Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βιομηχανικό Δάπεδο: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Το βιομηχανικό δάπεδο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για χώρους με μεγάλο βάρος  κυκλοφορίας όπου απαιτείται ειδικό δάπεδο με ανθεκτικότητα στις μεγάλες πιέσεις. Τέτοιοι χώροι, είναι συνήθως επαγγελματικά κτίρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις, συνεργεία, εργοστάσια που διαθέτουν βαρύ εξοπλισμό.

Από τί είδους υλικά αποτελείται το βιομηχανικό δάπεδο;

Με την παλιά του σύσταση, τα υλικά από τα οποία κατασκευαζόταν ήταν κυρίως τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον είναι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες. Τα υλικά αυτά, ενισχύουν την αντοχή στα βιομηχανικά δάπεδα καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του βιομηχανικού δαπέδου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που αναλαμβάνουν κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου , μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος και που τον κάνουν, να ξεχωρίζει:

  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.
  • Συνδυάζει χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο κατασκευής.
  • Έχει αντιολισθητικές ιδιότητες.
  • Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες.
  • Δεν εμφανίζει ρωγμές.
  • Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές και ραδιενεργές ουσίες.

Αυτά τα στοιχεία, είναι αρκετά για να σε πείσουν ότι το βιομηχανικό δάπεδο, μπορεί να καλύψει τις επαγγελματικές σου ανάγκες και να φανείς αντάξιο των συνθηκών που επικρατούν στην επιχείρησή σου.

Όπως, προαναφέραμε το βιομηχανικό δάπεδο με το πέρασμα του χρόνου έχει συνδυαστεί με διάφορα υλικά ώστε να εξελιχθεί ως είδος και να αυξήσει τα πλεονεκτήματά του. Τα εποξειδικά δάπεδα και τα πολυουρεθανικά δάπεδα, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρητινικά δάπεδα.  Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, για να σε κατευθύνουν προς την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τα είδη των ρητινικών δαπέδων που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Εποξειδικό Δάπεδο: Τι είναι και που χρησιμοποιείται;

Το εποξειδικό δάπεδο, αποτελεί επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου και η κατασκευή του πραγματοποιείται από δύο ή τρεις στρώσεις εποξειδικών ρητινών. Ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του σε χημικές ουσίες, στην θερμότητα και την ακτινοβολία και ακόμη στεγνώνει γρήγορα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην τριβή. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων, όπως βιομηχανικές, εργοστάσια τροφίμων, πλοία κ.α. Το εποξειδικό βιομηχανικό δάπεδο, εγγυάται ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο: Υλικά Κατασκευής & Εφαρμογές!

Τα πολυουρεθανικά βιομηχανικά δάπεδα, κατασκευάζονται από ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου πολυουρεθανικής ή ακρυλικής ρητίνης και εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πατώματος. Το μείγμα αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και να σου δώσει την απόχρωση που επιθυμείς για το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο που θα εγκατασταστήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα, προσφέρει μία ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο που εντυπωσιάζει.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους πατωματζήδες που θα σου προτείνουν την καλύτερη επιλογή στα βιομηχανικά δάπεδα και θα προχωρήσουν στην εξειδικευμένη κατασκευή και εγκατάστασή τους.

Καταχώρησε την εργασία σου για κατασκευή και εγκατάσταση βιομηχανικού δαπέδου και θα πάρεις προσφορές για τιμές στα βιομηχανικά δάπεδα από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Μ. Group
30 αξιολογήσεις
εξαιρετικοί τεχνίτες, άμεση εξυπηρέτηση, ήρθαν αμέσως, πολύ καλή τιμή, πολύ καλό αποτέλεσμα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα
Βασίλης Ν.
9 αξιολογήσεις
Εξαίρετος επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά (τοποθέτηση laminate), γρήγορα και σε απίστευτη τιμή.
Ιωάννης Γ.
17 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Άριστος επαγγελματίας και κάνει πολύ καλές τιμές. Τον συστήνω α...
ΝΙΚΟΣ Τ.
124 αξιολογήσεις
Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
54 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση. Πολύ ευγενικός! Με κάλεσε αμέσως, ήρθε την επόμενη μέρα πάρα το γεγονός ότι είναι γιορτές. Άψογος! Ευχαριστώ πολύ
Παναγιώτης Σ.
11 αξιολογήσεις
Δεν έχω λόγια .Είναι άψογος και πολύ καλός στην δουλεία του.
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο ξύλο. Η γοητεία του είναι ολοφάνερη και δένει εκπληκτικά με όλα τα στυλ
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει