No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Εγκατάσταση Συναγερμού

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Τοποθέτηση - Εγκατάσταση Συναγερμού στο Σπίτι ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο με Απόλυτη Ασφάλεια από Αξιολογημένους Τεχνικούς.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020

Τοποθέτηση - Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού

Η εγκατάσταση συναγερμού αποτελεί μια σίγουρη και πολύ δημοφιλή λύση, για τα σπίτια και τα καταστήματα που θέλουν να αυξήσουν δραστικά την ασφάλειά τους. Φυσικά, στην περίπτωση τοποθέτησης ενσύρματου συναγερμού, ακολουθεί και η εγκατάσταση καλωδίωσης, αν δεν υπάρχει ήδη.

Όταν ο συναγερμός σπιτιού είναι ενσύρματος, ο τεχνικός πρέπει να ελέγξει αν υπάρχει ήδη καλωδίωση στον χώρο σου ή αν θα χρειαστείς καινούργια. Σε κάθε περίπτωση, θα φροντίσει για τη σωστή τοποθέτηση, με ασφαλή καλωδίωση και θα σε καθοδηγήσει στο πώς να χρησιμοποιήσεις το σύστημά σου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την τοποθέτηση συναγερμού, την εγκατάσταση καλωδίωσης, αλλά και το τι συναγερμό σπιτιού να επιλέξεις ; Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Πώς λειτουργεί ο συναγερμός σπιτιού;

Η λειτουργία των συναγερμών σπιτιού βασίζεται στην ανίχνευση του χώρου στον οποίο τοποθετούνται. Οι ανιχνευτές του συναγερμού είναι αισθητήρες που εντοπίζουν την ανθρώπινη παρουσία και δίνουν σήμα στην κεντρική μονάδα του συναγερμού, όταν εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις. Οι ανιχνευτές μπαίνουν σε λειτουργία ή αφοπλίζονται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, μέσω του πληκτρολογίου του συναγερμού.

Έτσι, όταν λείπεις από το σπίτι, δίνεις εντολή στο σύστημα συναγερμού, μέσω του πληκτρολογίου, να ενεργοποιήσει τους αισθητήρες. Συνεπώς, εάν κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, κάποιος παραβιάσει τον χώρο σου, τότε θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα του συστήματος. Όταν επιστρέφεις στο σπίτι, αφοπλίζεις ουσιαστικά τους αισθητήρες με την πληκτρολόγηση του κωδικού σου, ώστε το σύστημα να αναγνωρίσει την παρουσία σου.

Ποιες είναι οι τιμές για συναγερμό σπιτιού με εγκατάσταση;

 • Εγκατάσταση συναγερμού σε υπάρχουσα καλωδίωση από 300€

 • Εγκατάσταση συναγερμού σε νέα καλωδίωση από 350€

Οι τιμές περιλαμβάνουν τα συστήματα συναγερμού και τα εργατικά κόστη για εγκατάσταση και σύνδεση. Παρόλα αυτά, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Θέλεις τιμές ειδικά για σένα; Καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές.

Όπως είναι φυσικό, οι τιμές για συναγερμούς μαζί με νέα καλωδίωση είναι πιο υψηλές. Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί ανάλογα με το μοντέλο συναγερμού που θα επιλέξεις και την έκταση της καλωδίωσης.

Σε ποια εταιρεία θα βρω τον καλύτερο συναγερμό σπιτιού;

Η επιλογή ενός συναγερμού μεγάλης εταιρείας σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Μπορείς να επιλέξεις συναγερμούς από εταιρείες, όπως  Siemens, Paradox, Bosch, DCS, Caddx, Sigma, Crow, Jablotron.

Οι παραπάνω εταιρείες συναγερμών προτιμούνται από πάρα πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να διαλέξεις εκείνο το σύστημα συναγερμού (ασύρματο ή ενσύρματο), που καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας του σπιτιού σου και παράλληλα θα είναι και πιο οικονομικός.

Πολλοί αγοραστές, διαλέγουν συναγερμούς σπιτιών λαμβάνοντας υπόψη και τη χώρα προέλευσης. Οι κινέζικοι είναι οι πιο οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών και αποτελούν πρώτη επιλογή, λόγω των χαμηλών τιμών τους, όμως η αποτελεσματικότητά τους είναι αμφισβητήσιμη.

Πέρα από τους κινέζικους, οι ιταλικοί, οι καναδικοί, αλλά και οι γερμανικοί συναγερμοί σπιτιών είναι στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με ξένες, αλλά και με ελληνικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων συναγερμών και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και λειτουργικό προϊόν.

Αφού, λοιπόν, εξετάσεις τις επιλογές που έχεις στις κατασκευαστικές εταιρείες, υπάρχουν κι άλλα σημεία προσοχής πριν την τελική αγορά.  Για να έχεις μια ολοκληρωμένη πρώτη ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού.

Τι πλεονεκτήματα έχει ο συναγερμός για την ασφάλεια του σπιτιού μου;

Ο συναγερμός σπιτιού έχει μικρό κόστος, σε σχέση με τη σιγουριά που προσφέρει. Είναι πολύ αποτελεσματικός απέναντι σε απόπειρες διάρρηξης και φυσικά, είναι τόσο εύχρηστος που μπορούν να τον χειριστούν ακόμα και τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης συναγερμού:

#1 Σε συμφέρει οικονομικά

Υπάρχουν πάμπολλες εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση του συναγερμού σου. Το θέμα είναι να βρεις αυτή που σου ταιριάζει ενώ δεν επιβαρύνει την τσέπη σου. Έπειτα, κάποια σύγχρονα συστήματα συναγερμού μπορούν να τοποθετηθούν και από σένα, χωρίς βοήθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση εδώ, είναι το να έχεις μελετήσει και κατανοήσει το σωστό τρόπο για να το κάνεις.

Κάτι που ίσως δε γνωρίζεις, είναι ότι υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που μειώνουν τα ασφάλιστρά σου, αν έχεις εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας στο σπίτι. Η έκπτωση μπορεί να φτάσει το 15- 20% των ασφαλίστρων, αν το σύστημα ασφαλείας έχει τοποθετηθεί από αξιόπιστους επαγγελματίες. Συμπέρασμα: Διάλεξε τον επαγγελματία σου σοφά! Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σου προσφέρει εγγύηση και υπηρεσίες σέρβις.

#2 Είναι αποτελεσματικός

Ένας επίδοξος διαρρήκτης, είναι πολύ πιθανό να ελέγξει αν το σπίτι διαθέτει κάποιο σύστημα ασφαλείας, πριν δράσει. Ακόμα και η ύπαρξη συναγερμού στο χώρο, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να του αλλάξει τα σχέδια. Αυτό θα συμβεί, γιατί ο συναγερμός είναι κάτι το θορυβώδες και ικανό να τραβήξει πάρα πολλά ανεπιθύμητα βλέμματα.

Από την άλλη πλευρά, ακόμα κι αν ο διαρρήκτης δεν έχει ελέγξει το σπίτι για ύπαρξη συστημάτων ασφαλείας, ο συναγερμός μπορεί να σε βοηθήσει. Δηλαδή, ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού μπορεί να τρομάξει το διαρρήκτη και να τον τρέψει σε φυγή. Επίσης, στο άκουσμά του θα αφυπνιστείς αμέσως, όπως και οι γείτονες, κάποιος από τους οποίους είναι πιθανό να καλέσει και την άμεση δράση. 

Σαν πρόσθετο πλεονέκτημα, υπάρχουν συστήματα συναγερμού, τα οποία συνδέονται αυτόματα με ένα κέντρο λήψης σημάτων. Το κέντρο αυτό είναι επιφορτισμένο με το καθήκον να καλέσει εσένα και την άμεση δράση, τη στιγμή που θα λάβει το σήμα της παραβίασης. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στις διακοπές σου!

#3 Είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους

Το σημείο αυτό, αναφέρεται κυρίως στα ασύρματα συστήματα. Τα ασύρματα συστήματα διαθέτουν τηλεχειριστήρια, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και από τις μικρότερες ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, όπως και οι ηλικιωμένοι, θα μπορούν να αφοπλίσουν το συναγερμό με το πάτημα ενός κουμπιού, σε περίπτωση λάθους. 

Επίσης, σημαίνει ότι θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί πανικού, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης. Το κουμπί αυτό, ειδοποιεί αμέσως ειδικά τηλέφωνα που έχουν οριστεί, όπως το τηλέφωνο της αστυνομίας.

Θέλεις να προστατεύσεις το σπίτι σου από τους επίδοξους διαρρήκτες ενόψει των διακοπών; Πάρε προσφορές για συναγερμούς σπιτιών από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διάλεξε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου και θωράκισε την περιουσία σου!

Ποιος είναι ο καλύτερος συναγερμός για το σπίτι μου;

Ο συναγερμός σπιτιού μπορεί να είναι ενσύρματος, ασύρματος ή υβριδικός. Κάθε είδος έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να εξετάσεις σε συνεργασία με τον επαγγελματία.

Το πρώτο πράγμα που έχει σημασία όταν εγκαθιστάς ένα σύστημα ασφαλείας, όπως συναγερμό, ή πόρτα ασφαλείας, είναι η επιλογή του σωστού επαγγελματία. Χρειάζεσαι ένα πιστοποιημένο συνεργείο, που να σου προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εγγύηση και άμεση επισκευή σε περίπτωση βλάβης. Μη βιαστείς να επιλέξεις το σωστό άνθρωπο για τη δουλειά, αλλά πάρε προσφορές και αξιολόγησε τις με βάση τις ανάγκες σου.

Αφού επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία, φτάνει η στιγμή να επιλέξεις το είδος συναγερμού που θα εγκαταστήσεις. Η εγκατάσταση συναγερμού paradox φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή, όπως και η εγκατάσταση συναγερμών από λοιπές μεγάλες μάρκες. Και αυτό μας οδηγεί στην πιο κρίσιμη ερώτηση: Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι; Ποιο είδος θα μου δώσει την προστασία που χρειάζομαι;

#1 Ενσύρματο σύστημα συναγερμού

Πλεονεκτήματα

 • Η τεχνολογική αξιοπιστία τους, η οποία τους καθιστά μια εγγυημένη λύση για κάθε χώρο.

 • Το ότι δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις κατά τη μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.

 • Οι -κατά βάση- οικονομικότερες τιμές αγοράς ενσύρματου συναγερμού σπιτιού.

Το ενσύρματο σύστημα συναγερμού βασίζεται σε μια πολύ αξιόπιστη τεχνολογία, γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά, είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν το σπίτι σου έχει ήδη εγκατεστημένη καλωδίωση, γιατί στην περίπτωση αυτή, το κόστος τοποθέτησης είναι αρκετά χαμηλό. Ταυτόχρονα, αν γίνεται σωστή συντήρηση του συστήματος (περίπου κάθε 2 χρόνια), τότε είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστεί. Άλλο ένα πλεονέκτημά του, είναι ότι οι ανιχνευτές που απαιτεί είναι πιο οικονομικοί και πιο διακριτικοί, από τους ανιχνευτές ασύρματων συστημάτων.

Μειονεκτήματα

Από την άλλη πλευρά, ένα ενσύρματο σύστημα συναγερμού απαιτεί αρκετά μεγάλο χρόνο εγκατάστασης. Συγκεκριμένα, είναι πιθανό να χρειαστεί παραπάνω από μια μέρα, ενώ θα χρειαστείς απαραιτήτως τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Έπειτα, πρέπει να αναλογιστείς την αισθητική αλλαγή που θα επέλθει στο σπίτι σου. Τι εννοούμε; 

Ότι η παρουσία των καλωδίων, αν δεν περνούν μέσα από τους τοίχους, θα έχει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, γιατί θα είναι ορατά στο χώρο. Επίσης, αν τα καλώδια τοποθετηθούν εξωτερικά στους τοίχους, θα χρειαστεί να κολληθούν με θερμοσυστελλόμενη κόλλα. Αυτό σημαίνει πως, όταν μειωθεί η δράση της κόλλας, θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τα καλώδια να ξεκολλήσουν.

#2 Ασύρματο σύστημα συναγερμού

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα εύκολης επέκτασης του συστήματος

Με μία απλή τοποθέτηση αισθητήρων στα επιθυμητά σημεία, μπορείς να επεκτείνεις την εμβέλεια και την έκταση που "καλύπτει" ο συναγερμός σου. Ιδανική επιλογή για περιπτώσεις όπου δεν έχει ολοκληρωθεί μία κατασκευή στο 100%

 • Είναι φορητοί 

Μια ιδανική λύση, κυρίως αν μένεις σε ενοίκιο. Αυτό σημαίνει ότι αν πρόκειται να μετακομίσεις στο μέλλον, μπορείς να πάρεις ολόκληρο το σύστημα μαζί σου, στο νέο σου σπίτι. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι ελάχιστος, και έτσι γλυτώνεις την επιβάρυνση της πληρωμής πολλών εργατοωρών. Μάλιστα, κάποιοι ασύρματοι συναγερμοί επιτρέπουν να τους εγκαταστήσεις και εντελώς αυτόνομα, χωρίς συνεργείο. Άλλο ένα βασικό πλεονέκτημα αυτού του είδους συναγερμού, είναι ότι δε θα χρειαστούν ιδιαίτερες επεμβάσεις στο χώρο σου.

 • Δεν απαιτούν καλωδίωση: Αυτό σημαίνει ευκολότερη διαδικασία εγκατάστασης, μικρότερο χρόνο και κόστος τοποθέτησης και λιγότερα μερεμέτια σε σχέση με τους ενσύρματους συναγερμούς.

Εφόσον δεν τοποθετούνται καλώδια, η αισθητική του χώρου δεν αλλάζει, και δε χρειάζονται τρύπες στους τοίχους, ή μετακίνηση κάποιων επίπλων. Τέλος, ακόμα και το κόστος αναβάθμισης και αντικατάστασης μερών του είναι μικρότερο, απ΄ ότι το κόστος αναβάθμισης ενσύρματου συστήματος. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν το λόγο για τον οποίο τα ασύρματα συστήματα συναγερμούν προτιμώνται από τόσο πολλά νοικοκυριά!

Μειονεκτήματα

Ωστόσο, πρέπει να εξετάσεις και τα αρνητικά σημεία ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού. Για αρχή, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μιλάμε για ένα φθαρτό σύστημα, όπως είναι και τα ενσύρματα. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς τις υπηρεσίες σέρβις που μόνο ένα αξιόπιστο συνεργείο μπορεί να σου προσφέρει. 

Σε κάθε περίπτωση, οι μπαταρίες των αισθητήρων θα πρέπει σίγουρα να αντικαθίστανται, περίπου κάθε 2 χρόνια. Επίσης, οι αισθητήρες καθεαυτοί είναι αρκετά ακριβότεροι από τους αντίστοιχους των ενσύρματων συστημάτων. Τέλος, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι μιλάμε για ασύρματη τεχνολογία, την οποία μπορεί να μπλοκάρει/ παρακάμψει ένα πολύ αποφασισμένος διαρρήκτης.

#3 Υβριδικό σύστημα συναγερμού

Όπως γίνεται φανερό από το όνομά του, αποτελεί ένα συνδυασμό μεταξύ των δύο ανωτέρω ειδών. Συνεπώς, απαιτεί να υπάρχει καλωδίωση, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει τη χρήση τηλεχειριστηρίων, ώστε να είναι κατάλληλος για χειρισμό από κάθε ηλικία. Η κεντρική του μονάδα υποστηρίζει τόσο ενσύρματες, όσο και ασύρματες ζώνες.

Συγκεντρώνει όλα τα οφέλη που σου προσφέρει ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού. Παρόλα αυτά, δεν ενδείκνυται η χρήση του, αν δεν υπάρχει ήδη εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού στο σπίτι.

Κορυφαίοι Τεχνικοί της Πλατφόρμας μας για Εγκαταστάσεις Συναγερμών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY

Νότια Προάστια Αθήνας
286 αξιολογήσεις

Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας από το 1999 με πολυετή εμπειρία και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Χαρακτηρίζομαι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Μοναδικός μου στόχος είναι να εξυπηρετώ άμεσα τους πελάτες μου και ενισχύω την προστασία του χώρου τους με ποιοτικά συστήματα συναγερμών και καμερών. Περιμένω καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ελευθέριος Σαλτερής

Κέντρο Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες, μπορούμε να σας προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές για εσάς λύσεις. Ξεχωρίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση και τα ποιοτικά συστήματα που τοποθετούμε. Εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Χρήστος Τσιάπος

Θεσσαλονίκη
73 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους. Φροντίζω πάντα να είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειάζονται και προσφέρω χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση του συστήματος ασφαλείας, για να αποδίδει καλύτερα και για περισσότερα χρόνια.
 

Χαράλαμπος Βακούλας

Νότια Προάστια Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας έχοντας αναλάβει πολυάριθμες απαιτητικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, όπου φροντίζω να προσφέρω στους πελάτες μου εγγυημένα αποτελέσματα για την ασφάλεια του χώρου τους, για περισσότερα χρόνια.

Χρήστος Κάντας

Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας λειτουργεί από το 2006 στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και σκοπό έχει την παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Σκέφτεστε να βάλετε συναγερμό ή κάμερες για την ασφάλεια του χώρου σας; Εμείς θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, στο πιο προσιτό κόστος. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις!

4,85 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν την Εγκατάσταση του Συναγερμού Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY
286 αξιολογήσεις

Καλός επαγγελματίας. Μικροπροβλήματα που προέκυψαν τα διευθέτησε άμεσα και με συνέπεια.

φωτογραφία επαγγελματία
ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY
286 αξιολογήσεις

Ο Φάνης είναι πολύ καλος επαγγελματίας,με γνώσεις,συνέπεια και προθυμία!Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY
286 αξιολογήσεις

O Φάνης είανι εξαιρετικός επαγγελματίας . Είναι συνεπής και κάνει εξαιρετικά "καθαρή" δουλειά" . Επίσης είναι πάντα διαθέσιμος μετά την τοποθέτηση για οποιαδήποτε ερώτηση. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια για τον 'βοηθό " του τον Αντώνη, ο οποίος θα εξελιχτεί σε έναν άψογο επαγγελματί, ευγενικός και πολύ τυπικοός στην δουλειά του. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Φάνη και τον βοηθό του για σχετικές ερφγασίες.

φωτογραφία επαγγελματία
Χαράλαμπος Βακούλας
33 αξιολογήσεις

1)Ραντεβού 9 το πρωί, 9 ακριβώς κουδούνι, 2) για να μπει στον σπτι μέσα φορούσε μάσκα λόγο covid-19, 3) μου ελησε ότι απορία είχα χωρίς να έχω κενά, 4)γνωση του αντικειμένου χωρίς κενά 5) οικονομικός με κατανόηση τον εποχών 5) ΧΩΡΙΣ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΚΈΨΗ 100 % ΕΠΙΛΟΓΉ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Ajax Security
17 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας, συνεπής κ ευγενικος

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Όχι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 382,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Ωρωπού
Εκτελέστηκε από
ΜΑΝΗΣ Θ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού Κόστος: 170,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 200,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη
Εκτελέστηκε από
Στέργιος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Κάμερα- Κλειστά κυκλώματα (CCTV) Κόστος: 30,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης
Εκτελέστηκε από
Στέργιος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
H εργασία αφορά:
Ανιχνευτές Κίνησης Κόστος: 60,00€

Τι περιλαμβάνει η μελέτη του χώρου για εγκατάσταση συναγερμού;

Για να έχεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό οικιακό σύστημα συναγερμού, πριν την τοποθέτησή του είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του χώρου και ο σχεδιασμός της εγκατάστασης, για να μην έχεις περιττά κόστη χωρίς λόγο.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, μετά την ανάλυση του χώρου θα βρει τα στρατηγικά σημεία που πρέπει να τοποθετηθούν οι ανιχνευτές, η καλωδίωση και τα υπόλοιπα μέρη του συναγερμού, ώστε να καλύπτεται κάθε σημείο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, καθώς αν μείνουν “τυφλά σημεία” από τα οποία μπορεί να περάσει ο κλέφτης, η όλη διαδικασία θα είναι μάταιη.

Με ποιες μεθόδους γίνεται η εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού;

 • Καλωδίωση συναγερμού κατά μήκος των σοβατεπί.

 • Καλωδίωση συναγερμού μέσω καναλιών.

 • Καλωδίωση συναγερμού με χωνευτό καλώδιο στον τοίχο.

Αν επιλέξεις ενσύρματο και όχι ασύρματο συναγερμό σπιτιού, το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας καταλαμβάνει η καλωδίωση, η οποία έχει το ανάλογο κόστος και αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Καλώδια που πετάνε σε διάφορα σημεία, πέρα από αντιαισθητικά, είναι και επικίνδυνα.

Τι πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι;

Τα βήματα που ακολουθούν θα σου εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχημένη επιλογή του κατάλληλου συστήματος συναγερμού για σένα, όσο και την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία του:

 • Επικοινώνησε με έμπειρο και αξιολογημένο τεχνικό συστημάτων συναγερμού.

 • Επίλεξε συναγερμό σπιτιού με ποικιλία προγραμμάτων και ευκολία στη χρήση.

 • Προτίμησε μια μάρκα συναγερμών που προσφέρει εγγύηση, αλλά μην στραφείς απαραίτητα στην πιο ακριβή επιλογή.

 • Κάνε μελέτη του χώρου με τον τεχνικό και βρες τον πιο εύκολο τρόπο ασφαλούς τοποθέτησης.

 • Κάνε ένα πρώτο μάθημα χειρισμού με τον τεχνικό, για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά τον συναγερμό.

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν επένδυση για την οικία σου και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Γι’ αυτό αξίζει να επενδύσεις στην προσεκτική επιλογή του επαγγελματία που θα σε προμηθεύσει και θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι σου, όπως και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει.

Πώς θα επιλέξεις τον σωστό τεχνικό συναγερμών;

Το σημαντικότερο σημείο από όλα, είναι η επιλογή του επαγγελματία που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του συναγερμού στο σπίτι. Ο τεχνικός συναγερμών που θα επιλέξεις, είναι αυτός που θα καθορίσει ουσιαστικά, αν ο συναγερμός σου θα αποδίδει.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του στην εγκατάσταση οικιακών συστημάτων συναγερμού είναι απαραίτητα στοιχεία και για τα δύο παραπάνω σημεία προσοχής. Πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα να σου δώσει συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή χρήση του συναγερμού.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς συναγερμών του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς συναγερμών με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση συναγερμού και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία που αφορά την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρησή τους.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε τοποθέτηση - εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους τεχνικούς συναγερμών για να πάρεις προσφορές.

Σχετικά άρθρα

Οικονομικοί συναγερμοί σπιτιών: 6 βήματα για να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Καθώς αυξάνονται οι ανάγκες για ασφάλεια στο σπίτι του καθενός από εμάς, στην αγορά εμφανίζεται όλο και μεγαλύτερη

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές