Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα

Βρες τους καλύτερους τεχνίτες για να τοποθετήσεις βινυλικό δάπεδο!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βινυλικό δάπεδο: Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση;

Το βινυλικό δάπεδο αποτελεί ένα από τα κύρια είδη πλαστικών πατωμάτων, το οποίο είναι πολύ πρακτικό για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή, για το προσιτό κόστος του και για την ευκολία συντήρησής του.

Πράγματι, από οικονομικής και από αισθητικής άποψης, το δάπεδο βινυλίου προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για εσωτερικούς χώρους. Έτσι, έχει κερδίσει την εύνοια πολλών εξειδικευμένων πατωματζήδων και η τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου γίνεται, σήμερα, με εύκολες και γρήγορες μεθόδους.

Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις βινυλικά δάπεδα στο χώρο σου; Πώς θα ξέρεις, αν αυτή είναι η ιδανική λύση για σένα; Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για το βινυλικό δάπεδο.

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλο το βινυλικό δάπεδο;

Το βινυλικό δάπεδο, αποτελείται από συνθετικό υλικό και μπορεί να απεικονίζει πλακάκια, ξύλινα δάπεδα και μονόχρωμα δάπεδα με νερά. Χρησιμοποιείται για οικιακούς χώρους (σαλόνια, κουζίνες, μπάνια) και για επαγγελματικούς χώρους και εγγυάται υψηλή αισθητική και μακροχρόνια αντοχή.

Το βινυλικό δάπεδο έχει σχετικά καλή αντοχή στην υγρασία, γι’ αυτό και το συναντάμε και σε μπάνια. Στην ουσία, τα βινυλικά δάπεδα μπορούν να εφαρμόσουν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αρκεί να είναι λεία και επίπεδη η επιφάνεια του πατώματος που τοποθετούνται.

Ποια είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα βινυλικά δάπεδα;

Το δάπεδο βινυλίου, πέρα από την ξεχωριστή του όψη, διαθέτει κάποιες ιδιότητες που το κάνει να ξεχωρίζει στον τομέα των πατωμάτων. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την τοποθέτηση βινυλικών δαπέδων:

  • Αντιολισθητικές ιδιότητες και μεγάλη απορροφητικότητα κραδασμών και θορύβου.

  • Αντοχή στη φθορά του χρόνου.

  • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση, με προστασία από λεκέδες και χαρακιές.

  • Ποικιλία σχεδίων (πέτρα, ξύλο, πλακάκι).

  • Υψηλή αντοχή στην υγρασία.

  • Οικονομική επιλογή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη δαπέδου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το δάπεδο βινυλίου έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά. Με την επαγγελματική τοποθέτηση του βινυλικού δαπέδου, εξασφαλίζεις και τη μέγιστη αντοχή του. Οι επαγγελματίες μας, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου, διακρίνουν 3 βασικές μεθόδους τοποθέτησης:

  • Τοποθέτηση χωρίς κόλλα: Ξετύλιγμα του ρολού και απλή τοποθέτηση.

  • Τοποθέτηση με μερική κόλληση: Περιμετρική κόλληση του βινυλικού δαπέδου.

  • Τοποθέτηση με κόλλα: Εφαρμόζεται κόλλα στο υπόστρωμα και έπειτα τοποθετείται το πάτωμα βινυλίου.

Πώς γίνεται η συντήρηση των πατωμάτων βινυλίου;

Η συντήρηση στα βινυλικά δάπεδα, αποτελεί μία απλή και γρήγορη εργασία που βασίζεται στον τακτικό καθαρισμό του πατώματος. Ο απλός καθαρισμός με ζεστό νερό και ένα απλό καθαριστικό αρκεί, ώστε να διατηρείται η αρχική όψη του δαπέδου βινυλίου. Το αυτοκόλλητο σοβατεπί που θα εφαρμοστεί στα δάπεδα βινυλίου θα δώσει ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα στην εικόνα του δαπέδου σου.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσει βινυλικό δάπεδο στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες πατωματζήδες της περιοχής, για να αναλάβουν την τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σου, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις δάπεδο βινυλίου, αν δεν έχεις επιλέξει ήδη.

Έπειτα, αναλαμβάνουν την ασφαλή τοποθέτηση του πατώματος στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, μπορούν να φροντίσουν για την επισκευή και τη συντήρηση των δαπέδων σου, για να τους χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις βινυλικό δάπεδο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες για βινυλικά πατώματα στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Ηλίας Σ.
72 αξιολογήσεις
Ο κύριος Ηλίας έκανε καταπληκτική δουλειά . Ποιοτικός , ακριβής , συνεπής , ευγενικός .Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους . Εξαιρετικός επ...
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
62 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. Συνεπής με πολύ καλή ποιότητα στην δουλειά του.Έχει πολύ καλή γνώση του αντικειμένου. Τον ...
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...
Μιχάλης Α.
49 αξιολογήσεις
Πραγματικά το πάτωμα έγινε σαν καινούργιο! Δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Πολύ συνεπείς, συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί.
Σχετικά άρθρα
Μήπως το πάτωμα που έχεις στο σπίτι σου, χαλάει την αισθητική σου; Μια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να αναδείξει
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει