Τοποθέτηση Παρκέ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Παρκέ

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 05/6/2019

Τί πρέπει να σκεφτείς πριν την τοποθέτηση παρκέ;

Η τοποθέτηση παρκέ, είναι μία δημοφιλής εργασία στις ανακαινίσεις οικιών καθώς η αντικατάσταση ή η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, μπορεί να αλλάξει ριζικά την όψη του εσωτερικού χώρου του σπιτιού.

Το ξύλινο πάτωμα είναι ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστή ομορφιά σε κάθε σπίτι. Ωστόσο είναι παράλληλα και ένα ιδιαίτερο υλικό που χρειάζεται αρκετή προσοχή στη διαχείριση του. Αν θες να το παρκέ που θα τοποθετήσεις να αντέξει στο χρόνο και να σε βγάλει ασπροπρόσωπο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτησή του.

Τοποθέτηση Παρκέ: Τί πρέπει να προσέξεις;

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για τοποθέτηση παρκέ πατώματος. Ποια είναι αυτά;

Υπολόγισε αρκετό χρόνο για τις εργασίες.

Η τοποθέτηση παρκέ, είναι μια διαδικασία που θέλει αρκετό χρόνο και δεν πρέπει να γίνεται βιαστικά. Τα ξύλα θα πρέπει να βρίσκονται περίπου 2 βδομάδες στο χώρο πριν την τοποθέτηση τους, ενώ μετά θα πρέπει να περάσει άλλο τόσο πριν περαστούν με βερνίκι.

Δώσε σημασία στη σειρά των εργασιών.

Το πάτωμα είναι από τις τελευταίες τεχνικές εργασίες που γίνονται σε ένα σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μπει όλες οι πόρτες και τα παράθυρα ώστε να υπάρχουν τα κατάλληλα επίπεδα θερμοκρασία και υγρασίας που απαιτούνται.

Μη ξεχάσεις να υπολογίσεις τη συστολή και διαστολή του ξύλου.

Ένας πολύ σημαντικό παράγοντας για σωστή τοποθέτηση παρκέ και κατά συνέπεια για την μακροβιότητα του πατώματός σου είναι ο σωστός υπολογισμός του χώρου. Τα ξύλα δεν πρέπει να ακουμπάνε στους τοίχους, αλλά να υπάρχει ένα κενό που να τους επιτρέπει τη συστολή και διαστολή χωρίς να προκαλούνται ζημιές στους αρμούς.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν τις εργασίες τοποθέτησης παρκέ, χωρίς να ταλαιπωρηθείς και να σου προσφέρουν το ξύλινο δάπεδο που ονειρεύεσαι για το σπίτι σου.

Ποιες μέθοδοι ακολουθούνται για την τοποθέτηση παρκέ;

Οι βασικότερες τεχνικές τοποθέτησης ξύλινου πατώματος είναι καρφωτό, κολλητό και πλωτό με τα είδη που μπορείς να επιλέξεις να είναι πραγματικά πολλά. Μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους τρόπους που τοποθετείται το παρκέ δάπεδο στην επιφάνεια του πατώματος:

Νέα υποδομή εφόσον απαιτείται

Η υποδομή που υπάρχει στον χώρο που θα γίνει η τοποθέτηση παρκέ, είναι πολύ σημαντικό να είναι κατάλληλη για το είδος του δαπέδου που θα ενσωματωθεί πάνω της. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σωστή υποδομή, θα πρέπει να δημιουργηθεί υποδομή με σχάρα - καννάβου από ξύλινα καδρόνια σε υπόβαθρο που έχει εφαρμοστεί τσιμεντοκονία. Ακόμη, σε πολλές περιπτώσεις οι πατωματζήδες δημιουργούν ψευδοδάπεδα από ξύλινες τάβλες ή τεχνητές ξυλόπλακες πάνω στην σχάρα των καδρονίων.

Τωρινή υποδομή

Η τοποθέτηση παρκέ, όταν υπάρχει μία σωστή υποδομή πραγματοποιείται πολύ εύκολα με κολλητή ή πλωτή εγκατάσταση. Τα είδη που μπορούν να εφαρμοστούν στην συγκεκριμένη επιφάνεια , μπορεί να είναι κολλητά παρκέτα, πολύστρωμες λωρίδες, laminate κ.α. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν την άμεση εγκατάσταση παρκέ δαπέδου στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να σου προτείνουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τοποθέτησης παρκέ στην αγορά.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η κάθε μέθοδος τοποθέτησης παρκέ;

Η τοποθέτηση παρκέ, ανάλογα με την μέθοδο που θα επιλεχθεί για το είδος ξυλείας που επιθυμείς να τοποθετήσεις στο δάπεδό σου, περιλαμβάνει και διαφορετικές εργασίες. Οι επαγγελματίες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τις εργασίες που πραγματοποιούν στην κάθε εγκατάσταση:

Η Τοποθέτηση Καρφωτού Παρκέ, περιλαμβάνει:

 • Αλφάδιασμα της επιφάνειας που θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση παρκέ
 • Τοποθέτηση καδρονιών που στηρίζονται με ούπα
 • Κάρφωμα των παρκέτων πάνω στα καδρόνια
 • Σοβατεπί
 • Τρίψιμο επιφάνειας με γυαλόχαρτο
 • Τοποθέτηση στόκου στο πάτωμα παρκέ
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Η τοποθέτηση Κολλητού Παρκέ, περιλαμβάνει:

 • Προετοιμασία της επιφάνειας που θα εγκατασταθεί το παρκέ
 • Υγρομέτρηση της τσιμεντοκονίας
 • Εφαρμογή με αστάρι που είναι συμβατό με την κόλλα που θα τοποθετηθεί
 • Κόλλημα των παρκέτων
 • Τοποθέτηση σοβατεπί
 • Προσεκτικό Τρίψιμο με γυαλόχαρτο
 • Εφαρμογή στόκου στο ξύλινο δάπεδο παρκέ
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες πατωματζήδες που έχουν στο ενεργητικό τους εκατοντάδες τοποθετήσεις παρκέ και θα σας εξασφαλίσουν την τακτική συντήρησή τους με εξειδικευμένο γυάλισμα και τρίψιμο πατωμάτων παρκέ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προχωρήσεις σε άμεση καταχώρηση της εργασίας σου για τοποθέτηση πατώματος παρκέ στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
130 αξιολογήσεις

έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συνεργασία,από την τιμή καθώς και το χρονοδιάγραμμα

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Η Συνεργασία μου με τον Ηλια ηταν Άριστη. Ενας σωστος Επαγγελματίας .Η δουλειά που εκανε ηταν αψογη το πατωμα ειναι σαν καινούριο.Πολυ πρ...

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
56 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Β.
54 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Επεξηγηματικός,άμεσος.Εργασία παραδοτέα όπως περιγράφηκε στον προβλεπόμενο χρόνο.Οδηγίες για συντήρηση του έργου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Περισσότερα
Ξύλινο Πάτωμα: Top 5 Είδη & Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις!

Το ξύλινο πάτωμα είναι αναμφίβολα μία πολύ δημοφιλής επιλογή, ειδικά για εκείνους που προτιμούν το ρουστίκ αλλά και το παραδοσιακό στυλ δια

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Παρκέ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Τοποθέτηση Παρκέ - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Γ. Τοποθέτηση Παρκέ - Χαλάνδρι
65 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πατωμάτων και εγγυάται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
ΣΠΥΡΟΣ Π. Τοποθέτηση Παρκέ - Αθήνα
112 αξιολογήσεις
Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!
Παναγιώτης Κ. Τοποθέτηση Παρκέ - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ. Τοποθέτηση Παρκέ - Ηλιούπολη
48 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρω εις πέρας όποια εργασία αναλαμβάνω ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει