Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε τα πάντα για την τοποθέτηση πλακιδίων, δες τιμές & πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
 • Άλλο
π.χ.: Μάρμαρο, Πλακάκι
 • Μάρμαρο
 • Πλακάκι
 • Πέτρα
 • Άλλο
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019

Τοποθέτηση πλακιδίων - Πλακάκια μπάνιου, κουζίνας, δαπέδου

Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στην ανακαίνιση. Είτε πρόκειται για τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, κουζίνας ή πλακάκια δαπέδου, η σωστή επιλογή μπορεί να αναδείξει το χώρο σου και γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Η συμβουλευτική καθοδήγηση από επαγγελματία τεχνίτη / πλακατζή, θεωρείται σημαντική, για να έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλεις.

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν την αποξήλωση των παλιών σου πλακιδίων και τοποθέτηση καινούργιων ή και τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που υπάρχουν ήδη στο χώρο σου, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Αν το επιθυμείς, μπορούν να σε προμηθεύσουν οι ίδιοι με τη σωστή ποσότητα πλακιδίων της επιλογής σου, αλλά και όλα τα υλικά που θα χρειαστείς, για να μην κουραστείς καθόλου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκείνοι θα σου δώσουν προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, για να διαλέξεις το συνεργάτη που προτιμάς!

Ποιες είναι οι τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων;

Αν ψάχνεις για τοποθέτηση πλακιδίων τιμές και προσφορές, το κόστος ξεκινά περίπου στα 6€/m² (τετραγωνικό μέτρο).

Πώς καθορίζεται το κόστος για εργατικά, μαζί με υλικά;

1. Τετραγωνικά μέτρα ή αριθμός ημερομισθίων που απαιτούνται για τοποθέτηση πλακιδίων.

2. Καλή/ κακή κατάσταση υποστρώματος.

3. Είδος επιφάνειας - Οι τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου είναι πιο υψηλές σε σχέση με τα πλακάκια δαπέδου.

3. Είδος πλακιδίων - υλικά κατασκευής. Οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με ποιοτικά πλακάκια για κάθε χρήση.

4. Είδος εργασίας. Η αντικατάσταση παλιών πλακιδίων κοστίζει πιο ακριβά, σε σχέση με την απλή τοποθέτηση πλακιδίων.

Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένες προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες σου, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας, χωρίς δεσμεύσεις, για να σε φέρουμε σε επαφή με εξειδικευμένους πλακάδες στην περιοχή σου.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για τοποθέτηση πλακιδίων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους πλακάδες, με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, κουζίνας, για δάπεδα ή τοίχους. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν πλακάκια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα υλικά που χρειάζεσαι, χωρίς να κουραστείς καθόλου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων στην περιοχή σου, σε όλη την Αττική και Θεσσαλονίκη, για να επικοινωνήσουν μαζί σου, να σου δώσουν προσφορές και να επιλέξεις με ποιον θέλεις να συνεργαστείς, στην τιμή που θα συμφωνήσετε!

Ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση πλακιδίων;

Είτε επιθυμείς να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, είτε στην τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία.

1. Ο επαγγελματίας που θα αναλάβει τις εργασίες

Ο πλακάς που θα επιλέξεις για την τοποθέτηση των πλακιδίων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρου, θα έχει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις να αποφύγεις περιττά έξοδα κι επιπλέον ταλαιπωρία με μπάζα, μπορείς να κάνεις και τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που ήδη υπάρχουν στο χώρο.

2. Η επιφάνεια τοποθέτησης

Η επιφάνεια τοποθέτησης των πλακιδίων δαπέδου ή τοίχου, πρέπει να είναι λεία και ευθυγραμμισμένη, ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες. Οι τοίχοι και τα πατώματα, ειδικά σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι είναι καθαροί. 

3. Η ποιότητα των πλακιδίων

Τα πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής μπορεί να είναι πιο οικονομικά, αλλά είναι και πιο πιθανό να έχουν μικρότερη αντοχή. Η τοποθέτηση πλακιδίων υψηλής ποιότητας είναι μια επένδυση για το μέλλον. Επίλεξε πλακάκια δαπέδου που δεν γλιστράνε (δηλαδή έχουν υψηλό δείκτη αντιολισθηρότητας). Επίσης, είναι καλό η απορροφητικότητά τους να πλησιάζει το 0%, έτσι ώστε να μην σκάσουν ποτέ από την υγρασία.

4. Το είδος πλακιδίων που θα επιλέξεις

Υπάρχουν πολλά είδη για πλακάκια τοίχου και δαπέδου, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πατώματα του σπιτιού. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές, είναι τα κεραμικά, τα πορσελανάτα, το μωσαϊκό και τα ψηφιδωτά. Ωστόσο, δεν ταιριάζουν όλα τα είδη πλακιδίων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Ένας εξειδικευμένος πλακάς, πέρα από την τοποθέτηση των πλακιδίων, μπορεί να σου προτείνει τα σχέδια στα πλακάκια που θα αναδείξουν το δάπεδο και τους τοίχους σου και τα υλικά που θα αντέξουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στην τοποθέτηση πλακιδίων;

Οι επαγγελματίες πλακάδες μας, μας έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές για όποιον βρίσκεται στην διαδικασία τοποθέτησης πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Ποιες είναι αυτές;

 • Προτίμησε πλακάκια μικρής διάστασης για δωμάτια μικρών διαστάσεων.

 • Επίλεξε πλακάκια σε πιο σκουρόχρωμη απόχρωση από του ταβανιού και των τοίχων.

 • Απόφυγε σκουρόχρωμα πλακάκια σε μικρό μπάνιο.

 • Τα λευκά πλακάκια συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα και στυλ.

 • Πλακάκια σε απαλές αποχρώσεις του μπλε μεγαλώνουν το μπάνιο και χαλαρώνουν.

 • Τα μαύρα ή γκρι πλακάκια δείχνουν καλύτερα σε μεγάλους χώρους.

 • Ίδιες διαστάσεις πλακιδίων για δάπεδο και τοίχο κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ τοίχου – δαπέδου.

Ιδέες για Τοποθέτηση Πλακιδίων σε Κάθε Χώρο!

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Πλακιδίων τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και συζητήσιμος. Συνεπής στο ραντεβού του

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΠΥΡΟΣ Π.
113 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

Κάναμε ανακαίνιση σπιτιού. Ο κ. Αδαμόπουλος ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας με υπομονή και κατανόηση. Συνεπής στην δουλειά του και στο χρονι…

φωτογραφία επαγγελματία
Στυλιανός Κ.
46 αξιολογήσεις

Ο Στέλιος είναι ενας Πολύ καλός επαγγελματίας με συνέπεια και άριστη γνώση του επαγγέλματος!Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και μου βρήκε λ…

φωτογραφία επαγγελματία
Νίκος Μ.
37 αξιολογήσεις

Ο πρώτος που αμέσως επικοινώνησε μαζί μου. Είδε το χώρο, μου έδωσε μια πολύ καλή προσφορά, ήρθε στο διάστημα που συμφωνήσαμε, έκανε ότι συμ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος M.
36 αξιολογήσεις

Ο Κος Χρήστος ήταν πολύ συνενοήσιμος, συνεπής και προσεκτικός.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για τοποθέτηση πλακιδίων;

Αναπόφευκτα, ένα από τα πράγματα που σκέφτεται κανείς πριν την τοποθέτηση πλακιδίων είναι το κόστος. Αν και τα πλακάκια είναι ένα σχετικά οικονομικό υλικό, οι τιμές για την τοποθέτηση τους μπορεί να διαφέρουν ανα περίπτωση. Οι βασικοί παράγοντες που τις επηρεάζουν είναι οι εξής:

1. Τιμή ανα τετραγωνικό

Είναι λογικό το κόστος να αλλάζει, ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας που θες να καλύψεις. Όσο πιο πολλά είναι τα τετραγωνικά που θες να καλύψεις, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος.

Συχνά, οι τιμές που αναφέρονται από τους επαγγελματίες- τεχνίτες, ορίζονται ως προς τα τετραγωνικά μέτρα (ως προς τα τρέχοντα μέτρα για σκάλα) της επιφάνειας με μέση τιμή 8€*, όμως σε μικρές επιφάνειες θα σου δώσουν τιμές με βάση ημερομίσθιο, δηλαδή με κόστος ανά ημέρα που θα χρειαστεί να αφιερώσουν για την εργασία.

Ακόμη, στην αγορά παρατηρείται η τάση των επαγγελματιών να δίνουν μία προκαθορισμένη τιμή- προσφορά για όλο το μπάνιο ή το WC και την κουζίνα.

2. Επιφάνεια τοποθέτησης

Η κατάσταση της επιφάνειας επηρεάζει το χρόνο και τα βήματα που απαιτούνται για την προετοιμασία της κύριας εργασίας. Επιφάνειες άνισες, που δεν είναι απολύτως λείες, απαιτούν μεγαλύτερη προεργασία που οδηγούν σε μεγαλύτερο κόστος.

Φυσικά, τα πλακάκια δαπέδου δεν είναι η μόνη επιλογή που έχεις για τοποθέτηση. Τοίχος, μπάνιο και σκάλα συχνά επενδύονται με πλακάκι ή μάρμαρο, αλλά η εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δυσκολότερη. Έτσι, η τιμή για τοποθέτηση σε τοίχο είναι αυξημένη 20-40% σε σχέση με το πάτωμα και 50-60% για την σκάλα.

3. Είδος/ Υλικό πλακιδίων

Το βασικό υλικό που αφορά αυτού του είδους τις εργασίες είναι το ίδιο πλακάκι ή το μάρμαρο. Το κόστος τοποθέτησης είναι μεγαλύτερο για το μάρμαρο, καθώς είναι δυσκολότερη η μεταχείριση του. Το κόστος αγοράς εξαρτάται από το υλικό το οποίο μπορεί να είναι φτιαγμένο το πλακάκι, την ποιότητα του και τις ιδιότητες που μπορεί να έχει.

Το κόστος αγοράς των πλακιδίων (7-50€/τ.μ.*) και των μαρμάρων (40-120€/τ.μ.*) έχει πολύ μεγάλο εύρος και φυσικά μπορείς να κάνεις εκτενή έρευνα αγοράς, προτού καταλήξεις σε αυτό που σε ικανοποιεί.

Τα βασικά υλικά εργασιών που απαιτούνται είναι κόλλα πλακιδίων, αρμόστοκος, σταυροί αρμολόγησης μαζί με εργαλεία που είναι απαραίτητα για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα όπως σπάτουλα, ματσόλα, αλφάδι, κόφτης πλακιδίων και αναδευτήρας κόλλας. Όλα αυτά τα υλικά μπορούν να τα προμηθευτούν οι επαγγελματίες μας για σένα, σε πολύ οικονομικές τιμές.

4. Είδος εργασίας

- Η απλή τοποθέτηση πλακιδίων είναι η συνηθέστερη σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που ήδη υπάρχουν στο χώρο, μειώνοντας τα κόστη.

- Η αντικατάσταση αφορά, είτε την αποξήλωση των παλιών πλακιδίων και την τοποθέτηση νέων, είτε την τοποθέτηση πάνω στην προηγούμενη επιφάνεια.

- Η επισκευή αφορά μικρής έκτασης φθορές πάνω σε πλακάκι ή μάρμαρο, συνήθως κάποιο σπάσιμο. Το συνολικό κόστος καθορίζεται, με βάση το χρόνο που απαιτείται για να διορθωθεί και το κόστος των υλικών που θα χρειαστούν, αλλά συνήθως η εργασία χρεώνεται ως μεροκάματο 40-60€*.

- Η αδιαβροχοποίηση αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων και μούχλας, δεν αφήνει τη βρωμιά να εισχωρήσει μέσα στο υλικό, δημιουργεί αντιβακτηριδιακή προστασία και συνεισφέρει στο εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας.

Οι τιμές για τη συντήρηση του μαρμάρου ξεκινούν από 7-8€/τ.μ. για ένα απλό τρίψιμο και γυάλισμα. Μπορεί να φτάσουν τα 15€/τ.μ. αν επιλεγεί να πραγματοποιηθεί επιπλέον κρυσταλλοποίηση ή αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Σχετικά άρθρα

10 Μοντέρνα Πλακάκια που θα δώσουν Στυλ στην Κουζίνα σου!

Αναζητάς ιδέες για πλακάκια κουζίνας; Ακολούθησε το σύνδεσμο και ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για να αναβαθμίσεις τη

Περισσότερα
Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου και αναζητάς νέα σχέδια για μοντέρνα πλακάκια μπάνιου; Ακολούθησε το

Περισσότερα
Πόσα πλακάκια χρειάζομαι; 3+1 Χρήσιμες Συμβουλές!

Η απάντηση στην ερώτηση “πόσα πλακάκια χρειάζομαι”, είναι πιο δύσκολη από όσο νομίζεις, καθώς εξαρτάται από πολλούς

Περισσότερα
8 επιλογές για πλακάκια σαν ξύλο που θα ζηλέψεις!

Αν θέλεις να τοποθετήσεις δάπεδα από ξύλο ή επένδυση τοίχου με ξύλο, αλλά το κόστος σού φαίνεται πολύ ακριβό, τα πλακάκια

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Πλακάδες για Τοποθέτηση Πλακιδίων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Κέντρο Αθήνας
113 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των πλακιδίων. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο που επιθυμείτε. Αν θέλετε να μειώσετε την αναστάτωση που θα προκληθεί στο σπίτι σας, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια που έχετε ήδη στο χώρο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας καθημερινά! 

Παναγιώτης Κ.

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η ομάδα μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τα επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών. Στοχεύουμε στη δημιουργία μοναδικών αποτελεσμάτων που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας. Επιλέξτε εμάς για την εργασία σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 

Ιωαννης Α.

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Βόρεια Προάστια Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.

Γιάννης Μ.

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Κέντρο Αθήνας
21 αξιολογήσεις

Ασχολούμαι με τις οικοδομικές εργασίες, με εξειδίκευση στην τοποθέτηση πλακιδίων. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για την επιχείρησή σας, είμαι σε θέση να προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες και άριστα αποτελέσματα εργασιών. Κατέχω σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και χρησιμοποιώ τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Καταχωρήστε δωρεάν την εργασία σας και θα σας στείλω την καλύτερη οικονομική προσφορά! 

Άκης Α.

Τοποθέτηση Πλακιδίων - Κέντρο Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η ομάδα μας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Η εργασία μας διακρίνεται για την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Είμαι σε θέση να προσφέρω τα καλύτερα και πιο αποδοτικά αποτελέσματα εργασιών, στις πιο οικονομικές τιμές. Είμαι σε θέση να προσφέρω τα πιο εγγυημένα αποτελέσματα στην τοποθέτηση πλακιδίων πάνω σε πλακάκια και υπόσχομαι πως θα μεταμορφώσω το χώρο σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές