​Σταμπωτά Δάπεδα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία ​Σταμπωτά Δάπεδα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Tι είναι τα σταμπωτά δάπεδα;

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια κατασκευή που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων. Το βασικό τους υλικό είναι οπλισμένο και ενισχυμένο σκυρόδεμα, στο οποίο εφαρμόζεται σκληρυντικό χρώμα και βερνίκι προστασίας, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για πολλές χρήσεις.

Συνδυάζοντας ιδανικά υψηλή αντοχή και αισθητική, χρησιμοποιούνται για μια πληθώρα κατασκευών τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς. Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά, τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται σε διάφορα σχέδια και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους. Τα πιο δημοφιλή σχέδια θυμίζουν πέτρα ή ξύλινο δάπεδο.


Γιατί να επιλέξει κάποιος την κατασκευή σταμπωτού δαπέδου;

Η τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου παρουσιάζει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που πρέπει να ξέρεις. Μπορούν να σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια και πρέπει να βρίσκονται σίγουρα ανάμεσα στις επιλογές σου αν ψάχνεις για δάπεδο.

Δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες ή άλλες καταπονήσεις.

Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, καθώς δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνονται. Δεν παρουσιάζουν ανάγκες συντήρησης και μένουν εντελώς αμετάβλητα τόσο από τις διάφορες μεταβολές της θερμοκρασίας, όσο και από την ηλιακή ακτινοβολία. Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι το υλικό τους δεν είναι απορροφητικό και έτσι δεν λεκιάζονται. Αυτό καθιστά πανεύκολο τον καθαρισμό σταμπωτών δαπέδων.

Έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες και υψηλή αντοχή.

Πέρα από τη μεγάλη ανθεκτικότητα που παρουσιάζουν, τα σταμπωτά δάπεδα έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους εξωτερικούς χώρους. Δεν επηρεάζονται ακόμα και από καθημερινές τριβές και πιέσεις, ενώ είναι και ιδανικά για μεγάλα βάρη.

Απαιτεί μικρό χρόνο κατασκευής.

Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ιδιαίτερα απλή και ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε κατατοπίσει εύκολα σχετικά με τις προδιαγραφές που απαιτεί η κατασκευή σου. Ακόμα, μπορούν να κατασκευαστούν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Που βρίσκουν εφαρμογή τα σταμπωτά δάπεδα;

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων, αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να την επιλέξεις. Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Οι πιο συνηθισμένες χρήσεις του είναι:

  • Σε αυλές και κήπους.

  • Σε πλατείες και πεζόδρομους.

  • Σε εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων.

  • Σε λιμάνια.

  • Σε χώρους στάθμευσης και πάρκινγκ.

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, τα συνιστούν ως ιδανική και οικονομική επιλογή για πατώματα και δάπεδα. Επισημαίνουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα είδη δαπέδων ενώ η μικρή συντήρηση που απαιτούν και η αντοχή τους σε φθορές τα κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στα πατώματα.

Πόσο κοστίζει το σταμπωτό δάπεδο;

Το σταμπωτό δάπεδο έχει πολύ μικρότερο κόστος συγκριτικά με την επιλογή άλλων δαπέδων, όπως είναι η πέτρα ή άλλα πλακίδια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ποσότητα σκυροδέματος που θα χρειαστείς είναι ίση με εκείνη που θα αντιστοιχούσε μόνο για το υπόστρωμα ενός άλλου δαπέδου. Αν σκεφτεί κανείς και τα μηδαμινά κόστη συντήρησης που έχει γίνεται εύκολα κατανοητή η ιδανική σχέση που παρουσιάζει μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες στην κατασκευή δαπέδων. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, καθώς με συνεχείς αξιολογήσεις από τους ίδιους τους πελάτες μας, φροντίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο. Επιλέγοντας έναν από τους συνεργάτες μας για σταμπωτά δάπεδα θα εξασφαλίσετε άμεσα ποιοτικές κατασκευές και τα πιο όμορφα σχέδια σταμπωτού δαπέδου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η καλύτερη εξυπηρέτησή σου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για αυτό, σου δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξεις εσύ την προσφορά για σταμπωτά δάπεδα που σου ταιριάζει καλύτερα. Καταχώρησε με λίγα μόνο κλικ την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος σταμπωτών δαπέδων και επέλεξε εκείνη που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία στην περιοχή σου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ
30 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μιχάλης Αγγελακόπουλος
44 αξιολογήσεις
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
45 αξιολογήσεις
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Ιωάννης Γεωργαντάς
15 αξιολογήσεις
Καταπληκτική δουλειά! Άψογος επαγγελματίας!
Ηλίας Σπεντζάρης
69 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, τυπικότατος, ακριβής στα ραντεβού, οικονομικός και πάντα ευδιάθετος!!
Ζαννής Ζάννος
2 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας και το κυριότερο, στο χρόνο που μου είπε!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested