Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Laminate

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Τοποθέτηση Laminate από Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Δάπεδα Λάμινειτ!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Συντήρηση / Επισκευή
π.χ.: Ξύλινο, Πλαστικό
 • Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
 • Δάπεδο τύπου Laminate
 • Πλαστικό δάπεδο
 • Βιομηχανικό/Σταμπωτό δάπεδο
 • Deck εξωτερικού χώρου
 • Άλλο
π.χ.: Έως 15 τ.μ., 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 15 τ.μ.
 • 16 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Τοποθέτηση Laminate: Όσα θέλεις να ξέρεις για τη σωστή τοποθέτηση!

Το laminate είναι ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του κατακόρυφα. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά ο κυριότερος είναι ένας. Η τοποθέτηση laminate θα σου χαρίσει την ομορφιά και τη ζεστασιά του ξύλινου πατώματος, χωρίς να σε φορτώσει με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες συντήρησης που έχει το ξύλο.

Όμως, ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει το λάμινειτ σαν δάπεδο για το χώρο σου; Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη σωστή τοποθέτηση λάμινειτ πατώματος; Εμείς μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους πατωματζήδες της πλατφόρμας μας και ανακαλύψαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζουμε.

Τι είναι τα δάπεδα laminate;

Τα δάπεδα laminate, αποτελούν πατώματα με σκληρή επιφάνεια που διαθέτουν την όψη ενός ξύλινου πατώματος. Το ξύλο που χρησιμοποιείται στα δάπεδα λαμινέιτ, είναι ανακυκλώσιμο, οικολογικό και έχει την μορφή ξύλινων σανίδων.

Οι επαγγελματίες μας τα προτιμούν, καθώς συνδυάζουν ποιότητα και αντοχή με όψη υψηλής αισθητικής. Επίσης, είναι μία βολική επιλογή, καθώς μπορεί να γίνει τοποθέτηση laminate πάνω σε πλακάκι και τοποθέτηση laminate πάνω σε ξύλινο πάτωμα, χωρίς την αφαίρεση των παλαιών δαπέδων.

Ποιες είναι οι τιμές για πατώματα laminate;

Στην αγορά, οι τιμές για δάπεδο laminate ξεκινούν στα 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Φυσικά, το laminate είναι πολύ πιο οικονομικό από το φυσικό ξύλο. Αν ψάχνεις για laminate τιμή με τοποθέτηση, αρκεί να συμπληρώσεις τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές με υλικά και εργατικά.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ποια είναι τα βήματα για τοποθέτηση laminate πατώματος;

1. Έλεγχος δαπέδου και εφαρμογή υποστρώματος

2. Αφαίρεση πόρτας δωματίου & προετοιμασία σανίδων

3. Τοποθέτηση laminate πατώματος

4. Τοποθέτηση σοβατεπί

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτηση, αντικατάσταση και συντήρηση λάμινειτ δαπέδων, χωρίς να ταλαιπωρηθείς και εγγυώνται ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για να έχεις μία επιτυχημένη τοποθέτηση laminate:

1. Έλεγχος δαπέδου και εφαρμογή υποστρώματος

Το πάτωμα που θα γίνει η τοποθέτηση λάμινειτ χρειάζεται να ελεγχθεί για τυχόν ανωμαλίες. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανισότητες, πρέπει να γίνει ευθυγράμμιση πριν την τοποθέτηση του laminate, ώστε να μην υπάρχουν κενά. Έπειτα, τοποθετείται στρώμα νάυλον στο πάτωμα και  γίνεται η εφαρμογή του υποστρώματος πάνω στο οποίο θα “κουμπώσουν” οι σανίδες του δαπέδου.

2. Αφαίρεση πόρτας δωματίου & προετοιμασία σανίδων

Για να τοποθετήσεις το νέο σου δάπεδο, καλό είναι να αφαιρέσεις την πόρτα του δωματίου, για να μην εμποδίζει το χώρο. Οι σανίδες του laminate χρειάζεται να μείνουν στο χώρο που θα τοποθετηθούν για τουλάχιστον 24 ώρες, ώστε να αφομοιώσουν την υγρασία και τη θερμοκρασία του χώρου.

Επιπλέον, πρέπει να υπολογιστούν αρμοί διαστολής με διάστημα 8-12mm από τα σημεία επαφής του πατώματος με τους τοίχους, την πόρτα και τυχόν σωληνώσεις, ώστε να μην χαλάσουν οι ενώσεις του πατώματος με τη διαστολή. Έπειτα, πρέπει να τοποθετηθούν σφήνες στον τοίχο, ώστε να γίνει με ακρίβεια η τοποθέτηση των σοβατεπί, στα τελικά βήματα.

3. Τοποθέτηση laminate πατώματος

Οι σανίδες των laminate δαπέδων, είναι βασικό να τοποθετούνται πλωτά και δεν απαιτείται κόλλα και συγκεκριμένα εργαλεία. Οι σανίδες απλά κουμπώνουν μεταξύ τους και κάνουν την διαδικασία της τοποθέτησης πολύ απλή. Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, η εργασία γίνεται αρκετά γρήγορα.

4. Τοποθέτηση σοβατεπί

Είναι σημαντικό, το σοβατεπί να εφαρμόσει πολύ καλά στον τοίχο, ώστε να μη μεταβάλλεται το πάτωμα από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Ποια πλεονεκτήματα σου προσφέρει η τοποθέτηση λάμινειτ;

 • Είναι οικονομικό. Το κόστος του μπορεί να είναι μόλις το ¼ του κόστους του ξύλου, ενώ έχει μηδαμινά έξοδα συντήρησης.

 • Είναι πολύ ανθεκτικό. Το laminate είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό σε χτυπήματα και σχετικά ανθεκτικό στην υγρασία και αυτό τα καθιστά ιδανικά για σπίτια με παιδιά και κατοικίδια.

 • Καθαρίζεται εύκολα. Η καθαριότητα του είναι παιχνιδάκι, δεν απορροφά τους λεκέδες και δεν απαιτεί ειδικό χειρισμό στη συντήρησή του.

 • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Αποτελεί ακριβή απεικόνιση του ξύλου και έτσι συνδυάζει την υψηλή αισθητική με μέγιστη χρηστικότητα. Ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός, ότι στο εμπόριο μπορείς να βρεις laminate σε οποιαδήποτε μορφή ξύλου θέλεις.

 • Έχει εύκολη τοποθέτηση. Η διαδικασία τοποθέτησης laminate δε θα σε δυσκολέψει καθόλου, εκτός αν χρειαστεί αρκετή προετοιμασία. Οι εργασίες που απαιτούνται είναι ελάχιστες, ενώ μπορούν να μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στα περισσότερα δάπεδα.

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζει η τοποθέτηση laminate πατώματος;

 • Χρειάζεται υπόστρωμα για εξομάλυνση του δαπέδου

 • Επηρεάζεται από την υγρασία

 • Φθείρεται με την τριβή

 • Δεν προσφέρει την αίσθηση του ξύλου

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ποια προβλήματα θα αντιμετωπίσεις, πριν τοποθετήσεις λάμινειτ δάπεδο. Ας αναλύσουμε τα σημεία που πρέπει να προσέξεις, πριν τοποθετήσεις λάμινειτ:

 • Χρειάζεται υπόστρωμα.

Η τοποθέτηση υποστρώματος είναι σημαντικός παράγοντας για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης εγκατάστασης πατώματος laminate. Το υπόστρωμα εξομαλύνει τις ανωμαλίες του δαπέδου και δημιουργεί λεία επιφάνεια.

 • Επηρεάζεται από την υγρασία.

Όπως και το ξύλινο πάτωμα, έτσι και το laminate δάπεδο επηρεάζεται σημαντικά από τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας, οπότε καλό είναι να αποφεύγεται η τοποθέτηση στο μπάνιο ή άλλους χώρους με συχνή υγρασία.

 • Φθείρεται με την τριβή.

Σε περιπτώσεις που το πάτωμα έρχεται σε συχνή επαφή με καρέκλες, το πάτωμα laminate παρουσιάζει φθορές που μειώνουν την αισθητική του. Συνεπώς, χρειάζεται να τοποθετηθεί χαλί, σε δωμάτια όπως η τραπεζαρία και το γραφείο.

 • Δεν προσφέρει την αίσθηση του ξύλου.

Η αίσθηση όταν περπατάς σε πάτωμα laminate είναι σαφώς διαφορετική, συγκριτικά με την αίγλη ενός ακριβού ξύλινου πατώματος. Την ίδια διαφορά μπορείς να διαπιστώσεις και από την υφή του δαπέδου λαμινέιτ, που φαντάζει πιο “ψεύτικη” συγκριτικά με αυτή ενός ξύλινου πατώματος.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για τοποθέτηση laminate στο χώρο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους πατωματζήδες με πολυετή εμπειρία σε  εργασίες για δάπεδα laminate και ξύλινα. Εκείνοι μπορούν να μελετήσουν τις ανάγκες του χώρου σου, να αναλάβουν το σωστό υπόστρωμα και να εξασφαλίσουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής του δαπέδου σου.

Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, σχετικά με τον καθαρισμό του λάμινειτ, έτσι ώστε να μη χάσει το χρώμα του και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Οι τιμές για τοποθέτηση laminate πατώματος που προσφέρουν είναι πολύ ανταγωνιστικές, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σου.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις σε τοποθέτηση laminate με επαγγελματικά αποτελέσματα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για λάμινειτ πατώματα, από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν την εργασία τους για τοποθέτηση laminate

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συνεργασία,από την τιμή καθώς και το χρονοδιάγραμμα

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Γ.
81 αξιολογήσεις

πάρα πολύ καλός τεχνίτης,τέλειος θα μπορούσαμε να πούμε . Τα πατ΄΄ωματα εγιναν καινούργια όπως μου είπε.εκτός απο αυτό ηταν συνεπής στο ρα…

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Σ.
74 αξιολογήσεις

Ο κ. Ηλίας, αφού μας έλυσε υπομονετικά και αναλυτικά από το τηλέφωνο όλες μας τις απορίες, εκτέλεσε σε 2 ημέρες τις εργασίες που είχαμε συμ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
69 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά. Προσεκτική και με επαγγελματισμό. Η εργασία τελείωσε στο χρόνο που είχε πει και η τιμή ήταν πολύ λογική. Σας ευχαριστώ!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας,ταχύτατη εξυπηρέτηση,άψογη συνεργασία,έγκαιρη παράδοση της δουλειάς, με την καλύτερη προσφορά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.
54 αξιολογήσεις

Καλή δουλειά, συνέπεια, λογική τιμή!

Σχετικά άρθρα

5+1 Ερωτήσεις & Απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι είναι laminate.

Πήρες τη μεγάλη απόφαση να αλλάξεις το δάπεδο του σπιτιού σου ή ενός επαγγελματικού χώρου και τώρα δεν ξέρεις τι να διαλέξεις;

Περισσότερα
Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα laminate πατωμάτων: 10+1 παράγοντες που πρέπει να ξέρεις!

Σήμερα, υπάρχουν ποικίλες επιλογές για να αλλάξεις το δάπεδο του σπιτιού σου. Πέρα από τις κλασικές επιλογές του φυσικού ξύλου και του

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Τοποθέτηση Laminate Πατώματος

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.

Τοποθέτηση Laminate - Αθήνα
69 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση laminate πατώματος, χρησιμοποιώντας τα πλέον ποιοτικά υλικά της αγοράς. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, για κάθε εργασία που φέρνουμε εις πέρας, έτσι ώστε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και οικονομικά!

Γιάννης Γ.

Τοποθέτηση Laminate - Χαλάνδρι
81 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε εμπειρία χρόνων στην κατασκευή πατωμάτων για χώρους οικιακούς, αλλά και επαγγελματικούς. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την τοποθέτηση laminate για το χώρο σας, άμεσα, με συνέπεια και σεβασμό στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε στην καλύτερη τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Τοποθέτηση Laminate - Αθήνα
113 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της κατασκευής δαπέδων, με εξαιρετική τεχνογνωσία στον τομέα των λάμινειτ πατωμάτων. Είμαστε διαθέσιμοι, για να αναλάβουμε την τοποθέτηση laminate για εργασίες μεγάλης ή μικρής κλίμακας, προσφέροντάς σας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Εξελίσσουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με σκοπό να σας παρέχουμε το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.

Τοποθέτηση Laminate - Ηλιούπολη
54 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον κλάδο των δαπέδων, όπου προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση laminate που χρειάζεστε στο χώρο σας. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με στόχο να σας προσφέρω αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και αντοχής. Προτιμήστε με, για να αναλάβω και τη δική σας εργασία στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Παναγιώτης Κ.

Τοποθέτηση Laminate - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Οι επαγγελματίες της ομάδας μας διαθέτουν εξειδίκευση και εμπειρία ετών στις ανακατασκευές πατωμάτων, έχοντας φέρει εις πέρας και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Είμαστε διαθέσιμοι, για να κάνουμε εκτίμηση κόστους για την τοποθέτηση laminate που θέλετε να κάνετε και να σας δώσουμε αναλυτική προσφορά για τις υπηρεσίες μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές για λάμινειτ!

Σχετικές υπηρεσίες