Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ξύλινα Κάγκελα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινα Κάγκελα!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018

Ξύλινα κάγκελα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση

Τα ξύλινα κάγκελα αποτελούν κλασική και διαχρονική επιλογή για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Το συγκεκριμένο είδος κάγκελου, μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε άνοιγμα και πέρα από την περίφραξη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προστατευτικά σε σκάλες, αλλά και μπαλκόνια.

Η τοποθέτηση ξύλινων κάγκελων έχει σημαντικά πλεονεκτήματα αισθητικής, αλλά πρέπει να ξέρεις κάποια βασικά πράγματα, πριν τα επιλέξεις. Ακόμα και τα ξύλινα κάγκελα εξωτερικού χώρου μπορούν να έχουν ανθεκτικότητα πολλών χρόνων, αρκεί να συντηρούνται με το σωστό τρόπο.

Εμείς μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες μας και ανακαλύψαμε κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε, πριν επιλέξουμε ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού, κήπου ή και εσωτερικού χώρου. Έτσι, σου παρουσιάζουμε όσα μάθαμε, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Γιατί να προτιμήσεις ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού & εξωτερικού χώρου;

Αναμφίβολα, είναι πιο εύκολο να επιλέγεις υλικό για κάγκελα εσωτερικού χώρου, παρά εξωτερικού. Στους εξωτερικούς χώρους, πρέπει να λαμβάνεις υπόψη την αντοχή του υλικού στην υγρασία, το φως και όλες τις καιρικές συνθήκες. Λοιπόν, για ποιο λόγο αξίζει να τοποθετήσεις ξύλινα κάγκελα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου;

1. Τα ξύλινα κάγκελα έχουν διαχρονική αισθητική. Τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους, αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή στη χώρα μας, η οποία δύσκολα θα φύγει από τη μόδα.

2. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών. Στο εμπόριο θα βρεις ξύλινα κάγκελα διαφόρων ειδών, με διαφορετικά σχέδια, χρωματισμούς, ακόμα και είδη ξύλου. Έτσι, πάντα μπορείς να βρεις κάτι ξεχωριστό για το μπαλκόνι σου.

3. Μπορούν να έχουν αντοχή πολλών ετών. Με τη σωστή συντήρηση ξύλινων κάγκελων, από εξειδικευμένους επαγγελματίες, τα κάγκελα μπορούν να αντέξουν σε εξωτερικούς χώρους, για πολλά χρόνια, με πλήρη ασφάλεια.

4. Μπορείς να τους αλλάξεις χρώμα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε, πως κάποια στιγμή σε κουράζει η όψη των κάγκελων στο μπαλκόνι ή τον κήπο, μπορείς να τους αλλάξεις χρώμα. Υπάρχουν ειδικά χρώματα στο εμπόριο, για επαγγελματικά αποτελέσματα.

Πώς γίνεται η συντήρηση ξύλινων κάγκελων;

Η σωστή, επαγγελματική συντήρηση ξύλινων κάγκελων θεωρείται απαραίτητη, για να διατηρήσουν το χρώμα τους σε άριστη κατάσταση. Επίσης, είναι απαραίτητη για να αντέχουν στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα και την υγρασία. Έχεις δύο βασικές επιλογές, σε ό,τι αφορά τις μεθόδους συντήρησης:

1. Συντήρηση ξύλινων κάγκελων με χρώμα

Η επιλογή του χρώματος, δίνει πολλές επιλογές στον ξύλινο φράχτη σου ή τα ξύλινα κάγκελα του χώρου σου. Υπάρχουν πολλές χρωματικές αποχρώσεις για να επιλέξεις, που θα ταιριάξουν στην αισθητική του χώρου σου και θα αναδείξουν τα ξύλινα κάγκελά σου. Σε περιπτώσεις που τα ξύλινα κάγκελα ή ο φράχτης είναι παλιός και μπορεί να έχει φθορές ή το χρώμα του έχει ξεφτίσει, τότε μπορείς με τη μέθοδο αυτή να καλύψεις την κακή τους όψη και το ξέφτισμα του χρώματος.

2. Συντήρηση ξύλινων κάγκελων με βερνίκι

Το βερνίκι περνιέται σε άβαφη επιφάνεια ξύλου και διαθέτει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά του χρόνου, σε σχέση με το χρώμα, κάτι πολύ χρήσιμο, ειδικά για ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού. Σε περίπτωση που διαθέτεις βαμμένα ξύλινα κάγκελα, εάν επιθυμείς να βγει η σωστή απόχρωση βερνικιού, τότε πρέπει να περαστούν με κάποιο χημικό, που θα αφαιρέσει πλήρως το χρώμα για να βαφούν ξανά.

Γιατί να προτιμήσεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για τοποθέτηση ξύλινων κάγκελων;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς για επισκευή, συντήρηση και τοποθέτηση ξύλινων κάγκελων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είτε θέλεις ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού, βεράντας ή ακόμα και σκάλας, οι επαγγελματίες μας θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις και να προσφέρεις στα κάγκελα τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για την ποιότητα των υπηρεσιών και των εργασιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, για την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. Οι τεχνικοί μας είναι άμεσα διαθέσιμοι, για να σου προσφέρουν οικονομικές προσφορές για την εργασία σου.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ξύλινα κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Νίκος Κ.
66 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, πάντα στην ώρα του, η ποιότητα της δουλιάς του πάρα πολύ καλή και το αποτέλεσμα άψογο

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
52 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα μειλς και τα ραντεβού. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πολύ καλή ποιότητα εργασίας. Συννεονοήσιμ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Λευτέρης Γ.
40 αξιολογήσεις

Οταν εκανα την αιτηση αναζητησης για μεταλλική κατασκευήστο Douleutaras.gr δεν φανταζομουν οτι θα εμενα τοσο ευχαριστημενη. Ο κος Γελές αντ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Φ.
37 αξιολογήσεις

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κ Φούτρα στους ενδιαφερόμενους. Συνεννοήσιμος, αξιόπιστος ,επεξηγηματικός , πολύ καλός στη δουλειά του και με κα…

φωτογραφία επαγγελματία
Σωτήρης Τ.
23 αξιολογήσεις

Η δουλειά τελείωσε γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

φωτογραφία επαγγελματία

Είδος που σπανίζει: Ευγενέστατος, συνεπής, άψογος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Κάγκελα Μπαλκονιού: 6 Μοντέρνες Λύσεις για το Σπίτι σου!

Κάθε μπαλκόνι έχει ανάγκη από κάγκελα, για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας. Λόγω του ότι,

Περισσότερα
Πώς να πετύχεις τέλειο βάψιμο στα κάγκελα;

Τα βάψιμο των κάγκελων, είναι μία εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο. Πολλοί την αμελούν

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για την κατηγορία Ξύλινα Κάγκελα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.

Ξύλινα Κάγκελα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
272 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την τοποθέτηση καγκέλων στο χώρο σας, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι άρτιος και μας βοηθά να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κάγκελα μπαλκονιού, βεράντας ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε, που θα αντέξουν για πολλά χρόνια, χωρίς να αλλοιωθούν. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα!

Παναγιώτης Χ.

Ξύλινα Κάγκελα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
19 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, εξειδικευόμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση για ξύλινα κάγκελα, στο μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα σας, φροντίζοντας για την ποιοτική και ανθεκτική κατασκευή τους. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και οικονομικές τιμές. Θέλουμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας ασφαλή αποτελέσματα για το χώρο τους. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Νικόλαος Μ.

Ξύλινα Κάγκελα - Θεσσαλονίκη
29 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς στον τομέα των σιδηροκατασκευών, οι οποίοι αναλαμβάνουν εργασίες τοποθέτησης και κατασκευής για ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού και βεράντας, με συνέπεια και σεβασμό στο χώρο του πελάτη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και η δουλειά μας είναι προσεγμένη, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Προτιμήστε μας, για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά!

Λευτέρης Γ.

Ξύλινα Κάγκελα - Κέντρο Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός, με 10 χρόνια εμπειρία στις τεχνικές εργασίες που αφορούν το σπίτι. Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τα ξύλινα κάγκελα του χώρου σας, καθώς επίσης είμαι σε θέση να αναλάβω το σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών έργων, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και φροντίζω πάντα να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα της εργασίας μου. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να αναλάβω και το δικό σας έργο, με συνέπεια και οικονομικές τιμές!

Σωτήρης Τ.

Ξύλινα Κάγκελα - Θεσσαλονίκη
23 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εδώ και 20 χρόνια, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και φροντίζουμε να είναι άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αναλάβει, επίσης, αρκετές εργασίες για κάγκελα, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε στο χώρο σας και ξύλινα κάγκελα, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο σας.

Σχετικές υπηρεσίες