Πέργκολες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τις πέργκολες;

Η πέργκολα είναι από τις ωραιότερες επιλογές για εκείνους που αγαπούν το φως της ημέρας και για όσους νιώθουν εγκλωβισμένοι στα διαμερίσματά τους. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε όπως σε βεράντα, σε ταράτσα, σε κήπο, σε επαγγελματικό χώρο και να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αλλά και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σου.

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές στις πέργκολες είναι οι ξύλινες, οι αλουμινίου, οι μεταλλικές, οι περγκοτέντες και οι ηλεκτρικές. Όποιο είδος και να επιλέξεις, τα οφέλη που θα έχεις από την τοποθέτησή τους είναι πολλά.

Πλεονεκτήματα Πέργκολας

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στα συστήματα σκίασης εξωτερικών χώρων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρουν οι πέργκολες και πρέπει να προχωρήσεις στην τοποθέτησή τους. Ποια είναι αυτά;

 • Εύκολη & Γρήγορη Εφαρμογή: Τοποθετείται και εφαρμόζεται εύκολα σε γκαράζ, βεράντα, κήπο, ταράτσα, καφετέρια, επαγγελματικό χώρο χαρίζοντάς του λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

 • Τοποθετείται παντού: Μπορείς να σχεδιάσεις και να καλύψεις ακριβώς τον χώρο που έχεις ορίσει.

 • Προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες: Ανάλογα με τον καιρό μπορείς να τοποθετήσεις το κατάλληλο είδος πέργκολας. Για παράδειγμα για περιοχές που έχουν συχνές βροχοπτώσεις, προτιμώνται πέργκολες με αδιάβροχη κάλυψη.

 • Σκίαση: Προσφέρει σκίαση και συγκεκριμένα η πέργκολα από διάτρητο αλουμίνιο μπορεί να σχεδιαστεί με οπές στο μέγεθος που επιθυμείς.

 • Ευχάριστο χώρο αναψυχής: Δημιουργεί έναν χώρο όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας.

 • Υψηλή αισθητική: Δημιουργεί περιβάλλον υψηλής αισθητικής όταν για παράδειγμα χρησιμοποιείται ως χώρος για εξωτερικό σαλόνι.

 • Ποικιλία σε σχέδια & χρώματα: Ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη.

 • Μεγάλη Αντοχή: Δεν επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα και γι’ αυτό τα έξοδα συντήρησής της είναι ελάχιστα.

 • Προστασία των εξωτερικών φυτών: Πολλοί την χρησιμοποιούν ως σκέπαστρο πάνω από τα αγαπημένα τους φυτά.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεσαι ότι οι πέργκολες θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητά σου και το κόστος τους θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει. Οι τεχνικοί μας, ξεχωρίζουν τις ξύλινες ως την πιο ιδιαίτερη και σωστή επιλογή για κήπου και βεράντες. Η ξύλινα πέργκολα, μπορεί να έχει αρκετές απαιτήσεις συντήρησης αλλά θα αποτελέσει στολίδι του κήπου και θα την απολαμβάνεις για πολλά χρόνια. Παρακάτω, θα βρεις κάποιες βασικές πληροφορίες γι’ αυτό το μοναδικό είδος.

Πώς να συντηρήσεις την Ξύλινη Πέργκολα;

Μπορεί η ξύλινη πέργκολα να κλέβει την παράσταση στον τομέα της, όμως για να διατηρήσει την αισθητική της υπάρχουν μερικές βασικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές  συντήρησης του συγκεκριμένου είδους:

 • Το καλύτερο υλικό κατασκευής που μπορείς να επιλέξεις είναι η πεύκη, καθώς συνδυάζει μικρό κόστος, ομορφιά και το βασικότερο αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες.

 • Το σημαντικότερο ίσως βήμα στη καλή διατήρηση, είναι ο εμποτισμός των ξύλων με ειδικά υλικά που θα εμποδίσουν τη φθορά του ξύλου.

 • Απαιτείται τακτική συντήρηση πέργκολας κάθε περίπου 5 χρόνια.

 • Έχε στο μυαλό σου ότι όσο πιο σκούρο είναι το ξύλο που θα επιλέξεις, τόσο πιο ανθεκτικό είναι.

 • Για ειδικές κατασκευές, για παράδειγμα πέργκολες πολύ μεγάλου μεγέθους, είναι προτιμότερο να επιλέγεται σύνθετη επικολλητή ξυλεία.

Εάν τηρήσεις τις παραπάνω οδηγίες, η ξύλινα πέργκολα θα αντέξει σε βάθος χρόνου και θα σου χαρίζει όλα τα πλεονεκτήματά της. Εάν θες να μάθεις τα οφέλη που θα έχεις από την κατασκευή και τοποθέτησή της, διάβασε παρακάτω.

Πλεονεκτήματα Ξύλινης Πέργκολας

Σκίαση: Αποτελούν ειδικό μέσο προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η σκιά που δημιουργούν, θα σου χαρίσει ένα αίσθημα χαλάρωσης και απόλαυσης της αυλής και του κήπου σου.

Προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα: Ακόμη και στις περίπτωση του δυνατού αέρα ή της έντονης βροχής, προσφέρουν προστασία και μπορείς να απολαμβάνεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, ήρεμα.

Αντοχή στον Χρόνο: Το ξύλο, μπορεί να χρειάζεται τακτική συντήρηση για να διατηρήσει την όμορφη όψη του, όμως η αντοχή του σε βάθος χρόνου είναι πολύ μεγάλη. Η πέργκολα από ξύλο, αποτελεί μία γερή κατασκευή που δύσκολα θα φθαρεί εφόσον βέβαια το υλικό της είναι ποιοτικό.

Ποικιλία Σχεδίων & Χρωμάτων: Επιλέγοντας ξύλινες πέργκολες, δεν θα περιοριστείς σε σχέδια και αποχρώσεις. Μπορείς να τις συνδυάσεις και με άλλα υλικά όπως πανιά και κεραμίδια και να αναβαθμίσεις πλήρως την αισθητική της αυλής σου.

Οι ξυλουργοί μας, μπορούν να σου προτείνουν το είδος και το σχέδιο πέργκολας που ταιριάζει στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να αναλάβουν την κατασκευή και την τοποθέτησή της. Πέρα από τις ξύλινες πέργκολες, μπορείς να βρεις πέργκολες αλουμινίου, ηλεκτρικές, κήπου και βεράντας.

Εάν σκέφτεσαι το κόστος, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και σε λίγα μόνο λεπτά θα λάβεις προσφορές για τιμές στις πέργκολες από αξιολογημένους ξυλουργούς στην περιοχή σου!

Δημοφιλή Είδη Πέργκολας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Γιώργος Κ.
91 αξιολογήσεις
Με δύο μόνο λέξεις, συνεπέστατος και σωστός!
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης, βρήκε λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε
Κώστας Σ.
49 αξιολογήσεις
Η εργασία για την οποία απευθύνθηκα στο douleutaras.gr αφορούσε σε πέργκολα ταράτσας και ο επαγγελματίας με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ...
Παναγιώτης Κ.
46 αξιολογήσεις
Συνεπής, ολοκλήρωσε την εργασία στα χρονικά πλαίσια που συμφωνήσαμε εξαρχής. Το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι πολύ καλό!
Χρήστος Ρ.
35 αξιολογήσεις
τέλειος σε όλα και καταπληκτική δουλειά. ΙΜ
Σχετικά άρθρα
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει