Πλακάκια - Τοποθέτηση & Εγκατάσταση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια - Τοποθέτηση & Εγκατάσταση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να ξέρεις για τα πλακάκια πριν προχωρήσεις στην τοποθέτησή τους;

Τα πλακάκια, αποτελούν ένα μεγάλο ζήτημα ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για τον χώρο σου, μπορεί να είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα εάν δεν έχεις καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνίτη.

Η τοποθέτηση πλακιδίων, αποτελεί την ιδανική λύση για να αλλάξεις την αισθητική του χώρου σου. Είτε αλλάξεις τα πλακάκια του δαπέδου σου είτε αντικαταστήσεις τα πλακάκια του τοίχου σου, η διαφορά στην εικόνα του χώρου, θα φανεί αμέσως.

Τί πρέπει να προσέξεις πριν αρχίσει η τοποθέτηση των πλακιδίων;

Πριν αρχίσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση πλακιδίων, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία.

Το συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου για την τοποθέτηση των πλακιδίων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρου, είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Η επαγγελματική συμβουλή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της πλατφόρμας μας, θα σε γλιτώσει από περιττό άγχος και έξοδα.

Επιπλέον, στις εργασίες που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες υπάρχει μικρή  πιθανότητα να μην σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη κι αν χρειαστούν επιδιορθώσεις και αλλαγές οι έμπειροι επαγγελματίες μας, μπορούν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στο τέλος των εργασιών, το αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί απόλυτα.

Επιφάνεια Τοποθέτησης & Ποιότητα Πλακιδίων

Η επιφάνεια τοποθέτησης των πλακιδίων δαπέδουν ή τοίχου, πρέπει να είναι λεία και ευθυγραμμισμένη ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Οι αξιόπιστοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες ώστε να έχουν μία λεία επιφάνεια πριν αρχίσουν τις εργασίες τοποθέτησης και να σου παραδώσουν ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τις ιδιότητες των πλακιδίων

Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η ποιότητα στα πλακάκια που θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις στο δάπεδο ή τους τοίχους σου. Εάν έχεις πραγματοποιήσει πάλι τοποθέτηση πλακιδίων, τότε σίγουρα είσαι υποψιασμένος για τις ιδιότητες που πρέπει να προσέξεις στα πλακάκια.

Εάν είναι η πρώτη σου εμπειρία, πρέπει να ξέρεις ότι τα πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής μπορεί να είναι οικονομικά, όμως δεν διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και πολύ πιθανό να χρειαστούν άμεση αντικατάσταση.

Επίσης, πρέπει να εστιάσεις στην απορροφητικότητα των πλακιδίων. Είναι σημαντικό, η απορροφητικότητα στα πλακάκια να αγγίζει το 0%, ώστε είτε χρησιμοποιηθούν για εξωτερικό χώρο είτε για εσωτερικό, να αντέχουν στην υγρασία και να μην σκάνε.

7 Συμβουλές από Επαγγελματίες Τεχνίτες

Οι επαγγελματίες μας στα πλακάκια, μας έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές για όποιον βρίσκεται στην διαδικασία τοποθέτησης πλακιδίων σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ποιες είναι αυτές;

  • Σε μικρούς χώρους καλό είναι να τοποθετείτε πλακάκια μικρής διάστασης.
  • Η απόχρωση των πλακιδίων πρέπει να είναι πιο σκουρόχρωμη από τις αποχρώσεις του ταβανιού και των τοίχων.
  • Σε μικρό μπάνιο καλό θα ήταν να μην βάλετε σκούρα πλακίδια.
  • Τα λευκά πλακάκια μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα αξεσουάρ.
  • Πλακάκια σε αποχρώσεις του μπλε προσθέτουν μεγαλώνουν το μπάνιο.
  • Τα σκούρα μαύρα ή γκρι πλακάκια δείχνουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους.
  • Ίδια διάσταση πλακιδίων για δάπεδο και τοίχο κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ τοίχου – δαπέδου.

Κι αν αυτές οι συμβουλές δεν σε βοήθησαν στο να διαλέξεις τα κατάλληλα πλακάκια για τον χώρο σου, μην διαστάσεις να ζητήσεις την συμβουλή ενός έμπειρου επαγγελματία τεχνικού τοποθέτησης πλακιδίων. Θα εντυπωσιαστείς με τις άμεσες και υψηλής αισθητικής προτάσεις που μπορεί να σου προτείνει.

Καταχώρησε την εργασία σου για τοποθέτηση πλακιδίων στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές τιμές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τον Άρμπεν, πολύ καλός επαγγελματίας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη εργασία. Επαγγελματίας!
Εξαιρετικός τεχνίτης, άριστος επαγγελματίας, με μεγάλη συνέπεια και πάρα πολύ εξυπηρετικός! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!
Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ προσεκτικός και ευγενέστατος!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Έχει περάσει καιρός από τότε που έκανες κάποια μικρή ή μεγάλη αλλαγή στο μπάνιο σου; Ίσως να έχει περάσει από το μυαλό σου ότι το μπάνιο