160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε τα πάντα για την τοποθέτηση πλακιδίων, δες τιμές & πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/7/2020

Τοποθέτηση πλακιδίων - Πλακάκια μπάνιου, κουζίνας, δαπέδου

Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στην ανακαίνιση. Είτε πρόκειται να τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, κουζίνας ή πλακάκια δαπέδου και βεράντας, η σωστή επιλογή μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σου και γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. 

Η συμβουλευτική καθοδήγηση και η τοποθέτηση από επαγγελματία τεχνίτη, σίγουρα καθιστούν την όλη εργασία πολύ πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. Το να γνωρίζεις ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες των διαφορετικών πλακιδίων, συμβάλλει επίσης στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα και να εξασφαλιστεί η διάρκειά του στο πέρασμα του χρόνου. Οι πληροφορίες αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στον οδηγό που ακολουθεί.

Μην ξεχνάς ότι οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν την εργασία τοποθέτησης που χρειάζεται ο δικός σου χώρος. Αν το επιθυμείς, μπορούν επίσης να σε προμηθεύσουν, κατόπιν συνεννόησης μαζί σου, με τη σωστή ποσότητα και ποιότητα των πλακιδίων που θα επιλέξεις, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα, απαραίτητα υλικά, για να μην κουραστείς καθόλου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκείνοι θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, για να διαλέξεις το συνεργάτη που προτιμάς!

Ιδέες για Τοποθέτηση Πλακιδίων σε Κάθε Χώρο!

Ποιες είναι οι τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων ανάλογα με τα τετραγωνικά;

 • Τοποθέτηση πλακιδίων με τιμή 6€ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.)

 • Τοποθέτηση πλακιδίων για 25 τ.μ. από 100€

 • Τοποθέτηση πλακιδίων για 100 τ.μ. από 400€

 • Τοποθέτηση πλακιδίων για πάνω από 100 τ.μ. από 700€

Πώς καθορίζεται το κόστος της τοποθέτησης πλακιδίων;

Το κόστος καθορίζεται με βάση τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, την κατάσταση και το είδος της επιφάνειας (π.χ. τοίχος ή δάπεδο), το είδος των πλακιδίων και τα επιμέρους υλικά που θα χρειαστείς, και, τέλος, το είδος της εργασίας (π.χ. αντικατάσταση παλιών ή τοποθέτηση νέων).

Ο γενικός κανόνας είναι ο εξής: όσο περισσότερα τα τετραγωνικά που θες να καλύψεις, τόσο μεγαλύτερο το κόστος. Σημείωσε εδώ ότι για μικρές επιφάνειες, το κόστος θα υπολογιστεί με βάση ημερομίσθιο, δηλαδή με κόστος ανά ημέρα που θα χρειαστεί να αφιερώσει ο πλακάς για την εργασία. Στην αγορά παρατηρείται επίσης η τάση των επαγγελματιών να δίνουν μία προκαθορισμένη τιμή - προσφορά για όλο το μπάνιο, το WC ή την κουζίνα. 

Οι υπόλοιποι παράγοντες παρουσιάζονται στις ξεχωριστές ενότητες που ακολουθούν.

τοποθέτηση πλακιδίων

Ποια είναι τα βασικά είδη πλακιδίων ανά υλικό κατασκευής;

Στην αγορά, θα βρεις πάρα πολλές επιλογές σε πλακάκια τοίχου και δαπέδου. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο ένα πλακάκι καθορίζει την ποιότητα, τις ιδιότητες και το κόστος αγοράς του.

Το βασικότερα είδη πλακιδίων με βάση το υλικό κατασκευής τους είναι:

 • Τα κεραμικά πλακάκια

 • Τα πορσελανάτα πλακάκια

Ας εξετάσουμε το κάθε είδος ξεχωριστά:

Τα κεραμικά πλακάκια φτιάχνονται από πηλό και χωρίζονται σε επισμαλτωμένα και μη σμαλτωμένα (terra cotta). Αποτελούν μια καλή επιλογή για εσωτερικούς χώρους ή για εξωτερικά σημεία τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε καιρικά φαινόμενα.

Τα πορσελανάτα ή πορσελάνινα πλακάκια αποτελούνται κατά κύριο λόγο από γρανίτη και είναι πιο ανθεκτικά σε σχέση με τα κεραμικά. Τα γρανιτοπλακάκια, όπως είναι επίσης γνωστά, μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, ενώ κυκλοφορούν και σε εκδοχή απομίμησης ξύλου, τα οποία είναι ιδανικά για δάπεδα.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι κεραμικών πλακιδίων;

Τα κεραμικά πλακάκια διακρίνονται σε δύο τύπους με βάση την επιφάνειά τους: στα υαλωμένα (σμαλτωμένα) και τα ανυάλωτα (μη σμαλτωμένα).

Τα υαλωμένα πλακίδια έχουν στην επιφάνειά τους κάλυψη από μια στρώση σμάλτου, η οποία μειώνει ακόμα περισσότερο την υδατοαπορροφητικότητα . Χωρίζονται σε ματ, ημιγυαλιστερά και γυαλιστερά.

Τα ανυάλωτα πλακίδια έχουν συνήθως ματ εμφάνιση και είναι εμποτισμένα με ειδικά υγρά που μηδενίζουν την απορροφητικότητά τους. Είναι πιο ανθεκτικά από τα υαλωμένα και συνεπώς καταλληλότερο για εξωτερικούς χώρους.  
τοποθέτηση πλακιδίων

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι πορσελανάτων πλακιδίων;

Τα πορσελανάτα πλακίδια διακρίνονται σε γυαλισμένα και μη γυαλισμένα.
Τα γυαλισμένα πορσελανάτα πλακάκια έχουν λαμπερή επιφάνεια, καθώς έχουν περάσει από διάφορα στάδια επεξεργασίας. Υπάρχουν επίσης και τα πορσελανωμένα gres πλακάκια, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν ρινίσματα ή μικρά κομμάτια πολύτιμων λίθων και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Ποια είναι τα είδη πλακιδίων ανάλογα με τη χρήση τους;

Τα πλακίδια, εκτός από το υλικό κατασκευής τους, χωρίζονται σε διαφορετικά είδη και με βάση την επιφάνεια ή τον χώρο τοποθέτησής τους. Συνεπώς, στην αγορά θα βρεις:

 • Πλακάκια Δαπέδου Εσωτερικού Χώρου

 • Πλακάκια Δαπέδου Εξωτερικού Χώρου

 • Πλακάκια Μπάνιου

 • Πλακάκια Κουζίνας

 • Πλακάκια Εσωτερικού Τοίχου

 • Πλακάκια Εξωτερικού Τοίχου

Ποιες ιδιότητες πρέπει να έχουν τα πλακάκια ανάλογα με τη χρήση τους;

Για να σιγουρευτείς ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι τα πλακάκια που θα τοποθετήσεις έχουν τις παρακάτω ιδιότητες:

 • Ελάχιστη υδατοαπορροφητικότητα (κοντά στο 0%)

 • Υψηλή αντοχή στην τριβή

 • Υψηλή αντοχή στην χάραξη

Το Porcelain Enamel Institute (PEI) στις ΗΠΑ έχει αναπτύξει ειδικές μεθόδους για την έλεγχο της αντοχής των πλακιδίων στη χάραξη, Με βάση τις μελέτες τους, έχουν καταλήξει σε ένα σύστημα κατάταξης των πλακιδίων σε διάφορες κλάσεις. Ανάλογα με την κλάση PEI που ανήκει το πλακάκι, καθορίζεται και η σωστή χρήση του. Συγκεκριμένα:

Πλακίδια κλάσης PEI I: Πλακίδια πολύ μικρής αντοχής για περιοχές πολύ ελαφριάς κίνησης (π.χ. κρεβατοκάμαρα)

Πλακίδια κλάσης PEI II: Πλακίδια μικρής αντοχής για περιοχές ελαφριάς κίνησης (π.χ. εσωτερικούς τοίχους, μπάνιο)

Πλακίδια κλάσης PEI III: Πλακίδια μέσης αντοχής για περιοχές μέσης κίνησης (π.χ. κουζίνα, διαδρόμους κλπ.)

Πλακίδια κλάσης PEI IV: Πλακίδια υψηλής αντοχής για περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία (π.χ. σχολεία) και εξωτερικούς χώρους.

Πλακίδια κλάσης PEI V: Πλακίδια πολύ υψηλής αντοχής για χώρους με πολύ έντονη κυκλοφορία και χρήση.

Ποια είναι η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας υποστρώματος πριν την τοποθέτηση πλακιδίων;

Η προετοιμασία του υποστρώματος πριν την τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια απαραίτητη εργασία που εγγυάται την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι:

 1. Προσεκτικός καθαρισμός του υποστρώματος από σαθρά υλικά, σκόνη, υπολείμματα από κόλλες κλπ.

 2. Εντοπισμός τυχόν ατελειών

 3. Σταθεροποίηση της επιφάνειας (προαιρετικό βήμα που κρίνεται απαραίτητο σε γυψοσανίδες, ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες)

 4. Αστάρωμα της επιφάνειας

 5. Έλεγχος επιπεδότητας του υποστρώματος (πόσο αλφαδιασμένο είναι)

 6. Εξομάλυνση τυχόν ατελειών

Ποιες είναι οι διαφορετικές εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων;

Μπορείς να πραγματοποιήσεις μία από τις παρακάτω εργασίες, ανάλογα με τις ανάγκες σου: απλή τοποθέτηση, αντικατάσταση, επισκευή ή αδιαβροχοποίηση πλακιδίων.

Ας δούμε την καθεμία ξεχωριστά:

- Η απλή τοποθέτηση πλακιδίων είναι η συνηθέστερη σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που ήδη υπάρχουν στο χώρο, μειώνοντας τα κόστη.

- Η αντικατάσταση αφορά, είτε την αποξήλωση των παλιών πλακιδίων και την τοποθέτηση νέων, είτε την τοποθέτηση πάνω στην προηγούμενη επιφάνεια.

- Η επισκευή αφορά μικρής έκτασης φθορές πάνω σε πλακάκι ή μάρμαρο, συνήθως κάποιο σπάσιμο. Το συνολικό κόστος καθορίζεται, με βάση τον χρόνο που απαιτείται για την επιδιόρθωση και το κόστος των υλικών που θα χρειαστούν, αλλά συνήθως η εργασία χρεώνεται ως μεροκάματο 40-60€*.

- Η αδιαβροχοποίηση αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων και μούχλας, δεν αφήνει τη βρωμιά να εισχωρήσει μέσα στο υλικό, δημιουργεί αντιβακτηριδιακή προστασία και συνεισφέρει στο εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας.

Οι τιμές για τη συντήρηση του μαρμάρου ξεκινούν από 7-8€/τ.μ. για ένα απλό τρίψιμο και γυάλισμα. Μπορεί να φτάσουν τα 15€/τ.μ. αν επιλεγεί να πραγματοποιηθεί επιπλέον κρυσταλλοποίηση ή αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ποια είναι τα υλικά εργασιών που θα χρειαστείς;

Τα βασικά υλικά εργασιών που απαιτούνται είναι η κόλλα πλακιδίων, o αρμόστοκος και οι σταυροί αρμολόγησης. Επίσης, απαραίτητα για το σωστό αποτέλεσμα είναι τα παρακάτω εργαλεία: σπάτουλα, ματσόλα, αλφάδι, κόφτης πλακιδίων και αναδευτήρας κόλλας.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το πλακάκι που θα επιλέξω;

Η τοποθέτηση πλακιδίων μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σου, όμως για να κριθεί επιτυχημένη, θα πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα πλακάκια. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτουν τα πλακίδια που θα αγοράσεις:

 • Εύκολη συντήρηση και επισκευή

 • Εύκολο καθαρισμό

 • Αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις

 • Αντοχή στις καιρικές μεταβολές

 • Σκληρή επιφάνεια

 • Να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο

 • Να είναι αντιολισθητικά (να φέρουν τη σήμανση “R1 – 11)

 • Να έχουν ελάχιστο ποσοστό υδατοαπορροφητικότητας (να προσεγγίζει το 0%)

Για να να βεβαιωθείς για την αντοχή των πλακιδίων που θα επιλέξεις, θα πρέπει να ζητήσεις να μάθεις σε ποια κλάση PEI ανήκουν, σύμφωνα με την κατάταξη που παρουσιάστηκε παραπάνω.

Επίσης, στη συσκευασία τους θα πρέπει να αναφέρεται η ποιότητα στην οποία ανήκουν. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ποιότητες: η Α, η Β και η Γ. Τα πλακάκια ποιότητας Α είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς δεν παρουσιάζουν ελαττώματα. Τα πλακάκια ποιότητας Β μπορεί να εμφανίζουν διαφοροποίηση στις διαστάσεις ή στο χρώμα τους. Εάν τα πλακάκια είναι ποιότητας Γ, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχουν ψηθεί σωστά, ενώ σίγουρα θα παρουσιάζουν και εμφανή ελαττώματα.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή σου μπορεί να παίξει και ο επαγγελματίας που θα αναλάβει την τοποθέτησή τους. Οι έμπειροι πλακάδες της πλατφόρμας μας μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις την καλύτερη αγορά με βάση τις ανάγκες και το γούστο σου ή να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με το είδος και την ποσότητα πλακιδίων που θα τοποθετήσουν. Για να έρθεις σε επαφή μαζί τους, απλά συμπληρώνεις δωρεάν τη φόρμα μας και λαμβάνεις άμεσα προσφορές.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το είδος της επιφάνειας που θα τοποθετήσεις πλακάκια;

Το είδος της επιφάνειας (κάθετη ή οριζόντια) και η κατάσταση του υποστρώματος επηρεάζουν τον χρόνο και τα βήματα που απαιτούνται για την προετοιμασία της κύριας εργασίας. Επιφάνειες άνισες, που δεν είναι απολύτως λείες ή ευθυγραμμισμένες, απαιτούν μεγαλύτερη προεργασία και οδηγούν σε μεγαλύτερο κόστος.
Οι τοίχοι και τα πατώματα, ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι είναι καθαροί, πριν ξεκινήσεις.

Φυσικά, το δάπεδο δεν είναι η μοναδική επιφάνεια που επιδέχεται τοποθέτηση πλακακίων. Τοίχος, μπάνιο και σκάλα συχνά επενδύονται με πλακάκι ή μάρμαρο, αλλά η εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δυσκολότερη. Έτσι, η τιμή για τοποθέτηση σε τοίχο είναι αυξημένη 20-40% σε σχέση με το πάτωμα και 50-60% για την σκάλα.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στην επιλογή πλακιδίων;

Οι επαγγελματίες πλακάδες μας ετοίμασαν μία λίστα με βασικές οδηγίες για την επιλογή πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις πριν προχωρήσεις με την τοποθέτησή τους:

 • Προτίμησε πλακάκια μικρής διάστασης για μικρούς χώρους.

 • Τα μαύρα ή γκρι πλακάκια δείχνουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους.

 • Τα λευκά πλακάκια συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα και στυλ.

 • Πλακίδια ίδιων διαστάσεων για δάπεδο και τοίχο κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ των δύο.

 • Απόφυγε σκουρόχρωμα πλακάκια σε μικρό μπάνιο.

 • Πλακάκια σε απαλές αποχρώσεις του μπλε μεγαλώνουν το μπάνιο και χαλαρώνουν.

Ο κατάλληλος επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο πλακάκι για τον χώρο σου, αλλά και να φροντίσει για την τοποθέτηση, παρέχοντας ο ίδιος τα υλικά και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι τεχνίτες μας μπορούν να σου δώσουν προσωποποιημένες προσφορές στα μέτρα σου. Αν θέλεις μια πρώτη ιδέα για τις τιμές τοποθέτησης πλακιδίων, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω όσα θέλεις να ξέρεις:

Εργασία Τιμή
Τοποθέτηση πλακιδίων ανά τετραγωνικό μέτρο 6€ / m²
Τοποθέτηση πλακιδίων για 25 τ.μ. από 100€
Τοποθέτηση πλακιδίων για 100 τ.μ. από 400€
Τοποθέτηση πλακιδίων για πάνω από 100 τ.μ. από 700€
4,70 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Πλακιδίων τους

φωτογραφία επαγγελματία
Περικλής Διαμαντόπουλος
29 αξιολογήσεις

Η συνεργασία μου με τον κο Περικλή Διαμαντόπουλο υπήρξε μοναδική. Τον χαρακτηρίζει η εντιμότητα στις τιμές και στο σύνολο της εργασίας. Η καθαριότητα και ο σεβασμός, η συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της εργασίας του. Επίσης η συνέπεια και η συνεργατικότητα του ιδιαίτερα κατά τις στιγμές παραλαβής των υλικών. Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι χρειάσθηκε να τον αφήσω στο σπίτι και να φύγω λίγες ημέρες και όταν επέστρεψα παρέλαβα μια άριστη εργασία. Άψογος, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Περικλής Διαμαντόπουλος
29 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά. Συνέπεια και τέλειος επαγγελματισμός.

φωτογραφία επαγγελματία
Τάσος Βώττας
18 αξιολογήσεις

Συνεπής, συνεργάσιμος, εξαιρετική δουλειά!!Τον συστηνω ανεπιφύλακτα!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικόλαος Ελευθερίου
5 αξιολογήσεις

Απίστευτη σε χρόνο τοποθέτηση πλακιδίων κουζίνας οικονομικά και κυρίως άψογο αποτέλεσμα που κολακεύει το σύνολο. Επαγγελματική εργασία! Ανεπιφύλακτα προτεινόμενος.

φωτογραφία επαγγελματία
Παύλος Βίτσας
5 αξιολογήσεις

μικρη η δουλεια αλλα σε ΟΛΑ ...άψογος !!!!!!!!!!!

Οι Καλύτεροι Πλακάδες για Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
39 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
44 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης και των τεχνικών εργασιών για το σπίτι. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με απόλυτο σεβασμό για τον χώρο σας στην τοποθέτηση πλακιδίων. Φροντίζουμε επίσης για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των παλιών σας πλακιδίων, για να τα χαρείτε για περισσότερα χρόνια, ακόμα και χωρίς χαλιά!

Φιλιππος Τζεβελεκης

Πειραιάς
43 αξιολογήσεις

Εξειδικεύομαι στον τομέα των πλακιδίων εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Σε όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο αυτό, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα εργασιών, ομορφαίνοντας σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Για πλακάκια κάθε είδους, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
59 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον τομέα της τοποθέτησης πλακιδίων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για αντοχή που θα σας εκπλήξει και είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας δώσουμε προσφορές ειδικά για εσάς!

Σταθης Βαρβελης

Νότια Προάστια Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις - αντικαταστάσεις πλακιδίων και άλλες εργασίες για τα πλακάκια τοίχου ή δαπέδου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά, για αποτέλεσμα που δεν θα σας απογοητεύσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και το δικό σας έργο στις πιο προσιτές τιμές!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Νίκαια
Εκτελέστηκε από
Χαρης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 120,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Δήμος Ωραιοκάστρου
Εκτελέστηκε από
ΑΛΦΑ Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Τι υλικό θέλεις να συντηρήσεις;
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Πάνω από 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 800,00€
Επισκευή
Καισαριανή
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Τι υλικό θες να επισκευάσεις;
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Τι υλικό θέλεις να συντηρήσεις;
Μωσαϊκό
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 180,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
Φιλιππος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 60,00€

Σχετικά άρθρα

10 Μοντέρνα Πλακάκια που θα δώσουν Στυλ στην Κουζίνα σου!

Αναζητάς ιδέες για πλακάκια κουζίνας; Ακολούθησε το σύνδεσμο και ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για να αναβαθμίσεις τη

Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου και αναζητάς νέα σχέδια για μοντέρνα πλακάκια μπάνιου; Ακολούθησε το

Πόσα πλακάκια χρειάζομαι; 3+1 Χρήσιμες Συμβουλές!

Η απάντηση στην ερώτηση “πόσα πλακάκια χρειάζομαι”, είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζεις, καθώς εξαρτάται από πολλούς

8 επιλογές για πλακάκια σαν ξύλο που θα ζηλέψεις!

Αν θέλεις να τοποθετήσεις δάπεδα από ξύλο ή επένδυση τοίχου με ξύλο, αλλά το κόστος σού φαίνεται πολύ ακριβό, τα πλακάκια

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές