Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εγκατάσταση Συναγερμού

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Τοποθέτηση - Εγκατάσταση Συναγερμού στο Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή με Top Τεχνικούς!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 19/8/2019

Τοποθέτηση - Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού

Η εγκατάσταση συναγερμού αποτελεί μια σίγουρη και πολύ δημοφιλή λύση, για τα σπίτια και τα καταστήματα που θέλουν να αυξήσουν δραστικά την ασφάλειά τους. Φυσικά, στην περίπτωση τοποθέτησης ενσύρματου συναγερμού, ακολουθεί και η εγκατάσταση καλωδίωσης, αν δεν υπάρχει ήδη.

Η καλωδίωση είναι απαραίτητη για ένα ενσύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού. Ανάλογα με τους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, καθορίζονται οι σχετικές τιμές και τα κόστη. Όμως, το πιο σημαντικό για την ασφάλεια του σπιτιού είναι η εμπειρία του τεχνικού, χάρη στην οποία η τοποθέτηση γίνεται αξιόπιστα.

Είναι καλό να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία για την εγκατάσταση συναγερμού, αλλά και για την εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού. Έτσι, θα ξέρεις τι να περιμένεις από τη διαδικασία. Οι τεχνικοί συναγερμών της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας τους πιο σημαντικούς παράγοντες που αξίζουν την προσοχή σου.

Ποια τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση συναγερμού σπιτιού;

1. Η εγκατάσταση συναγερμού κοστίζει λιγότερο, σε σχέση με τη φθορά περιουσίας που θα προκαλέσει ένας διαρρήκτης

2. Η παρουσία συναγερμού στο χώρο μπορεί να αποτρέψει έναν επίδοξο διαρρήκτη από το να εισβάλει στο χώρο

3. Με την τοποθέτηση συναγερμού, μπορούν να μειωθούν τα ασφάλιστρά σου.

1. Κόστος εγκατάστασης συναγερμού < Κόστος περιουσιακών στοιχείων: Σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης αποφασίσει να εισβάλει στο σπίτι σου, το πιθανότερο είναι ότι θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στις πόρτες, ή στα κουφώματα.

Και φυσικά, στη συνέχεια θα υπάρξουν φθορές και απώλειες σε έπιπλα και αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Η παρουσία ενός συστήματος συναγερμού, ή άλλου συστήματος ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει τον επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει.

2. Προστασία της οικογένειας: Έρευνες έχουν δείξει, πως ακόμα και ο ήχος του συναγερμού μπορεί να απομακρύνει τον πιθανό διαρρήκτη από το σπίτι. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να κεντρίσει και την προσοχή των γειτόνων, ώστε να αντιληφθούν την κατάσταση αμέσως.

Επιπρόσθετα, στα περισσότερα συστήματα συναγερμού που τοποθετούνται στο σπίτι, υπάρχει αυτόματη ειδοποίηση, τόσο της άμεσης δράσης, όσο και του ίδιου του ιδιοκτήτη. Άρα, παρέχεται μέγιστη ασφάλεια στην οικογένεια.

3. Μείωση του ασφαλίστρου: Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες, που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους, εάν η κατοικία διαθέτει σύστημα συναγερμού, το οποίο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική εγκατάσταση και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία του χώρου.

Οπότε, πρέπει να προσέξεις την επιλογή σου για εταιρεία εγκατάστασης συναγερμού. Βεβαιώσου ότι έχει φυσικό κατάστημα, εγγύηση και service σε περίπτωση βλάβης.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που θα νιώθεις στο χώρο σου, η τοποθέτηση συναγερμού στο σπίτι είναι μια διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς. Διάβασε παρακάτω και μάθε τα βασικά σημεία προσοχής στην εγκατάσταση συναγερμού.

Τι πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι;

 • Επίλεξε έναν έμπειρο τεχνικό συναγερμών

 • Κάνε μελέτη του χώρου εγκατάστασης με τον τεχνικό

 • Επίλεξε την κατάλληλη μέθοδο καλωδίωσης (αν πρόκειται για ενσύρματο σύστημα)

Εφόσον αποφασίσεις, ότι η τοποθέτηση συναγερμού στον εσωτερικό, ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου είναι μονόδρομος, τότε πρέπει να προσέξεις αυτά τα στοιχεία, που θα εξασφαλίσουν μια τέλεια ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Τι περιλαμβάνει η μελέτη του χώρου για εγκατάσταση συναγερμού;

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό οικιακό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης, για να μην έχεις περιττά κόστη χωρίς λόγο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, η καλωδίωση και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Με ποιες μεθόδους γίνεται η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού;

 • Καλωδίωση συναγερμού κατά μήκος των σοβατεπί.

 • Καλωδίωση συναγερμού μέσω καναλιών.

 • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο.

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό σπιτιού, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση, η οποία έχει το ανάλογο κόστος και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά, είναι και επικίνδυνα.

Πώς θα επιλέξεις το σωστό τεχνικό συναγερμών;

Το σημαντικότερο σημείο από όλα, είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού στο σπίτι. Ο τεχνικός συναγερμών που θα επιλέξεις, είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά, αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εγκατάσταση οικιακών συστημάτων συναγερμού είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή χρήση του συναγερμού.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς συναγερμών του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή τους.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση - εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς συναγερμών, που θα φροντίσουν για την ασφάλεια του χώρου σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν την Εγκατάσταση του Συναγερμού Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ Θ.
239 αξιολογήσεις

Ήρθε στην ωρα του ,ευγενέστατος,η δουλίτσα έγινε άμεσα . Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Α.
58 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Έμεινα ευχαριστημένος. Συνεπής και υψηλή επαγγελματισμό. Θα συνεχίσω την συνεργασία. Ναι, θα τον πρότεινα.

φωτογραφία επαγγελματία
Ελευθέριος Σ.
29 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός και οικονομικός μ ου έφτιαξε τις κάμερες και τον συστήνω με κλειστά μάτια !!Σωστός επαγγελματίας χωρίς να χρεώνει ακριβά

φωτογραφία επαγγελματία

Στην ώρα τους, ευγενέστατοι, προσεκτικοί, αφήσανε το σπίτι καθαρό. Όλα πήγανε πολύ καλά.

Σχετικά άρθρα

Οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών: 6 βήματα για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Καθώς αυξάνονται οι ανάγκες για ασφάλεια στο σπίτι του καθενός από εμάς, στην αγορά εμφανίζεται όλο και μεγαλύτερη

Περισσότερα
Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσεις στο σπίτι σου ένα σύστημα ασφαλείας για να μη νιώθεις πλέον ανασφάλεια, είτε είσαι μέσα είτε λείπεις.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Τεχνικοί της Πλατφόρμας μας για Εγκαταστάσεις Συστημάτων Συναγερμού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΑΝΗΣ Θ.

Εγκατάσταση Συναγερμού - Νότια Προάστια Αθήνας
239 αξιολογήσεις

Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα της εγκατάστασης συναγερμού σπιτιού και εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξυπηρετώ άμεσα τους πελάτες μου και ενισχύω την προστασία του χώρου τους με ποιοτικά συστήματα συναγερμών και καμερών. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Γιάννης Κ.

Εγκατάσταση Συναγερμού - Δυτικά Προάστια Αθήνας
100 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο εγκατάστασης συναγερμών σπιτιού και στην εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

E. Μ.

Εγκατάσταση Συναγερμού - Νότια Προάστια Αθήνας
167 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και τοποθέτηση συναγερμών σπιτιού και την εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!

Πασχάλης Δ.

Εγκατάσταση Συναγερμού - Κέντρο Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Έχοντας πολυετή εμπειρία παρέχω μια γκάμα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την ασφάλεια του σπιτιού σας, όπως είναι η εγκατάσταση συναγερμού και η συντήρηση οικιακών συστημάτων ασφαλείας σπιτιού. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.

Βασίλειος Τ.

Εγκατάσταση Συναγερμού - Νότια Προάστια Αθήνας
179 αξιολογήσεις

Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για θέματα ασφαλείας του σπιτιού σας. Με εμπειρία 25 ετών, ανταποκρίνομαι έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μου. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό το οποίο είναι διατεθειμένο να αναλάβει την εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, αλλά και την τοποθέτηση και καλωδίωσή του. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές για τα συστήματα συναγερμού. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

Σχετικές υπηρεσίες