Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πτυσσόμενα Κάγκελα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Αναρωτιέσαι εάν τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου; Σήμερα όλο και πιο συχνά βλέπουμε να επιλέγεται το συγκεκριμένο είδος καγκέλου και υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας τοποθετούνται σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες και εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, μάς ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που ετοιμάζεται να προχωρήσει στην τοποθέτηση πτυσσόμενων καγκέλων.  Αν ψάχνεις και εσύ μια έξυπνη λύση για το σπίτι σου, διάβασε παρακάτω τα πλεονεκτήματα των πτυσσόμενων καγκέλων.

Πλεονεκτήματα Πτυσσόμενων Κάγκελων

Ασφάλεια: Η κατασκευή τους έχει εξελιχθεί αισθητά και ακολουθούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Συχνά, εξοπλίζονται με κρυμμένες κλειδαριές και άλλα εξαρτήματα, που καθιστούν την παραβίαση τους σχεδόν αδύνατη. Πολλοί θεωρούν ότι σε σύγκριση με τα σταθερά είναι πιο αδύναμη επιλογή καθώς δεν εφαρμόζουν μέσα στον τοίχο παρά κλειδώνουν με κλειδαριά. Όμως, οι νέες κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουν, παρέχουν υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία.

Αισθητική: Η ποικιλία που υπάρχει σε πτυσσόμενα κάγκελα είναι πραγματικά μεγάλη και έχουν ξεφύγει πλέον από τη κλασσική αντιαισθητική μορφή που έχουν όλα τα κάγκελα. Τα σχέδια και η γκάμα που έχουν είναι ικανά να ταιριάξουν με όλα τα στυλ και να προσθέσουν κάτι εντυπωσιακό στην εξωτερική εικόνα του σπιτιού σας.

Χρηστικότητα: Η τοποθέτηση πτυσσόμενων κάγκελων υπερέχει σε λειτουργικότητα όλων των άλλων ειδών. Σε αντίθεση με τα σταθερά κάγκελα, τα πτυσσόμενα μαζεύονται ή χρησιμοποιούνται μόνο όταν εμείς θέλουμε. Ακόμη, λόγω του σχεδιασμού τους μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε πόρτες και μπαλκονόπορτες, που τα σταθερά απλά θα ήταν αδύνατο.

Εξοικονόμηση Χώρου: Η δυνατότητα των πτυσσόμενων κάγκελων ασφαλείας, να διπλώνονται όποτε δεν επιθυμείς να τα χρησιμοποιείς δημιουργεί το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης χώρου. Με αυτό τον τρόπο δεν επηρεάζουν την αισθητική της οικίας σου. Και στην περίπτωση όμως που επιθυμείς να τα ανοίξεις μπορείς να επιλέξεις μία απόχρωση που να ταιριάζει στα χρώματα της οικίας σου. Τα πτυσσόμενα κάγκελα βάφονται με ειδική ηλεκτροστατική βαφή.

Πόσο κοστίζουν τα πτυσσόμενα κάγκελα;

Οι τιμές στα πτυσσόμενα κάγκελα ποικίλλουν και επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί;

 • Η ποιότητα του υλικού.

 • Το είδος του υλικού κατασκευής.

 • Το μήκος του κουφώματος που θέλεις να καλύψεις.

 • Το αν θέλεις να βαφεί σε άλλη απόχρωση.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψη σου, μπορείς να υπολογίσεις τις τιμές στα πτυσσόμενα κάγκελα και να κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό των εξόδων των εργασιών για την τοποθέτησή τους.

Μία ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία των πτυσσόμενων καγκέλων είναι τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Από την ονομασία, καταλαβαίνει ότι προσφέρουν ενισχυμένη οχείρωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μελέτη και εκτίμηση των αναγκών του χώρου σου και να σου προτείνουν το υλικό κάγκελου με την μεγαλύτερη αντοχή που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Ακολουθούν κάποιες βασικές πληροφορίες γύρω από τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

 • Εφαρμόζουν σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

 • Ανοιγοκλείνουν επιτρέποντας την διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο.

 • Διαθέτουν ειδικές κλειδαριές ασφαλείας που είναι πολύ δύσκολο να παραβιαστούν.

 • Δεν επηρεάζουν την αισθητική του χώρου καθώς μαζεύουν και δεν φαίνονται.

 • Υπάρχει ποικιλία χρωμάτων.

 • Εξοικονόμηση Χώρου.

 • Ελάχιστες Απαιτήσεις Συντήρησης.

Όποιο είδος και να επιλέξεις να εγκαταστήσεις στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, θα ενισχύσει την ασφάλειά του και θα αποτελεί μακροχρόνια επένδυση. Πέρα από τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, στην αγορά θα βρεις και πολλές επιλογές σε υλικά κατασκευής κάγκελων ασφαλείας. Οι βασικότερες επιλογές με βάση το υλικό είναι:

 • Μεταλλικά Κάγκελα Ασφαλείας

 • Ατσάλινα Κάγκελα Ασφαλείας

 • Σιδερένια Κάγκελα Ασφαλείας

 • Κάγκελα Ασφαλείας Inox

 • Κάγκελα Ασφαλείας Αλουμινίου

Οι παράγοντες που διαχωρίζουν το ένα υλικό από το άλλο είναι η αντοχή, η ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, το κόστος και η ασφάλεια. Οι τεχνίτες μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των κάγκελων και εγγυώνται έργα υψηλής ποιότητας και μακροχρόνιας αντοχής!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
6 αξιολογήσεις
Πολύ καλός σε όλους τους τομείς (συνεννόηση - εργασία - τιμή). Θα τον πρότεινα με σιγουριά!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
165 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας από την αρχή, και έδωσε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες της εργασίας. Άψογος επαγγελματίας!
Κλειδόραμα -
35 αξιολογήσεις
Άριστη εργασία, σε πολύ λογικές τιμές!
Στέλιος Κοντέλης
11 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν άριστος επαγγελματίας, συνεπής και η δουλειά του πολύ καλή. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα!
Koutsos Metal KM
77 αξιολογήσεις
Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις λόγω καιρού, η δουλειά ολοκληρώθηκε επιτυχώς!
Παναγιώτης Κουρούκλης
64 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και οικονομικός!
Σχετικά άρθρα
Πλησιάζει η στιγμή να φέρεις το μωράκι σου στο σπίτι; Τότε έχεις αργήσει ήδη να πάρεις τα προστατευτικά μέτρα, που πρέπει.
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested