Τρίψιμο Παρκέ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τρίψιμο Παρκέ

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Το τρίψιμο του παρκέ με 4 βήματα

Το τρίψιμο του παρκέ αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία για την συντήρησή του και την μακροβιότητά του. Με την φθορά από την καθημερινή χρήση, τα ξύλινα πατώματα γενικότερα και τα παρκέ ειδικότερα, χάνουν την αρχική τους λάμψη και εμφανίζουν σημάδια που αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, από εξειδικευμένους πατωματζίδες, τότε το τρίψιμο θα διαρκέσει περισσότερο.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για τα βήματα που ακολουθούν για εργασίες συντήρησης ξύλινων πατωμάτων και δαπέδων. Οι εργασίες απαιτούν έμπειρο χειρισμό, οπότε πριν πάρεις πρωτοβουλία και ξεκινήσεις το τρίψιμο του παρκέ πατώματος, ενημερώσου για την διαδικασία και τις απαιτήσεις της.

Τρίψιμο Παρκέ: Στάδια της Διαδικασίας

Το τρίψιμο του παρκέ, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν πραγματοποιηθεί από αξιόπιστους πατωματζήδες. Υπάρχουν 4 βήματα που ακολουθεί ένας επαγγελματίας πατωματζής για το τρίψιμο του παρκέ:

Βήμα 1ο: Πρώτο πέρασμα και τρίψιμο με μηχανή λείανσης ξύλινων πατωμάτων η οποία διαθέτει ιμάντα με τρία γυαλόχαρτα.

Βήμα 2ο: Για τις άκρες και τα σοβατεπί, χρειάζεται τρίψιμο με μηχάνημα λείανσης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ένα αψεγάδιαστο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο: Γίνεται στοκάρισμα σε όλη την επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου με ειδικό υλικό για να είναι ο στόκος ελαστικός και ανοιχτόχρωμος.

Βήμα 4ο: Οι πατωματζήδες μας, χρησιμοποιούν περιστροφική μηχανή με δύο ή τρία νούμερα γυαλόχαρτων για τέλειο τρίψιμο ξύλινου πατώματος και λεία επιφάνεια η οποία στην συνέχει θα γυαλιστεί.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της συντήρησης ξύλινων δαπέδων παρκέ που περιλαμβάνουν πέρα από το τρίψιμο των επιφανειών και γυάλισμα με ειδικά βερνίκια.

Εάν επιθυμείς να διευκολύνεις τους επαγγελματίες και να συντομεύσεις το διάστημα που απαιτείται για τις εργασίες συντήρησης, παρακάτω θα ανακαλύψεις κάποιες απλές ενέργειες που μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνος σου.

Συντήρησης Πατώματος Παρκέ: Πώς να γυαλίσεις και να τρίψεις το παρκέ;

Οι επαγγελματίες μας, ανέφεραν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες που μπορεί να κάνουν μόνοι τους οι ιδιοκτήτες ώστε να συντομεύουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι επαγγελματίες για την συντήρηση των ξύλινων πατωμάτων παρκέ. Ποιες είναι αυτές;

  • Σκούπισμα Ξύλινων Πατωμάτων Παρκέ
  • Πέρασμα με ειδικό υγρό που έχεις ως βασικό συστατικό το κερί
  • Προσεκτικό Τρίψιμο του Παρκέ Πατώματος
  • Στέγνωμα του Παρκέ
  • Γυάλισμα με Στεγνό Πανί

Αυτές οι ενέργειες δεν θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που προσδοκείς, όμως εάν συνδυαστούν με ένα επαγγελματικό γυάλισμα και τρίψιμο του παρκέ, το ξύλινο πάτωμα της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου, θα έχει την αρχική του όψη.

Για να μην χρειαστεί η διαδικασία του τριψίματος του παρκέ και να συντηρείτε στην αρχική του κατάσταση για πολύ καιρό, είναι καλό να αποφεύγεται η χρήση καθαριστικών με χημικά, που προκαλούν φθορά καθώς και η επιβάρυνση του πατώματος από αιχμηρά και βαριά έπιπλα.

Ακόμη, η εξειδικευμένη τοποθέτηση παρκέ από επαγγελματίες πατωματζήδες και η τακτική συντήρησή τους με προσεκτικό γυάλισμα και τρίψιμο, θα συμβάλλει στην αποφυγή φθορών και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τους ιδιοκτήτες.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους πατωματζήδες, που θα σου προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για το τρίψιμο και το γυάλισμα του παρκέ αλλά για άλλα είδη δαπέδων όπως το μωσαϊκό. Οι επαγγελματίες μας, χρησιμοποιούν καθαριστικά υψηλής ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα,θα σε εντυπωσιάσει.

Καταχώρησε την εργασία σου για τρίψιμο και γυάλισμα παρκέ και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Καλή και φιλότιμη δουλειά!
Ηλίας Σ.
72 αξιολογήσεις
Άψογος!
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
62 αξιολογήσεις
Εξαίρετος επαγγελματίας, καθαρή δουλειά και άριστο αποτέλεσμα. Επίσης ακριβής στους χρόνους επίσκεψης και διεκπεραίωσης της εργασίας. Θα ...
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...
Μιχάλης Α.
49 αξιολογήσεις
Το κοστος μου φανηκε λιγο μεγαλο για το μεγεθος του χωρου, αλλα το ιδιο ισχυει για ολες τις προσφορες που πηρα για τη συγκεκριμενη δουλε...
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει