Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιομηχανικό Δάπεδο - Κατασκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βιομηχανικό Δάπεδο: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Το βιομηχανικό δάπεδο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για χώρους με μεγάλο βάρος  κυκλοφορίας όπου απαιτείται ειδικό δάπεδο με ανθεκτικότητα στις μεγάλες πιέσεις. Τέτοιοι χώροι, είναι συνήθως επαγγελματικά κτίρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις, συνεργεία, εργοστάσια που διαθέτουν βαρύ εξοπλισμό.

Το βιομηχανικό δάπεδο μπορεί να επιλεχθεί τόσο για τους εσωτερικούς, όσο και για τους εξωτερικούς χώρους. Η σύστασή του είναι ικανή να καλύψει ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σε αντοχή, χωρίς να χαλάει ή να παραμορφώνεται.

Ρωτήσαμε τους έμπειρους πατωματζήδες της πλατφόρμας μας και μας έδωσαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το βιομηχανικό δάπεδο.

Από τι είδους υλικά αποτελείται το βιομηχανικό δάπεδο;

Με την παλιά του σύσταση, τα υλικά από τα οποία κατασκευαζόταν ήταν κυρίως τσιμέντο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα υλικά που χρησιμοποιούνται πλέον είναι εποξειδικές ή πολυουρεθανικές ρητίνες. Τα υλικά αυτά, ενισχύουν την αντοχή στα βιομηχανικά δάπεδα καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Είτε αναζητάς βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να σου παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σου.

Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του βιομηχανικού δαπέδου;

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, που αναλαμβάνουν κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου , μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος πατώματος και που τον κάνουν, να ξεχωρίζει:

  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • Είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

  • Συνδυάζει χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο κατασκευής.

  • Έχει αντιολισθητικές ιδιότητες.

  • Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε υψηλές πιέσεις και ακραίες καιρικές συνθήκες.

  • Δεν εμφανίζει ρωγμές.

  • Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές και ραδιενεργές ουσίες.

Αυτά τα στοιχεία, είναι αρκετά για να σε πείσουν ότι το βιομηχανικό δάπεδο, μπορεί να καλύψει τις επαγγελματικές σου ανάγκες και να φανεί αντάξιο των συνθηκών που επικρατούν στην επιχείρησή σου.

Όπως, προαναφέραμε το βιομηχανικό δάπεδο με το πέρασμα του χρόνου έχει συνδυαστεί με διάφορα υλικά, ώστε να εξελιχθεί ως είδος και να αυξήσει τα πλεονεκτήματά του. Το εποξειδικό δάπεδο και το πολυουρεθανικό δάπεδο, είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα ρητινικά δάπεδα.  Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, για να σε κατευθύνουν προς την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, μας έδωσαν κάποιες πληροφορίες για τα είδη των ρητινικών δαπέδων που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Εποξειδικό Δάπεδο: Τι είναι και που χρησιμοποιείται;

Το εποξειδικό δάπεδο, αποτελεί επίστρωση βιομηχανικού δαπέδου και η κατασκευή του πραγματοποιείται από δύο ή τρεις στρώσεις εποξειδικών ρητινών. Ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του σε χημικές ουσίες, στην θερμότητα και την ακτινοβολία και ακόμη στεγνώνει γρήγορα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην τριβή. Βρίσκει εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κτιρίων, όπως βιομηχανικές, εργοστάσια τροφίμων, πλοία κ.α. Το εποξειδικό δάπεδο, εγγυάται ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Πολυουρεθανικό Δάπεδο: Υλικά Κατασκευής & Εφαρμογές!

Τα πολυουρεθανικά βιομηχανικά δάπεδα, κατασκευάζονται από ένα μείγμα χαλαζιακής άμμου πολυουρεθανικής ή ακρυλικής ρητίνης και εφαρμόζεται στην επιφάνεια του πατώματος. Το μείγμα αυτό, μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα και να σου δώσει την απόχρωση που επιθυμείς για το πολυουρεθανικό βιομηχανικό δάπεδο που θα εγκατασταστήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα, προσφέρει μία ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο που εντυπωσιάζει.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους πατωματζήδες που θα σου προτείνουν την καλύτερη επιλογή στα βιομηχανικά δάπεδα και θα προχωρήσουν στην εξειδικευμένη κατασκευή και εγκατάστασή τους.

Βιομηχανικό Δάπεδο Τιμές: Σε ποιο κόστος ανέρχεται η τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου;

Οι τιμές για την τοποθέτηση του βιομηχανικού δαπέδου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η τελική τιμή της εργασίας εξαρτάται από το χώρο, το είδος του δαπέδου που θα επιλέξεις, τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να επιλέξεις και τις επιπλέον εργασίες που ενδέχεται να χρειαστούν για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του βιομηχανικού δαπέδου.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε πως το κόστος της εργασίας συνήθως ξεκινάει από τα 4-6€/m². Στο κόστος της κατασκευής συνυπολογίζονται και τα κόστη των υλικών, που στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζουν 8-10€/m². Οι τιμές αυτές διαφέρουν ανά εργασία, σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου. Έτσι, για τις εργασίες πάνω από 50m², μια ενδεικτική τιμή είναι τα 12 €/m².

Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά, αντίστοιχα τόσο μειώνονται και οι τιμές ανά τετραγωνικό. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις δαπέδων μέχρι 500m², η τιμή ανά τετραγωνικό μπορεί να μειωθεί στα 10€. Αντίστοιχα, για περισσότερα τετραγωνικά, υπάρχουν προσφορές με λιγότερα χρήματα ανά τετραγωνικό, που μπορεί να φτάσουν τα 8€/m².

Θα πρέπει να γνωρίζεις, επίσης, πως οι τιμές αυξάνονται, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για αντοχή και σκληρότητα. Ωστόσο, η συνολική τιμή ανά τετραγωνικό σπάνια ξεπερνάει τα 15€. Αν αναζητάς τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα και να λάβεις δωρεάν προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για το βιομηχανικό δάπεδο;

Το βιομηχανικό δάπεδο απαιτεί εξειδίκευση και κατάρτιση για να τοποθετηθεί σωστά. Οι αξιολογημένοι πατωματζήδες του Douleutaras.gr είναι σε θέση να αναλάβουν άμεσα και αξιόπιστα εργασίες που αφορούν στην τοποθέτηση βιομηχανικού πατώματος.

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο βιομηχανικό δάπεδο, είτε η εργασία που σε ενδιαφέρει αφορά βιομηχανικό δάπεδο εξωτερικού χώρου, είτε βιομηχανικό δάπεδο εσωτερικού χώρου.

Καταχώρησε την εργασία σου για κατασκευή και εγκατάσταση βιομηχανικού δαπέδου και θα πάρεις προσφορές για τιμές στα βιομηχανικά δάπεδα από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά στην τοποθέτηση, άμεση ανταπόκριση και το ποσό δεν ξεπέρασε την αρχική κοστολόγηση της εργασίας!
Ηλίας Σ.
72 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός τεχνίτης, πολύ καλή τιμή, αξιόπιστος, ευγενέστατος και γρήγορος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
62 αξιολογήσεις
Πολύ καλό αποτέλεσμα εργασίας. Το πάτομα έγινε καλύτερο από το καινούργιο.
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...
Μιχάλης Α.
48 αξιολογήσεις
Πολύ καλός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεπής στο ραντεβού του . Καλή ποιότητα λαμινειτ .
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο ξύλο. Η γοητεία του είναι ολοφάνερη και δένει εκπληκτικά με όλα τα στυλ
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει