No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ψευδοροφή με Γυψοσανίδα

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις με τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/8/2020

Ψευδοροφή με Γυψοσανίδα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ψευδοροφή με γυψοσανίδα; Είναι σίγουρα μία επιλογή που έχει να σου δώσει αμέτρητα οφέλη. Ξεχωρίζει στον τομέα της κατασκευής οροφών και πολλοί την επιλέγουν για τις οροφές της οικίας ή του επαγγελματικού τους χώρου. Εμείς ρωτήσαμε τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας για τους λόγους που η κατασκευή και η τοποθέτηση ψευδοροφής με γυψοσανίδα είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση.

 

 

 

Πότε χρησιμοποιείται η ψευδοροφή με γυψοσανίδα;

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα, διαθέτουν πολλές εφαρμογές, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

 • Για κάλυψη ατελειών όπως καλώδια, σωλήνες, κλπ.

 • Για τοποθέτηση κρυφού φωτισμού

 • Για διακοσμητικούς λόγους και περίτεχνες κατασκευές

 • Για την ηχομόνωση ενός δωματίου

 • Για την κάλυψη συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού

Οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα επιλέγονται τόσο για επαγγελματικούς χώρου όσο και για σπίτια καθώς με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να καλύψουν και την πιο ιδιαίτερη περίπτωση. Για να έχεις όμως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, το μυστικό βρίσκεται στην καλή τοποθέτηση.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την κατασκευή και τοποθέτηση ψευδοροφής από γυψοσανίδα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την κατασκευή οροφών ή διαχωριστικών από γυψοσανίδα.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης ψευδοροφών με γυψοσανίδες και επίλεξε έναν από τους αξιολογημένους τεχνίτες μας.

Πώς γίνεται η κατασκευή ψευδοροφών με γυψοσανίδα;

Στις κατασκευές ψευδοροφών με γυψοσανίδα, ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα ώστε να έχεις στο τέλος μία γερή και ανθεκτική κατασκευή. Για να είμαστε σίγουροι για την διαδικασία που ακολουθείται, ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας. Στην αρχή τοποθετείται ένας μεταλλικός σκελετός, εφαρμόζεται μία στρώση τουλάχιστον από γυψοσανίδα και έπειτα στοκάρονται και σπατουλώνονται. Τα μερεμέτια που χρειάζονται είναι ελάχιστα και για αυτό η τοποθέτησή της είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Εκτός όμως από την εύκολη τοποθέτηση, η ψευδοροφή με γυψοσανίδα έχει κι άλλα πλεονεκτήματα. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η τοποθέτηση ψευδοφής με γυψοσανίδες;

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδες, διακρίνονται τόσο για αισθητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα πλεονεκτήματα τα οποία θα εξασφαλίσεις επιλέγοντας τις ψευδοροφές με γυψοσανίδα:

1. Καλή μόνωση του χώρου: Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας προσφέρουν μοναδική ηχομόνωση και προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ενοχλητικούς θορύβους. Παράλληλα έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες εμποδίζοντας τις συνεχείς μεταβολές της θερμοκρασίας του δωματίου και εξοικονομώντας χρήματα από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

2. Σταθερότητα & Αντοχή: Οι ψευδοροφές και τα χωρίσματα από γυψοσανίδα είναι πολύ ανθεκτικά τόσο απέναντι στο πέρασμα το χρόνου όσο και στις διάφορες καταπονήσεις. Βοηθούν στην πυροπροστασία και δεν επηρεάζονται από σεισμούς.

3. Χαμηλό Κόστος & Μέγιστη Λειτουργικότητα: Η κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα αν και είναι εφικτή σε πολύ προσιτές τιμές, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Συνδυάζοντας χαμηλός κόστος και υψηλή ποιότητα, προτιμώνται όλο και συχνότερα για διάφορες κατασκευές.  

4. Υψηλό Αισθητικό Αποτέλεσμα: Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα μπορούν να βαφτούν και να επεξεργαστούν πολύ εύκολα ώστε να ταιριάξουν με όποιο στυλ εσύ θες και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και δεν υπάρχει κανένας σχεδιαστικός περιορισμός.

Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι η ψευδοροφή από γυψοσανίδα είναι μια εξαιρετική επιλογή  για όποιο χώρο και αν επιθυμείς να την τοποθετήσεις.

Ψευδοροφές: Mία μοντέρνα λύση για το σπίτι σου!

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση ψευδοροφής: Mία μοντέρνα λύση για το σπίτι σου!

Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.

Τι δεν πρέπει να κάνεις σε ένα νοικιασμένο σπίτι;

Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.

Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για την Τοποθέτηση Ψευδοροφής με Γυψοσανίδα

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
75 αξιολογήσεις

Η συνεργασία με τον κο Σαββίδη, εν μέσω της πανδημίας, εξελίχθηκε λίαν ικανοποιητικά και απέβη αμοιβαία επωφελής: πέραν της αυστηρής τήρησης του χρονοδιαγράμματος, η ποιότητα διά της επιλογής άριστων υλικών και η συνέπεια στην επίτευξη του στόχου σε κατασκευαστικό επίπεδο αποδείχθηκαν ουσιώδεις παράγοντες ενδελέχειας κατά τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων. Ως μεγάλο προσόν της συνεργασίας αναδείχθηκε επιπρόσθετα η προσαρμοστικότητα του κου Σαββίδη στις απαιτήσεις του πελάτη και η ικανοποίηση των βέλτιστων τεχνικά λύσεων χωρίς απομείωση του παράγοντα της ποιότητας. Θα επέλεγα εκ νέου τον κο Σαββίδη για τις υπηρεσίες του μελλοντικά χωρίς δεύτερη σκέψη και τον συστήνω ανεπιφύλακτα, καθότι πρόκειται για άψογο επαγγελματία με όρεξη για δουλειά υψηλού επιπέδου, έμφαση στο ποιοτικό αποτέλεσμα και στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, όχι μόνο κατά τον αρχικό σχεδιασμό αλλά, κυρίως, κατά την πρόοδο των εργασιών και με πρόνοια για μακροπρόθεσμη απόσβεση/απόδοση της επένδυσης και σεβασμό στα δαπανώμενα ποσά. Σε ανθρώπινο δε επίπεδο, η προσέγγιση του κου Σαββίδη απέναντι στο συνάνθρωπό του, και όχι απλώς στον πελάτη του, γίνεται με φιλικό τρόπο, σαν να γνωριζόσασταν χρόνια, απλά, ζεστά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
75 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας και άνθρωπος με εξίσου εξαιρετικούς συνεργάτες!!! Σίγουρα θα τον προτιμησω και σε επόμενη εργασία!

φωτογραφία επαγγελματία
Αθανάσιος Τσιρώνης
28 αξιολογήσεις

πολύ καλος επαγγελματιας και πολύ καλες τιμες

Douleutaras.gr λογότυπο
ΑΣΙΦ ΑΜΕΕΝ
10 αξιολογήσεις

Ο Κος Ασιφ είναι πολύ καλός μάστορας και πολύ συνεπής. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Τον συνιστώ για τις εργασίες σας.

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Γεωργίου
9 αξιολογήσεις

Ο Παναγιώτης έκανε πολύ καλή δουλειά. Και ξαναήρθε να φέρει ένα ράφι που είχε μια μικρή κλίση χιλιοστών. Άψογος, ευγενικός, ειλικρινής και συννενοησιμος. Προτείνω ανεπιφύλακτα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ZEKUS MERDZANOSKI

Πειραιάς
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, όπως χωρίσματα δωματίων και περίτεχνες ψευδοροφές. Καμία περίπτωση δεν είναι πολύ δύσκολη για εμάς, εφόσον έχετε την ιδέα του τι θέλετε να πετύχετε. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται σε πολλά σπίτια, για τις μονωτικές ιδιότητες που κατέχει και για την αισθητική της. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία σε εργασίες για κατασκευή - τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων, είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις υψηλής αισθητικής για οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως για υπέροχες ψευδοροφές. Προτιμήστε με και η επιλογή σίγουρα θα σας δικαιώσει!

Στυλιανός Κατσούλης

Θεσσαλονίκη
50 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τις κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, προσφέροντας δωρεάν μελέτη των αναγκών σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε κατασκευή. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γρηγόρης Ρόπης

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γρηγόρης Ρόπης και είμαι έμπειρος τεχνίτης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των γυψοσανίδων όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία κατασκευής και τοποθέτησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτω προϊόντα όπως γυψοσανίδες οροφής, ψευδοροφές με γυψοσανίδα και αναλαμβάνω την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση τους.

Παναγιώτης Γεωργίου

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα της τοποθέτησης γυψοσανίδας. Με εμπειρία πολλών ετών παρέχω τις υπηρεσίες μου στον τομέα της ξηράς δόμησης για λειτουργικούς αλλά και διακοσμητικούς σκοπούς, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας που αφορούν κατασκευή γυψοσανίδων, ψευδοροφών και χωρισμάτων, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Άγιοι Ανάργυροι
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Άγιοι Ανάργυροι
Εκτελέστηκε από
ZEKUS M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΣΙΦ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 250,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αγία Παρασκευή
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 150,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Νέα Ιωνία
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές