Συστήματα Συναγερμού: O σύμμαχός σου κατά των καλοκαιρινών διαρρηκτών!

Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία, καθώς οι κλοπές σπιτιών τείνουν να αυξάνονται κατακόρυφα την καλοκαιρινή περίοδο, όπου οι περισσότεροι αφήνουν το κλεινόν άστυ για να πάνε διακοπές σε όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς. Αυτό ισχύει, ειδικά για σπίτια που δε διαθέτουν συστήματα συναγερμού.

Τα συστήματα συναγερμού είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος, για να προστατέψεις το σπίτι σου, ακόμα κι όταν λείπεις. Έχει αποδειχθεί, ότι πάρα πολλές διαρρήξεις και ληστείες έχουν αποτραπεί, γιατί οι ληστές γνώριζαν ότι το σπίτι είχε συναγερμό. Οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή των γειτόνων κι έτσι αποφεύγουν τα σπίτια με συναγερμό. Αν σκέφτεσαι να βάλεις σύστημα συναγερμού, παρακάτω έχουμε τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι!

Ποια είναι τα καλύτερα συστήματα συναγερμού για το σπίτι σου;

Οι συναγερμοί σπιτιών χωρίζονται σε δύο βασικά είδη για οικιακά συστήματα ασφαλείας. Αυτά είναι τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού και τα ασύρματα συστήματα συναγερμού. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς, πριν επιλέξεις το κατάλληλο σύστημα για σένα.

1. Ενσύρματα συστήματα συναγερμού

Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας προτιμούνται κυρίως για οικοδομές και όχι για κατοικημένα σπίτια, καθώς απαιτούν την ύπαρξη καλωδιώσεων. Με απλά λόγια, όταν χτίζεις ένα νέο σπίτι, είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσεις καλωδίωση για σύστημα συναγερμού. Αντιθέτως, όταν ήδη κατοικείς σε ένα σπίτι χωρίς καλωδίωση για συναγερμό, απαιτούνται περισσότερες εργασίες για να βάλεις ενσύρματα συστήματα συναγερμού.

Από την άλλη πλευρά, τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού έχουν κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, για να εξετάσεις. Αρχικά, τα εξαρτήματα για τον ενσύρματο συναγερμό κοστίζουν λιγότερο, σε σχέση με του ασύρματου. Έπειτα, οι ενσύρματοι συναγερμοί δεν κάνουν παράσιτα, έχουν πιο σταθερή εικόνα και δε δέχονται παρεμβολές στο σύστημα. Κάπως έτσι, αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή στα συστήματα συναγερμού και θεωρείται πως έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διάβασε επίσης: Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

2. Ασύρματα συστήματα συναγερμού

Από την άλλη πλευρά, τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας είναι εφικτό να τοποθετηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς λειτουργούν με μπαταρίες. Τα εξαρτήματα των ασύρματων συναγερμών τοποθετούνται όπου επιθυμείς, με την προϋπόθεση να βρίσκονται εντός εμβέλειας του δικτύου σου. Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού αποτελούν, ίσως, την πιο δημοφιλή επιλογή, για την πρακτικότητά τους.

Πράγματι, οι ασύρματοι συναγερμοί εγκαθίστανται πιο γρήγορα στο χώρο, αν και θεωρείται σημαντικό να έχεις τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού. Εκείνος θα μπορέσει να συνδέσει το σύστημα με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργεί άψογα. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα στα ασύρματα συστήματα συναγερμού, καθώς μπορεί να μην έχουν άριστη ποιότητα εικόνας ή να δεχτούν παρεμβολές από διαρρήκτες που γνωρίζουν για την ύπαρξη του συστήματος.

Είτε επιλέξεις ενσύρματα, είτε ασύρματα συστήματα συναγερμού, χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για να κάνει την εγκατάσταση συναγερμού. Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς σύνδεσης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων συναγερμού, στις καλύτερες τιμές. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό στην περιοχή σου!

συστήματα ασφαλείας

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ίλιον 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
Νίκος Α.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV), Ανιχνευτές Κίνησης
Κόστος 950,00€
5,0
Αναρτήθηκε από Andreas G.

Επαγγελματίες!!!!

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΩΣΤΉ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΕΛΕΤΗΜΈΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΆΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για: Χρήστος Κάντας / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Εμπειρος πολυ καλος στην δουλεια του μαζι με συναδελφο του τον κυριο τασο φεραν εις περαν την επαναγκατασταση του συναγερμου και το παραμικρο εμποδειο τον προσπερασαν επιτυχως με λιγα λογια καλλιτεχνικη δουλεια σας τον συνηστω ανεπιφυλακτα.Ενα μπραβο στον δουλευταρας που εχη τετιους αξιολογους συνργατες

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Θεοφάνης είναι ένας άψογος επαγγελματίας, συνεπής και πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου ενασχόλησής του. Οι προτάσεις του για πιο λειτουργική εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας αποδείχτηκαν σωστές και ο ίδιος δεν δυσανασχέτησε σε αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν στις καλωδιώσεις, παρόλο που αυτό του έφερε δυσκολία και καθυστέρηση. Με υπομονή και κατανόηση ολοκλήρωσε την εγκατάσταση χωρίς προβλήματα και σε άριστο κλίμα συνεργασίας. Σε ευχαριστώ για όλα Θεοφάνη και σε προτείνω ανεπιφύλακτα! Τα πέντε αστέρια είναι λίγα για σένα!

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Ο Γιάννης που ήρθε και μου έκανε την εγκατάσταση συναγερμου εκτός ότι ήταν πολύ καλός στην δουλειά του και η τιμή που μου έκανε ήταν πολύ καλή ευχαριστώ την MB εταιρεία και τον δουλευταρα που μου τους σύστησε

Για: MB Security / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη με τον συγκεκριμένο επαγγελματία και με το sites σας!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Συνεπης και εμπιστος,δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια,με πολύ καλές τιμές σε σχέση με την δουλειά που κάνει.προτεινεται 100%.

Για: Αλέξανδρος Δημητριάδης / Συστήματα Ασφαλείας