Πλακάκια - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να ξέρεις για τα πλακάκια πριν ξεκινήσει η τοποθέτησή τους;

Τα πλακάκια, αποτελούν ένα μεγάλο ζήτημα ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για τον χώρο σου, μπορεί να είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα εάν δεν έχεις καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνίτη.

Η τοποθέτηση πλακιδίων, αποτελεί την ιδανική λύση για να αλλάξεις την αισθητική του χώρου σου. Είτε αλλάξεις τα πλακάκια του δαπέδου σου είτε αντικαταστήσεις τα πλακάκια του τοίχου σου, η διαφορά στην εικόνα του χώρου θα αλλάξει ριζικά.

Βασικά σημεία προσοχής πριν ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης!

Είτε επιθυμείς να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου είτε στην τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία.

Το συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου για την τοποθέτηση των πλακιδίων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρου, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Στις εργασίες που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες πλακάδες υπάρχει μικρή  πιθανότητα να μην σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν χρειαστούν επιδιορθώσεις και αλλαγές οι έμπειροι μάστορες της πλατφόρμας μας, μπορούν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στο τέλος των εργασιών, το αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί απόλυτα.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες πλακάδες, γνωρίζουν όλα τα είδη στα πλακάκια δαπέδου και τοίχου και μπορούν να σε συμβουλεύσουν σχετικά με την καταλληλότητά τους. Είναι σίγουρο ότι δεν ταιριάζουν όλα τα είδη πλακιδίων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η υγρασία, τα καιρικά φαινόμενα αλλά και το ίδιο το έδαφος, είναι στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει μακροχρόνια αντοχή.

Η επαγγελματική συμβουλή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της πλατφόρμας μας, θα σε γλιτώσει από περιττό άγχος και έξοδα.

Επιφάνεια Τοποθέτησης & Ποιότητα Πλακιδίων

Η επιφάνεια τοποθέτησης των πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου, πρέπει να είναι λεία και ευθυγραμμισμένη ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες. Οι τοίχοι και τα πατώματα ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι είναι καθαροί. Με την τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου, αναβαθμίζεται η υγιεινή του δωματίου του σπιτιού καθώς η επιφάνεια δεν μένει εκτεθειμένη απέναντι σε έντομα και ο μετέπειτα καθαρισμός της είναι μία εύκολη διαδικασία.

Οι αξιόπιστοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες ώστε να έχουν μία λεία επιφάνεια πριν αρχίσουν τις εργασίες τοποθέτησης και να σου παραδώσουν ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα. Οι αξιόπιστοι πλακάδες μας, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε εργασία τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πλακιδίων δαπέδου και μπάνιου, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τις ιδιότητες των πλακιδίων

Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η ποιότητα στα πλακάκια που θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις στο δάπεδο ή τους τοίχους σου. Εάν έχεις πραγματοποιήσει πάλι τοποθέτηση πλακιδίων, τότε σίγουρα είσαι υποψιασμένος για τις ιδιότητες που πρέπει να προσέξεις στα πλακάκια.

Εάν είναι η πρώτη σου εμπειρία, πρέπει να ξέρεις ότι τα πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής μπορεί να είναι οικονομικά, όμως δεν διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και πολύ πιθανό να χρειαστούν άμεση αντικατάσταση.

Επίσης, πρέπει να εστιάσεις στην απορροφητικότητα των πλακιδίων. Είναι σημαντικό, η απορροφητικότητα στα πλακάκια να αγγίζει το 0%, ώστε είτε χρησιμοποιηθούν για εξωτερικό χώρο είτε για εσωτερικό, να αντέχουν στην υγρασία και να μην σκάνε.

Το είδος πλακιδίων που θα επιλέξεις

Υπάρχουν πολλά είδη για πλακάκια τοίχου και δαπέδου, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πατώματα του σπιτιού. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές, είναι τα κεραμικά, τα πορσελανάτα, το μωσαϊκό και τα ψηφιδωτά. Η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει άμεσα και απλά από ένα εξειδικευμένο συνεργείο τεχνιτών, οι οποίο θα σου προτείνουν τα σχέδια στα πλακάκια που θα αναδείξουν τα δάπεδα και τους τοίχους σου και τα υλικά που θα αντέξουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

7 Συμβουλές από Επαγγελματίες Τεχνίτες

Οι επαγγελματίες μας στα πλακάκια, μας έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές για όποιον βρίσκεται στην διαδικασία τοποθέτησης πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ποιες είναι αυτές;

  • Σε μικρούς χώρους καλό είναι να τοποθετείτε πλακάκια μικρής διάστασης.
  • Η απόχρωση των πλακιδίων πρέπει να είναι πιο σκουρόχρωμη από τις αποχρώσεις του ταβανιού και των τοίχων.
  • Σε μικρό μπάνιο καλό θα ήταν να μην βάλετε σκούρα πλακίδια.
  • Τα λευκά πλακάκια μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα αξεσουάρ.
  • Πλακάκια σε αποχρώσεις του μπλε προσθέτουν μεγαλώνουν το μπάνιο.
  • Τα σκούρα μαύρα ή γκρι πλακάκια δείχνουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους.
  • Ίδια διάσταση πλακιδίων για δάπεδο και τοίχο κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ τοίχου – δαπέδου.

Κι αν αυτές οι συμβουλές δεν σε βοήθησαν στο να διαλέξεις τα κατάλληλα πλακάκια για τον χώρο σου, μην διαστάσεις να ζητήσεις την συμβουλή ενός έμπειρου επαγγελματία τεχνικού τοποθέτησης πλακιδίων. Θα εντυπωσιαστείς με τις άμεσες και υψηλής αισθητικής προτάσεις που μπορεί να σου προτείνει.

Καταχώρησε την εργασία σου για τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές τιμές από αξιόλογους πλακάδες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τον Άρμπεν, πολύ καλός επαγγελματίας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη εργασία. Επαγγελματίας!
Εξαιρετικός τεχνίτης, άριστος επαγγελματίας, με μεγάλη συνέπεια και πάρα πολύ εξυπηρετικός! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!
Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ προσεκτικός και ευγενέστατος!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Έχει περάσει καιρός από τότε που έκανες κάποια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στο μπάνιο σου; Ίσως να έχει περάσει από το μυαλό σου ότι το μπάνιο
Σχετικές υπηρεσίες