​Σταμπωτά Δάπεδα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία ​Σταμπωτά Δάπεδα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 01/6/2018

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα σταμπωτά δάπεδα!

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια κατασκευή που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων. Το βασικό τους υλικό είναι οπλισμένο και ενισχυμένο σκυρόδεμα, στο οποίο εφαρμόζεται σκληρυντικό χρώμα και βερνίκι προστασίας, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για πολλές χρήσεις.

Συνδυάζοντας ιδανικά υψηλή αντοχή και αισθητική, το σταμπωτό δάπεδο χρησιμοποιείται για μια πληθώρα κατασκευών, τόσο για εξωτερικούς χώρους, όσο και για εσωτερικούς. Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά, τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται σε διάφορα σχέδια και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους.

Υπάρχουν πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής σταμπωτών δαπέδων, αλλά τα πιο δημοφιλή σχέδια θυμίζουν πέτρα, ή ξύλινο δάπεδο. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι σου προσφέρουν τα σταμπωτά πατώματα για το σπίτι; Συγκεντρώσαμε για σένα όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το σταμπωτό δάπεδο, πριν το επιλέξεις!

                                                               

 

Γιατί να τοποθετήσεις σταμπωτά δάπεδα στο σπίτι σου;

Η τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου παρουσιάζει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που πρέπει να ξέρεις. Μπορούν να σου λύσουν τα χέρια από διάφορες απόψεις και πρέπει να βρίσκονται σίγουρα ανάμεσα στις επιλογές σου, αν ψάχνεις για υλικά και σχέδια δαπέδων.

1. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες ή άλλες καταπονήσεις.

Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, καθώς δε φθείρονται και δεν αλλοιώνονται καθόλου εύκολα. Δεν παρουσιάζουν μεγάλες ανάγκες συντήρησης και παραμένουν σε καλή κατάσταση, παρά την όποια καταπόνηση από τις διάφορες μεταβολές της θερμοκρασίας και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι, ότι το υλικό τους δεν είναι απορροφητικό και έτσι δεν λεκιάζονται. Με άλλα λόγια, κατασκευάζονται από σκληρά υλικά, με μεγάλη αντοχή, ειδικά αν πρόκειται για σταμπωτά δάπεδα εξωτερικού χώρου. Αυτό καθιστά πανεύκολο τον καθαρισμό σταμπωτών δαπέδων και μειώνει τις τιμές για συντήρηση σε εξωτερικούς χώρους.

2. Έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες και υψηλή αντοχή.

Πέρα από τη μεγάλη ανθεκτικότητα που παρουσιάζουν, τα σταμπωτά δάπεδα έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες, κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους εξωτερικούς χώρους. Δεν επηρεάζονται ακόμα και από καθημερινές τριβές και πιέσεις, ενώ είναι και ιδανικά για μεγάλα βάρη. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει την επιλογή ποιοτικών υλικών με αναγνωρισμένη αντοχή.

3. Απαιτούν μικρό χρόνο κατασκευής.

Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ιδιαίτερα απλή και ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε κατατοπίσει εύκολα, σχετικά με τις προδιαγραφές που απαιτεί η κατασκευή σου. Ακόμα, τα σταμπωτά δάπεδα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, μπορούν να κατασκευαστούν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

4. Προσφέρουν υψηλή αισθητική & στυλ.

Τα πατώματα που διαλέγουμε για το σπίτι, είτε για εξωτερικούς, είτε για εσωτερικούς χώρους, είναι βασικά στοιχεία για τη γενική εικόνα που διαμορφώνεται. Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια επιλογή κλασική, που πάντα βρίσκεται στη μόδα. Ανάλογα με τα σχέδια σταμπωτών δαπέδων, αλλά και τα χρώματα, μπορείς να προσεγγίσεις μινιμαλιστικό, ή παραδοσιακό ύφος, ανάλογα με το γούστο σου.

Πού βρίσκουν εφαρμογή τα σταμπωτά δάπεδα;

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων, αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να τα επιλέξεις για τοποθέτηση στο χώρο σου. Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε οικιακούς, όσο και σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Οι πιο συνηθισμένες χρήσεις του είναι:

  • Σε αυλές και κήπους. Υπάρχουν φανταστικά σχέδια για σταμπωτά δάπεδα, ειδικά για εξωτερικούς χώρους σπιτιών. Αν ψάχνεις κλασικά και υψηλής αισθητικής πατώματα για τον κήπο και την αυλή, το σταμπωτό δάπεδο είναι η λύση για σένα.

  • Σε βεράντες και ταράτσες σπιτιών. Είναι ωραίο να βλέπεις τα φυτά σου σε όμορφες γλάστρες, στην περιποιημένη βεράντα σου. Τα σταμπωτά δάπεδα σε διάφορα σχέδια, μπορούν να προσφέρουν μια πανέμορφη βεράντα, ή ταράτσα.

  • Σε πλατείες και πεζόδρομους. Μερικά από τα ωραιότερα δάπεδα δημοσίων χώρων που έχουμε δει, ήταν τα σταμπωτά σε ουδέτερες αποχρώσεις.

  • Σε εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων. Πάρα πολλοί επαγγελματικοί χώροι και καταστήματα επιλέγουν σταμπωτά δάπεδα, για να αναβαθμίσουν την εικόνα τους, εύκολα και γρήγορα.

  • Σε χώρους στάθμευσης και πάρκινγκ. Πολλές φορές, οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης των σπιτιών θεωρούνται άχαροι και ατημέλητοι. Αυτό μπορεί να αλλάξει ριζικά, αν τοποθετηθούν σταμπωτά πατώματα.

                                                               

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, τα συνιστούν ως ιδανική και οικονομική επιλογή για πατώματα και δάπεδα. Επισημαίνουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα είδη δαπέδων, ενώ η μικρή συντήρηση που απαιτούν και η αντοχή τους σε φθορές, τα κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις προτίμησης στα πατώματα.

Ποιες είναι οι τιμές ανά τετραγωνικό στο σταμπωτό δάπεδο;

Το σταμπωτό δάπεδο έχει πολύ μικρότερο κόστος, συγκριτικά με την επιλογή άλλων δαπέδων, όπως είναι η φυσική πέτρα, ή τα πλακάκια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι η ποσότητα σκυροδέματος που θα χρειαστείς είναι ίση με εκείνη που θα αντιστοιχούσε μόνο για το υπόστρωμα ενός άλλου δαπέδου.

Οι τιμές ανά τετραγωνικό για σταμπωτά δάπεδα εξωτερικού χώρου διαφέρουν, ανάλογα με τον κατασκευαστή, αλλά και την ποιότητα υλικών. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και εύρος τιμών, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, από οικονομικής απόψεως.

Μία ενδεικτική συνολική τιμή εκκίνησης, που περιλαμβάνει τα κόστη εργασίας και τα κόστη των υλικών στα σταμπωτά δάπεδα, στις επιφάνειες που καλύπτουν μέχρι 150m², ξεκινά από τα 20€/m². Φυσικά, όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, η τιμή ανα τετραγωνικό μειώνεται εκθετικά και σε επιφάνειες που υπερβαίνουν τα 300m² μπορεί να ξεκινήσει από τα 17€/m². Αν σε βοηθάει στους υπολογισμούς σου, μπορούμε να αναφέρουμε πως το κόστος εργασίας στο σταμπωτό δάπεδο ανέρχεται κατά βάση στα 5-7€/m² και το υπολειπόμενο ποσό αφορά το βασικό κόστος των υλικών.

Αν σκεφτεί κανείς και τα μηδαμινά κόστη συντήρησης που έχει, γίνεται εύκολα κατανοητή η ιδανική σχέση που παρουσιάζει το σταμπωτό πάτωμα, μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες μας για τοποθέτηση σταμπωτών δαπέδων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες στην κατασκευή δαπέδων. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα στο σταμπωτό δάπεδο. Οι συνεργάτες μας κατατάσσονται στους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, καθώς με συνεχείς αξιολογήσεις από τους ίδιους τους πελάτες μας, φροντίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Επιλέγοντας έναν από τους τεχνικούς μας για τοποθέτηση σταμπωτών δαπέδων, θα εξασφαλίσεις άμεσα ποιοτικές κατασκευές και τα πιο όμορφα σχέδια σταμπωτού δαπέδου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η καλύτερη εξυπηρέτησή σου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Έτσι, σου δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξεις εσύ την προσφορά για σταμπωτά δάπεδα που σου ταιριάζει καλύτερα. Καταχώρησε με λίγα μόνο κλικ την εργασία σου και πάρε προσφορές για τοποθέτηση σε σταμπωτά δάπεδα, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
129 αξιολογήσεις

Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Αψογος επαγγελματίας τον χαρακτηριζει η συνεπεια ,ευγενικός, χαμογελαστος και πρόθυμος να προσφέρει και οικονομικές λύσεις σε κάθε ανάγ...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

γενικά καλός επαγγελματίας, συνεπής και συνεργάσιμος. καλή ποιότητα δουλειάς, αν και σε επίπεδο φινιρίσματος θα ήθελα κάτι καλύτερο.

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Επεξηγηματικός,άμεσος.Εργασία παραδοτέα όπως περιγράφηκε στον προβλεπόμενο χρόνο.Οδηγίες για συντήρηση του έργου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

5+1 Πλακάκια που ταιριάζουν ιδανικά σε Εξωτερικούς Χώρους!

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι από τα πιο δημοφιλή είδη δαπέδου για εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, γνώριζες ότι υπάρχουν σταμπωτά πλακάκια;

Περισσότερα
4 Υπέροχα Σχέδια για Σταμπωτά Δάπεδα Εξωτερικών Χώρων!

Ο εξωτερικός χώρος ενός σπιτιού είναι η μισή αρχοντιά. Ειδικά αν διαθέτεις κάποια μονοκατοικία στην επαρχία.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Σταμπωτά Δάπεδα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ​Σταμπωτά Δάπεδα - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μου ειδικεύεται στις τοποθετήσεις για σταμπωτά δάπεδα και παρκέ διαρκείας. Για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε σπίτια και καταστήματα, εμείς είμαστε η ιδανική επιλογή στην τοποθέτηση δαπέδων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά, προσφέροντας ποιοτικά αποτελέσματα με διάρκεια. Έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες και επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!
Γιάννης Γ. ​Σταμπωτά Δάπεδα - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αποτελεί την πρώτη επιλογή στο σταμπωτό δάπεδο, εδώ και πολλά χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι σε θέση να αναλάβουν εργασίες τοποθέτησης στα σταμπωτά δάπεδα, προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό και τηρούμε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα των πελατών μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 
ΣΠΥΡΟΣ Π. ​Σταμπωτά Δάπεδα - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, που αναλαμβάνουν κάθε εργασία που χρειάζεστε για τα σταμπωτά δάπεδα. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί την εγγύηση για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, αλλά και το σεβασμό για κάθε χώρο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα υλικά μας είναι άριστης ποιότητας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε και να χαρίσουμε στα δάπεδά σας τη φροντίδα που χρειάζονται!
Παναγιώτης Κ. ​Σταμπωτά Δάπεδα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο σταμπωτό δάπεδο. Είτε πρόκειται για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η ομάδα μας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να αναλάβει την εργασία σας στα σταμπωτά δάπεδα. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά. Εργαζόμαστε με συνέπεια, επαγγελματισμό και τηρούμε τους χρόνους παράδοσης. Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά! 
Παναγιώτης Τ. ​Σταμπωτά Δάπεδα - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος τεχνικός στο σταμπωτό δάπεδο και κατέχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των δαπέδων εξωτερικού χώρου. Οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων που προσφέρω, με κάνουν την καλύτερη επιλογή στα σταμπωτά δάπεδα. Στοχεύω στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου και προσφέρω τις καλύτερες τιμές. Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θελήσετε! 

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει