Εγκατάσταση Συναγερμού

Εγκατάσταση Συναγερμού

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών
2.866 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.9

μέσος όρος από 1382 αξιολογήσεις πελατών

Τσερεμετακη Τ.
5.0

Συστήνω τον κ.Φάνη ανεπιφύλακτα.

Για: MR SECURITY
Γλυνος Θ.
5.0

Αψογος επαγγελματιας, ηταν παντα διαθεσιμος να μας λυσει ολες τις αποριες σχετικα με τον συναγερμο Ajax που διαλεξαμε και μεσα σε μια μερα τον εγκατεστησε εξηγωντας μας τα παντα σ…

Για: MR SECURITY
Νικόλαος Κ.
5.0

Αλλαγή μπααταριών συναγερμού

Για: DC SEC
Σπύρος Τ.
5.0

Άμεση επικοινωνία. Άμεση ανταπόκριση. Σωστός επαγγελματίας

Για: DC SEC
Γιωργος Α.
5.0

Άψογος επαγγελματίας,άριστα καταρτισμένος. Έκανε καθαρή και γρήγορη τοποθέτηση και παρέμεινε να μου εξηγήσει την λειτουργία του συστήματος

Για: DC SEC
Νικολακοπούλου Λ.
5.0

Εξαιρετική και άμεση συνεργασία!

Για: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗΣ
Παπαντωνιου Α.
5.0

Σοβαρός και άξιος επαγγελματίας. Πολύ προσεκτική δουλειά. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Για: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗΣ
Venera M.
5.0

Σωστός,ευγενικοσ,ξέρει τι δουλειά καλά ειμε πολύ ευχαριστημένοι

Για: Professional Security Systems

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 2.704 αντίστοιχες εργασίες:
40€ - 190€
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση από
190€
Συντήρηση ή επισκευή από
40€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.
Βρες επαγγελματία

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τιμές για συναγερμό σπιτιού με εγκατάσταση;

 • Εγκατάσταση συναγερμού σε υπάρχουσα καλωδίωση από 300€

 • Εγκατάσταση συναγερμού σε νέα καλωδίωση από 350€

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα συστήματα συναγερμού και τα εργατικά κόστη για εγκατάσταση και σύνδεση. Παρόλα αυτά, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Θέλεις τιμές ειδικά για σένα; Καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές.

Όπως είναι φυσικό, οι τιμές για συναγερμούς μαζί με νέα καλωδίωση είναι πιο υψηλές. Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με το μοντέλο συναγερμού που θα επιλέξεις και την έκταση της καλωδίωσης.

Τι περιλαμαβάνει η προσφορά Εγκατάστασης Συναγερμού;

Για όρους και προϋποθέσεις της πρσοφοράς πάτησε εδώ

 

Σε ποια εταιρεία θα βρω τον καλύτερο συναγερμό σπιτιού;

Η επιλογή ενός συναγερμού μεγάλης εταιρείας σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μπορείς να επιλέξεις συναγερμούς από εταιρείες, όπως  Siemens, Paradox, Bosch, DCS, Caddx, Sigma, Crow, Jablotron.

Οι παραπάνω εταιρείες συναγερμών προτιμούνται από πάρα πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να διαλέξεις εκείνο το σύστημα συναγερμού (ασύρματο ή ενσύρματο), που καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας του σπιτιού σου και παράλληλα θα είναι και πιο οικονομικός.

Πολλοί αγοραστές, διαλέγουν συναγερμούς σπιτιών λαμβάνοντας υπόψη και τη χώρα προέλευσης. Οι κινέζικοι είναι οι πιο οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών και αποτελούν πρώτη επιλογή, λόγω των χαμηλών τιμών τους, όμως η αποτελεσματικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη.

Πέρα από τους κινέζικους, οι ιταλικοί, οι καναδικοί, αλλά και οι γερμανικοί συναγερμοί σπιτιών είναι στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με ξένες, αλλά και με ελληνικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων συναγερμών και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν.

Αφού, λοιπόν, εξετάσεις τις επιλογές που έχεις στις κατασκευαστικές εταιρείες, υπάρχουν κι άλλα σημεία προσοχής πριν την τελική αγορά.  Για να έχεις μια ολοκληρωμένη πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Τι πλεονεκτήματα έχει ο συναγερμός για την ασφάλεια του σπιτιού μου;

Ο συναγερμός σπιτιού έχει μικρό κόστος, σε σχέση με τη σιγουριά που προσφέρει. Είναι πολύ αποτελεσματικός απέναντι σε απόπειρες διάρρηξης και φυσικά, είναι τόσο εύχρηστος που μπορούν να τον χειριστούν ακόμα και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης συναγερμού:

#1 Σε συμφέρει οικονομικά

Υπάρχουν πάμπολλες εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση του συναγερμού σου. Το θέμα είναι να βρεις αυτή που σου ταιριάζει ενώ δεν επιβαρύνει την τσέπη σου. Έπειτα, κάποια σύγχρονα συστήματα συναγερμού μπορούν να τοποθετηθούν και από σένα, χωρίς βοήθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση εδώ, είναι το να έχεις μελετήσει και κατανοήσει το σωστό τρόπο για να το κάνεις.

Κάτι που ίσως δε γνωρίζεις, είναι ότι υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που μειώνουν τα ασφάλιστρά σου, αν έχεις εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας στο σπίτι. Η έκπτωση μπορεί να φτάσει το 15- 20% των ασφαλίστρων, αν το σύστημα ασφαλείας έχει τοποθετηθεί από αξιόπιστους επαγγελματίες. Συμπέρασμα: Διάλεξε τον επαγγελματία σου σοφά! Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σου προσφέρει εγγύηση και υπηρεσίες σέρβις.

#2 Είναι αποτελεσματικός

Ένας επίδοξος διαρρήκτης, είναι πολύ πιθανό να ελέγξει αν το σπίτι διαθέτει κάποιο σύστημα ασφαλείας, πριν δράσει. Ακόμα και η ύπαρξη συναγερμού στο χώρο, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να του αλλάξει τα σχέδια. Αυτό θα συμβεί, γιατί ο συναγερμός είναι κάτι το θορυβώδες και ικανό να τραβήξει πάρα πολλά ανεπιθύμητα βλέμματα.

Από την άλλη πλευρά, ακόμα κι αν ο διαρρήκτης δεν έχει ελέγξει το σπίτι για ύπαρξη συστημάτων ασφαλείας, ο συναγερμός μπορεί να σε βοηθήσει. Δηλαδή, ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού μπορεί να τρομάξει το διαρρήκτη και να τον τρέψει σε φυγή. Επίσης, στο άκουσμά του θα αφυπνιστείς αμέσως, όπως και οι γείτονες, κάποιος από τους οποίους είναι πιθανό να καλέσει και την άμεση δράση. 

Σαν πρόσθετο πλεονέκτημα, υπάρχουν συστήματα συναγερμού, τα οποία συνδέονται αυτόματα με ένα κέντρο λήψης σημάτων. Το κέντρο αυτό είναι επιφορτισμένο με το καθήκον να καλέσει εσένα και την άμεση δράση, τη στιγμή που θα λάβει το σήμα της παραβίασης. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στις διακοπές σου!

#3 Είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους

Το σημείο αυτό, αναφέρεται κυρίως στα ασύρματα συστήματα. Τα ασύρματα συστήματα διαθέτουν τηλεχειριστήρια, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και από τις μικρότερες ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, όπως και οι ηλικιωμένοι, θα μπορούν να αφοπλίσουν το συναγερμό με το πάτημα ενός κουμπιού, σε περίπτωση λάθους. 

Επίσης, σημαίνει ότι θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί πανικού, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης. Το κουμπί αυτό, ειδοποιεί αμέσως ειδικά τηλέφωνα που έχουν οριστεί, όπως το τηλέφωνο της αστυνομίας.

Θέλεις να προστατεύσεις το σπίτι σου από τους επίδοξους διαρρήκτες ενόψει των διακοπών; Πάρε προσφορές για συναγερμούς σπιτιών από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διάλεξε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου και θωράκισε την περιουσία σου!

Ποιος είναι ο καλύτερος συναγερμός για το σπίτι μου;

Ο συναγερμός σπιτιού μπορεί να είναι ενσύρματος, ασύρματος ή υβριδικός. Κάθε είδος έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να εξετάσεις σε συνεργασία με τον επαγγελματία.

Το πρώτο πράγμα που έχει σημασία όταν εγκαθιστάς ένα σύστημα ασφαλείας, όπως συναγερμό, ή πόρτα ασφαλείας, είναι η επιλογή του σωστού επαγγελματία. Χρειάζεσαι ένα πιστοποιημένο συνεργείο, που να σου προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εγγύηση και άμεση επισκευή σε περίπτωση βλάβης. Μη βιαστείς να επιλέξεις το σωστό άνθρωπο για τη δουλειά, αλλά πάρε προσφορές και αξιολόγησε τις με βάση τις ανάγκες σου.

Αφού επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία, φτάνει η στιγμή να επιλέξεις το είδος συναγερμού που θα εγκαταστήσεις. Η εγκατάσταση συναγερμού paradox φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή, όπως και η εγκατάσταση συναγερμών από λοιπές μεγάλες μάρκες. Και αυτό μας οδηγεί στην πιο κρίσιμη ερώτηση: Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι; Ποιο είδος θα μου δώσει την προστασία που χρειάζομαι;

#1 Ενσύρματο σύστημα συναγερμού

Πλεονεκτήματα

 • Η τεχνολογική αξιοπιστία τους, η οποία τους καθιστά μια εγγυημένη λύση για κάθε χώρο.

 • Το ότι δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

 • Οι -κατά βάση- οικονομικότερες τιμές αγοράς ενσύρματου συναγερμού σπιτιού.

Το ενσύρματο σύστημα συναγερμού βασίζεται σε μια πολύ αξιόπιστη τεχνολογία, γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά, είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν το σπίτι σου έχει ήδη εγκατεστημένη καλωδίωση, γιατί στην περίπτωση αυτή, το κόστος τοποθέτησης είναι αρκετά χαμηλό. Ταυτόχρονα, αν γίνεται σωστή συντήρηση του συστήματος (περίπου κάθε 2 χρόνια), τότε είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστεί. Άλλο ένα πλεονέκτημά του, είναι ότι οι ανιχνευτές που απαιτεί είναι πιο οικονομικοί και πιο διακριτικοί, από τους ανιχνευτές ασύρματων συστημάτων.

Μειονεκτήματα

Από την άλλη πλευρά, ένα ενσύρματο σύστημα συναγερμού απαιτεί αρκετά μεγάλο χρόνο εγκατάστασης. Συγκεκριμένα, είναι πιθανό να χρειαστεί παραπάνω από μια μέρα, ενώ θα χρειαστείς απαραιτήτως τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Έπειτα, πρέπει να αναλογιστείς την αισθητική αλλαγή που θα επέλθει στο σπίτι σου. Τι εννοούμε; 

Ότι η παρουσία των καλωδίων, αν δεν περνούν μέσα από τους τοίχους, θα έχει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, γιατί θα είναι ορατά στο χώρο. Επίσης, αν τα καλώδια τοποθετηθούν εξωτερικά στους τοίχους, θα χρειαστεί να κολληθούν με θερμοσυστελλόμενη κόλλα. Αυτό σημαίνει πως, όταν μειωθεί η δράση της κόλλας, θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τα καλώδια να ξεκολλήσουν.

#2 Ασύρματο σύστημα συναγερμού

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα εύκολης επέκτασης του συστήματος

Με μία απλή τοποθέτηση αισθητήρων στα επιθυμητά σημεία, μπορείς να επεκτείνεις την εμβέλεια και την έκταση που "καλύπτει" ο συναγερμός σου. Ιδανική επιλογή για περιπτώσεις όπου δεν έχει ολοκληρωθεί μία κατασκευή στο 100%

 • Είναι φορητοί 

Μια ιδανική λύση, κυρίως αν μένεις σε ενοίκιο. Αυτό σημαίνει ότι αν πρόκειται να μετακομίσεις στο μέλλον, μπορείς να πάρεις ολόκληρο το σύστημα μαζί σου, στο νέο σου σπίτι. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι ελάχιστος, και έτσι γλυτώνεις την επιβάρυνση της πληρωμής πολλών εργατοωρών. Μάλιστα, κάποιοι ασύρματοι συναγερμοί επιτρέπουν να τους εγκαταστήσεις και εντελώς αυτόνομα, χωρίς συνεργείο. Άλλο ένα βασικό πλεονέκτημα αυτού του είδους συναγερμού, είναι ότι δε θα χρειαστούν ιδιαίτερες επεμβάσεις στο χώρο σου.

 • Δεν απαιτούν καλωδίωση: Αυτό σημαίνει ευκολότερη διαδικασία εγκατάστασης, μικρότερο χρόνο και κόστος τοποθέτησης και λιγότερα μερεμέτια σε σχέση με τους ενσύρματους συναγερμούς.

Εφόσον δεν τοποθετούνται καλώδια, η αισθητική του χώρου δεν αλλάζει, και δε χρειάζονται τρύπες στους τοίχους, ή μετακίνηση κάποιων επίπλων. Τέλος, ακόμα και το κόστος αναβάθμισης και αντικατάστασης μερών του είναι μικρότερο, απ΄ ότι το κόστος αναβάθμισης ενσύρματου συστήματος. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν το λόγο για τον οποίο τα ασύρματα συστήματα συναγερμούν προτιμώνται από τόσο πολλά νοικοκυριά!

Μειονεκτήματα

Ωστόσο, πρέπει να εξετάσεις και τα αρνητικά σημεία ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού. Για αρχή, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μιλάμε για ένα φθαρτό σύστημα, όπως είναι και τα ενσύρματα. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς τις υπηρεσίες σέρβις που μόνο ένα αξιόπιστο συνεργείο μπορεί να σου προσφέρει. 

Σε κάθε περίπτωση, οι μπαταρίες των αισθητήρων θα πρέπει σίγουρα να αντικαθίστανται, περίπου κάθε 2 χρόνια. Επίσης, οι αισθητήρες καθεαυτοί είναι αρκετά ακριβότεροι από τους αντίστοιχους των ενσύρματων συστημάτων. Τέλος, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι μιλάμε για ασύρματη τεχνολογία, την οποία μπορεί να μπλοκάρει/ παρακάμψει ένα πολύ αποφασισμένος διαρρήκτης.

#3 Υβριδικό σύστημα συναγερμού

Όπως γίνεται φανερό από το όνομά του, αποτελεί ένα συνδυασμό μεταξύ των δύο ανωτέρω ειδών. Συνεπώς, απαιτεί να υπάρχει καλωδίωση, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει τη χρήση τηλεχειριστηρίων, ώστε να είναι κατάλληλος για χειρισμό από κάθε ηλικία. Η κεντρική του μονάδα υποστηρίζει τόσο ενσύρματες, όσο και ασύρματες ζώνες.

Συγκεντρώνει όλα τα οφέλη που σου προσφέρει ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού. Παρόλα αυτά, δεν ενδείκνυται η χρήση του, αν δεν υπάρχει ήδη εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού στο σπίτι.

Τι περιλαμβάνει η μελέτη του χώρου για εγκατάσταση συναγερμού;

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό οικιακό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης, για να μην έχεις περιττά κόστη χωρίς λόγο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, η καλωδίωση και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Με ποιες μεθόδους γίνεται η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού;

 • Καλωδίωση συναγερμού κατά μήκος των σοβατεπί.

 • Καλωδίωση συναγερμού μέσω καναλιών.

 • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο.

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό σπιτιού, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση, η οποία έχει το ανάλογο κόστος και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά, είναι και επικίνδυνα.

Τι πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι;

Τα βήματα που ακολουθούν θα σου εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχημένη επιλογή του κατάλληλου συστήματος συναγερμού για σένα, όσο και την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία του:

 • Επικοινώνησε με έμπειρο και αξιολογημένο τεχνικό συστημάτων συναγερμού.

 • Επίλεξε συναγερμό σπιτιού με ποικιλία προγραμμάτων και ευκολία στη χρήση.

 • Προτίμησε μια μάρκα συναγερμών που προσφέρει εγγύηση, αλλά μην στραφείς απαραίτητα στην πιο ακριβή επιλογή.

 • Κάνε μελέτη του χώρου με τον τεχνικό και βρες τον πιο εύκολο τρόπο ασφαλούς τοποθέτησης.

 • Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού με τον τεχνικό, για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά τον συναγερμό.

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Γι’ αυτό αξίζει να επενδύσεις στην προσεκτική επιλογή του επαγγελματία που θα σε προμηθεύσει και θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι σου, όπως και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει.

Πώς θα επιλέξεις τον σωστό τεχνικό συναγερμών;

Το σημαντικότερο σημείο από όλα, είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού στο σπίτι. Ο τεχνικός συναγερμών που θα επιλέξεις, είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά, αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εγκατάσταση οικιακών συστημάτων συναγερμού είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή χρήση του συναγερμού.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς συναγερμών του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συναγερμού και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή τους.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση - εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους τεχνικούς συναγερμών για να πάρεις προσφορές.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Electronic Solutions your trusted partner
Καλλιθέα

Η Electronic Solutions your trusted partner δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2007, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό σε θέμα…

4.8
(40)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Professional Security Systems
Αθήνα

Είμαι ο Γιώργος Λαθύρης και με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στα Συστήματα Ασφαλείας‎ προσφέρω ολοκληρωμένες  υπηρε…

5.0
(16)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Τιμή
Seller photo
Ευάγγελος Κόης
Ηλιούπολη

Ονομάζομαι Ευάγγελος Κόης είμαι ηλεκτρονικός, που ειδικεύεται στα Συστήματα Ασφαλείας‎. Έχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στα …

5.0
(13)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή
Seller photo
Ιωάννης Σπανός
Αγία Παρασκευή

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες, που σχετίζονται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας σα…

4.5
(26)
4.5
Ποιότητα εργασίας
4.5
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.3
Τιμή
Seller photo
Digital Access
Άγιοι Ανάργυροι

Ονομάζομαι Λάζαρος και ειδικεύομαι στα Συστήματα Ασφαλείας‎ για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου…

5.0
(7)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες