Αυλόπορτες - Κατασκευή

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυλόπορτες - Κατασκευή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις αυλόπορτες!

Ψάχνεις για μία αξιόπιστη και λειτουργική επιλογή στις αυλόπορτες; Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές καθώς υπάρχουν αυλόπορτες με διαφορετικούς μηχανισμούς και από διαφορετικό υλικό. Η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί από τα κριτήρια επιλογής που έχεις θέσει. Πριν αποφασίσεις λοιπόν καλό θα ήταν να γνωρίζεις όλες σου τις επιλογές.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν για όλα τα είδη αυλόπορτας που μπορεί κανείς να τοποθετήσει στο σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο. Παρακάτω, θα βρεις τις επιλογές που έχεις με κριτήριο τον μηχανισμό αλλά και το υλικό κατασκευής.

Με βάση το Υλικό Κατασκευής

Σιδερένιες Αυλόπορτες: Οι σιδερένιες κατασκευές, ξεχωρίζουν καθώς η αντοχή του σιδήρου καθιστά το συγκεκριμένο είδος πόρτας μοναδική επιλογή και μακροχρόνια λύση. Πέρα από την αντοχή η σιδερένια αυλόπορτα κατασκευάζεται άμεσα και υπάρχει ποικιλία ως προς τις χρωματικές επιλογές.

Μεταλλικές Αυλόπορτες: Η στιβαρότητα του υλικού και η πυραντοχή του αποτελούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της μεταλλικής αυλόπορτας. Η κατασκευή και η τοποθέτησή της, πραγματοποιείται σε σύντομο χρόνο και εγγυάται ποιότητα και μακροβιότητα.

Αυλόπορτες Αλουμινίου: Αντέχουν σε έντονα καιρικά φαινόμενα, αποφεύγοντας την παραμικρή διάβρωση και επιλέγονται κυρίως από όσους προτιμούν το μοντέρνο στυλ για τον χώρο τους. Η αυλόπορτα αλουμινίου, βάφεται με ειδική ηλεκτροστατική βαφή σε διάφορες αποχρώσεις ενώ υπάρχουν και πολύ καλές απομιμήσεις ξύλου.

Παραδοσιακές Αυλόπορτες: Εφαρμόζονται κυρίως σε παλιές οικίες που επιθυμούν να διατηρήσουν το παραδοσιακό στοιχείο στην οικία τους. Βγαίνουν σε πολλά σχέδια με κυρίαρχο υλικό το σίδερο. Για την κατασκευή τους, χρειάζεται περισσότερος χρόνος ειδικά εάν το σχέδιο απαιτεί λεπτομέρεια.

Με βάση τον Μηχανισμό & την Λειτουργία

Ανοιγόμενες Αυλόπορτες: Αποτελούνται από δύο φύλλα τα οποία ανοίγουν καταλαμβάνοντας μεγάλο χώρο στο άνοιγμα τους. Αποτελούν μία παραδοσιακή επιλογή και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει εάν θέλει να ανοίγουν προς τα μέσα ή προς τα έξω, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτει για την συγκεκριμένη κατασκευή.

Συρόμενες Αυλόπορτες: Είναι μία πιο μοντέρνα εκδοχή της αυλόπορτας και διευκολύνει οικίες και επαγγελματικούς χώρους που έχουν λίγο ελεύθερο χώρο για την συγκεκριμένη κατασκευή. Κινούνται κατά μήκος μία οριζόντιας ράγας και είναι πολύ απλές στον χειρισμό τους.

Αυτόματες Αυλόπορτες:  Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, υπάρχουν συστήματα αυτοματισμού που κάνουν πολύ εύκολη την διαδικασία του ανοίγματος και τους κλεισίματος της αυλόπορτας. Μπορείς να συνδέσεις τον μηχανισμό της αυλόπορτας με το κινητό σου και με το πάτημα ενός κουμπιού να ανοίγει η πόρτα. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα, τοποθετώντας ειδικά μοτέρ να κλείνει αυτόματα η πόρτα μετά την διέλευσή σας ή να ανοίγει τμηματικά.

Ηλεκτρικές Αυλόπορτες: Είναι πιο οικονομικές από τις αυτόματες και ανοιγοκλείνουν με τηλεχειριστήριο ή με ειδικό κουμπί που ενεργοποιεί το μοτέρ ή τα ηλεκτρικά μπράτσα που έχουν εγκατασταθεί στην επιφάνειά της.

Η τοποθέτηση αυλόπορτας στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο, μπορεί να γίνει εύκολα και απλά εάν επιλέξεις τους τεχνίτες στην πλατφόρμας μας. Έπειτα από μία πρώτη εκτίμηση του χώρου εφαρμογής, θα εκτιμήσουν τις τιμές για το σχέδιο και τον μηχανισμό αυλόπορτας που επιθυμείς να τοποθετήσεις και η εργασία θα ολοκληρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Δημήτρης Ντάης
80 Αξιολογήσεις
Άριστος σε όλα! Ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματισμός!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
157 Αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση. 'Ηρθε στην ώρα του ραντεβού για να πάρει μέτρα. Έτοιμο το έργο εντός του χρονικού ορίου που δόθηκε. 'Αριστη κατασκευή!
Κώστας Σταθόπουλος
46 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Ήρθε έγκαιρα, χωρίς καθυστέρηση, έκανε την επισκευή και η χρέωση ήταν λογική. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Κλειδόραμα -
35 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συνέπεια, πράγμα μάλλον σπάνιο. Έμεινα ικανοποιημένος και από τη δουλειά. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Παναγιώτης Κουρούκλης
58 Αξιολογήσεις
Άριστος, άμεσος, έντιμος, επαγγελματίας! Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία κ. Κουρούκλη!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
6 Αξιολογήσεις
Άριστη η συνεργασία με τον κ. Βεντούρη. Εξυπηρετικός, άμεσος και με αντίληψη για το αντικείμενο!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος