Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κάγκελα Μπαλκονιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κάγκελα Μπαλκονιού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/7/2019

Κάγκελα Μπαλκονιού: Κάνε τη σωστή επιλογή!

Τα κάγκελα μπαλκονιού κοσμούν τις βεράντες και τα μπαλκόνια και παρέχουν ασφάλεια και περίφραξη στο χώρο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη στα κάγκελα μπαλκονιού που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικής άποψης. Σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, συνηθίζεται να επιλέγεται ένα ενιαίο στυλ κάγκελων για τα διαμερίσματα, που ταιριάζει με το ύφος της πολυκατοικίας. Στις μονοκατοικίες η τοποθέτηση κάγκελων μπαλκονιού, γίνεται από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος επιλέγει το στυλ, παραδοσιακά ή μοντέρνα κάγκελα, αλλά και το υλικό τους.

Τα κάγκελα μπαλκονιού κατέχουν διπλό ρόλο. Πέρα από την ασφάλεια, λειτουργούν ως διακοσμητικά στα σημεία, όπου τοποθετούνται. Υπάρχουν πολλά σχέδια για κάγκελα μπαλκονιού που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού. Επιπλέον, θα βρεις πολλές επιλογές και στα βασικά υλικά, όπως σιδερένια κάγκελα, κάγκελα αλουμινίου, μασίφ κάγκελα, ξύλινα κάγκελα και κάγκελα inox. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή!

Ποια είναι τα καλύτερα είδη στα κάγκελα μπαλκονιού;

Είτε χρειάζεσαι τοποθέτηση, είτε αντικατάσταση στα κάγκελα μπαλκονιού, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις. Ποιες επιλογές μπορείς να κάνεις στα κάγκελα μπαλκονιού, λοιπόν;

1. Σιδερένια κάγκελα

Τα σιδερένια κάγκελα, ή αλλιώς κάγκελα μασίφ κατασκευάζονται από συμπαγή κομμάτια σιδήρου. Πολλοί επιλέγουν τα σιδερένια εξαιτίας της τεράστιας αντοχής τους, καθώς έχουν την δυνατότητα να παραμένουν αναλλοίωτα και να μην φθείρονται από τις καιρικές συνθήκες. Τα περισσότερα παραδοσιακά κάγκελα κατασκευάζονται από σίδερο μασιφ. Τα σιδερένια κάγκελα μπορεί να είναι σφυρήλατα ή από χυτό σίδηρο και διατίθενται σε αρκετά σχέδια. Στα σιδερένια κάγκελα μπορείς να βρεις πολλές επιλογές, ιδιαίτερα αν είσαι λάτρης του ρετρό στυλ και θες να δώσεις ρετρό διάθεση στην πρόσοψη του σπιτιού σου.  

2. Κάγκελα αλουμινίου

Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πέραν από την υψηλή ανθεκτικότητα και την εύκολη τοποθέτηση, θα τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, προσφέρουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και έχουν ελάχιστες ανάγκες για τη συντήρησή τους. Στην κατηγορία των κάγκελων αλουμινίου, ανήκουν και τα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox, καθώς επίσης και τα κάγκελα αλουμινίου με τζάμι (υαλοπίνακα).

3. Κάγκελα Inox

Τα κάγκελα inox έχουν ως βασικό τους υλικό το ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι πολύ ανθεκτικά, δεν διαβρώνονται και δεν σκουριάζουν. Είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση και αποτελούν μία αρκετά λειτουργική κατασκευή στα κάγκελα μπαλκονιού, που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε μπαλκόνι, ανεξάρτητα από τις ιδιομορφίες που μπορεί να παρουσιάζει.

4. Ξύλινα κάγκελα

Τα ξύλινα κάγκελα αποτελούν μία από τις πιο παραδοσιακές και διαχρονικές λύσεις στα κάγκελα μπαλκονιού. Διατίθενται σε πολλά σχέδια και προσφέρουν αρχοντικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, απαιτούν αρκετή συντήρηση, για να αντέχουν στα καιρικά φαινόμενα και να μην επηρεάζονται από την υγρασία.

5. Κάγκελα από γυαλί

Αποτελούν μοντέρνα τάση στο τομέα των κάγκελων, καθώς δίνουν την δυνατότητα της καθαρής θέας από την βεράντα. Κατασκευάζονται από γυαλί triplex securit, και διαθέτουν εξαρτήματα που προσφέρουν την σωστή στήριξή τους.

6. Προστατευτικά κάγκελα

Τα προστατευτικά κάγκελα τοποθετούνται στα μπαλκόνια για να αυξήσουν το ύψος ή να στενέψουν τα ήδη υπάρχοντα κάγκελα, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά. Μπορούν να αποτελέσουν μία μόνιμη επιλογή ή μία εντελώς προσωρινή, αναλόγως τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Όποιο είδος και αν επιλέξεις στα κάγκελα μπαλκονιού, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σου προσφέρουν τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον, αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είδος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το χώρο σου, οι επαγγελματίες μας, με την εμπειρία τους μπορούν να σου προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις.

Κάγκελα Μπαλκονιού: Τιμές ανά μέτρο για κάθε κατηγορία!

Τα κόστη στα κάγκελα μπαλκονιού υπολογίζονται με βάση τις τιμές ανά μέτρο. Οι τιμές στα κάγκελα μπαλκονιού εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως είναι το βασικό υλικό και το σχέδιο.

Παρακάτω, θα βρεις ενδεικτικές τιμές για κάθε τύπο κάγκελων μπαλκονιού, που μπορεί να σε βοηθήσουν.

Κάγκελα μπαλκονιού σιδερένια: τιμές από 25 €/m.

Κάγκελα αλουμινίου: από 15 €/m, ωστόσο αν θέλεις να είναι ανοξείδωτα, ώστε να μειώσεις τα κόστη συντήρησης, οι τιμές ξεκινούν από τα 50€/m.

Κάγκελα inox: από 70 €/m.

Ξύλινα κάγκελα: από 40 €/m.

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν μόνο τα έξοδα για την κατασκευή και όχι για την τοποθέτηση κάγκελων στο μπαλκόνι σου. Επιπλέον, οι ενδεικτικές τιμές υπολογίζονται χωρίς ΦΠΑ και αποτελούν τιμές εκκίνησης. Σύμφωνα με το σχέδιο, το υλικό και τα χαρακτηριστικά που θα επιλέξεις, οι τιμές εκκίνησης μπορεί να αυξηθούν.

Αν θέλεις να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης για τη δική σου εργασία στα κάγκελα μπαλκονιού, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, απολύτως δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες τους κλάδου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στα κάγκελα μπαλκονιού;

Αν θέλεις να τοποθετήσεις κάγκελα μπαλκονιού στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, βρίσκεσαι στο καλύτερο μέρος. Τα κάγκελα μπαλκονιού αποτελούν μία εύκολη εργασία για τους επαγγελματίες μας. Είτε ενδιαφέρεσαι για σιδερένια κάγκελα, είτε για κάγκελα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι ή ξύλο, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα.  Άμεσα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες. Πριν αποφασίσεις ποιος επαγγελματίας είναι ο κατάλληλος για την εργασία σου, μπορείς να ελέγξεις τις αξιολογήσεις του, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Είδη Καγκέλων Μπαλκονιού

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Επαγγελματιας, καλη σχεση τιμης/ποιοτητας

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση ανταπόκριση σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα μειλς και τα ραντεβού. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πολύ καλή ποιότητα εργασίας. Συννεονοήσ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Οταν εκανα την αιτηση αναζητησης για μεταλλική κατασκευήστο Douleutaras.gr δεν φανταζομουν οτι θα εμενα τοσο ευχαριστημενη. Ο κος Γελές α...

Douleutaras.gr λογότυπο

Εξαιρετική δουλειά, συνέπεια και πολύ καλή τιμή. Απο όλους τους επαγγελματίες που επικοινώνησα ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε άμεσα, έκαν...

φωτογραφία επαγγελματία

Η δουλειά τελείωσε γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

φωτογραφία επαγγελματία

Είδος που σπανίζει: Ευγενέστατος, συνεπής, άψογος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Κάγκελα Μπαλκονιού: 6 Μοντέρνες Λύσεις για το Σπίτι σου!

Κάθε μπαλκόνι έχει ανάγκη από κάγκελα, για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας. Ανακάλυψε τις καλύτερες ιδέες!

Περισσότερα
Ποια είναι τα Ειδικά Χρώματα για Κάγκελα Εξωτερικού Χώρου;

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι χρωμάτων για τα κάγκελά σου, που θα σου προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Ανακάλυψε στο άρθρο!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Κάγκελα Μπαλκονιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Νίκος Κ.

Κάγκελα Μπαλκονιού - Αχαρνές
58 reviews

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των τεχνικών εργασιών και κατασκευών για κάγκελα μπαλκονιού, εδώ και 65 χρόνια. Η ομάδα εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας. Παραμένουμε καθημερινά στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουμε την εργασία σας! 

Παναγιώτης Χ.

Κάγκελα Μπαλκονιού - Μεταμόρφωση
18 reviews

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα κάγκελα μπαλκονιού. Εδώ και 15 χρόνια, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην κατασκευή, την τοποθέτηση και την αποξήλωση κάγκελων, με μεγάλη εξειδίκευση στα σιδερένια κάγκελα. Είμαστε αξιόπιστοι, εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και είμαστε συνεπείς. Τηρούμε τους χρόνους παράδοσης και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με πολύ χαμηλό κόστος. Βρισκόμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα σχέδια! 

Νικόλαος Μ.

Κάγκελα Μπαλκονιού - Θεσσαλονίκη
25 reviews

Για περισσότερα από 22 χρόνια, κατέχω ενεργή παρουσία στον κλάδο. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα εργασιών που αφορούν τα κάγκελα μπαλκονιού. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται για τα επαγγελματικά αποτελέσματα και την ανθεκτικότητά τους στο πέρασμα των χρόνων και προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων στα σιδερένια κάγκελα. Εμπιστευτείτε εμάς για την εργασία σας! 

Σωτήρης Τ.

Κάγκελα Μπαλκονιού - Θεσσαλονίκη
23 reviews

Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα κάγκελα μπαλκονιού. Είτε χρειάζεστε κάγκελα αλουμινίου, είτε σιδερένια κάγκελα, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε. Αναθέστε σε εμάς την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές! 

Λευτέρης Γ.

Κάγκελα Μπαλκονιού - Αθήνα
32 reviews

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στα κάγκελα μπαλκονιού, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε σχέδιο ή βασικό υλικό επιθυμείτε για το χώρο σας. Εργάζομαι με συνέπεια και προσφέρω επαγγελματικές υπηρεσίες σε οποιαδήποτε εργασία. Η δουλειά μου διακρίνεται για την άμεση εξυπηρέτηση, τα επαγγελματικά αποτελέσματα και τις ανθεκτικές κατασκευές. Θα είναι χαρά για εμένα να με επιλέξετε!

Σχετικές υπηρεσίες