Τρίψιμο Παρκέ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τρίψιμο Παρκέ

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Το τρίψιμο του παρκέ με 4 βήματα

Το τρίψιμο του παρκέ αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία για την συντήρησή του και την μακροβιότητά του. Με την φθορά από την καθημερινή χρήση, τα ξύλινα πατώματα γενικότερα και τα παρκέ ειδικότερα, χάνουν την αρχική τους λάμψη και εμφανίζουν σημάδια που αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, από εξειδικευμένους πατωματζίδες, τότε το τρίψιμο θα διαρκέσει περισσότερο.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για τα βήματα που ακολουθούν για εργασίες συντήρησης ξύλινων πατωμάτων και δαπέδων. Οι εργασίες απαιτούν έμπειρο χειρισμό, οπότε πριν πάρεις πρωτοβουλία και ξεκινήσεις το τρίψιμο του παρκέ πατώματος, ενημερώσου για την διαδικασία και τις απαιτήσεις της.

Τρίψιμο Παρκέ: Στάδια της Διαδικασίας

Το τρίψιμο του παρκέ, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν πραγματοποιηθεί από αξιόπιστους πατωματζήδες. Υπάρχουν 4 βήματα που ακολουθεί ένας επαγγελματίας πατωματζής για το τρίψιμο του παρκέ:

Βήμα 1ο: Πρώτο πέρασμα και τρίψιμο με μηχανή λείανσης ξύλινων πατωμάτων η οποία διαθέτει ιμάντα με τρία γυαλόχαρτα.

Βήμα 2ο: Για τις άκρες και τα σοβατεπί, χρειάζεται τρίψιμο με μηχάνημα λείανσης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ένα αψεγάδιαστο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο: Γίνεται στοκάρισμα σε όλη την επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου με ειδικό υλικό για να είναι ο στόκος ελαστικός και ανοιχτόχρωμος.

Βήμα 4ο: Οι πατωματζήδες μας, χρησιμοποιούν περιστροφική μηχανή με δύο ή τρία νούμερα γυαλόχαρτων για τέλειο τρίψιμο ξύλινου πατώματος και λεία επιφάνεια η οποία στην συνέχει θα γυαλιστεί.

Οι εξειδικευμένοι πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της συντήρησης ξύλινων δαπέδων παρκέ που περιλαμβάνουν πέρα από το τρίψιμο των επιφανειών και γυάλισμα με ειδικά βερνίκια.

Εάν επιθυμείς να διευκολύνεις τους επαγγελματίες και να συντομεύσεις το διάστημα που απαιτείται για τις εργασίες συντήρησης, παρακάτω θα ανακαλύψεις κάποιες απλές ενέργειες που μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνος σου.

Συντήρησης Πατώματος Παρκέ: Πώς να γυαλίσεις και να τρίψεις το παρκέ;

Οι επαγγελματίες μας, ανέφεραν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες που μπορεί να κάνουν μόνοι τους οι ιδιοκτήτες ώστε να συντομεύουν το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι επαγγελματίες για την συντήρηση των ξύλινων πατωμάτων παρκέ. Ποιες είναι αυτές;

  • Σκούπισμα Ξύλινων Πατωμάτων Παρκέ
  • Πέρασμα με ειδικό υγρό που έχεις ως βασικό συστατικό το κερί
  • Προσεκτικό Τρίψιμο του Παρκέ Πατώματος
  • Στέγνωμα του Παρκέ
  • Γυάλισμα με Στεγνό Πανί

Αυτές οι ενέργειες δεν θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που προσδοκείς, όμως εάν συνδυαστούν με ένα επαγγελματικό γυάλισμα και τρίψιμο του παρκέ, το ξύλινο πάτωμα της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου, θα έχει την αρχική του όψη.

Για να μην χρειαστεί η διαδικασία του τριψίματος του παρκέ και να συντηρείτε στην αρχική του κατάσταση για πολύ καιρό, είναι καλό να αποφεύγεται η χρήση καθαριστικών με χημικά, που προκαλούν φθορά καθώς και η επιβάρυνση του πατώματος από αιχμηρά και βαριά έπιπλα.

Ακόμη, η εξειδικευμένη τοποθέτηση παρκέ από επαγγελματίες πατωματζήδες και η τακτική συντήρησή τους με προσεκτικό γυάλισμα και τρίψιμο, θα συμβάλλει στην αποφυγή φθορών και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τους ιδιοκτήτες.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόλογους πατωματζήδες, που θα σου προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για το τρίψιμο και το γυάλισμα του παρκέ αλλά για άλλα είδη δαπέδων όπως το μωσαϊκό. Οι επαγγελματίες μας, χρησιμοποιούν καθαριστικά υψηλής ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα,θα σε εντυπωσιάσει.

Καταχώρησε την εργασία σου για τρίψιμο και γυάλισμα παρκέ και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
129 αξιολογήσεις

Καλή και φιλότιμη δουλειά!

Ηλίας Σ.
73 αξιολογήσεις

Άψογος!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.
64 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, καθαρή δουλειά και άριστο αποτέλεσμα. Επίσης ακριβής στους χρόνους επίσκεψης και διεκπεραίωσης της εργασίας. Θα ...

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.

Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις

Απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Ιδιαίτερα, να τονίσω την αμεσότητα του Βαγγέλη ο οποίος π...

Μιχάλης Α.
50 αξιολογήσεις

Το κοστος μου φανηκε λιγο μεγαλο για το μεγεθος του χωρου, αλλα το ιδιο ισχυει για ολες τις προσφορες που πηρα για τη συγκεκριμενη δουλε...

Σχετικά άρθρα

Συντήρηση ξύλινου πατώματος: Πώς θα διατηρήσεις το ξύλο στην εντέλεια;

Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.

Περισσότερα
Καθαρισμός μαρμάρου: 3 κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις!

Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τρίψιμο Παρκέ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Τρίψιμο Παρκέ - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Τοποθετήσεις Πατωμάτων και στα Παρκέ Διαρκείας. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιάννης Γ. Τρίψιμο Παρκέ - Χαλάνδρι
61 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης πατωμάτων και εγγυάται ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
ΣΠΥΡΟΣ Π. Τρίψιμο Παρκέ - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Με μια ομάδα έμπειρων τεχνικών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τα πατώματα και τα δάπεδά σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!
Παναγιώτης Κ. Τρίψιμο Παρκέ - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Παναγιώτης Τ. Τρίψιμο Παρκέ - Ηλιούπολη
46 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρω εις πέρας όποια εργασία αναλαμβάνω ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυώμαι επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει