Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Βιομηχανικό Δάπεδο: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Το βιομηχανικό δάπεδο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για χώρους με μεγάλο βάρος  κυκλοφορίας όπου απαιτείται ειδικό δάπεδο με ανθεκτικότητα στις μεγάλες πιέσεις. Τέτοιοι χώροι, είναι συνήθως επαγγελματικά κτίρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις, συνεργεία, εργοστάσια που διαθέτουν βαρύ εξοπλισμό.

Το βιομηχανικό δάπεδο μπορεί να επιλεχθεί τόσο για τους εσωτερικούς, όσο και για τους εξωτερικούς χώρους. Η σύστασή του είναι ικανή να καλύψει ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σε αντοχή, χωρίς να χαλάει ή να παραμορφώνεται. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις τα εποξειδικά δάπεδα ή τα πολυουρεθανικά δάπεδα, που αποτελούν ειδικές επιστρώσεις του βιομηχανικού δαπέδου.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους πατωματζήδες της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το βιομηχανικό δάπεδο.

Από τι είδους υλικά αποτελείται το βιομηχανικό δάπεδο;

Με την παλιά του σύσταση, τα υλικά από τα οποία κατασκευαζόταν ήταν κυρίως τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον είναι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες. Τα υλικά αυτά, ενισχύουν την αντοχή στα βιομηχανικά δάπεδα καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Είτε αναζητάς βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να σου παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σου.

Βιομηχανικό Δάπεδο Τιμές: Σε ποιο κόστος ανέρχεται η τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου;

Οι τιμές για την τοποθέτηση του βιομηχανικού δαπέδου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η τελική τιμή της εργασίας εξαρτάται από το χώρο, το είδος του δαπέδου που θα επιλέξεις, τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να επιλέξεις και τις επιπλέον εργασίες που ενδέχεται να χρειαστούν για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του βιομηχανικού δαπέδου.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε πως το κόστος της εργασίας συνήθως ξεκινάει από τα 4-6€/m². Στο κόστος της κατασκευής συνυπολογίζονται και τα κόστη των υλικών, που στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζουν 8-10€/m². Οι τιμές αυτές διαφέρουν ανά εργασία, σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου. Έτσι, για τις εργασίες πάνω από 50m², μια ενδεικτική τιμή είναι τα 12 €/m².

Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, αντίστοιχα τόσο μειώνονται και οι τιμές ανά τετραγωνικό. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δαπέδων μέχρι 500m², η τιμή ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθεί στα 10€. Αντίστοιχα, για περισσότερα τετραγωνικά, υπάρχουν προσφορές με λιγότερα χρήματα ανά τετραγωνικό, που μπορεί να φτάσουν τα 8€/m².

Θα πρέπει να γνωρίζεις, επίσης, πως οι τιμές αυξάνονται, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για αντοχή και σκληρότητα. Ωστόσο, η συνολική τιμή ανά τετραγωνικό σπάνια ξεπερνάει τα 15€. Αν αναζητάς τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα και να λάβεις δωρεάν προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του βιομηχανικού δαπέδου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που αναλαμβάνουν κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου , μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος και που τον κάνουν, να ξεχωρίζει:

  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

  • Συνδυάζει χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο κατασκευής.

  • Έχει αντιολισθητικές ιδιότητες.

  • Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες.

  • Δεν εμφανίζει ρωγμές.

  • Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές και ραδιενεργές ουσίες.

Αυτά τα στοιχεία, είναι αρκετά για να σε πείσουν ότι το βιομηχανικό δάπεδο, μπορεί να καλύψει τις επαγγελματικές σου ανάγκες και να φανεί αντάξιο των συνθηκών που επικρατούν στην επιχείρησή σου.

Όπως, προαναφέραμε το βιομηχανικό δάπεδο με το πέρασμα του χρόνου έχει συνδυαστεί με διάφορα υλικά, ώστε να εξελιχθεί ως είδος και να αυξήσει τα πλεονεκτήματά του. Το εποξειδικό δάπεδο και το πολυουρεθανικό δάπεδο, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρητινικά δάπεδα.  Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, για να σε κατευθύνουν προς την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τα είδη των ρητινικών δαπέδων που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Εποξειδικά Δάπεδα: Που χρησιμοποιούνται και σε τι τιμές θα τα βρεις;

Τα εποξειδικά δάπεδα, αποτελούν επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου και η κατασκευή τους πραγματοποιείται από δύο ή τρεις στρώσεις εποξειδικών ρητινών. Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα εποξειδικά δάπεδα είναι η ανθεκτικότητά τους σε χημικές ουσίες, στην θερμότητα και την ακτινοβολία. Επιπλέον, κατά την εφαρμογή τους τα εποξειδικά δάπεδα στεγνώνουν γρήγορα και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην τριβή.

Τα εποξειδικά δάπεδα βρίσκουν εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων, όπως βιομηχανικές, εργοστάσια τροφίμων, πλοία κ.α. Μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις επαγγελματικές σας ανάγκες, εφόσον αποτελούν ολοκληρωμένες συστήματα δαπέδων σε πολύ καλές τιμές.

Ενδεικτικά, οι τιμές στα εποξειδικά δάπεδα ξεκινούν από τα 20€/m², στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα κόστη υλικών και τα κόστη της εργασίας. Η τιμή αυτή αφορά εποξειδικά δάπεδα άνω των 200m², χωρίς ΦΠΑ.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο: Υλικά Κατασκευής & Εφαρμογές!

Τα πολυουρεθανικά βιομηχανικά δάπεδα, κατασκευάζονται από ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου πολυουρεθανικής ή ακρυλικής ρητίνης και εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πατώματος. Το μείγμα αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και να σου δώσει την απόχρωση που επιθυμείς για το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο που θα εγκατασταστήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα, προσφέρει μία ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο που εντυπωσιάζει.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους πατωματζήδες που θα σου προτείνουν την καλύτερη επιλογή στα βιομηχανικά δάπεδα και θα προχωρήσουν στην εξειδικευμένη κατασκευή και εγκατάστασή τους.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για το βιομηχανικό δάπεδο;

Το βιομηχανικό δάπεδο απαιτεί εξειδίκευση και κατάρτιση για να τοποθετηθεί σωστά. Οι αξιολογημένοι πατωματζήδες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να αναλάβουν άμεσα και αξιόπιστα εργασίες που αφορούν στην τοποθέτηση βιομηχανικού πατώματος.

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο βιομηχανικό δάπεδο, είτε η εργασία που σε ενδιαφέρει αφορά βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου. Είτε ενδιαφέρεσαι για βιομηχανικό δάπεδο, είτε για τις ειδικές επιστρώσεις, πολυουρεθανικά και εποξειδικά δάπεδα, οι επαγγελματίες μας θα σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου για κατασκευή και εγκατάσταση βιομηχανικού δαπέδου και θα πάρεις προσφορές για τιμές στα βιομηχανικά δάπεδα από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

Στο video που ακολουθεί θα βρεις πληροφορίες σχετικά με το πού επιλέγεται το βιομηχανικό δάπεδο, τα βήματα που ακολουθούνται στην τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου, καθώς επίσης και τα βασικά του πλεονεκτήματα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά στην τοποθέτηση, άμεση ανταπόκριση και το ποσό δεν ξεπέρασε την αρχική κοστολόγηση της εργασίας!

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός τεχνίτης, πολύ καλή τιμή, αξιόπιστος, ευγενέστατος και γρήγορος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλό αποτέλεσμα εργασίας. Το πάτομα έγινε καλύτερο από το καινούργιο.

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Πολύ καλός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεπής στο ραντεβού του . Καλή ποιότητα λαμινειτ .

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ: Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει!

Η διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ είναι μία ιδανική επιλογή αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ. Ένταξε το βιομηχανικό δάπεδο στη διακόσμησή σου.

Περισσότερα
5 Φθηνές & Ποιοτικές Λύσεις για Πατώματα που θα Λατρέψεις!

Αναζητάς μια οικονομική και ποιοτική λύση για να επενδύσεις στο πάτωμα του χώρου σου; Ανακάλυψε τις 5 βασικές επιλογές που έχεις!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Κατασκευή Βιομηχανικού Δαπέδου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρουμε οικονομικές τιμές. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι επαγγελματικά και χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητά τους στο πέρασμα των χρόνων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό και ανθεκτικό βιομηχανικό δάπεδο!
Γιάννης Γ. Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με την μακροχρόνια δραστηριοποίησή της στο χώρο, αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες που προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα στο βιομηχανικό δάπεδο. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το τελικό αποτέλεσμα και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκρίνεται επάξια στις προσδοκίες σας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή σας!  
ΣΠΥΡΟΣ Π. Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους πατωματζήδες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε εργασίες που αφορούν το βιομηχανικό δάπεδο, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και μπορούμε να εγγυηθούμε για τα μακροχρόνια αποτελέσματα των εργασιών μας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε την εργασία σας, άμεσα και αξιόπιστα! 
Παναγιώτης Κ. Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο και κατέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σας παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για το βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, όσο και για το βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε! 
Παναγιώτης Τ. Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος πατωματζής με πολυετή ενασχόληση στο χώρο του βιομηχανικού δαπέδου για επιχειρήσεις και εργοστάσια. Κατέχω όλη την απαραίτητη κατάρτιση και χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό για να σας παρέχω τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου και στα εποξειδικά δάπεδα. Προσφέρω άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές. Εργάζομαι καθημερινά και είμαι άμεσα διαθέσιμος να αναλάβω την εργασία σας για βιομηχανικό δάπεδο.   

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει