Κάγκελα Μπαλκονιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα Μπαλκονιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κάγκελα Μπαλκονιού: Κάνε τη σωστή επιλογή!

Τα κάγκελα μπαλκονιού κοσμούν τις βεράντες και τα μπαλκόνια και παρέχουν ασφάλεια και περίφραξη στο χώρο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη στα κάγκελα μπαλκονιού που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικής άποψης. Σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, συνηθίζεται να επιλέγεται ένα ενιαίο στυλ κάγκελων για τα διαμερίσματα, που ταιριάζει με το ύφος της πολυκατοικίας. Στις μονοκατοικίες η τοποθέτηση κάγκελων μπαλκονιού, γίνεται από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος επιλέγει το στυλ, παραδοσιακά ή μοντέρνα κάγκελα, αλλά και το υλικό τους.

Τα κάγκελα μπαλκονιού κατέχουν διπλό ρόλο. Πέρα από την ασφάλεια, λειτουργούν ως διακοσμητικά στα σημεία, όπου τοποθετούνται. Υπάρχουν πολλά σχέδια για κάγκελα μπαλκονιού που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού. Επιπλέον, θα βρεις πολλές επιλογές και στα βασικά υλικά, όπως σιδερένια κάγκελα, κάγκελα αλουμινίου, μασίφ κάγκελα, ξύλινα κάγκελα και κάγκελα inox. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή!

Ποια είναι τα καλύτερα είδη στα κάγκελα μπαλκονιού;

Είτε χρειάζεσαι τοποθέτηση, είτε αντικατάσταση στα κάγκελα μπαλκονιού, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις. Ποιες επιλογές μπορείς να κάνεις στα κάγκελα μπαλκονιού, λοιπόν;

1. Σιδερένια κάγκελα

Τα σιδερένια κάγκελα, ή αλλιώς κάγκελα μασίφ κατασκευάζονται από συμπαγή κομμάτια σιδήρου. Πολλοί επιλέγουν τα σιδερένια εξαιτίας της τεράστιας αντοχής τους, καθώς έχουν την δυνατότητα να παραμένουν αναλλοίωτα και να μην φθείρονται από τις καιρικές συνθήκες. Τα περισσότερα παραδοσιακά κάγκελα κατασκευάζονται από σίδερο μασιφ. Τα σιδερένια κάγκελα μπορεί να είναι σφυρήλατα ή από χυτό σίδηρο και διατίθενται σε αρκετά σχέδια. Στα σιδερένια κάγκελα μπορείς να βρεις πολλές επιλογές, ιδιαίτερα αν είσαι λάτρης του ρετρό στυλ και θες να δώσεις ρετρό διάθεση στην πρόσοψη του σπιτιού σου.  

2. Κάγκελα αλουμινίου

Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πέραν από την υψηλή ανθεκτικότητα και την εύκολη τοποθέτηση, θα τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, προσφέρουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και έχουν ελάχιστες ανάγκες για τη συντήρησή τους. Στην κατηγορία των κάγκελων αλουμινίου, ανήκουν και τα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox, καθώς επίσης και τα κάγκελα αλουμινίου με τζάμι (υαλοπίνακα).

3. Κάγκελα Inox

Τα κάγκελα inox έχουν ως βασικό τους υλικό το ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι πολύ ανθεκτικά, δεν διαβρώνονται και δεν σκουριάζουν. Είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση και αποτελούν μία αρκετά λειτουργική κατασκευή στα κάγκελα μπαλκονιού, που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε μπαλκόνι, ανεξάρτητα από τις ιδιομορφίες που μπορεί να παρουσιάζει.

4. Ξύλινα κάγκελα

Τα ξύλινα κάγκελα αποτελούν μία από τις πιο παραδοσιακές και διαχρονικές λύσεις στα κάγκελα μπαλκονιού. Διατίθενται σε πολλά σχέδια και προσφέρουν αρχοντικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, απαιτούν αρκετή συντήρηση, για να αντέχουν στα καιρικά φαινόμενα και να μην επηρεάζονται από την υγρασία.

5. Κάγκελα από γυαλί

Αποτελούν μοντέρνα τάση στο τομέα των κάγκελων, καθώς δίνουν την δυνατότητα της καθαρής θέας από την βεράντα. Κατασκευάζονται από γυαλί triplex securit, και διαθέτουν εξαρτήματα που προσφέρουν την σωστή στήριξή τους.

6. Προστατευτικά κάγκελα

Τα προστατευτικά κάγκελα τοποθετούνται στα μπαλκόνια για να αυξήσουν το ύψος ή να στενέψουν τα ήδη υπάρχοντα κάγκελα, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά. Μπορούν να αποτελέσουν μία μόνιμη επιλογή ή μία εντελώς προσωρινή, αναλόγως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Όποιο είδος και αν επιλέξεις στα κάγκελα μπαλκονιού, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σου προσφέρουν τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον, αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είδος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το χώρο σου, οι επαγγελματίες μας, με την εμπειρία τους μπορούν να σου προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις.

Κάγκελα Μπαλκονιού: Τιμές ανά μέτρο για κάθε κατηγορία!

Τα κόστη στα κάγκελα μπαλκονιού υπολογίζονται με βάση τις τιμές ανά μέτρο. Οι τιμές στα κάγκελα μπαλκονιού εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως είναι το βασικό υλικό και το σχέδιο.

Παρακάτω, θα βρεις ενδεικτικές τιμές για κάθε τύπο κάγκελων μπαλκονιού, που μπορεί να σε βοηθήσουν.

Κάγκελα μπαλκονιού σιδερένια: τιμές από 25 €/m.

Κάγκελα αλουμινίου: από 15 €/m, ωστόσο αν θέλεις να είναι ανοξείδωτα, ώστε να μειώσεις τα κόστη συντήρησης, οι τιμές ξεκινούν από τα 50€/m.

Κάγκελα inox: από 70 €/m.

Ξύλινα κάγκελα: από 40 €/m.

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν μόνο τα έξοδα για την κατασκευή και όχι για την τοποθέτηση κάγκελων στο μπαλκόνι σου. Επιπλέον, οι ενδεικτικές τιμές υπολογίζονται χωρίς ΦΠΑ και αποτελούν τιμές εκκίνησης. Σύμφωνα με το σχέδιο, το υλικό και τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξεις, οι τιμές εκκίνησης μπορεί να αυξηθούν.

Αν θέλεις να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης για τη δική σου εργασία στα κάγκελα μπαλκονιού, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, απολύτως δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες τους κλάδου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στα κάγκελα μπαλκονιού;

Αν θέλεις να τοποθετήσεις κάγκελα μπαλκονιού στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, βρίσκεσαι στο καλύτερο μέρος. Τα κάγκελα μπαλκονιού αποτελούν μία εύκολη εργασία για τους επαγγελματίες μας. Είτε ενδιαφέρεσαι για σιδερένια κάγκελα, είτε για κάγκελα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι ή ξύλο, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα.  Άμεσα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες. Πριν αποφασίσεις ποιος επαγγελματίας είναι ο κατάλληλος για την εργασία σου, μπορείς να ελέγξεις τις αξιολογήσεις του, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Είδη Καγκέλων Μπαλκονιού
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Παναγιώτης Χ.
16 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!!!
Γιώργος Κ.
11 αξιολογήσεις
Παρόλο που επρόκειτο για μικρής έκτασης εργασία, η εξυπηρέτηση υπήρξε εξαιρετική. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Θέμης Κ.
9 αξιολογήσεις
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΜΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ
Σ.Κ-Σ.Μ
4 αξιολογήσεις
'Αμεση εξυπηρετηση και καθαρή εργασια.
Σχετικά άρθρα
Κάθε μπαλκόνι έχει ανάγκη από κάγκελα, για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας. Ανακάλυψε τις καλύτερες ιδέες!
Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι χρωμάτων για τα κάγκελά σου, που θα σου προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Ανακάλυψε στο άρθρο!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει