Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Σιδηροκατασκευές

Βρες τους Καλύτερους Τεχνίτες για Σιδηροκατασκευές

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019

Γιατί να προτιμήσεις τις σιδηροκατασκευές;

Εάν αναζητείς το κατάλληλο υλικό για την κατασκευή σου, οι σιδηροκατασκευές είναι σίγουρα μία επιλογή που δεν θα μετανιώσεις. Τις συναντάμε καθημερινά σε μικρά και μεγάλα έργα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού και εγγυώνται μακροχρόνια αντοχή και λειτουργικότητα.

Η επεξεργασία του σιδήρου, είναι μία εξειδικευμένη εργασία που συνήθως αναλαμβάνουν συνεργεία και τεχνίτες σιδερένιων κατασκευών. Το μέταλλο του σιδήρου, βρίσκει εφαρμογές από μικρά έπιπλα έως και ολόκληρα σπίτια. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για κάποια χαρακτηριστικά των σιδερένιων κατασκευών που τα καθιστούν αξιόπιστη επιλογή για κάθε έργο:

Βασικά Πλεονεκτήματα Σιδηροκατασκευών

Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι σιδηροκατασκευές είναι πολλά. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις εκείνα που θα σε πείσουν να τις προτιμήσεις:

 • Άμεση Κατασκευή & Ποικιλία Εφαρμογών
 • Αντοχή στην φθορά του χρόνου & Στιβαρότητα υλικού
 • Πυράντοχο υλικό
 • Αντισεισμική Προστασία
 • Απεριόριστες αρχιτεκτονικές επιλογές
 • Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
 • Ασφάλεια

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν σιδηροκατασκευές σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και εγγυώνται ότι δεν θα χάσεις κανένα από τα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει το συγκεκριμένο υλικό. Οποιαδήποτε κατασκευή και να θέλεις να πραγματοποιήσεις εκείνοι θα σου προτείνουν τον πιο λειτουργικό και οικονομικό τρόπο ώστε να έχεις αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Υπάρχουν 4 σιδερένιες κατασκευές που συναντώνται σε κάθε σπίτι:

Κάγκελα: Τα κάγκελα, αποτελούν μία σιδηροκατασκευή, απαραίτητη για την περίφραξη του χώρου μας, του μπαλκονιού και της βεράντας μας. Πέρα από την αισθητική που δίνουν στο χώρο, εξασφαλίζουν την ασφάλεια του σπιτιού.

Πόρτες: Οι σιδερένιες πόρτες, προτιμώνται στις γκαραζόπορτες, στις αυλόπορτες αλλά και στις πόρτες εισόδου. Αποτελούν μία συνηθισμένη και ασφαλή επιλογή για τον χώρο ενώ παράλληλα δεν διαβρώνονται από τις καιρικές συνθήκες.

Σιδερένιες σκάλες: Οι σιδερένιες σκάλες επιλέγονται συνήθως για εξωτερικούς χώρους καθώς αισθητικά δεν ταιριάζουν τόσο με το εσωτερικού του σπιτιού ενώ υπάρχουν πολλά είδη πιο όμορφων αισθητικά σκαλών.

Σιδερένιες πέργκολες: Οι σιδερένιες πέργκολες προτιμώνται σε αυλές και διακοσμούνται με φυτά που δίνουν ένα εντυπωσιακό και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο αποτέλεσμα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις σιδερένιες κατασκευές που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και βελτιώνουν την ποιότητά της. Οι επαγγελματίες τεχνίτες, μπορούν να μελετήσουν τις ανάγκες τις κατασκευής και να σου παρουσιάσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο ώστε να έχεις μία κατασκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Με λίγα μόνο βήματα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για τις σιδηροκατασκευές  ή μεταλλικές κατασκευές που επιθυμείς για τον χώρο σου και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Δημοφιλείς Σιδηροκατασκευές

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Νίκος Κ.
67 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία! Συνεπέστατος, καλη τιμή, τον συστήνω ανεπιφύλαχτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
53 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα μειλς και τα ραντεβού. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πολύ καλή ποιότητα εργασίας. Συννεονοήσιμ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γ.
41 αξιολογήσεις

Οταν εκανα την αιτηση αναζητησης για μεταλλική κατασκευήστο Douleutaras.gr δεν φανταζομουν οτι θα εμενα τοσο ευχαριστημενη. Ο κος Γελές αντ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Φ.
38 αξιολογήσεις

Με τον κο Απόστολο Φούτρα είμαστε πλέον φίλοι. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό του. Επέβλεψε την …

φωτογραφία επαγγελματία
Σωτήρης Τ.
23 αξιολογήσεις

Η δουλειά τελείωσε γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

φωτογραφία επαγγελματία

Είδος που σπανίζει: Ευγενέστατος, συνεπής, άψογος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Σιδηροκατασκευές

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.

Σιδηροκατασκευές - Βόρεια Προάστια Αθήνας
273 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει μεταλλικές κατασκευές, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, καθώς επίσης και εργασίες για την κατασκευή και την τοποθέτηση κάγκελων. Χρησιμοποιούμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστης ποιότητας υλικά, για να δημιουργούμε κατασκευές που θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων. Εργαζόμαστε καθημερινά και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα!

Νίκος Κ.

Σιδηροκατασκευές - Δυτικά Προάστια Αθήνας
67 αξιολογήσεις

Εδώ και 65 χρόνια, βρισκόμαστε στον κλάδο των σιδηροκατασκευών και των τεχνικών εργασιών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Συνδυάζουμε πείρα και τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας υλικά και εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Περιμένουμε καθημερινά, να σας προτείνουμε εξατομικευμένες και ποιοτικές λύσεις, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Παναγιώτης Χ.

Σιδηροκατασκευές - Δυτικά Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών εδώ και 15 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και αποξήλωση για τα κάγκελα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε αξιοπιστία με επαγγελματισμό και συνέπεια και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για ποιοτικές και μακροχρόνιας αντοχής κατασκευές!

Νικόλαος Μ.

Σιδηροκατασκευές - Θεσσαλονίκη
29 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος σιδηρουργός με ενεργή δραστηριοποίηση στον κλάδο για περισσότερα από 22 χρόνια. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα εργασιών που σχετίζονται με τα κάγκελα και τις μεταλλικές κατασκευές. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας διακρίνονται για το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ανθεκτικότητά τους. Εμπιστευθείτε την εργασια σας σε εμάς. 

Λευτέρης Γ.

Σιδηροκατασκευές - Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός, με 10 χρόνια εμπειρία στις τεχνικές εργασίες που αφορούν το σπίτι. Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τα κάγκελα του χώρου σας, καθώς επίσης είμαι σε θέση να αναλάβω το σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών έργων, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και φροντίζω πάντα να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα της εργασίας μου. Θα χαρώ πολύ να αναλάβω και τη δική σας εργασία, για να σας προσφέρω τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές