Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταλλικές Κατασκευές

Βρες τους Καλύτερους Τεχνίτες στην κατηγορία Μεταλλικές Κατασκευές

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 03/6/2019

Μεταλλικές Κατασκευές: Γιατί να τις προτιμήσεις;

Οι μεταλλικές κατασκευές, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιούμε. Χρήσιμα και σημαντικά για εμάς πράγματα όπως το κρεβάτι, η ντουλάπα και η τραπεζαρία έχουν κατασκευαστεί από μέταλλο. Οι κατασκευές από μέταλλο προσδίδουν έναν άλλο αέρα στο χώρο, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Αν και μπορείς να προμηθευτείς μεταλλικές κατασκευές στην αγορά σε έτοιμα σχέδια, τίποτα δεν εντυπωσιάζει περισσότερο από μία μεταλλική κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματία τεχνίτη και είναι ακριβώς όπως την έχεις ονειρευτεί. Τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνουν οι μεταλλικές κατασκευές, τις καθιστούν πρώτη επιλογή, τόσο από άποψης οικονομίας χρόνου και κόστους, όσο και από άποψη ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μεταλλικών κατασκευών;

Συμβουλευτήκαμε τους τεχνίτες μας και σου παρουσιάζουμε κάποιους βασικούς λόγους για τους οποίους οι μεταλλικές κατασκευές πράγματι αξίζουν. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών, λοιπόν;

1. Ταχύτητα ανέγερσης: Ο χρόνος κατασκευής που απαιτείται κρίνεται πολύ μικρότερος από αυτόν άλλων υλικών. Η ευελιξία στην εφαρμογή και την κατεργασία του κάνει την κατασκευή πραγματοποιήσιμη σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Σεβασμός στο περιβάλλον: Με το κατάλληλο είδος μετάλλου το περιβάλλον δεν επιβαρύνεται με ρύπους, ενώ μειώνεται αισθητά η ηχορύπανση. Ταυτόχρονα, η διαδικασία κατασκευής είναι πιο απλή και καθαρή.

3. Διαχρονικότητα: Η κατασκευή με το σωστό μέταλλο θα χαρίσει ανθεκτικότητα και αντισεισμική προστασία στο οικοδόμημά σου. Μπορείς να επιτύχεις σταθερότητα, ασφάλεια και να έχεις μια κατασκευή που θα κρατήσει για χρόνια.

4. Αρχιτεκτονικές εφαρμογές: Ανακάλυψε την ποιότητα και το χρώμα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και το στυλ σου. Το κατάλληλο μέταλλο μπορεί να σε οδηγήσει στο αρχιτεκτονικό δημιούργημα που ονειρεύεσαι.

5. Αντοχή Υλικού: Οι μεταλλικές κατασκευές, αντέχουν στην φθορά του χρόνου και διαθέτουν αντισεισμική προστασία. Ακόμη, το μέταλλο ως υλικό, είναι πυράντοχο και δεν επηρεάζεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μέταλλα, ώστε να έχεις μία πιο γερή και στιβαρή κατασκευή. Από τις μεγαλύτερες μεταλλικές κατασκευές είναι τα μεταλλικά σπίτια ενώ από τις πιο δημοφιλείς τα μεταλλικά έπιπλα.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς κατασκευές από μέταλλο;

Οι τεχνίτες μας, έχοντας αναλάβει την δημιουργία των περισσότερων από αυτών, μπορούν να εγγυηθούν για την αντοχή των μεταλλικών κατασκευών. Εάν θες να πάρεις ιδέες για κατασκευές από μέταλλο, παρακάτω θα βρεις μία λίστα που περιέχει τις δημοφιλέστερες από αυτές:

1. Μεταλλικές κατασκευές επίπλων

Οι μεταλλικές κατασκευές έχουν πολλές εφαρμογές για έπιπλα. Στις μεταλλικές κατασκευές επίπλων μπορείς να βρεις χειροποίητες μεταλλικές καρέκλες, κρεβάτια, ντουλάπες και μεταλλικά τραπέζια, μεταλλική ντουλάπα εξωτερικού χώρου. Οι μεταλλικές κατασκευές ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, που είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.

2. Μεταλλικές πόρτες

Στις μεταλλικές κατασκευές για πόρτες συμπεριλαμβάνονται οι καγκελόπορτες, οι γκαραζόπορτες, οι πόρτες κήπου κλπ. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές, ακριβώς όπως τις έχεις σκεφτεί.

3. Μεταλλικές σκάλες

Οι μεταλλικές σκάλες αποτελούν μία αρκετά διαδεδομένη λύση για την σύνδεση του κήπου με τα οροφοδιαμερίσματα. Η κατασκευή τους δεν είναι δύσκολη και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας μπορούν να τις προσαρμόσουν στο design που έχεις σκεφτεί.

4. Μεταλλικές κατασκευές για πέργκολες & στέγαστρα

Μήπως ψάχνεις μια πιο εξειδικευμένη κατασκευή για τον κήπο σου; Οι επαγγελματίες μας μπορούν να κατασκευάσουν για εσένα μεταλλικές πέργκολες, υπόστεγα μεταλλικά και μεταλλικές κατασκευές για στέγαστρα τόσο για τον κήπο, όσο και για την είσοδο του σπιτιού σου και τη βεράντα σου.

5. Μεταλλικά κάγκελα

Θέλεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο από μεταλλικά κάγκελα που δεν βρίσκεις στο εμπόριο; Μπορείς να αναθέσεις αυτή την εργασία στους έμπειρους επαγγελματίες του χώρου για να δημιουργήσουν το σχέδιο που έχεις σκεφτεί.

6. Μεταλλικά διακοσμητικά εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Οι κατασκευές από μέταλλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμίσουν τη διακόσμησή σου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr στις μεταλλικές κατασκευές;

Οτιδήποτε έχεις ονειρευτεί, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν εμπιστευτείς τους τεχνίτες μας για την δημιουργία του. Οι τεχνίτες μας μπορούν να σου τα χαρίσουν άμεσα και με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, από μεταλλικά έπιπλα, έως μεταλλικά στέγαστρα και ειδικές κατασκευές για την διακόσμηση του χώρου σου.

Αν ενδιαφέρεσαι για τις μεταλλικές κατασκευές, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Συμπλήρωσε τη σύντομη φόρμα και λάβε, σε πολύ λίγα λεπτά, τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς της περιοχής σου. Άμεσα & Αξιόπιστα!

 

Οι Επαγγελματίες μας Μπορούν να Αναλάβουν:

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Επαγγελματιας, καλη σχεση τιμης/ποιοτητας

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση ανταπόκριση σε όλα τα τηλεφωνήματα, τα μειλς και τα ραντεβού. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές και πολύ καλή ποιότητα εργασίας. Συννεονοήσ...

Douleutaras.gr λογότυπο

Οταν εκανα την αιτηση αναζητησης για μεταλλική κατασκευήστο Douleutaras.gr δεν φανταζομουν οτι θα εμενα τοσο ευχαριστημενη. Ο κος Γελές α...

Douleutaras.gr λογότυπο

Πολύ καλή εξυπηρέτηση , άμεση ανταπόκριση πολύ καλή δουλεια

φωτογραφία επαγγελματία

Η δουλειά τελείωσε γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

φωτογραφία επαγγελματία

Είδος που σπανίζει: Ευγενέστατος, συνεπής, άψογος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Κάγκελα Μπαλκονιού: 6 Μοντέρνες Λύσεις για το Σπίτι σου!

Θέλεις να τοποθετήσεις κάγκελα στο μπαλκόνι σου; Ακολούθησε το σύνδεσμο και ανακάλυψε ιδέες που θα σε εμπνεύσουν!

Περισσότερα
Ποια είναι τα Ειδικά Χρώματα για Κάγκελα Εξωτερικού Χώρου;

Οι μεταλλικές κατασκευές απαιτούν ειδικά χρώματα για να βαφτούν. Μάθε περισσότερα ακολουθώντας το σύνδεσμο!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για την κατηγορία Μεταλλικές Κατασκευές

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Νίκος Κ.

Μεταλλικές Κατασκευές - Αχαρνές
60 reviews

Εδώ και 65 χρόνια, βρισκόμαστε στον κλάδο των σιδηροκατασκευών και των τεχνικών εργασιών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Συνδυάζουμε πείρα και τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας υλικά και εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Περιμένουμε καθημερινά, να σας προτείνουμε εξατομικευμένες και ποιοτικές λύσεις, άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Παναγιώτης Χ.

Μεταλλικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση
18 reviews

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών εδώ και 15 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και αποξήλωση για τα κάγκελα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε αξιοπιστία με επαγγελματισμό και συνέπεια και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για ποιοτικές και μακροχρόνιας αντοχής κατασκευές!

Νικόλαος Μ.

Μεταλλικές Κατασκευές - Θεσσαλονίκη
26 reviews

Είμαι έμπειρος σιδηρουργός με ενεργή δραστηριοποίηση στον κλάδο για περισσότερα από 22 χρόνια. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να αναλάβουν μια ευρεία γκάμα εργασιών που σχετίζονται με τα κάγκελα και τις μεταλλικές κατασκευές. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας διακρίνονται για το επαγγελματικό αποτέλεσμα και την ανθεκτικότητά τους. Εμπιστευθείτε την εργασια σας σε εμάς. 

Σωτήρης Τ.

Μεταλλικές Κατασκευές - Θεσσαλονίκη
23 reviews

Η εταιρεία μας, εδώ και 20 χρόνια, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και φροντίζουμε να είναι άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αναλάβει, επίσης, αρκετές εργασίες για κάγκελα, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Περιμένουμε καθημερινά, να σας εξυπηρετήσουμε, με συνέπεια και αξιοπιστία!

MARIAN D.

Μεταλλικές Κατασκευές - Κορυδαλλός
13 reviews

Είμαι έμπειρος τεχνικός και ασχολούμαι με μεταλλικές κατασκευές και περιφράξεις. Αναλαμβάνω επισκευή, κατασκευή και τοποθέτηση οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής.