Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για την κατηγορία Μωσαϊκό Πάτωμα - Κατασκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μωσαϊκό πάτωμα!

Το μωσαϊκό πάτωμα, έχει κάνει δυναμική επιστροφή στον τομέα των δαπέδων, επιβεβαιώνοντας την διαχρονικότητα και την μοντέρνα αισθητική του. Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες, προτείνουν το μωσαϊκό καθώς συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα ενός χώρου.  

Η κατασκευή, η επισκευή και η συντήρηση του μωσαϊκού αποτελούν ζητήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν εάν τείνεις στο συγκεκριμένο δάπεδο, όμως οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας, προνόησαν για εσένα και μας απάντησαν σε βασικά ερωτήματα που θα απασχολήσουν.

Πώς γίνεται η κατασκευή του μωσαϊκού;

Αρχίζοντας από το βασικά, τα μωσαϊκά, αποτελούν μείγμα από ψηφίδες, μαυρόσκονη, τσιμέντο και νερό. Η τυχαία τοποθέτηση των συγκεκριμένου δαπέδου, δίνει το αποτέλεσμα του μωσαϊκού. Η προέλευση των ψηφίδων του μωσαϊκού, καθορίζει την ονομασία του. Η κατασκευή τους στην χώρα μας, πραγματοποιείται από κατασκευαστικές εταιρείες και η τοποθέτησή τους, γίνεται από επαγγελματίες πατωματζήδες. Τα μωσαϊκά πατώματα, τοποθετούνται χωρίς αρμούς και έπειτα ακολουθεί το τρίψιμο και το γυάλισμα του δαπέδου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μωσαϊκού πατώματος;

Πέρα από την εντυπωσιακή και ιδιαίτερη αισθητική που δίνει στους χώρους που τοποθετείται, το μωσαϊκό δάπεδο διαθέτει πολλαπλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν επένδυση για το σπίτι σου:

  • Ως υλικό, είναι συμβατό με όλα τα κτίρια

  • Δεν διαθέτει αρμούς και υψομετρικές διαφορές

  • Ξεχωρίζει για την μακροχρόνια αντοχή του στην φθορά του χρόνου

  • Με ένα απλό τρίψιμο και γυάλισμα, ανανεώνεται στην στιγμή η όψη του

  • Υπάρχει ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό, ότι το μωσαϊκό πάτωμα, θα αναβαθμίσει την αξία της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου που θα το τοποθετήσεις και εάν σε απασχολεί η διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εμπιστευτείς τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας.

Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, πέρα από το να σε ενημερώσουν για όλες τις επιλογές που έχεις στα μωσαϊκά πατώματα, διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους αλλά και την επισκευή και συντήρηση εφόσον χρειαστεί.

Η αντοχή του μωσαϊκού στις φθορές, είναι βέβαιη όμως σε περίπτωση που καταπονείται και δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή για την συντήρησή του, μπορεί να χρειαστεί επισκευή. Οι τεχνίτες μας στις περιπτώσεις επισκευής μωσαϊκών δαπέδων, πραγματοποιούν το στοκάρισμα των σημείων που υπάρχουν ρήγματα αλλά και το μετέπειτα τρίψιμο και γυάλισμα ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες στο πάτωμα. Βέβαια, ειδικά στα μωσαϊκά πατώματα είναι αρκετά εύκολο να γλιτώσεις μία πιθανή επισκευή, εάν οργανώσεις την τακτική τους συντήρηση που περιλαμβάνει το γυάλισμα και το τρίψιμο, μία φορά τον χρόνο.

Γιατί είναι σημαντική η συντήρηση του μωσαϊκού δαπέδου;

Οι βασικές εργασίες συντήρησης μωσαϊκών δαπέδων, περιλαμβάνουν στοκάρισμα, γυάλισμα και τρίψιμο. Με αυτές τις εργασίες το μωσαϊκό δεν θα χάσει ποτέ την αίγλη του και θα παραμείνει κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου σου. Πέρα όμως, από την αισθητική η συντήρησή του είναι πολύ σημαντική για 2 βασικούς λόγους:

Η τακτική συντήρηση στοιχίζει λιγότερο από την αντικατάσταση σε περίπτωση φθορών: Σε περίπτωση που μία απλή επισκευή δεν επαναφέρει το μωσαϊκό σου στην αρχική του εικόνα, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς αντικατάσταση. Η τακτική συντήρηση, μειώνει τις πιθανότητες για φθορές και επομένως για αντικατάσταση του δαπέδου.

Με την συντήρηση, το μωσαϊκό αυξάνει την αντοχή του:  Το συγκεκριμένο υλικό, χαρακτηρίζεται για την μακροζωία του εφόσον συντηρείται τακτικά. Έτσι, μπορεί το αρχικό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης του μωσαϊκού να σου φανεί υψηλό, όμως θα έχεις ένα διαχρονικό πάτωμα για όλη σου τη ζωή και θα γλιτώσεις από περιττά κόστη επισκευής ή αντικατάστασης που προκύπτουν με άλλα είδη δαπέδου.

Τώρα που έχεις συγκεκριμένες όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μωσαϊκά πατώματα, μην καθυστερείς. Οι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, βρίσκονται στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε υπηρεσίες κατασκευής, επισκευής ή συντήρησης χρειάζεσαι.

Καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε ανάμεσα σε αξιόπιστους επαγγελματίες που θα σου εξασφαλίσουν ανταγωνιστικές προσφορές για κατασκευή, επισκευή και συντήρηση μωσαϊκού!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

Makeover-Ανακαινίσεις
3 αξιολογήσεις
Εξαιρετικοι επαγγελματίες .Πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα . Τους συνιστώ και θα τους επέλεγα στο μέλλον.
Ιωαννης Α.
11 αξιολογήσεις
Ο κ Αποστολόπουλος Γιάννης ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ.
Anastas C.
10 αξιολογήσεις
Έμπειρος επαγγελματίας, συνεργάσιμος, με υπομονή στην δουλειά του, προσέχει την λεπτομέρεια, γρήγορος, άψογος στους χρόνους του, δουλεύει...
Φιλιππος Τ.
9 αξιολογήσεις
παρα πολυ καλη δουλεια, συνεπης και με φιλικη εξυπηρετηση. τον συστινω ανεπιφυλακτα.
Γεώργιος Ρ.
6 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος επαγγελματίας, εξαιρετική δουλειά και άριστη συμπεριφορά.
Τάσος Β.
11 αξιολογήσεις
Χρειάστηκα την εργασία του κύριου Βώττα για την τοποθέτηση πλακιδίων στη νέα μας κουζίνα. Η δουλειά έγινε τάχιστα με συνέπεια και επαγγελ...
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς. Αν και η λάμψη και η διαχρονικότητά του
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει