηρεσίες