Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα

Βρες τους καλύτερους τεχνίτες για να τοποθετήσεις βινυλικό δάπεδο!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 13/7/2018

Βινυλικό δάπεδο: Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση;

Το βινυλικό δάπεδο αποτελεί ένα από τα κύρια είδη πλαστικών πατωμάτων, το οποίο είναι πολύ πρακτικό για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή, για το προσιτό κόστος του και για την ευκολία συντήρησής του.

Πράγματι, από οικονομικής και από αισθητικής άποψης, το δάπεδο βινυλίου προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για εσωτερικούς χώρους. Έτσι, έχει κερδίσει την εύνοια πολλών εξειδικευμένων πατωματζήδων και η τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου γίνεται, σήμερα, με εύκολες και γρήγορες μεθόδους.

Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις βινυλικά δάπεδα στο χώρο σου; Πώς θα ξέρεις, αν αυτή είναι η ιδανική λύση για σένα; Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μοιράστηκαν μαζί μας όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για το βινυλικό δάπεδο.

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλο το βινυλικό δάπεδο;

Το βινυλικό δάπεδο, αποτελείται από συνθετικό υλικό και μπορεί να απεικονίζει πλακάκια, ξύλινα δάπεδα και μονόχρωμα δάπεδα με νερά. Χρησιμοποιείται για οικιακούς χώρους (σαλόνια, κουζίνες, μπάνια) και για επαγγελματικούς χώρους και εγγυάται υψηλή αισθητική και μακροχρόνια αντοχή.

Το βινυλικό δάπεδο έχει σχετικά καλή αντοχή στην υγρασία, γι’ αυτό και το συναντάμε και σε μπάνια. Στην ουσία, τα βινυλικά δάπεδα μπορούν να εφαρμόσουν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, αρκεί να είναι λεία και επίπεδη η επιφάνεια του πατώματος που τοποθετούνται.

Ποια είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα βινυλικά δάπεδα;

Το δάπεδο βινυλίου, πέρα από την ξεχωριστή του όψη, διαθέτει κάποιες ιδιότητες που το κάνει να ξεχωρίζει στον τομέα των πατωμάτων. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την τοποθέτηση βινυλικών δαπέδων:

  • Αντιολισθητικές ιδιότητες και μεγάλη απορροφητικότητα κραδασμών και θορύβου.

  • Αντοχή στη φθορά του χρόνου.

  • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση, με προστασία από λεκέδες και χαρακιές.

  • Ποικιλία σχεδίων (πέτρα, ξύλο, πλακάκι).

  • Υψηλή αντοχή στην υγρασία.

  • Οικονομική επιλογή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη δαπέδου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το δάπεδο βινυλίου έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή επιλογή για πάρα πολλά νοικοκυριά. Με την επαγγελματική τοποθέτηση του βινυλικού δαπέδου, εξασφαλίζεις και τη μέγιστη αντοχή του. Οι επαγγελματίες μας, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου, διακρίνουν 3 βασικές μεθόδους τοποθέτησης:

  • Τοποθέτηση χωρίς κόλλα: Ξετύλιγμα του ρολού και απλή τοποθέτηση.

  • Τοποθέτηση με μερική κόλληση: Περιμετρική κόλληση του βινυλικού δαπέδου.

  • Τοποθέτηση με κόλλα: Εφαρμόζεται κόλλα στο υπόστρωμα και έπειτα τοποθετείται το πάτωμα βινυλίου.

Πώς γίνεται η συντήρηση των πατωμάτων βινυλίου;

Η συντήρηση στα βινυλικά δάπεδα, αποτελεί μία απλή και γρήγορη εργασία που βασίζεται στον τακτικό καθαρισμό του πατώματος. Ο απλός καθαρισμός με ζεστό νερό και ένα απλό καθαριστικό αρκεί, ώστε να διατηρείται η αρχική όψη του δαπέδου βινυλίου. Το αυτοκόλλητο σοβατεπί που θα εφαρμοστεί στα δάπεδα βινυλίου θα δώσει ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα στην εικόνα του δαπέδου σου.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσει βινυλικό δάπεδο στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες πατωματζήδες της περιοχής, για να αναλάβουν την τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σου, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις δάπεδο βινυλίου, αν δεν έχεις επιλέξει ήδη.

Έπειτα, αναλαμβάνουν την ασφαλή τοποθέτηση του πατώματος στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, μπορούν να φροντίσουν για την επισκευή και τη συντήρηση των δαπέδων σου, για να τους χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις βινυλικό δάπεδο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες για βινυλικά πατώματα στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
129 αξιολογήσεις

Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Ο κύριος Ηλίας έκανε καταπληκτική δουλειά . Ποιοτικός , ακριβής , συνεπής , ευγενικός .Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους . Εξαιρετικός επ...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. Συνεπής με πολύ καλή ποιότητα στην δουλειά του.Έχει πολύ καλή γνώση του αντικειμένου. Τον ...

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Πραγματικά το πάτωμα έγινε σαν καινούργιο! Δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Πολύ συνεπείς, συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί.

Σχετικά άρθρα

5 Ποιοτικές & Φθηνές Λύσεις για Πατώματα που θα Λατρέψεις!

Μήπως το πάτωμα που έχεις στο σπίτι σου, χαλάει την αισθητική σου; Μια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να αναδείξει

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει βινυλικό δάπεδο στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και αξιόπιστα! Εξειδικευόμαστε στον τομέα των δαπέδων και πατωμάτων και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό υλικό για τις ανάγκες του χώρου σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και σε χαμηλές τιμές. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και αξιόπιστα!
Γιάννης Γ. Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στον τομέα των δαπέδων, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν να τοποθετήσουν στο χώρο της επιλογής σας δάπεδο βινυλίου, με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους. Είμαστε επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο βινυλικό δάπεδο και μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας, για δάπεδα που θα αντέξουν για πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να φέρουμε εις πέρας και τη δική σας εργασία!
ΣΠΥΡΟΣ Π. Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας εξειδικεύεται στον τομέα των δαπέδων και αναλαμβάνει να τοποθετήσει στο χώρο σας δάπεδο βινυλίου, εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και χάρη στην τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι χρειάζεται ένα σπίτι ή ένας επαγγελματικός χώρος, με μια σύντομη μελέτη. Οι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν, ξέρουν ότι είμαστε οι ειδικοί στην τοποθέτηση, αλλά και τη συντήρηση και την επισκευή για βινυλικό δάπεδο. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετησουμε και να σας χαρίσουμε ένα πάτωμα αισθητικά άριστο, που θα αντέξει για πολλά χρόνια!
Παναγιώτης Κ. Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον κλάδο των πατωμάτων και δαπέδων, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν για εσάς την τοποθέτηση για βινυλικό δάπεδο, εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα δάπεδο βινυλίου υψηλής αισθητικής και αντοχής, για κάθε χώρο που το θέλετε. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά για τα πατώματά σας!
Παναγιώτης Τ. Βινυλικό Δάπεδο & Πάτωμα - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πατωμάτων εγγυώντας σας άριστα αποτελέσματα. Διαθέτουμε εμπειρία χρόνων και καλές γνώσεις στα βινυλικά δάπεδα σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος. Στόχος μας είναι ο πελάτης και η ικανοποίηση που λαμβάνει από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Αν χρειάζεστε εξειδικευμένο επαγγελματία για να τοποθετήσει δάπεδο βινυλίου στο χώρο σας, είμαστε στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει