Εγκατάσταση Συναγερμού

Βρες τους Καλύτερους Τεχνικούς για Εγκατάσταση Συναγερμού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 21/8/2018

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού

Η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού αποτελεί μια σίγουρη και πολύ δημοφιλή λύση, για τα σπίτια που θέλουν να αυξήσουν δραστικά την ασφάλειά τους. Φυσικά, στην περίπτωση τοποθέτησης ενσύρματου συναγερμού, ακολουθεί και η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού.

Η καλωδίωση είναι απαραίτητη για ένα ενσύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού. Ανάλογα με τους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, καθορίζονται οι σχετικές τιμές και τα κόστη. Όμως, το πιο σημαντικό για την ασφάλεια του σπιτιού είναι η εμπειρία του τεχνικού, χάρη στην οποία η τοποθέτηση γίνεται αξιόπιστα.

Είναι καλό να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία για την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, αλλά και για την εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού. Έτσι, θα ξέρεις τι να περιμένεις από τη διαδικασία. Οι τεχνικοί συναγερμών της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας τους πιο σημαντικούς παράγοντες που αξίζουν την προσοχή σου.

Ποια τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση συναγερμού σπιτιού;

Κόστος εγκατάστασης συναγερμού < Κόστος περιουσιακών στοιχείων: Σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης αποφασίσει να εισβάλει στο σπίτι σου, το πιθανότερο είναι ότι θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στις πόρτες, ή στα κουφώματα.

Και φυσικά, στη συνέχεια θα υπάρξουν φθορές και απώλειες σε έπιπλα και αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Η παρουσία ενός συστήματος συναγερμού, ή άλλου συστήματος ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει τον επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει.

Προστασία της οικογένειας: Έρευνες έχουν δείξει, πως ακόμα και ο ήχος του συναγερμού μπορεί να απομακρύνει τον πιθανό διαρρήκτη από το σπίτι. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να κεντρίσει και την προσοχή των γειτόνων, ώστε να αντιληφθούν την κατάσταση αμέσως.

Επιπρόσθετα, στα περισσότερα συστήματα συναγερμού που τοποθετούνται στο σπίτι, υπάρχει αυτόματη ειδοποίηση, τόσο της άμεσης δράσης, όσο και του ίδιου του ιδιοκτήτη. Άρα, παρέχεται μέγιστη ασφάλεια στην οικογένεια.

Μείωση του ασφαλίστρου: Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες, που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους, εάν η κατοικία διαθέτει σύστημα συναγερμού, το οποίο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική εγκατάσταση και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία του χώρου.

Οπότε, πρέπει να προσέξεις την επιλογή σου για εταιρεία εγκατάστασης συναγερμού. Βεβαιώσου ότι έχει φυσικό κατάστημα, εγγύηση και service σε περίπτωση βλάβης.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που θα νιώθεις στο χώρο σου, η τοποθέτηση συναγερμού στο σπίτι είναι μια διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς. Διάβασε παρακάτω και μάθε τα βασικά σημεία προσοχής στην εγκατάσταση συναγερμού.

Τι πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι;

Εφόσον αποφασίσεις, ότι η τοποθέτηση συναγερμού στον εσωτερικό, ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου είναι μονόδρομος, τότε πρέπει να προσέξεις κάποια στοιχεία που θα εξασφαλίσουν μια τέλεια ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού:

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό σπιτιού, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση, η οποία έχει το ανάλογο κόστος και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά, είναι και επικίνδυνα. Η καλωδίωση του συναγερμού σου μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

  • Καλωδίωση συναγερμού κατά μήκος των σοβατεπί.

  • Καλωδίωση συναγερμού μέσω καναλιών.

  • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο.

Μελέτη του χώρου:

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό οικιακό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης, για να μην έχεις περιττά κόστη χωρίς λόγο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, η καλωδίωση και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Επιλογή τεχνικού συναγερμών:

Το σημαντικότερο σημείο από όλα, όμως, είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού στο σπίτι. Ο τεχνικός συναγερμών που θα επιλέξεις, είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά, αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εγκατάσταση οικιακών συστημάτων συναγερμού είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή χρήση του συναγερμού.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς συναγερμών του Douleutaras.gr;

Μην ξεχνάς, ότι η εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, ή επαγγελματικού χώρου, είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα σε συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Φρόντισε, λοιπόν, να επιλέξεις έναν επαγγελματία που θα είναι άμεσα διαθέσιμος και έτοιμος να σε βοηθήσει με ό, τι χρειαστεί το σύστημα συναγερμού σου, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους τεχνικούς συναγερμών με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή τους.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού, ή εγκατάσταση ασύρματου συναγερμού, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για τις καλύτερες τιμές εγκατάστασης συναγερμού και πέτυχε την απόλυτη προστασία του σπιτιού σου με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
202 αξιολογήσεις

Αψογη συνεργασια με συνεπεια

Ιωάννης Α.
44 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.

Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και προσιτές τιμές

C. Security
27 αξιολογήσεις

Στην ώρα τους, ευγενέστατοι, προσεκτικοί, αφήσανε το σπίτι καθαρό. Όλα πήγανε πολύ καλά.

Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις

Συνεπείς, ευγενικοί και εξυπηρετικοί επαγγελματίες. Η εργασία εκτελέστηκε με ακρίβεια και επαγγελματισμό στην ώρα που είχε συμφωνηθεί.Του...

Σχετικά άρθρα

Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές.

Περισσότερα
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσεις στο σπίτι σου ένα σύστημα ασφαλείας για να μη νιώθεις πλέον ανασφάλεια, είτε είσαι μέσα είτε λείπεις.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Εγκαταστάσεις Συστημάτων Συναγερμού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Θεοφάνης Μ. Εγκατάσταση Συναγερμού - Γλυφάδα
202 αξιολογήσεις
Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα της εγκατάστασης συναγερμού σπιτιού και εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξυπηρετώ άμεσα τους πελάτες μου και ενισχύω την προστασία του χώρου τους με ποιοτικά συστήματα συναγερμών και καμερών. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Κ. Εγκατάσταση Συναγερμού - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο εγκατάστασης συναγερμών σπιτιού και στην εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.
Πασχάλης Δ. Εγκατάσταση Συναγερμού - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση συναγερμού και η συντήρηση οικιακών συστημάτων ασφαλείας σπιτιού. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.
E. Μ. Εγκατάσταση Συναγερμού - Άγιος Δημήτριος
125 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και τοποθέτηση συναγερμών σπιτιού και την εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!
Βασίλειος Τ. Εγκατάσταση Συναγερμού - Ζωγράφου
177 αξιολογήσεις
Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για θέματα ασφαλείας του σπιτιού σας. Με εμπειρία 25 ετών, ανταποκρίνομαι έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μου. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό το οποίο είναι διατεθειμένο να αναλάβει την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, αλλά και την τοποθέτηση και καλωδίωσή του. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές για τα συστήματα συναγερμού. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει