Αναπαλαίωση επίπλων: 5+1 Φανταστικές ιδέες μεταποίησης!

Αναπαλαίωση επίπλων

 Αν με την αναπαλαίωση επίπλων το πρώτο που σου έρχεται είναι ένα βερνίκωμα στο παλιό σου τραπέζι, τότε κάνεις λάθος. Παρακάτω θα σου δείξουμε με πόσους διαφορετικούς και φανταστικούς τρόπους μπορείς να μεταποιήσεις τα παλιά σου έπιπλα και να τα κάνεις να μοιάζουν είτε με καινούρια, ή με την πιο ακριβή αντίκα που υπάρχει. 

5+1 top ιδέες για vintage διακόσμηση με αναπαλαίωση επίπλων!

Δες τους καλύτερους τρόπους για να αναπαλιώσεις ριζικά τα έπιπλά σου και κάνε τους πάντες να σε ρωτάνε αν αγόρασες καινούρια. 

1. Αλλαγή χρώματος

Η αλλαγή του χρώματος και μόνο θα βγάλει ακόμα και μία καρέκλα από την αφάνεια και θα την κάνει το επίκεντρο του χώρου σου. 

Αναπαλαίωση επίπλων

Αναπαλαίωση επίπλων
Αναπαλαίωση επίπλων

2. Αλλαγή αξεσουάρ

Όταν λέμε αξεσουάρ δεν εννούμε την γκαρνταρόμπα αλλά τα πόμολα, τις βίδες και τους γάντζους ενός επίπλου. Επίλεξε πομολάκια από ιδιαίτερα υλικά όπως χαλκό, προσελάνη και ξύλο με ιδιαίτερα μοτίβα και χρώματα και δε θα χάσεις. Ακόμα, άλλαξε τις βίδες του επίπλου που είναι φανερές με καινούριες. Και μόνο η λάμψη τους θα αρκούν για να αποκτήσει το έπιπλο ένα νέο αέρα. 

Αναπαλαίωση επίπλων

3. Τρίψιμο και βερνίκωμα

Μπορεί να μην το πιστεύεις αν δεν το δεις με τα μάτια σου, όμως ακόμα και αν αποφασίσεις απλά να τρίψεις και να γυαλίσεις το παλιό σου έπιπλο το ύφος του θα αλλάξει μονομιάς. Ζήτησε τη βοήθεια ειδικού σχετικά με το ποιο γυαλόχαρτο και βερνίκι να προτιμήσεις, γιατί τα υλικά ποικίλουν ανάλογα με το είδος του επίπλου. 
Διάβασε επίσης: Βάψιμο Επίπλων από Ξύλο: Οδηγός για Αρχάριους σε 6 Βήματα!

Αναπαλαίωση επίπλων
Αναπαλαίωση επίπλων

4. Αντικατάσταση ταπετσαρίας επίπλου

Η αλλαγή ταπετσαρίας σε ένα έπιπλο κάνει όλη τη διαφορά. Ακόμα και το ίδιο μοτίβο να διαλέξεις, το νέο και ανθεκτικό ύφασμα θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην καρέκλα ή τον καναπέ σου. 

Αναπαλαίωση επίπλων

5. Χρησιμοποίησέ το αλλιώς!

Αν αλλάξεις τη χρήση ενός επίπλου αυτόματα το ανανεώνεις και του δίνεις νέο σκοπό. Σε συνδυασμό με μία ή περισσότερες από τις παραπάνω προτάσεις, το συγκεκριμένο βήμα θα γίνει ο ορισμός της αναπαλαίωσης επίπλων. 
Αναπαλαίωση επίπλων
Αναπαλαίωση επίπλων
Αναπαλαίωση επίπλων

6. Βάψιμο ταπετσαρίας επίπλου

Το βάψιμο ταπετσαρίας επίπλου είναι ένας κλάδος που κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Αν και χρονοβόρο σαν διαδικασία, το βάψιμο ταπετσαρίας επίπλων είναι απλό και γίνεται ακόμα και με χρώματα κιμωλίας. Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο εντυπωσιάζει, αλλά σε αφήνει με ένα έπιπλο εντελώς καινούριο μέσα στο δωμάτιο. 
Αναπαλαίωση επίπλων
Αναπαλαίωση επίπλων

Ελπίζουμε να σε κάναμε να κοιτάξεις το σύνθετό σου με άλλο μάτι. Για περισσότερες ξυλουργικές εργασίες, καταχώρησε την εργασία σου στην υπηρεσία μας, εντελώς δωρεάν. Έμπειροι ξυλουργοί βρίσκονται στη διάθεσή σου με τις προσφορές τους για την εργασία που επιθυμείς. Εμείς θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους για να επικοινωνήσουν μαζί σου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα