Εγκατάσταση Συναγερμού

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Τοποθέτηση - Εγκατάσταση Συναγερμού στο Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή με Top Τεχνικούς!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2020

Τοποθέτηση - Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού

Η εγκατάσταση συναγερμού αποτελεί μια σίγουρη και πολύ δημοφιλή λύση, για τα σπίτια και τα καταστήματα που θέλουν να αυξήσουν δραστικά την ασφάλειά τους. Φυσικά, στην περίπτωση τοποθέτησης ενσύρματου συναγερμού, ακολουθεί και η εγκατάσταση καλωδίωσης, αν δεν υπάρχει ήδη.

Η καλωδίωση είναι απαραίτητη για ένα ενσύρματο σύστημα οικιακού συναγερμού. Ανάλογα με τους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, καθορίζονται οι σχετικές τιμές και τα κόστη. Όμως, το πιο σημαντικό για την ασφάλεια του σπιτιού είναι η εμπειρία του τεχνικού, χάρη στην οποία η τοποθέτηση γίνεται αξιόπιστα.

Είναι καλό να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία για την εγκατάσταση συναγερμού, αλλά και για την εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού. Έτσι, θα ξέρεις τι να περιμένεις από τη διαδικασία. Οι τεχνικοί συναγερμών της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας τους πιο σημαντικούς παράγοντες που αξίζουν την προσοχή σου.

Ποια τα πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση συναγερμού σπιτιού;

1. Η εγκατάσταση συναγερμού κοστίζει λιγότερο, σε σχέση με τη φθορά περιουσίας που θα προκαλέσει ένας διαρρήκτης

2. Η παρουσία συναγερμού στο χώρο μπορεί να αποτρέψει έναν επίδοξο διαρρήκτη από το να εισβάλει στο χώρο

3. Με την τοποθέτηση συναγερμού, μπορούν να μειωθούν τα ασφάλιστρά σου.

1. Κόστος εγκατάστασης συναγερμού < Κόστος περιουσιακών στοιχείων: Σε περίπτωση που ένας διαρρήκτης αποφασίσει να εισβάλει στο σπίτι σου, το πιθανότερο είναι ότι θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στις πόρτες, ή στα κουφώματα.

Και φυσικά, στη συνέχεια θα υπάρξουν φθορές και απώλειες σε έπιπλα και αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Η παρουσία ενός συστήματος συναγερμού, ή άλλου συστήματος ασφαλείας μπορεί να αποτρέψει τον επίδοξο διαρρήκτη να εισβάλει.

2. Προστασία της οικογένειας: Έρευνες έχουν δείξει, πως ακόμα και ο ήχος του συναγερμού μπορεί να απομακρύνει τον πιθανό διαρρήκτη από το σπίτι. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να κεντρίσει και την προσοχή των γειτόνων, ώστε να αντιληφθούν την κατάσταση αμέσως.

Επιπρόσθετα, στα περισσότερα συστήματα συναγερμού που τοποθετούνται στο σπίτι, υπάρχει αυτόματη ειδοποίηση, τόσο της άμεσης δράσης, όσο και του ίδιου του ιδιοκτήτη. Άρα, παρέχεται μέγιστη ασφάλεια στην οικογένεια.

3. Μείωση του ασφαλίστρου: Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες, που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους, εάν η κατοικία διαθέτει σύστημα συναγερμού, το οποίο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική εγκατάσταση και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία του χώρου.

Οπότε, πρέπει να προσέξεις την επιλογή σου για εταιρεία εγκατάστασης συναγερμού. Βεβαιώσου ότι έχει φυσικό κατάστημα, εγγύηση και service σε περίπτωση βλάβης.

Για τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως για το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που θα νιώθεις στο χώρο σου, η τοποθέτηση συναγερμού στο σπίτι είναι μια διαδικασία που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς. Διάβασε παρακάτω και μάθε τα βασικά σημεία προσοχής στην εγκατάσταση συναγερμού.

Τι πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι;

 • Επίλεξε έναν έμπειρο τεχνικό συναγερμών

 • Κάνε μελέτη του χώρου εγκατάστασης με τον τεχνικό

 • Επίλεξε την κατάλληλη μέθοδο καλωδίωσης (αν πρόκειται για ενσύρματο σύστημα)

Εφόσον αποφασίσεις, ότι η τοποθέτηση συναγερμού στον εσωτερικό, ή εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου είναι μονόδρομος, τότε πρέπει να προσέξεις αυτά τα στοιχεία, που θα εξασφαλίσουν μια τέλεια ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Τι περιλαμβάνει η μελέτη του χώρου για εγκατάσταση συναγερμού;

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό οικιακό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης, για να μην έχεις περιττά κόστη χωρίς λόγο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, η καλωδίωση και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Με ποιες μεθόδους γίνεται η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού;

 • Καλωδίωση συναγερμού κατά μήκος των σοβατεπί.

 • Καλωδίωση συναγερμού μέσω καναλιών.

 • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο.

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό σπιτιού, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση, η οποία έχει το ανάλογο κόστος και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά, είναι και επικίνδυνα.

Πώς θα επιλέξεις το σωστό τεχνικό συναγερμών;

Το σημαντικότερο σημείο από όλα, είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού στο σπίτι. Ο τεχνικός συναγερμών που θα επιλέξεις, είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά, αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εγκατάσταση οικιακών συστημάτων συναγερμού είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή χρήση του συναγερμού.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς συναγερμών του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή τους.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση - εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς συναγερμών, που θα φροντίσουν για την ασφάλεια του χώρου σου!

4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν την Εγκατάσταση του Συναγερμού Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
255 αξιολογήσεις

Πολυ καλος επαγγελματίας!

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY
255 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, συνέπεια και καλές τιμές, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
19 αξιολογήσεις

Ευγένεια, αμεσότητα, άριστη ποιότητα ποιότητα εργασίας και υλικών, πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής! Τι άλλο να ζητήσεις από μια επαγγελματική συνεργασία! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Παναγιώτης Κουκουζέλης
5 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και συννενοησιμος, τον συστήνω

φωτογραφία επαγγελματία
Home iQ
5 αξιολογήσεις

Επαγγελματιες σωστοι ηρθαν στην ωρα τους μου ειπαν ποιο ειναι το κοστος πριν και ενω κανανε κ extrα δουλεια το κοστος ηταν το ιδιο!

Σχετικά άρθρα

Οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών: 6 βήματα για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Καθώς αυξάνονται οι ανάγκες για ασφάλεια στο σπίτι του καθενός από εμάς, στην αγορά εμφανίζεται όλο και μεγαλύτερη

Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσεις στο σπίτι σου ένα σύστημα ασφαλείας για να μη νιώθεις πλέον ανασφάλεια, είτε είσαι μέσα είτε λείπεις.

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Τεχνικοί της Πλατφόρμας μας για Εγκαταστάσεις Συστημάτων Συναγερμού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ελευθέριος Σαλτερής

Κέντρο Αθήνας
30 αξιολογήσεις

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες, μπορούμε να σας προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές για εσάς λύσεις. Ξεχωρίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση και τα ποιοτικά συστήματα που τοποθετούμε. Εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Χρήστος Κάντας

Θεσσαλονίκη
11 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2006 στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Σκέφτεστε να βάλετε συναγερμό ή κάμερες για την ασφάλεια του χώρου σας; Εμείς θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, στο πιο προσιτό κόστος. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις!

Αφοί Τριανταφυλλίδη

Θεσσαλονίκη
46 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους ηλεκτρολόγους, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία ή εργασία σχετικά με δίκτυα. Έτσι, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για συστήματα ασφαλείας στο σπίτι σας ή τον εργασιακό σας χώρο. Εγκαθιστούμε συναγερμούς ή κάμερες ασφαλείας, με ανάλογη μελέτη για την απόλυτη ασφάλειά σας. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά για το σύστημα που χρειάζεστε!

Χαράλαμπος Βακούλας

Νότια Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας έχοντας αναλάβει πολυάριθμες απαιτητικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους, για περισσότερα χρόνια.

Παναγιώτης Κουκουζέλης

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος συστημάτων ασφαλείας από το Ισραήλ (ΡΙΜΑ) από το 2002 και είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων της AVTECH (Taiwan). Επίσης εισάγει και προμηθεύει προϊόντα των Ισραηλινών οίκων VISONIC και MAXIMUM. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που προωθούμε στην Ελληνική αγορά και χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαστε έτοιμοι να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας που σας καλύπτει απόλυτα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Δεν γνωρίζω
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 250,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 300,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Μεταμόρφωση
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης Κόστος: 80,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αιγάλεω
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Άλλο Κόστος: 70,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αιγάλεω
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 100,00€