Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Κατασκεύασε Βιομηχανικό Δάπεδο Υψηλής Αντοχής με Αξιολογημένους Επαγγελματίες στο Χώρο σου. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Εποξειδικό Δάπεδο!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ξύλινο, Πλαστικό
 • Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
 • Δάπεδο τύπου Laminate
 • Πλαστικό δάπεδο
 • Βιομηχανικό/Σταμπωτό δάπεδο
 • Deck εξωτερικού χώρου
 • Άλλο
π.χ.: Έως 15 τ.μ., 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 15 τ.μ.
 • 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Βιομηχανικό Δάπεδο - Εποξειδικό & Πολυουρεθανικό

Τα βιομηχανικά δάπεδα, όπως μαρτυρά και το όνομά τους, βρίσκουν ευρεία χρήση στο βιομηχανικό κλάδο, όπου οι ανάγκες για ανθεκτικό δάπεδο είναι μεγάλες. Βιομηχανικό δάπεδο συναντάμε, όμως και σε οικίες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με μίνιμαλ στυλ. Βασικός διαχωρισμός της κατηγορίας γίνεται στο πολυουρεθανικό και το εποξειδικό δάπεδο.

Φυσικά, για την κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου απαιτείται εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι, για να μελετήσουν το χώρο σου και να αναλάβουν την κατασκευή, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Έτσι, θα σου προσφέρουν βιομηχανικά δάπεδα υψηλής αντοχής και αισθητικής, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από τι είδους υλικά αποτελείται το βιομηχανικό δάπεδο;

Με την παλιά του σύσταση, τα υλικά από τα οποία κατασκευαζόταν ήταν κυρίως τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον είναι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες. Τα υλικά αυτά, ενισχύουν την αντοχή στα βιομηχανικά δάπεδα, καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Είτε αναζητάς βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να σου παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σου.

Βιομηχανικό δάπεδο τιμές: Σε ποιο κόστος ανέρχεται η τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου;

Οι τιμές για την τοποθέτηση του βιομηχανικού δαπέδου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η τελική τιμή της εργασίας εξαρτάται από το χώρο, το είδος του δαπέδου που θα επιλέξεις, τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να επιλέξεις και τις επιπλέον εργασίες που ενδέχεται να χρειαστούν για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του βιομηχανικού δαπέδου.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε πως το κόστος της εργασίας συνήθως ξεκινάει από τα 4-6€/m². Στο κόστος της κατασκευής συνυπολογίζονται και τα κόστη των υλικών, που στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζουν 8-10€/m². Οι τιμές αυτές διαφέρουν ανά εργασία, σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου. Έτσι, για τις εργασίες πάνω από 50m², μια ενδεικτική τιμή είναι τα 12€/m².

Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, αντίστοιχα τόσο μειώνονται και οι τιμές ανά τετραγωνικό. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δαπέδων μέχρι 500m², η τιμή ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθεί στα 10€. Αντίστοιχα, για περισσότερα τετραγωνικά, υπάρχουν προσφορές με λιγότερα χρήματα ανά τετραγωνικό, που μπορεί να φτάσουν τα 8€/m².

Θα πρέπει να γνωρίζεις, επίσης, πως οι τιμές αυξάνονται, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για αντοχή και σκληρότητα. Ωστόσο, η συνολική τιμή ανά τετραγωνικό σπάνια ξεπερνάει τα 15€. Αν αναζητάς τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα και να λάβεις δωρεάν προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Ποια οφέλη θα σου προσφέρει η κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που αναλαμβάνουν κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου , μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος και που τον κάνουν, να ξεχωρίζει:

 • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

 • Συνδυάζει χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο κατασκευής.

 • Έχει αντιολισθητικές ιδιότητες.

 • Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες.

 • Δεν εμφανίζει ρωγμές.

 • Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

 • Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές και ραδιενεργές ουσίες.

Το βιομηχανικό δάπεδο με το πέρασμα του χρόνου έχει συνδυαστεί με διάφορα υλικά, ώστε να εξελιχθεί ως είδος και να αυξήσει τα πλεονεκτήματά του. Το εποξειδικό δάπεδο και το πολυουρεθανικό δάπεδο, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρητινικά δάπεδα.  

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, για να σε ωθήσουν προς την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τα είδη των ρητινικών δαπέδων που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Πού χρησιμοποιείται το εποξειδικό δάπεδο και σε τι τιμές θα το βρεις;

Τα εποξειδικά δάπεδα, αποτελούν επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου και η κατασκευή τους πραγματοποιείται από δύο ή τρεις στρώσεις εποξειδικών ρητινών. Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα εποξειδικά δάπεδα είναι η ανθεκτικότητά τους σε χημικές ουσίες, στην θερμότητα και την ακτινοβολία. 

Επιπλέον, κατά την εφαρμογή τους τα εποξειδικά δάπεδα στεγνώνουν γρήγορα και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην τριβή. Τα εποξειδικά δάπεδα βρίσκουν εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων, όπως καταστήματα, εργοστάσια, πλοία, ακόμα και οικίες.

Ενδεικτικά, οι τιμές στα εποξειδικά δάπεδα ξεκινούν από τα 20€/m², στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα κόστη υλικών και τα κόστη της εργασίας. Η τιμή αυτή αφορά εποξειδικά δάπεδα άνω των 200m², χωρίς ΦΠΑ.

Από ποια υλικά κατασκευάζεται το πολυουρεθανικό δάπεδο;

Τα πολυουρεθανικά βιομηχανικά δάπεδα, κατασκευάζονται από ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου πολυουρεθανικής ή ακρυλικής ρητίνης και εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πατώματος. Το μείγμα αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και να σου δώσει την απόχρωση που επιθυμείς για το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο που θα εγκατασταστήσεις. 

Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει μία ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο, που εντυπωσιάζει. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους πατωματζήδες που θα σου προτείνουν την καλύτερη επιλογή στα βιομηχανικά δάπεδα και θα προχωρήσουν στην εξειδικευμένη κατασκευή και εγκατάστασή τους.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για να κατασκευάσεις βιομηχανικά δάπεδα;

Η κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου απαιτεί εξειδίκευση και τεχνογνωσία για να γίνει σωστά και να σου παρέχει δάπεδα που θα αντέξουν για πολλά χρόνια. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα, που μπορούν να κατασκευάσουν για σένα πολυουρεθανικό ή εποξειδικό δάπεδο, στις καλύτερες τιμές.

Αν θέλεις να κατασκευάσεις βιομηχανικό δάπεδο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για βιομηχανικά δάπεδα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου!

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συνεργασία,από την τιμή καθώς και το χρονοδιάγραμμα

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Γ.
83 αξιολογήσεις

Πολύ καλός άνθρωπος άψογος επαγγελματίας εξυπηρετικός

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σ.
74 αξιολογήσεις

άψογος επαγγελματίας, άψογη δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
70 αξιολογήσεις

Εξαιρετικη εξυπηρετηση αμεση ανταποκριση καλη αναλογια ποιοτητας τιμης

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας,ταχύτατη εξυπηρέτηση,άψογη συνεργασία,έγκαιρη παράδοση της δουλειάς, με την καλύτερη προσφορά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.
54 αξιολογήσεις

Άψογος και γρήγορος επαγγελματίας! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ: Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει!

Η διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ είναι μία ιδανική επιλογή αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ. Ένταξε το βιομηχανικό δάπεδο στη διακόσμησή σου.

Περισσότερα
5 Φθηνές & Ποιοτικές Λύσεις για Πατώματα που θα Λατρέψεις!

Αναζητάς μια οικονομική και ποιοτική λύση για να επενδύσεις στο πάτωμα του χώρου σου; Ανακάλυψε τις 5 βασικές επιλογές που έχεις!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Βιομηχανικά Δάπεδα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Κέντρο Αθήνας
70 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρουμε οικονομικές τιμές. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι επαγγελματικά και χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητά τους στο πέρασμα των χρόνων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό και ανθεκτικό βιομηχανικό δάπεδο!

Γιάννης Γ.

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Βόρεια Προάστια Αθήνας
83 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με την μακροχρόνια δραστηριοποίησή της στο χώρο, αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες που προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα στο βιομηχανικό δάπεδο. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το τελικό αποτέλεσμα και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες σας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή σας!  

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Νότια Προάστια Αθήνας
54 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος πατωματζής με πολυετή ενασχόληση στο χώρο του βιομηχανικού δαπέδου για επιχειρήσεις και εργοστάσια. Κατέχω όλη την απαραίτητη κατάρτιση και χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό για να σας παρέχω τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου και στα εποξειδικά δάπεδα. Προσφέρω άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές. Εργάζομαι καθημερινά και είμαι άμεσα διαθέσιμος να αναλάβω την εργασία σας για βιομηχανικό δάπεδο.   

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Κέντρο Αθήνας
113 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε εργασίες που αφορούν το βιομηχανικό δάπεδο, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και μπορούμε να εγγυηθούμε για τα μακροχρόνια αποτελέσματα των εργασιών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε την εργασία σας, άμεσα και αξιόπιστα! 

Παναγιώτης Κ.

Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο και κατέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σας παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για το βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, όσο και για το βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε! 

Σχετικές υπηρεσίες