Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για την κατηγορία Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μωσαϊκό πάτωμα!

Το μωσαϊκό πάτωμα, έχει κάνει δυναμική επιστροφή στον τομέα των δαπέδων, επιβεβαιώνοντας την διαχρονικότητα και την μοντέρνα αισθητική του. Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες, προτείνουν το μωσαϊκό καθώς συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα ενός χώρου.  

Η κατασκευή, η επισκευή και η συντήρηση του μωσαϊκού αποτελούν ζητήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν εάν τείνεις στο συγκεκριμένο δάπεδο, όμως οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας, προνόησαν για εσένα και μας απάντησαν σε βασικά ερωτήματα που θα απασχολήσουν.

Πώς γίνεται η κατασκευή του μωσαϊκού;

Αρχίζοντας από το βασικά, τα μωσαϊκά, αποτελούν μείγμα από ψηφίδες, μαυρόσκονη, τσιμέντο και νερό. Η τυχαία τοποθέτηση των συγκεκριμένου δαπέδου, δίνει το αποτέλεσμα του μωσαϊκού. Η προέλευση των ψηφίδων του μωσαϊκού, καθορίζει την ονομασία του. Η κατασκευή τους στην χώρα μας, πραγματοποιείται από κατασκευαστικές εταιρείες και η τοποθέτησή τους, γίνεται από επαγγελματίες πατωματζήδες. Τα μωσαϊκά πατώματα, τοποθετούνται χωρίς αρμούς και έπειτα ακολουθεί το τρίψιμο και το γυάλισμα του δαπέδου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μωσαϊκού πατώματος;

Πέρα από την εντυπωσιακή και ιδιαίτερη αισθητική που δίνει στους χώρους που τοποθετείται, το μωσαϊκό δάπεδο διαθέτει πολλαπλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν επένδυση για το σπίτι σου:

  • Ως υλικό, είναι συμβατό με όλα τα κτίρια

  • Δεν διαθέτει αρμούς και υψομετρικές διαφορές

  • Ξεχωρίζει για την μακροχρόνια αντοχή του στην φθορά του χρόνου

  • Με ένα απλό τρίψιμο και γυάλισμα, ανανεώνεται στην στιγμή η όψη του

  • Υπάρχει ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό, ότι το μωσαϊκό πάτωμα, θα αναβαθμίσει την αξία της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου που θα το τοποθετήσεις και εάν σε απασχολεί η διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εμπιστευτείς τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας.

Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, πέρα από το να σε ενημερώσουν για όλες τις επιλογές που έχεις στα μωσαϊκά πατώματα, διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους αλλά και την επισκευή και συντήρηση εφόσον χρειαστεί.

Η αντοχή του μωσαϊκού στις φθορές, είναι βέβαιη όμως σε περίπτωση που καταπονείται και δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή για την συντήρησή του, μπορεί να χρειαστεί επισκευή. Οι τεχνίτες μας στις περιπτώσεις επισκευής μωσαϊκών δαπέδων, πραγματοποιούν το στοκάρισμα των σημείων που υπάρχουν ρήγματα αλλά και το μετέπειτα τρίψιμο και γυάλισμα ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες στο πάτωμα. Βέβαια, ειδικά στα μωσαϊκά πατώματα είναι αρκετά εύκολο να γλιτώσεις μία πιθανή επισκευή, εάν οργανώσεις την τακτική τους συντήρηση που περιλαμβάνει το γυάλισμα και το τρίψιμο, μία φορά τον χρόνο.

Γιατί είναι σημαντική η συντήρηση του μωσαϊκού δαπέδου;

Οι βασικές εργασίες συντήρησης μωσαϊκών δαπέδων, περιλαμβάνουν στοκάρισμα, γυάλισμα και τρίψιμο. Με αυτές τις εργασίες το μωσαϊκό δεν θα χάσει ποτέ την αίγλη του και θα παραμείνει κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου σου. Πέρα όμως, από την αισθητική η συντήρησή του είναι πολύ σημαντική για 2 βασικούς λόγους:

Η τακτική συντήρηση στοιχίζει λιγότερο από την αντικατάσταση σε περίπτωση φθορών: Σε περίπτωση που μία απλή επισκευή δεν επαναφέρει το μωσαϊκό σου στην αρχική του εικόνα, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς αντικατάσταση. Η τακτική συντήρηση, μειώνει τις πιθανότητες για φθορές και επομένως για αντικατάσταση του δαπέδου.

Με την συντήρηση, το μωσαϊκό αυξάνει την αντοχή του:  Το συγκεκριμένο υλικό, χαρακτηρίζεται για την μακροζωία του εφόσον συντηρείται τακτικά. Έτσι, μπορεί το αρχικό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης του μωσαϊκού να σου φανεί υψηλό, όμως θα έχεις ένα διαχρονικό πάτωμα για όλη σου τη ζωή και θα γλιτώσεις από περιττά κόστη επισκευής ή αντικατάστασης που προκύπτουν με άλλα είδη δαπέδου.

Τώρα που έχεις συγκεκριμένες όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μωσαϊκά πατώματα, μην καθυστερείς. Οι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε υπηρεσίες κατασκευής, επισκευής ή συντήρησης χρειάζεσαι.

Καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε ανάμεσα σε αξιόπιστους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν ανταγωνιστικές προσφορές για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση μωσαϊκού!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
130 αξιολογήσεις

Ο κυριος Τριπολιτσιωτης ηρθε με το συνεργειο του και εφτιαξε τα μπανια μας απο την αρχη.Ειναι πολυ συζητησιμος ευδιαθετος και προθυμος γι...

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΠΥΡΟΣ Π.
112 αξιολογήσεις

Ο Σπύρος ειναι πολύ καλός επαγγελματίας και η δουλειά τελείωσε στην ώρα της, με επιτυχία. Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
56 αξιολογήσεις

Άψογος, επαγγελματίας, συνεπής και τιμιος στην εργασία

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
46 αξιολογήσεις

Στην εταιρία μου έκανε μεγάλη εντύπωση η άμεση

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Λ.
45 αξιολογήσεις

Δεν έχουμε ολοκληρώσει τη συνεργασία μας, αλλά προς το παρόν τα πράγματα πάνε καλά. Ο άνθρωπος φαίνεται επαγγελματίας, σίγουρα ξέρει τη δ...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Παρα πολυ καλο συνεργειο με απιστευτη προσοχη στην λεπτομερια που δεν βρησκεις ευκολα σε επαγγελματιες του ειδους. Το συστηνω 100%

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς. Αν και η λάμψη και η διαχρονικότητά του

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Μωσαϊκό Πάτωμα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ. Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με πλακάκια και μάρμαρα. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έναν χώρο ξεχωριστό και μοναδικό! Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας!
Ιωαννης Α. Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή - Χαλάνδρι
23 αξιολογήσεις
Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.
Γιάννης Μ. Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Έχω πολυετή πείρα στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω εργασίες που αφορούν πλακάκια και μάρμαρα με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Επιπλέον, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, έτσι ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!
Γιώργος Σ. Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με τοποθέτηση πλακιδίων, άμεσα και αποτελεσματικά. Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε μας εργασία, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών, η πολυετής εμπειρία μας που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε ακριβώς τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αλλά και το μεράκι μας για ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε σε τεχνικό κομμάτι, προσφέροντας οικονομικές λύσεις!
Άκης Α. Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή - Αθήνα
17 αξιολογήσεις
Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων με εμπειρία στο χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια και μαζί με το έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξιοπιστία ­ - Συνέπεια» και πρωταρχικός μου στόχος η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μου. Αναλαμβάνω να περατώσω για το χώρο σας γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά ένα σύνολο εργασιών που αφορούν τα πλακάκια. Διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την ταχύτητα έργου και την ολοκλήρωση εντός συμφωνηθέντος χρονικού ορίου. Για εγγυημένα αποτελέσματα που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας, είμαι στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει