Τοποθέτηση Παρκέ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Παρκέ

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να σκεφτείς πριν την τοποθέτηση παρκέ;

Η τοποθέτηση παρκέ, είναι μία δημοφιλής εργασία στις ανακαινίσεις οικιών καθώς η αντικατάσταση ή η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου, μπορεί να αλλάξει ριζικά την όψη του εσωτερικού χώρου του σπιτιού.

Το ξύλινο πάτωμα είναι ένα στοιχείο που δίνει ξεχωριστή ομορφιά σε κάθε σπίτι. Ωστόσο είναι παράλληλα και ένα ιδιαίτερο υλικό που χρειάζεται αρκετή προσοχή στη διαχείριση του. Αν θες να το παρκέ που θα τοποθετήσεις να αντέξει στο χρόνο και να σε βγάλει ασπροπρόσωπο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτησή του.

Τοποθέτηση Παρκέ: Τί πρέπει να προσέξεις;

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για τοποθέτηση παρκέ πατώματος. Ποια είναι αυτά;

Υπολόγισε αρκετό χρόνο για τις εργασίες.

Η τοποθέτηση παρκέ, είναι μια διαδικασία που θέλει αρκετό χρόνο και δεν πρέπει να γίνεται βιαστικά. Τα ξύλα θα πρέπει να βρίσκονται περίπου 2 βδομάδες στο χώρο πριν την τοποθέτηση τους, ενώ μετά θα πρέπει να περάσει άλλο τόσο πριν περαστούν με βερνίκι.

Δώσε σημασία στη σειρά των εργασιών.

Το πάτωμα είναι από τις τελευταίες τεχνικές εργασίες που γίνονται σε ένα σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχουν μπει όλες οι πόρτες και τα παράθυρα ώστε να υπάρχουν τα κατάλληλα επίπεδα θερμοκρασία και υγρασίας που απαιτούνται.

Μη ξεχάσεις να υπολογίσεις τη συστολή και διαστολή του ξύλου.

Ένας πολύ σημαντικό παράγοντας για σωστή τοποθέτηση παρκέ και κατά συνέπεια για την μακροβιότητα του πατώματός σου είναι ο σωστός υπολογισμός του χώρου. Τα ξύλα δεν πρέπει να ακουμπάνε στους τοίχους, αλλά να υπάρχει ένα κενό που να τους επιτρέπει τη συστολή και διαστολή χωρίς να προκαλούνται ζημιές στους αρμούς.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν τις εργασίες τοποθέτησης παρκέ, χωρίς να ταλαιπωρηθείς και να σου προσφέρουν το ξύλινο δάπεδο που ονειρεύεσαι για το σπίτι σου.

Ποιες μέθοδοι ακολουθούνται για την τοποθέτηση παρκέ;

Οι βασικότερες τεχνικές τοποθέτησης ξύλινου πατώματος είναι καρφωτό, κολλητό και πλωτό με τα είδη που μπορείς να επιλέξεις να είναι πραγματικά πολλά. Μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους τρόπους που τοποθετείται το παρκέ δάπεδο στην επιφάνεια του πατώματος:

Νέα υποδομή εφόσον απαιτείται

Η υποδομή που υπάρχει στον χώρο που θα γίνει η τοποθέτηση παρκέ, είναι πολύ σημαντικό να είναι κατάλληλη για το είδος του δαπέδου που θα ενσωματωθεί πάνω της. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σωστή υποδομή, θα πρέπει να δημιουργηθεί υποδομή με σχάρα - καννάβου από ξύλινα καδρόνια σε υπόβαθρο που έχει εφαρμοστεί τσιμεντοκονία. Ακόμη, σε πολλές περιπτώσεις οι πατωματζήδες δημιουργούν ψευδοδάπεδα από ξύλινες τάβλες ή τεχνητές ξυλόπλακες πάνω στην σχάρα των καδρονίων.

Τωρινή υποδομή

Η τοποθέτηση παρκέ, όταν υπάρχει μία σωστή υποδομή πραγματοποιείται πολύ εύκολα με κολλητή ή πλωτή εγκατάσταση. Τα είδη που μπορούν να εφαρμοστούν στην συγκεκριμένη επιφάνεια , μπορεί να είναι κολλητά παρκέτα, πολύστρωμες λωρίδες, laminate κ.α. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν την άμεση εγκατάσταση παρκέ δαπέδου στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να σου προτείνουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τοποθέτησης παρκέ στην αγορά.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η κάθε μέθοδος τοποθέτησης παρκέ;

Η τοποθέτηση παρκέ, ανάλογα με την μέθοδο που θα επιλεχθεί για το είδος ξυλείας που επιθυμείς να τοποθετήσεις στο δάπεδό σου, περιλαμβάνει και διαφορετικές εργασίες. Οι επαγγελματίες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τις εργασίες που πραγματοποιούν στην κάθε εγκατάσταση:

Η Τοποθέτηση Καρφωτού Παρκέ, περιλαμβάνει:

 • Αλφάδιασμα της επιφάνειας που θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση παρκέ
 • Τοποθέτηση καδρονιών που στηρίζονται με ούπα
 • Κάρφωμα των παρκέτων πάνω στα καδρόνια
 • Σοβατεπί
 • Τρίψιμο επιφάνειας με γυαλόχαρτο
 • Τοποθέτηση στόκου στο πάτωμα παρκέ
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Η τοποθέτηση Κολλητού Παρκέ, περιλαμβάνει:

 • Προετοιμασία της επιφάνειας που θα εγκατασταθεί το παρκέ
 • Υγρομέτρηση της τσιμεντοκονίας
 • Εφαρμογή με αστάρι που είναι συμβατό με την κόλλα που θα τοποθετηθεί
 • Κόλλημα των παρκέτων
 • Τοποθέτηση σοβατεπί
 • Προσεκτικό Τρίψιμο με γυαλόχαρτο
 • Εφαρμογή στόκου στο ξύλινο δάπεδο παρκέ
 • Αστάρωμα
 • Πέρασμα με Βερνίκι διαρκείας

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες πατωματζήδες που έχουν στο ενεργητικό τους εκατοντάδες τοποθετήσεις παρκέ και θα σας εξασφαλίσουν την τακτική συντήρησή τους με εξειδικευμένο γυάλισμα και τρίψιμο πατωμάτων παρκέ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προχωρήσεις σε άμεση καταχώρηση της εργασίας σου για τοποθέτηση πατώματος παρκέ στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Artan A.
16 αξιολογήσεις
ευγενικός συνεπής και πολύ καλός σ αυτό που κάνει.σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
60 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός Επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Το γυάλισμα-τρίψιμο του δαπέδου είχε ακριβώς το αποτέλε...
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
9 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός και σπάνιος επαγγελματίας. Άψογη δουλειά και τέλειο αποτέλεσμα !
Γιάννης Τ.
1 αξιολόγηση
Kαταπληκτικος.Συνεπης,συζητησιμος,γρηγορος,αριστος.Εχω συνεργαστει με πολλους μαστορους μεχρι σημερα.Ο Κ Γιαννης ειναι στη κορυφη.ΑΝΕΠΙΦΥ...
Παναγιώτης Σ.
13 αξιολογήσεις
Συνεννοησιμος, συνεπης, πολυ καλος επαγγελματιας
Παναγιώτης Τ.
43 αξιολογήσεις
είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το ξύλινο πάτωμα είναι αναμφίβολα μία πολύ δημοφιλής επιλογή, ειδικά για εκείνους που προτιμούν το ρουστίκ αλλά και το παραδοσιακό στυλ δια
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει