160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Βιομηχανικό δάπεδο κορυφαίας ποιότητας

Οι ειδικοί τοποθετούν και επισκευάζουν οποιοδήποτε πάτωμα, δάπεδο, μάρμαρο και πλακάκι χρειάζεται το σπίτι σου.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιότητα που ξεχωρίζει. Επιλέγεις την υπηρεσία που θέλεις και σε λίγα λεπτά θα έχεις δωρεάν προσφορές από κορυφαίους ειδικούς.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ξύλινο, Πλαστικό
 • Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
 • Δάπεδο τύπου Laminate
 • Πλαστικό δάπεδο
 • Βιομηχανικό/Σταμπωτό δάπεδο
 • Deck εξωτερικού χώρου
 • Άλλο
π.χ.: Έως 15 τ.μ., 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 15 τ.μ.
 • 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/7/2020

Βιομηχανικό Δάπεδο - Εποξειδικό & Πολυουρεθανικό

Τα βιομηχανικά δάπεδα, όπως μαρτυρά και το όνομά τους, βρίσκουν ευρεία χρήση στο βιομηχανικό κλάδο, όπου οι ανάγκες για ανθεκτικό δάπεδο είναι μεγάλες. Βιομηχανικό δάπεδο συναντάμε, όμως και σε οικίες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με μίνιμαλ στυλ. Βασικός διαχωρισμός της κατηγορίας γίνεται στο πολυουρεθανικό και το εποξειδικό δάπεδο.

Φυσικά, για την κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου απαιτείται εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι καθημερινά διαθέσιμοι, για να μελετήσουν το χώρο σου και να αναλάβουν την κατασκευή, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Έτσι, θα σου προσφέρουν βιομηχανικά δάπεδα υψηλής αντοχής και αισθητικής, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από τι είδους υλικά αποτελείται το βιομηχανικό δάπεδο;

Με την παλιά του σύσταση, τα υλικά από τα οποία κατασκευαζόταν ήταν κυρίως τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον είναι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες. Τα υλικά αυτά, ενισχύουν την αντοχή στα βιομηχανικά δάπεδα, καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Είτε αναζητάς βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να σου παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σου.

Βιομηχανικό δάπεδο τιμές: Σε ποιο κόστος ανέρχεται η τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου;

Οι τιμές για την τοποθέτηση του βιομηχανικού δαπέδου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η τελική τιμή της εργασίας εξαρτάται από το χώρο, το είδος του δαπέδου που θα επιλέξεις, τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να επιλέξεις και τις επιπλέον εργασίες που ενδέχεται να χρειαστούν για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του βιομηχανικού δαπέδου.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε πως το κόστος της εργασίας συνήθως ξεκινάει από τα 4-6€/m². Στο κόστος της κατασκευής συνυπολογίζονται και τα κόστη των υλικών, που στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζουν 8-10€/m². Οι τιμές αυτές διαφέρουν ανά εργασία, σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου. Έτσι, για τις εργασίες πάνω από 50m², μια ενδεικτική τιμή είναι τα 12€/m².

Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, αντίστοιχα τόσο μειώνονται και οι τιμές ανά τετραγωνικό. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δαπέδων μέχρι 500m², η τιμή ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθεί στα 10€. Αντίστοιχα, για περισσότερα τετραγωνικά, υπάρχουν προσφορές με λιγότερα χρήματα ανά τετραγωνικό, που μπορεί να φτάσουν τα 8€/m².

Θα πρέπει να γνωρίζεις, επίσης, πως οι τιμές αυξάνονται, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για αντοχή και σκληρότητα. Ωστόσο, η συνολική τιμή ανά τετραγωνικό σπάνια ξεπερνάει τα 15€. Αν αναζητάς τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα και να λάβεις δωρεάν προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Ποια οφέλη θα σου προσφέρει η κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που αναλαμβάνουν κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου , μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος και που τον κάνουν, να ξεχωρίζει:

 • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

 • Συνδυάζει χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο κατασκευής.

 • Έχει αντιολισθητικές ιδιότητες.

 • Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες.

 • Δεν εμφανίζει ρωγμές.

 • Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

 • Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές και ραδιενεργές ουσίες.

Το βιομηχανικό δάπεδο με το πέρασμα του χρόνου έχει συνδυαστεί με διάφορα υλικά, ώστε να εξελιχθεί ως είδος και να αυξήσει τα πλεονεκτήματά του. Το εποξειδικό δάπεδο και το πολυουρεθανικό δάπεδο, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρητινικά δάπεδα.  

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, για να σε ωθήσουν προς την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τα είδη των ρητινικών δαπέδων που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Πού χρησιμοποιείται το εποξειδικό δάπεδο και σε τι τιμές θα το βρεις;

Τα εποξειδικά δάπεδα, αποτελούν επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου και η κατασκευή τους πραγματοποιείται από δύο ή τρεις στρώσεις εποξειδικών ρητινών. Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα εποξειδικά δάπεδα είναι η ανθεκτικότητά τους σε χημικές ουσίες, στην θερμότητα και την ακτινοβολία. 

Επιπλέον, κατά την εφαρμογή τους τα εποξειδικά δάπεδα στεγνώνουν γρήγορα και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην τριβή. Τα εποξειδικά δάπεδα βρίσκουν εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων, όπως καταστήματα, εργοστάσια, πλοία, ακόμα και οικίες.

Ενδεικτικά, οι τιμές στα εποξειδικά δάπεδα ξεκινούν από τα 20€/m², στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα κόστη υλικών και τα κόστη της εργασίας. Η τιμή αυτή αφορά εποξειδικά δάπεδα άνω των 200m², χωρίς ΦΠΑ.

Από ποια υλικά κατασκευάζεται το πολυουρεθανικό δάπεδο;

Τα πολυουρεθανικά βιομηχανικά δάπεδα, κατασκευάζονται από ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου πολυουρεθανικής ή ακρυλικής ρητίνης και εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πατώματος. Το μείγμα αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και να σου δώσει την απόχρωση που επιθυμείς για το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο που θα εγκατασταστήσεις. 

Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει μία ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο, που εντυπωσιάζει. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους πατωματζήδες που θα σου προτείνουν την καλύτερη επιλογή στα βιομηχανικά δάπεδα και θα προχωρήσουν στην εξειδικευμένη κατασκευή και εγκατάστασή τους.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για να κατασκευάσεις βιομηχανικά δάπεδα;

Η κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου απαιτεί εξειδίκευση και τεχνογνωσία για να γίνει σωστά και να σου παρέχει δάπεδα που θα αντέξουν για πολλά χρόνια. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα, που μπορούν να κατασκευάσουν για σένα πολυουρεθανικό ή εποξειδικό δάπεδο, στις καλύτερες τιμές.

Αν θέλεις να κατασκευάσεις βιομηχανικό δάπεδο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για βιομηχανικά δάπεδα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου από έμπειρους επαγγελματίες!

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου

φωτογραφία επαγγελματία
Άρης Μουρτάι
32 αξιολογήσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΚΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
Άρης Μουρτάι
32 αξιολογήσεις

Συνιστώ τον Άρη ανεπιφύλακτα. Η επικοινωνία μαζί του άψογη, άμεση και η δουλειά του τέλεια σε χρόνο ρεκόρ και σε πολύ καλή τιμη!

φωτογραφία επαγγελματία
Άρης Μουρτάι
32 αξιολογήσεις

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΚΕ.ΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΨΟΓΗ,ΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Ανδριανόπουλος
27 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Κ. Γιάννης , εργατικός,συνεπής, καλός τεχνίτης και γρήγορος.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντρέας Μουστάκας
14 αξιολογήσεις

Συνεπής, έμπειρος επαγγελματίας, ευγενικός, καθαρός και γρήγορος. Και η βοηθός του επίσης άριστη. Εξαιρετικός επαγγελματίας, θα τον συστήνω ανεπιφύλακτα και θα συνεργαστώ σίγουρα ξανά μαζί του.

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ: Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει!

Η διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ είναι μία ιδανική επιλογή αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ. Ένταξε το βιομηχανικό δάπεδο στη διακόσμησή σου.

5 Φθηνές & Ποιοτικές Λύσεις για Πατώματα που θα Λατρέψεις!

Αναζητάς μια οικονομική και ποιοτική λύση για να επενδύσεις στο πάτωμα του χώρου σου; Ανακάλυψε τις 5 βασικές επιλογές που έχεις!

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Βιομηχανικά Δάπεδα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Γαγάνης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
89 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πατωμάτων και εγγυάται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Χρήστος Σδρίνιας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Με πάνω από 10 χρονιά εμπειρίας στην κατασκευή και συντήρηση δαπέδων, είμαστε οι πλέον ειδικοί στο να βρούμε το κατάλληλο προϊόν ακόμα και για την πιο απαιτητική εργασία. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξύλινων δαπέδων με πρωταρχικό μας στόχο να παρέχουμε στον πελάτη το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στυλιανός Κατσούλης

Θεσσαλονίκη
49 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί τεχνίτες με εξειδίκευση στα πατώματα, την κατασκευή, την επισκευή και τη συντήρησή τους. Για κάθε είδος δαπέδου, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις για τον χώρο σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αν θέλετε άμεσα προσφορά για το πάτωμα του σπιτιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά!

Μαστροτεχνική Group

Θεσσαλονίκη
59 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση, την αντικατάσταση των πατωμάτων σας, την επισκευή και επιδιόρθωση. Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας. Είμαστε δίπλα σας, για να φέρουμε εις πέρας το έργο που χρειάζεστε!

Αντρέας Μουστάκας

Κέντρο Αθήνας
14 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Αντρέας Μουστάκας και είμαι έμπειρος τεχνικός για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε για το πάτωμα-δάπεδό σας. Εκτός από την τοποθέτηση και την κατασκευή δαπέδων για το χώρο σας μπορώ να αναλάβω και την επισκευή του πατώματος σας, αλλά και τη συντήρηση του δαπέδου σας, εφόσον το χρειάζεστε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Κορωπί
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος δαπέδου:
Βιομηχανικό/Σταμπωτό δάπεδο
Τετραγωνικά μέτρα:
100 τ.μ. και άνω Κόστος: 1400,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 100,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 150,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 60,00€
Συντήρηση / Επισκευή
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Άρης Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 15 τ.μ. Κόστος: 150,00€