20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2016 για την τοποθέτηση πλακιδίων

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Πάνος Σαββίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων για τον οικιακό ή τον εργασιακό σας χώρο. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική και στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την εργασία σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άκης Αρουτζίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Είμαι Υπεργολάβος Οικοδομικών Έργων με εμπειρία στο χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξιοπιστία ­ - Συνέπεια» και πρωταρχικός μου στόχος η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μου. Αναλαμβάνω να περατώσω για το χώρο σας γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά ένα σύνολο εργασιών που αφορούν τα πλακάκια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με πλακάκια και μάρμαρα. Δίνουμε έγγραφη αναλυτική προσφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αχιλλεας Δεληδημητριου - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Προσφέρω υπηρεσίες ανακαίνισης και τοποθέτησης πλακιδίων για οικίες και επιχειρήσεις. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο και διαθέτω ομάδα από εξειδικευμένους συνεργάτες έτοιμους να αναλάβουν άμεσα οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η απόλυτη κάλυψη των δικών σας αναγκών. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεμιστοκλής Χυδεριώτης ΡΑΠΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η επιχείρησή μας smartmarble δραστηριοποιείται από το 1978 στο Καθαρισμό, στο Γυάλισμα και στη Συντήρηση μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Γυάλισμα, Τρίψιμο, Κρυσταλοποίηση, Αδιαβροχοποίηση και Καθαρισμό επιφανειών απο μάρμαρο, γρανίτη, τσιμέντο, μωσαϊκό και πέτρα. Μέσα απο την πολυετή εμπειρία μας αλλά και τα σύγχρονα μηχανήματα με διαμάντια για την αρτιότερη και την ταχύτερη επεξεργασία της επιφάνειας που αφήνει το χώρο σας εντελώς καθαρό, παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στη φροντίδα του μαρμάρινου δαπέδου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις σε τοποθετήσεις πλακιδίων και ανακαίνισης δαπέδου. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στανίτσας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες απαντήσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και με συνέπεια προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αγγέλης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις ανακαινίσεις με πλακάκια ή μάρμαρα. Έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς στη διάθεση μου, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε ανάλογη εργασία, φέρνοντας ποιοτικά αποτελέσματα στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Υπάρχει Λύση Αντώνης Μπεχάρης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Ηράκλειο Αττική 141 22

Mαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου αναλαμβάνουμε τις τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας συνδυάζοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με εμπειρία χρόνων και ευγενικό προσωπικό. Το εξειδικευμένο συνεργείο τεχνικών μας προσφέρει με συνέπεια και λογικές τιμές μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, έχοντας ως κύριο μέλημά του, τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μην διστάσετε να ζητήσετε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να υλοποιήσουμε,να μάθετε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α.TOP SERVICE - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ντάλας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις για ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια ή μάρμαρα. Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και άριστη τεχνογνωσία έτσι ώστε να καλύψουμε επιτυχώς κάθε μας πελάτη. Ξεχωρίζουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας λόγω της άριστης ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις τεχνικές εργασίες αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας άμεσα και αποτελεσματικά. Το πολύ εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας σας προσφέρει εργασίες όπως την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας αλλά και παντός είδους κατασκευές σιδήρου αλλά και κουφώματα. Η υπευθυνότητα που δείχνουμε σε κάθε είδους εργασίας, ανεξαρτήτως κλίμακας αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις σε συνδυασμό με την πολύ εξυπηρετική διάθεση σας, μας διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με τοποθετήσεις πλακιδίων για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας εμπειρία στον χώρο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Τιτάκης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Βύρωνας Αττική 162 32

Διεκπεραιώνουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις πλακιδίων και μαρμάρων οικιακών και επαγγελματικών κτηρίων παντός τύπου. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά. Χαρακτηριζόμαστε για την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια  - 20 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…