Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μόνωση Τοίχου

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Top Συνεργεία Μονώσεων για Μονώσεις Τοίχων Εξωτερικών - Εσωτερικών!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση νέας μόνωσης
 • Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
 • Άλλο
π.χ.: Υγρομόνωση, Ηχομόνωση
 • Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Ηχομόνωση
 • Θερμοπρόσοψη
 • Ό,τι προτείνει ο επαγγελματίας
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Μόνωση τοίχου - Εσωτερικού & Εξωτερικού

Μια σωστή μόνωση τοίχου με ποιοτικά υλικά και κατάλληλη μέθοδο εφαρμογής, μπορεί να σε απαλλάξει ριζικά από την υγρασία στο εσωτερικό του κτιρίου σου. Τόσο η θερμομόνωση τοίχου, όσο και η υγρομόνωση εσωτερικού ή εξωτερικού τοίχου, απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνογνωσία, που μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες διαθέτουν.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία, τόσο στην εσωτερική μόνωση για υγρασία, όσο και τη μόνωση εξωτερικού τοίχου, με στόχο τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση. Είναι σε θέση να σου προτείνουν τα καλύτερα μονωτικά υλικά τοίχων για το χώρο σου και να αναλάβουν τις μονώσεις τοίχων, άμεσα και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για μόνωση τοίχου;

 • Τα μονωτικά υλικά που θα χρειαστούν.

 • Η έκταση της επιφάνειας που θέλεις να μονώσεις.

 • Το πλήθος των τεχνικών εργασιών που θα πρέπει να εκτελεστούν.

Οι τιμές για μόνωση τοίχου επηρεάζονται άμεσα από το μονωτικό υλικό που θα επιλέξεις και φυσικά, τις διαστάσεις της επιφάνειας που πρέπει να καλύψεις.

Για υγρομόνωση τοίχου, οι τιμές κυμαίνονται στα 3-9€ ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με το μονωτικό υλικό. Για συμβατική θερμομόνωση τοίχου, οι τιμές διαμορφώνονται στα 26-32€ ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ για ανεστραμμένη θερμομόνωση τοίχου, περίπου στα 36-41€. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσωποποιημένη προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σου!

* Οι τιμές που αναφέρονται δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ποια είδη μόνωσης τοίχου υπάρχουν;

Τα είδη μόνωσης τοίχου από τα οποία μπορείς να επιλέξεις είναι:

1. Εσωτερική θερμομόνωση τοίχου

2. Εξωτερική θερμομόνωση τοίχου

3. Υγρομόνωση / στεγανοποίηση τοίχου

4. Ηχομόνωση τοίχου

1. Εσωτερική θερμομόνωση τοίχου

Η εσωτερική θερμομόνωση τοίχου αφορά την τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού ή του κτιρίου και συνήθως πραγματοποιείται όταν δεν είναι εφικτό να γίνει εξωτερική θερμομόνωση τοίχου, επειδή η επιφάνεια δεν είναι προσβάσιμη. Εφαρμόζεται στο εσωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων τοίχων, στις κολώνες, τα δοκάρια και το ταβάνι.

Η εσωτερική θερμομόνωση τοίχου διαθέτει αρκετά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, άσχετα με την εποχή, καθώς δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Το κόστος είναι σχετικά χαμηλό και το μονωτικό υλικό του τοίχου μπορεί να αντέξει πολλά χρόνια, αφού δεν καταπονείται από εξωτερικές συνθήκες. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει σωστή, επαγγελματική εφαρμογή.

2. Εξωτερική θερμομόνωση τοίχου

Η μόνωση εξωτερικού τοίχου, αφορά την εφαρμογή θερμομόνωσης στην εξωτερική πλευρά όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου. Για να επιλέξει κανείς την κατάλληλη εξωτερική θερμομόνωση τοίχου, πρέπει να λάβει υπόψη του αρχικά την τωρινή κατάσταση του κτιρίου σε θέμα μόνωσης.

Έπειτα, πρέπει να ασχοληθεί με την ενεργειακή μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί στο κτίριο σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που βρίσκεται. Αν το κόστος είναι αυτό που σε προβληματίζει, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί εύκολα να σου βρει την κατάλληλη εναλλακτική για σένα. Με βάση τις ανάγκες σου, μπορείς να βρεις το κατάλληλο είδος μόνωσης τοίχων που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου.

3. Υγρομόνωση ή στεγανοποίηση τοίχου

Χρησιμοποιώντας υλικά που είναι αδιαπέραστα στο νερό, οχυρώνεις το σπίτι σου και το προστατεύεις από τις βροχές και την εμφάνιση μούχλας. Η στεγανοποίηση είναι απαραίτητη, αν θες να κρατήσεις μακριά τη μούχλα και την υγρασία, άρα και για να αποφύγεις τη σπατάλη των χρημάτων που θα ξόδευες για τις ζημιές που θα προκαλούσαν.

Η υγρομόνωση εξωτερικού τοίχου με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά θα σε σώσει, κυριολεκτικά, από περιττά κόστη και τη μεγάλη ταλαιπωρία που συνοδεύει επίμονα προβλήματα, γι’ αυτό και αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στις μονώσεις.

4. Ηχομόνωση τοίχου

Η ηχομόνωση, στις μέρες μας, γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία. Αν και παλιότερα μπορεί να μην της δινόταν η σημασία που έπρεπε, σήμερα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Ο καθένας γυρνώντας στο σπίτι του, επιθυμεί να βρίσκει την ηρεμία και γαλήνη που λείπει από την καθημερινότητα μας. Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον τεχνικές και υλικά που μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστο την ηχορύπανση.

Πέρα από απλούς τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις για την ηχομόνωση ενός δωματίου, όπως είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας, ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να σου προτείνει πολύ πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για σωστή μόνωση τοίχου.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για υγρομόνωση & θερμομόνωση τοίχου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να σου προτείνουν τα καλύτερα μονωτικά υλικά τοίχων, σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορούν να αναλάβουν για σένα την υγρομόνωση και θερμομόνωση τοίχου, την εξωτερική και εσωτερική μόνωση για υγρασία και κάθε άλλη περίπτωση που μπορεί να χρειαστείς.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μόνωση τοίχου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για εσωτερικές και εξωτερικές μονώσεις τοίχων, στις καλύτερες τιμές, από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας προτίμησαν για Μονώσεις Τοίχων

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

,τρομερος στην δουλεια καταπληκτικος και οι συνεργατες του ειναι αψογοι.

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko G.
36 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.JOVKO ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ.ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ Σ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού του και η δουλειά του ήταν πολύ καλή! Νοικοκύρης! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
MARCU P.
31 αξιολογήσεις

Αμεση ανταποκριση,πολυ ευγενικος και αψογος στην δουλεια του και ο Paulin και ο συνεργατης του.Τελειωσε την εργασια πιο συντομα απο οτι μου…

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις

ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΚΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΤΥΠΙΚΟΣ, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟ…

Μόνωση Τοίχου: Ποιο είδος να διαλέξεις για το χώρο σου;

Σχετικά άρθρα

4 μυστικά κόλπα για να αποκτήσεις τέλεια ηχομόνωση σπιτιού!

Η κακή ηχομόνωση σπιτιού είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Περισσότερα
Πώς θα αντιμετωπίσεις την υγρασία στο ταβάνι ;

Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για την κατηγορία Μόνωση Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τα συνεργεία μονώσεων που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Μόνωση Τοίχου - Ίλιον
43 αξιολογήσεις

Είμαι εξειδικευμένος τεχνίτης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μονώσεων τοίχων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις οικιακές και τις επαγγελματικές σας ανάγκες ανεξαρτήτως κλίμακας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η χρήση μονωτικών υλικών υψηλής αντοχής και ποιότητας και η άμεση ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνω. Η ευχαρίστηση των πελατών μου αποτελεί βασική μου προτεραιότητα. Είμαι στην διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσω, άμεσα και υπεύθυνα.

Γιάννης Μ.

Μόνωση Τοίχου - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της μόνωσης τοίχου και ολοκληρώνω κάθε εργασία, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Η μεγάλη μου πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μου, μου δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρίνομαι ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Περιμένω καθημερινά, να σας εξυπηρετήσω, άμεσα και οικονομικά!

Γιώργος Σ.

Μόνωση Τοίχου - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις

Διαθέτω 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μονώσεων τοίχων και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες πραγματοποιούμε άμεσα εφαρμογές μονωτικών υλικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή και φροντίζουμε να επιλέγουμε υλικά που θωρακίζουν τα δωμάτια από κρύο και ζέστη. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματική εξυπηρέτηση με τις πιο οικονομικές τιμές!

Σταμάτης Κ.

Μόνωση Τοίχου - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία από την πρώτη επαφή με τον χώρο σας να σας προτείνει το είδος μόνωσης που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών για τη μόνωση που χρειάζεστε από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη κι απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τέλεια μόνωση στους τοίχους!

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Δ.

Μόνωση Τοίχου - Περιστέρι
20 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μονώσεων τοίχων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διεκπεραιώνουμε οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται, χρησιμοποιώντας μονωτικά υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας. Εξασφαλίζουμε χώρους που δεν επηρεάζονται από υγρασία και κρύο και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Βρισκόμαστε έτοιμοι, να εφαρμόσουμε στον δικό σας χώρο οποιοδήποτε είδος μόνωση επιθυμείτε!

Σχετικές υπηρεσίες