Προστατευτικά Κάγκελα

Προστατευτικά Κάγκελα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

86.000+ αξιολογήσεις πελατών
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
2.880 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 1366 αξιολογήσεις πελατών

Καλαργυρου Ε.
5.0

Ο κ. Άγγελος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Ήρθε καί πήρε ένα σίδερο που ήθελε κόλλημα απ' το σπίτι και μας το έφερε ξανά πίσω Σάββατο απόγευμα γιατί του είπαμε ότι θα φεύγαμε Κυριακή.

Για: ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
Δήμητρα Σ.
5.0

Η συνεργασία μου με τον κύριο Ξουρή ήταν άψογη! Το αποτέλεσμα όπως το είχαμε συμφωνήσει για να μην πω κ ακόμα καλύτερο. Ο ίδιος κ ο συνεργάτης του, ευγενέστατοι άνθρωποι. Θα σύστη…

Για: Κωνσταντίνος Ξουρής
Βασίλης Σ.
5.0

Εξαιρετικός μάστορας ο κε Παναγιώτης, καθώς και ο βοηθός του. Σωστός στην ποιότητα, τον χρόνο περάτωσης της εργασίας και την προσοχής που έδωσε στη λεπτομέρεια. Δεν αντιμετώπισα …

Για: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Βαρβαρα Β.
4.9

Αξιόπιστος επαγγελματίας! Συνεπής και ακριβής στο χρόνο παράδοσης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: Γρηγόρης Δημητριάδης
Γιώργος Δ.
5.0

Σταμάτη σε ευχαριστώ για την αμεσότητα, την ταχύτητα διεκπεραίωσης της εργασίας μου και προ πάντων την ποιότητα της κατασκευής που έφτιαξες για την αντλία θερμότητας.

Για: Σταμάτης Καραγιάννης
Ροδίτα Μ.
5.0

Πρόκειται για εξαιρετικούς επαγγελματίες. Αντικατάσταση παλαιών καγκελων. Ευγενέστατοι.Γρηγοροι. Συνεπείς και τίμιοι. Τους εμπιστεύτηκα και τους προτείνω με κλειστά μάτια. Συνεχισ…

Για: Ιωάννης & Στυλιανός Γουσγουνέλης
Καλλιόπη Σ.
5.0

Ο κ. Θανάσης είναι έμπειρος επαγγελματίας, συνεργαστηκαμε άψογα με πολύ καλό αποτελέσμα.Επιλεον είναι αρκετά οικονομικός.

Για: Αθανάσιος Τσακμάκης
Maria S.
5.0

Συνεπης -ευγενικος-αποτελεσματικος

Για: Steel Power

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 3.434 αντίστοιχες εργασίες:
80€ - 200€
Εγκατάσταση , αντικατάσταση ή κατασκευή από
200€
Συντήρηση ή επισκευή από
80€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τιμές για προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιών;

Ενδεικτικά, οι τιμές για προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιών ξεκινούν στα 30€ ανά μέτρο (συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργατικά κόστη). 

Για κάποια υλικά κατασκευής, οι τιμές μπορεί να αυξηθούν, ανάλογα με την περίπτωση. Θέλεις προσφορές ειδικά για το μπαλκόνι σου; Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα επαγγελματίες για να πάρεις τιμές στα μέτρα σου!

Πώς να επιλέξεις προστατευτικά κάγκελα;

Η επιλογή του κατάλληλου είδους κάγκελου προστασίας, μπορεί να σου φανεί μία δύσκολη διαδικασία. Συγκεντρώσαμε με την βοήθειά των επαγγελματιών μας ορισμένα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξεις ώστε να επιλέξεις τα σωστά προστατευτικά κάγκελα για τον χώρο σου:

Ασφάλεια: Συμβουλεύσου τον κατάλληλο και επίλεξε τη εταιρία εκείνη που θα σου εξασφαλίσει κατά 100% την ασφάλεια του χώρου σου. Η τεχνογνωσία και η βαθιά εμπειρία του τεχνίτη θα σου εγγυηθούν όσα επιζητείς.

Ευελιξία: Μεταξύ των κατηγοριών μπορείς να διαλέξεις κάποια που τοποθετούνται σε οποιοδήποτε είδος κουπαστής ή βεράντας. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα μεταφοράς τους σε άλλο μπαλκόνι σε περίπτωση μετακόμισης.

Ανθεκτικότητα: Βρες τα προστατευτικά κάγκελα που ταιριάζουν στα μέτρα σου και επίλεξε εκείνα που θα σου κρατήσουν για χρόνια. Συνεργάσου με τον κατασκευαστή εκείνο που θα σου παράσχει εγγύηση ανθεκτικότητας και αντοχής σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αφού ελέγξεις τα παραπάνω στοιχεία, μπορείς να προχωρήσεις στην επιλογή ενός έμπειρου και αξιολογημένου τεχνίτη που θα μελετήσει και θα εκτιμήσει σε ποια σημεία μπορείς να τοποθετήσεις προστατευτικά κάγκελα που θα μειώσουν το καθημερινό σου άγχος. Τα πιο δημοφιλή σημεία που μπορείς να τοποθετήσεις προστατευτικά κάγκελα, είναι στα σκαλιά, στα κρεβάτια, τα μπαλκόνια και τα παράθυρα.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για προστατευτικά κάγκελα;

Όπου κ αν επιλέξεις να εγκαταστήσεις προστατευτικά κάγκελα - μεταλλικές κατασκευές, οι τεχνίτες μας μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα προστατευτικά κάγκελα από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Παύλος ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ
Καλλιθέα

Η Π. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στο τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υ…

4.7
(49)
4.6
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.5
Τιμή
Seller photo
Γεώργιος Ζηλάκος
Πειραιάς

Η Ζ services ΖΗΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται με εργασίες για Κάγκελα / Μεταλλικές Κατασκευές εδώ και 20 χρόνια με υπευθυνότητα…

4.7
(10)
4.4
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Τιμή