Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε τα πάντα για την τοποθέτηση πλακιδίων, δες τιμές & πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/4/2020

Τοποθέτηση πλακιδίων - Πλακάκια μπάνιου, κουζίνας, δαπέδου

Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στην ανακαίνιση. Είτε πρόκειται να τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, κουζίνας ή πλακάκια δαπέδου και βεράντας, η σωστή επιλογή μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σου και γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. 

Η συμβουλευτική καθοδήγηση και η τοποθέτηση από επαγγελματία τεχνίτη, σίγουρα καθιστούν την όλη εργασία πολύ πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. Το να γνωρίζεις ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες των διαφορετικών πλακιδίων, συμβάλλει επίσης στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα και να εξασφαλιστεί η διάρκειά του στο πέρασμα του χρόνου. Οι πληροφορίες αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στον οδηγό που ακολουθεί.

Μην ξεχνάς ότι οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν την εργασία τοποθέτησης που χρειάζεται ο δικός σου χώρος. Αν το επιθυμείς, μπορούν επίσης να σε προμηθεύσουν, κατόπιν συνεννόησης μαζί σου, με τη σωστή ποσότητα και ποιότητα των πλακιδίων που θα επιλέξεις, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα, απαραίτητα υλικά, για να μην κουραστείς καθόλου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκείνοι θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, για να διαλέξεις το συνεργάτη που προτιμάς!

Ποιες είναι οι τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων;

Το μέσο κόστος για να τοποθετήσεις πλακάκια ξεκινά περίπου στα 6€/τ.μ. 

Πώς καθορίζεται το κόστος της τοποθέτησης πλακιδίων;

Το κόστος καθορίζεται με βάση τέσσερις παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, την κατάσταση και το είδος της επιφάνειας (π.χ. τοίχος ή δάπεδο), το είδος των πλακιδίων και τα επιμέρους υλικά που θα χρειαστείς, και, τέλος, το είδος της εργασίας (π.χ. αντικατάσταση παλιών ή τοποθέτηση νέων).

Ο γενικός κανόνας είναι ο εξής: όσο περισσότερα τα τετραγωνικά που θες να καλύψεις, τόσο μεγαλύτερο το κόστος. Σημείωσε εδώ ότι για μικρές επιφάνειες, το κόστος θα υπολογιστεί με βάση ημερομίσθιο, δηλαδή με κόστος ανά ημέρα που θα χρειαστεί να αφιερώσει ο πλακάς για την εργασία. Στην αγορά παρατηρείται επίσης η τάση των επαγγελματιών να δίνουν μία προκαθορισμένη τιμή - προσφορά για όλο το μπάνιο, το WC ή την κουζίνα. 

Οι υπόλοιποι παράγοντες παρουσιάζονται στις ξεχωριστές ενότητες που ακολουθούν.

τοποθέτηση πλακιδίων

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το είδος της επιφάνειας που θα τοποθετήσεις πλακάκια;

Το είδος της επιφάνειας (κάθετη ή οριζόντια) και η κατάσταση του υποστρώματος επηρεάζουν τον χρόνο και τα βήματα που απαιτούνται για την προετοιμασία της κύριας εργασίας. Επιφάνειες άνισες, που δεν είναι απολύτως λείες ή ευθυγραμμισμένες, απαιτούν μεγαλύτερη προεργασία και οδηγούν σε μεγαλύτερο κόστος.

Οι τοίχοι και τα πατώματα, ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι είναι καθαροί, πριν ξεκινήσεις.

Φυσικά, το δάπεδο δεν είναι η μοναδική επιφάνεια που επιδέχεται τοποθέτηση πλακακίων. Τοίχος, μπάνιο και σκάλα συχνά επενδύονται με πλακάκι ή μάρμαρο, αλλά η εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δυσκολότερη. Έτσι, η τιμή για τοποθέτηση σε τοίχο είναι αυξημένη 20-40% σε σχέση με το πάτωμα και 50-60% για την σκάλα.

Ιδέες για Τοποθέτηση Πλακιδίων σε Κάθε Χώρο!

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη πλακιδίων;

Είτε επιθυμείς να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, είτε στην τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία.

Υπάρχουν πολλά είδη για πλακάκια τοίχου και δαπέδου. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές, είναι τα κεραμικά, τα πορσελανάτα, το μωσαϊκό, τα απομίμηση ξύλου και τα ψηφιδωτά. Ωστόσο, κάποια είναι καταλληλότερα για εσωτερικούς και άλλα για εξωτερικούς χώρους (π.χ. πλακάκια τύπου πέτρας.)

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το πλακάκι που θα επιλέξεις καθορίζει την ποιότητα, τις ιδιότητες και το κόστος αγορά του. Τα πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής μπορεί να είναι πιο οικονομικά, αλλά έχουν πιθανότερα μικρότερη αντοχή. 

Η τοποθέτηση πλακιδίων υψηλής ποιότητας είναι μια επένδυση για το μέλλον. Επίλεξε πλακάκια δαπέδου που δεν γλιστράνε (δηλαδή έχουν υψηλό δείκτη αντιολισθηρότητας). Επίσης, είναι καλό η απορροφητικότητά τους να πλησιάζει το 0%, έτσι ώστε να μην σκάσουν ποτέ από την υγρασία.

Ποια είναι τα υλικά εργασιών που θα χρειαστείς;

Οι επαγγελματίες πλακάδες μας, μας έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές για όποιον βρίσκεται στην διαδικασία τοποθέτησης πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ποιες είναι αυτές;

Τα βασικά υλικά εργασιών που απαιτούνται είναι η κόλλα πλακιδίων, o αρμόστοκος και οι σταυροί αρμολόγησης. Επίσης, απαραίτητα για το σωστό αποτέλεσμα είναι τα παρακάτω εργαλεία: σπάτουλα, ματσόλα, αλφάδι, κόφτης πλακιδίων και αναδευτήρας κόλλας.

Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου, για να σε προμηθεύσουν με αυτά τα υλικά, σε πολύ οικονομικές τιμές, αλλά και να σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές για να επιλέξεις τα πλακάκια της αρεσκείας σου, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και στις σωστές διαστάσεις.
Για να έρθεις σε επαφή μαζί τους, απλά συμπληρώνεις δωρεάν τη φόρμα μας και λαμβάνεις προσφορές από έμπειρους πλακάδες.

τοποθέτηση πλακιδίων

Ποιες είναι οι διαφορετικές εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων;

Ας δούμε την καθεμία ξεχωριστά:

- Η απλή τοποθέτηση πλακιδίων είναι η συνηθέστερη σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που ήδη υπάρχουν στο χώρο, μειώνοντας τα κόστη.

- Η αντικατάσταση αφορά, είτε την αποξήλωση των παλιών πλακιδίων και την τοποθέτηση νέων, είτε την τοποθέτηση πάνω στην προηγούμενη επιφάνεια.

- Η επισκευή αφορά μικρής έκτασης φθορές πάνω σε πλακάκι ή μάρμαρο, συνήθως κάποιο σπάσιμο. Το συνολικό κόστος καθορίζεται, με βάση τον χρόνο που απαιτείται για την επιδιόρθωση και το κόστος των υλικών που θα χρειαστούν, αλλά συνήθως η εργασία χρεώνεται ως μεροκάματο 40-60€*.

- Η αδιαβροχοποίηση αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων και μούχλας, δεν αφήνει τη βρωμιά να εισχωρήσει μέσα στο υλικό, δημιουργεί αντιβακτηριδιακή προστασία και συνεισφέρει στο εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας.

Οι τιμές για τη συντήρηση του μαρμάρου ξεκινούν από 7-8€/τ.μ. για ένα απλό τρίψιμο και γυάλισμα. Μπορεί να φτάσουν τα 15€/τ.μ. αν επιλεγεί να πραγματοποιηθεί επιπλέον κρυσταλλοποίηση ή αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις μία από τις παρακάτω εργασίες, ανάλογα με τις ανάγκες σου: απλή τοποθέτηση, αντικατάσταση, επισκευή ή αδιαβροχοποίηση πλακιδίων.

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Πλακιδίων τους

φωτογραφία επαγγελματία
Anastas Cera
23 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστη δουλειά. Ολοκλήρωσε την εργασία του σε χρόνο DT. Πολύ πρόθυμος, συνεργάσιμος και κατατοπιστικός αυτός …

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Φιλιππίδης
16 αξιολογήσεις

Αξιόπιστος επαγγελματίας .Αψογη συνεννόηση

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Καγκαλάς
11 αξιολογήσεις

Πιοτιτα και σηνεπια και τημες λογικες

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Καγκαλάς
11 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ συνεπής! Επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση σαν άνθρωπος!

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Καγκαλάς
11 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Καλές τιμές. Καλός χαρακτήρας.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στην επιλογή πλακιδίων;

Οι επαγγελματίες πλακάδες μας ετοίμασαν μία λίστα με βασικές οδηγίες για την επιλογή πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις πριν προχωρήσεις με την τοποθέτησή τους:

 • Προτίμησε πλακάκια μικρής διάστασης για μικρούς χώρους.

 • Τα μαύρα ή γκρι πλακάκια δείχνουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους.

 • Τα λευκά πλακάκια συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα και στυλ.

 • Πλακίδια ίδιων διαστάσεων για δάπεδο και τοίχο κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ των δύο.

 • Απόφυγε σκουρόχρωμα πλακάκια σε μικρό μπάνιο.

 • Πλακάκια σε απαλές αποχρώσεις του μπλε μεγαλώνουν το μπάνιο και χαλαρώνουν.

Οι Καλύτεροι Πλακάδες για Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ

Κέντρο Αθήνας
113 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των πλακιδίων. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο που επιθυμείτε. Αν θέλετε να μειώσετε την αναστάτωση που θα προκληθεί στο σπίτι σας, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που έχετε ήδη στο χώρο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας καθημερινά! 

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.

Παναγιώτης Κουρούκλης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η ομάδα μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τα επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών. Στοχεύουμε στη δημιουργία μοναδικών αποτελεσμάτων που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας. Επιλέξτε εμάς για την εργασία σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

Γιάννης Μπλίντου

Κέντρο Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Ασχολούμαι με τις οικοδομικές εργασίες, με εξειδίκευση στην τοποθέτηση πλακιδίων. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για την επιχείρησή σας, είμαι σε θέση να προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες και άριστα αποτελέσματα εργασιών. Κατέχω σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και χρησιμοποιώ τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Καταχωρήστε δωρεάν την εργασία σας και θα σας στείλω την καλύτερη οικονομική προσφορά! 

Άκης Αρουτζίδης

Κέντρο Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η ομάδα μας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Η εργασία μας διακρίνεται για την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Είμαι σε θέση να προσφέρω τα καλύτερα και πιο αποδοτικά αποτελέσματα εργασιών, στις πιο οικονομικές τιμές. Είμαι σε θέση να προσφέρω τα πιο εγγυημένα αποτελέσματα στην τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια και υπόσχομαι πως θα μεταμορφώσω το χώρο σας!

Γιώργος Σίνας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Εδώ και 24 χρόνια, προσφέρω τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες στα πλακάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Έχοντας αναλάβει πολλές φορές την τοποθέτηση πλακιδίων σε σπίτια και επιχειρήσεις, έχω αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα. Χρησιμοποιώ τα πιο ποιοτικά υλικά και διαθέτω τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να προσφέρω στους πελάτες μου τις καλύτερες λύσεις. Παραμένω στη διάθεσή σας για να σας προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες μου, στις πιο οικονομικές τιμές! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ

Θεσσαλονίκη
16 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, με ειδίκευση στην τοποθέτηση πλακιδίων. Διαθέτουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει πάρα πολλές εργασίες και γνωρίζουμε πολύ καλά τι ακριβώς χρειάζεται ο χώρος σας και που πρέπει να δώσουμε βάση για να σας προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα! 

Πάνος Σαββίδης

Νότια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο σας. Η ομάδα μας, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που ήδη υπάρχουν στο χώρο σας και να σας παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και εξυπηρετούμε άμεσα οποιαδήποτε εργασία! 

Σταμάτης Κορτσιδάκης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η κατασκευαστική εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Ορεστης Κυριάζος

Κέντρο Αθήνας
23 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των πλακιδίων και προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων του χώρου σας. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι έμπειρο και πλήρως εξειδικευμένο στις εργασίες τοποθέτησης και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια, παραλείποντας τις διαδικασίες αποξήλωσης. Εργαζόμαστε καθημερινά και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! 

Θεμιστοκλής Χυδεριώτης ΡΑΠΤΗΣ

Νότια Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με πορεία στον κλάδο από το 1978, προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, μας κάνουν την καλύτερη λύση στην κατηγορία. Αν αναζητάτε επαγγελματίες για ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών, εμπιστευτείτε την εργασία σας σε εμάς! 

Όμιλος εταιρειών Καμιτσάκη

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Από το 1999, οι εταιρείες του Ομίλου μας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στις εργασίες που αφορούν τα πλακάκια και είναι σε θέση να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις, που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας. Εμπιστευτείτε σε εμάς την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας κατέχει μεγάλη εξειδίκευση σε εργασίες τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και στην άμεση εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης. Μπορούμε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για το χώρο σας και να εξασφαλίσουμε ανθεκτικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Επιλέξτε μας για την εργασία σας! 

Mastoras 24

Βόρεια Προάστια Αθήνας
131 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της τοποθέτησης πλακιδίων, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία αφορά τα πλακάκια, προσφέροντας άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με αξιοπιστία, συνέπεια και οργάνωση. Τηρούμε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα των εργασιών μας και προσφέρουμε μοναδικά αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

Γεώργιος Τάκας Τεχνικές Κατασκευές

Βόρεια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο σας, προσφέροντας τις καλύτερες εργασίες. Διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας. Εμπιστευτείτε την εργασία σας στην ομάδα μας και δε θα σας απογοητεύσουμε! 

Αχιλλεας Δεληδημητριου

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και κατέχω πολυετή εμπειρία στα πλακάκια και τα μάρμαρα. Αναλαμβάνω με υπευθυνότητα οποιαδήποτε εργασία αφορά την τοποθέτηση πλακιδίων και προσφέρω άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιώ υλικά άριστης ποιότητας και χρησιμοποιώ επαγγελματικό εξοπλισμό. Θα είναι μεγάλη χαρά για εμένα να σας εξυπηρετήσω, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 

Σταύρος Λάλλος

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες ανακαίνισης. Κατέχουμε εξειδικευμένες γνώσεις στην ικανοποίηση των πελατών μας και προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλες τις εργασίες. Επιδιώκουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να αφήνουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους από τα αποτελέσματα των εργασιών μας. Οι τιμές μας δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε! 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Νότια Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Εργαζόμαστε καθημερινά και εξυπηρετούμε όλες τις εργασίες που αφορούν τα πλακάκια, είτε πρόκειται για το δάπεδο, είτε για τους τοίχους του σπιτιού. Στοχεύουμε στη σωστή τοποθέτηση πλακιδίων και στη δημιουργία ενός καλαίσθητου αποτελέσματος. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες και να σας προσφέρει τα άριστα αποτελέσματα που επιζητάτε, για να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων σας! 

Κωνσταντίνος Μπομπόνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στις εργασίες που σχετίζονται με τα πλακάκια, εδώ και αρκετά χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να παραδίδουμε μοναδικά αποτελέσματα στην τοποθέτηση πλακιδίων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέρος του χώρου σας. Αν αναζητάτε επαγγελματικά αποτελέσματα και ποιοτική εξυπηρέτηση, μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς την εργασία σας! 

Παναγιώτης Στανίτσας

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Χρειάζεστε πλακάκια στο χώρο σας; Η εταιρεία μας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην τοποθέτηση πλακιδίων και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε μοναδικά αποτελέσματα και επαγγελματική δουλειά. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Για εμάς, έχει μεγάλη σημασία να αφήνουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους. Επιλέξτε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

Σχετικά άρθρα

10 Μοντέρνα Πλακάκια που θα δώσουν Στυλ στην Κουζίνα σου!

Αναζητάς ιδέες για πλακάκια κουζίνας; Ακολούθησε το σύνδεσμο και ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για να αναβαθμίσεις τη

Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου και αναζητάς νέα σχέδια για μοντέρνα πλακάκια μπάνιου; Ακολούθησε το

Πόσα πλακάκια χρειάζομαι; 3+1 Χρήσιμες Συμβουλές!

Η απάντηση στην ερώτηση “πόσα πλακάκια χρειάζομαι”, είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζεις, καθώς εξαρτάται από πολλούς

8 επιλογές για πλακάκια σαν ξύλο που θα ζηλέψεις!

Αν θέλεις να τοποθετήσεις δάπεδα από ξύλο ή επένδυση τοίχου με ξύλο, αλλά το κόστος σού φαίνεται πολύ ακριβό, τα πλακάκια

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Γκίνης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Υλικό πλακιδίων:
Άλλο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Κώστας Φιλιππίδης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 180,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Αποστολόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 60,00€
Επισκευή
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Αποστολόπουλος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Υλικό πλακιδίων:
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 120,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Χαϊδάρι
Εκτελέστηκε από
Φρεντυ Κιοσε
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Υλικό πλακιδίων:
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€