Μόνωση Τοίχου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Μονώσεις Τοίχων!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Μόνωση τοίχου: Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για μόνωση εσωτερικού & εξωτερικού τοίχου

Μια σωστή μόνωση τοίχου με ποιοτικά υλικά και κατάλληλη μέθοδο εφαρμογής, μπορεί να σε απαλλάξει ριζικά από την υγρασία στο εσωτερικό του κτιρίου σου. Τόσο η θερμομόνωση τοίχου, όσο και η υγρομόνωση εσωτερικού ή εξωτερικού τοίχου, απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνογνωσία, που μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες διαθέτουν.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία, τόσο στην εσωτερική μόνωση για υγρασία, όσο και τη μόνωση εξωτερικού τοίχου, με στόχο τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση. Είναι σε θέση να σου προτείνουν τα καλύτερα μονωτικά υλικά τοίχων για το χώρο σου και να αναλάβουν τις μονώσεις τοίχων, άμεσα και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για μόνωση τοίχου εξωτερικού ή εσωτερικού;

Οι τιμές για μόνωση τοίχου επηρεάζονται άμεσα από το μονωτικό υλικό που θα επιλέξεις και φυσικά, τις διαστάσεις της επιφάνειας που πρέπει να καλύψεις. Οι βασικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για μονώσεις τοίχων είναι:

  • Το είδος τη μόνωσης που θες (θερμομόνωση, υγρομόνωση, ηχομόνωση).

  • Τα μονωτικά υλικά που θα χρειαστούν.

  • Την έκταση της επιφάνειας που θέλεις να μονώσεις.

  • Το πλήθος των τεχνικών εργασιών που θα πρέπει να εκτελεστούν.

Για υγρομόνωση τοίχου, οι τιμές κυμαίνονται στα 3-9€ ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με το μονωτικό υλικό. Για συμβατική θερμομόνωση τοίχου, οι τιμές διαμορφώνονται στα 26-32€ ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ για ανεστραμμένη θερμομόνωση τοίχου, περίπου στα 36-41€. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσωποποιημένη προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σου!

* Οι τιμές που αναφέρονται δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Ποια μόνωση τοίχου είναι καταλληλότερη για το χώρο σου;

Οι κύριοι λόγοι που γίνεται η τοποθέτηση μόνωσης στους τοίχους είναι 3 και αφορούν τη θερμομόνωση τοίχου, την ηχομόνωση και τη στεγανοποίηση. Η μόνωση τοίχου, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε κτίσματος, μπορεί να γίνει είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, όπως για παράδειγμα με την κατασκευή θερμοπρόσοψης.

Είναι γεγονός, ότι οι τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι πολλές και η καθεμιά έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός, ωστόσο, θα μπορέσει να σε κατατοπίσει πλήρως ώστε να βρεις το ιδανικότερο τρόπο για τη μόνωση εξωτερικού τοίχου, αλλά και εσωτερικού.

1. Εσωτερική θερμομόνωση τοίχου

Η εσωτερική θερμομόνωση τοίχου αφορά την τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού ή του κτιρίου και συνήθως πραγματοποιείται όταν δεν είναι εφικτό να γίνει εξωτερική θερμομόνωση τοίχου, επειδή η επιφάνεια δεν είναι προσβάσιμη. Εφαρμόζεται στο εσωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων τοίχων, στις κολώνες, τα δοκάρια και το ταβάνι.

Η εσωτερική θερμομόνωση τοίχου διαθέτει αρκετά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, άσχετα με την εποχή, καθώς δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Το κόστος είναι σχετικά χαμηλό και το μονωτικό υλικό του τοίχου μπορεί να αντέξει πολλά χρόνια, αφού δεν καταπονείται από εξωτερικές συνθήκες. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει σωστή, επαγγελματική εφαρμογή.

2. Εξωτερική θερμομόνωση τοίχου

Η μόνωση εξωτερικού τοίχου, αφορά την εφαρμογή θερμομόνωσης στην εξωτερική πλευρά όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου. Για να επιλέξει κανείς την κατάλληλη εξωτερική θερμομόνωση τοίχου, πρέπει να λάβει υπόψη του αρχικά την τωρινή κατάσταση του κτιρίου σε θέμα μόνωσης.

Έπειτα, πρέπει να ασχοληθεί με την ενεργειακή μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί στο κτίριο σε συνδυασμό με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που βρίσκεται. Αν το κόστος είναι αυτό που σε προβληματίζει, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί εύκολα να σου βρει την κατάλληλη εναλλακτική για σένα. Με βάση τις ανάγκες σου, μπορείς να βρεις το κατάλληλο είδος μόνωσης τοίχων που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου.

3. Υγρομόνωση ή στεγανοποίηση τοίχου

Χρησιμοποιώντας υλικά που είναι αδιαπέραστα στο νερό, οχυρώνεις το σπίτι σου και το προστατεύεις από τις βροχές και την εμφάνιση μούχλας. Η στεγανοποίηση είναι απαραίτητη, αν θες να κρατήσεις μακριά τη μούχλα και την υγρασία, άρα και για να αποφύγεις τη σπατάλη των χρημάτων που θα ξόδευες για τις ζημιές που θα προκαλούσαν.

Η υγρομόνωση εξωτερικού τοίχου με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά θα σε σώσει, κυριολεκτικά, από περιττά κόστη και τη μεγάλη ταλαιπωρία που συνοδεύει επίμονα προβλήματα, γι’ αυτό και αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στις μονώσεις.

4. Ηχομόνωση τοίχου

Η ηχομόνωση, στις μέρες μας, γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία. Αν και παλιότερα μπορεί να μην της δινόταν η σημασία που έπρεπε, σήμερα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Ο καθένας γυρνώντας στο σπίτι του, επιθυμεί να βρίσκει την ηρεμία και γαλήνη που λείπει από την καθημερινότητα μας. Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον τεχνικές και υλικά που μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστο την ηχορύπανση.

Πέρα από απλούς τρόπους που μπορείς να εφαρμόσεις για την ηχομόνωση ενός δωματίου, όπως είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας, ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να σου προτείνει πολύ πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για σωστή μόνωση τοίχου.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για υγρομόνωση & θερμομόνωση τοίχου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να σου προτείνουν τα καλύτερα μονωτικά υλικά τοίχων, σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορούν να αναλάβουν για σένα την υγρομόνωση και θερμομόνωση τοίχου, την εξωτερική και εσωτερική μόνωση για υγρασία και κάθε άλλη περίπτωση που μπορεί να χρειαστείς.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μόνωση τοίχου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για εσωτερικές και εξωτερικές μονώσεις τοίχων, στις καλύτερες τιμές, από έμπειρους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία μονώσεων στην περιοχή σου

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

Κάναμε στεγάνωση-θερμομόνωση ταράτσας και ενός πλαινού τοίχου. Ο Πέτρος ήταν αναλυτικός και κατανοητός στην προσφορά του, συνεπής στα ραν...

Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις

O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...

Μ. Group
36 αξιολογήσεις

Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)

Σταμάτης Κ.
29 αξιολογήσεις

Όλα μια χαρά. Πολύ εξυπηρετικός, γρήγορη και καθαρή εργασία!

Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!

Πόσο κοστίζει μια Μόνωση;

Μέσος όρος τιμής: €400

Το μέσο κόστος για μια μόνωση είναι 400€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 20-1700€, ανάλογα και με τα τετραγωνικά μέτρα και το τύπο των υλικών.

Πόσο κοστίζει μια μόνωση;

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος για την μόνωση σου.

€20
Ελάχιστο
€400
Μέσο κόστος
€1700
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Ποια είναι τα 2 βασικά είδη μονώσεων; 

Υπάρχουν 2 βασικοί τύποι μονώσεων: η στεγανοποίηση και η θερμομόνωση.

Σκοπός της Στεγανοποίησης, γνωστή και ως Υγρομόνωση, είναι να μην αφήνει υγρά, και κυρίως τα νερά που δεν απομακρύνονται από την ταράτσα, να διεισδύουν μέσα στο σπίτι, ώστε οι τοίχοι να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα με υγρασία.

Από την άλλη η Θερμομόνωση προσπαθεί να μειώσει την απώλεια ενέργειας του σπιτιού περιορίζοντας την δυνατότητα του περιβάλλοντος να αυξομειώσει την θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου.

Οι μονώσεις έχουν πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος, κάποιους εύκολα προσδιορίσιμους (τετραγωνικά μέτρα) και άλλους (περιπλοκότητα και κατάσταση επιφάνειας) που είναι δύσκολο να καθοριστούν και χάρη σε αυτούς τα εύρη τιμών διογκώνονται.

Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι στεγανοποιήσεις και μονώσεις δε γίνονται όταν βρέχει!

 

Στεγανοποιήσεις Ταράτσας

 

Η στεγανοποίηση αποτελεί ένα είδος μόνωσης, αλλά όχι ένα είδος θερμομόνωσης. Σκοπός της είναι να αντιμετωπίσουμε ή να προλάβουμε τυχόν προβλήματα υγρασίας που έχουν να κάνουν με την διείσδυση νερού στους τοίχους και όχι με ακραίες διαφορές θερμοκρασίας. 

Τα εργατικά για την τοποθέτηση στεγανοποίησης, ανάλογα με το τι τύπο θα επιλέξεις, μπορούν να κυμανθούν στα 3-9€/τ.μ.*.

Ασφαλτόπανα

Τα Ασφαλτόπανα (ασφαλτικές μεμβράνες) είναι στεγανωτικά φύλλα που βγαίνουν σε διάφορα πάχη και μήκη και πωλούνται σε ρολά. Αποτελούν το βασικό υλικό για την στεγανοποίηση – υγρομόνωση ταράτσας. Το σχετικά μεγάλο τους βάρος τα καθιστά ακατάλληλα για σπίτια τα οποία χτίστηκαν πριν το 1989 με κακές πρακτικές. Τα ασφαλτόπανα είναι επιρρεπή στις φθορές, αλλά υπάρχουν τεχνίτες που τους δίνουν εγγύηση 6 περίπου ετών. Ανάλογα τις φθορές,που θα δημιουργηθούν με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να καλυφθούν απλά με μία στρώση επαλειφόμενου ή μπορεί να χρειαστεί ξήλωμα και τοποθέτηση νέων ασφαλτόπανων.

Τέλος, είναι καλό να γνωρίζεις ότι μία τοποθέτηση ασφαλτόπανων κατά μέσο όρο κοστίζει περίπου 13-17€/τ.μ.* με υλικά και εργατικά, ενώ σε περίπτωση που έχουν συμβεί βλάβες μπορούν να περαστούν όπως προαναφέρθηκε με επαλειφόμενο, με κόστος 6-9€/τ.μ.* ή να ξηλωθούν και να τοποθετηθούν νέα με κόστος 16-20€/τ.μ.*.

Επαλειφόμενα

Μερικά επαλειφόμενα διαθέτουν ορισμένες θερμομονωτικές ιδιότητες, αλλά προφανώς δεν γίνεται να αντικαταστήσουν μία ποιοτική θερμομόνωση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα επαλειφόμενα δεν αποτελούν μόνιμη λύση στεγανοποίησης, καθώς εξαιτίας των καιρικών φαινομένων και της παρόδου του χρόνου ξεφλουδίζουν κατά μέσο όρο ανά 3-5 έτη. Αυτή είναι η ένδειξη ότι πρέπει να περάσεις ένα δεύτερο χέρι επαλειφόμενου, κάτι το οποίο θα έχει ελάχιστα φθηνότερο ή ίδιο κόστος σε σχέση με την τοποθέτηση τους.

Ανάλογα με το υλικό που θα διαλέξεις να τοποθετήσεις θα επιβαρυνθείς κατά μέσο όρο 8-12€/τ.μ.* με υλικά και εργατικά για την μόνωση με επαλειφόμενα υλικά.

 

Θερμομονώσεις Ταράτσας

 

Βάσει ερευνών, οι θερμικές απώλειες μίας οικίας, οφείλονται κατά 25-40% στην ταράτσα. Συνεπώς είναι απολύτως λογικό να μονώσεις πρώτα αυτή, καθώς με μόνωση σχετικά μικρής επιφάνειας επιτυγχάνεται σπουδαίο αποτέλεσμα εξοικονόμησης και ένας πολύ καλός λόγος απόδοσης/κόστους. Οι θερμομονώσεις περιλαμβάνουν και στεγανοποίηση, οπότε αποτελούν μία λύση που προστατεύει εξίσου από θερμοκρασία και από προβλήματα με την υγρασία.

Συμβατική θερμομόνωση ταράτσας

Συμβατική θερμομόνωση σημαίνει ότι το θερμομονωτικό υλικό, π.χ. εξυλασμένη πολυστερίνη (XPS), εφαρμόζεται πρώτο και έπειτα εφαρμόζεται από πάνω ένα στεγανοποιητικό υλικό, π.χ. ασφαλτόπανο. Αυτό θα το έκανες προκειμένου το θερμομονωτικό υλικό να είναι προφυλαγμένο από τις καιρικές συνθήκες. Η λύση αυτή παρέχει μερική βατότητα, άρα δεν καθιστά την ταράτσα ιδανικό χώρο για την διοργάνωση συναντήσεων. 

Γενικά, μία τέτοια εργασία, κατά μέσο όρο θα σου κοστίσει περίπου 26-32€/τ.μ.* με υλικά και εργατικά.

Ανεστραμμένη θερμομόνωση ταράτσας

Στην ανεστραμμένη θερμομόνωση τα υλικά εφαρμόζονται ακριβώς ανάποδα από την συμβατική θερμομόνωση, με άλλα λόγια πρώτα εφαρμόζεται το στεγανοποιητικό υλικό και από πάνω το θερμομονωτικό υλικό. Σαν τελική στρώση προκειμένου να εξασφαλιστεί τόσο η ασφάλεια του θερμομονωτικού υλικού από τις καιρικές συνθήκες όσο και η ολική βατότητα στην ταράτσα μπορείς να επιλέξεις να εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων, τσιμεντοκονίαμα ή πλακάκι ή ακόμα και βιομηχανικό δάπεδο.

Αν λοιπόν οι συχνές συναντήσεις στην ταράτσα είναι κάτι που σε αφορά τότε αυτή η λύση είναι για σένα. Πλεονέκτημα αυτού του τύπου μόνωσης αποτελεί το γεγονός ότι, εφόσον το στεγανοποιητικό υλικό βρίσκεται κάτω από το θερμομονωτικό υλικό, η θερμοκρασία του γενικότερα θα είναι υψηλότερη από ότι στην συμβατική μόνωση άρα υπάρχει μικρότερη πιθανότητα για υγροποίηση των υδρατμών. Επίσης πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα εφαρμογής του μονωτικού σε ήδη υπάρχουσα στεγανοποίηση. 

Συνεπώς αν έχει γίνει παλαιότερα στεγανοποίηση με κάποιο υλικό, με την ανεστραμμένη μόνωση δεν χρειάζεται το υλικό αυτό να αφαιρεθεί για να μπει πρώτα το θερμομονωτικό και έπειτα το στεγανοποιητικό όπως γίνεται στη συμβατική μόνωση. 

Το συνολικό κόστος του έργου διαφέρει ανάλογα με τα υλικά, αλλά ενδεικτικά αν επιλέξεις την επίστρωση τσιμεντοκονιάματος θα κυμανθεί στα 36-41€/τ.μ.*

 

Εξωτερική Θερμομόνωση

 

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική θερμομόνωση υπάρχει δυνατότητα να μονώσεις μόνο ένα συγκεκριμένο τοίχο, από τον οποίο χάνεται θερμότητα, ή να κάνεις ολική εξωτερική θερμομόνωση η οποία κοινώς αποκαλείται θερμοπρόσοψη ή κέλυφος.

Η μόνωση σε κέλυφος πρόκειται για μία λύση η οποία μειώνει δραματικά τις απώλειες ενέργειας, παρέχοντας σε σένα απόσβεση του κόστους μέσα σε λίγα σχετικά χρόνια. Βέβαια θα ήταν λογικό πριν το κέλυφος να έχεις θερμομονώσει την οροφή, από την οποία χάνεται ένα σχετικά μεγάλο μέρος θερμότητας.

Πόσο κοστίζει μία Εξωτερική Θερμομόνωση;

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις με αυτή την εργασία τότε το συνολικό κόστος ανά τετραγωνικό θα κυμανθεί κατά μέσο όρο στα 33-43€*, ανάλογα με τον σοβά που θα επιλέξεις σαν τελική στρώση.

 

Τετραγωνικά μέτρα

 

Είναι προφανές ότι τα τετραγωνικά μέτρα είναι ο παράγοντας που ουσιαστικά καθορίζει το τελικό κόστος της εργασίας.
Για πιο μικρές δουλειές οι τιμές ανά τ.μ. είναι υψηλότερες, καθώς πρέπει να βγουν τα έξοδα των ειδικών, ενώ αντίστοιχα για μεγαλύτερες επιφάνειες είναι δυνατόν να λάβεις καλύτερες προσφορές.

 

Στηθαίο

 

Σε ό,τι αφορά τις μονώσεις, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που αυξάνει το κόστος είναι το στηθαίο. Αυτό συμβαίνει διότι σε περίπτωση μικρού στηθαίου, πρέπει να μονωθεί ολόκληρο, κάτι που προσθέτει τετραγωνικά ίσα με την περίμετρο της επιφάνειας επί το ύψος του στηθαίου.
Γενικά τα μεγαλύτερα στηθαία καλύπτονται μέχρι 40εκ..

 

Περιπλοκότητα επιφάνειας

 

Είναι λογικό ότι διαφορετικές επιφάνειες απαιτούν διαφορετική προεργασία άρα και εργασία. Όσο πιο “δύσκολη” επιφάνεια αναθέσεις στον τεχνίτη να μονώσει, τόσο περισσότερα χρήματα θα σου κοστίσει η εργασία.
Στην προκειμένη περίπτωση το κόστος εξαρτάται από την ύπαρξη θερμοσιφώνων, την μη ύπαρξη ρύσεων και την σαθρότητα της επιφάνειας.

 

Λοιποί παράγοντες

 

Υπάρχουν άλλοι παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν μερικώς το κόστος μίας μόνωσης.

Η εποχικότητα ανεβάζει το κόστος τους ζεστούς μήνες που μπαίνουν περισσότερες δουλειές. Τα επιδοτούμενα προγράμματα επίσης αυξάνουν το κόστος της δουλειάς, καθώς οι επαγγελματίες ζητούν παραπάνω χρήματα για το έργο, εφόσον τα χρήματα της επιδότησης θα τα λάβουν μήνες μετά. 

Ο όροφος στον οποίο γίνονται οι εργασίες επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο. Μία ταράτσα μονοκατοικίας είναι πολύ πιο εύκολο να μονωθεί από ταράτσα πολυκατοικίας, καθώς στην δεύτερη απαιτείται είτε γερανός ή, στην περίπτωση που ο γερανός δεν χωράει στον δρόμο σου, πολύ μεγαλύτερα πήγαινε- έλα προκειμένου να μεταφερθούν τα υλικά.

Ένας έλεγχος που θα μπορούσε να σε ωφελήσει σχετικά με προβλήματα υγρασίας είναι η θερμογραφία. Αυτή αποτελεί μία θερμική απεικόνιση του κτιρίου ή του χώρου σου με τη χρήση κάμερας υπερύθρων ή θερμοκάμερας. Είναι μια μέθοδος η οποία παρέχει πλήρη εικόνα της κατάστασης του χώρου εντοπίζοντας προβλήματα όπως θερμικές γέφυρες, ελαττωματική θερμομόνωση, εστίες υγρασίας και άλλα, βοηθώντας έτσι στην άμεση επίλυση τους.

Γενικά πρόκειται για μία διαδικασία με σχετικά στάνταρ τιμή που χρεώνεται σαν μεροκάματο αλλά έχει μεγάλο όφελος, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που είναι δύσκολος ο εντοπισμός της πηγής του προβλήματος.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Σχετικά άρθρα

4 μυστικά κόλπα για να αποκτήσεις τέλεια ηχομόνωση σπιτιού!

Η κακή ηχομόνωση σπιτιού είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Περισσότερα
Πώς θα αντιμετωπίσεις την υγρασία στο ταβάνι ;

Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Τα Καλύτερα Συνεργεία για την κατηγορία Μόνωση Τοίχου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τα συνεργεία μονώσεων που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ. Μόνωση Τοίχου - Ίλιον
43 αξιολογήσεις
Είμαι εξειδικευμένος τεχνίτης και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μονώσεων τοίχων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω με απόλυτη υπευθυνότητα να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις οικιακές και τις επαγγελματικές σας ανάγκες ανεξαρτήτως κλίμακας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η χρήση μονωτικών υλικών υψηλής αντοχής και ποιότητας και η άμεση ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνω. Η ευχαρίστηση των πελατών μου αποτελεί βασική μου προτεραιότητα. Είμαι στην διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσω, άμεσα και υπεύθυνα.
Γιάννης Μ. Μόνωση Τοίχου - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της μόνωσης τοίχου και ολοκληρώνω κάθε εργασία, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Η μεγάλη μου πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μου, μου δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρίνομαι ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Περιμένω καθημερινά, να σας εξυπηρετήσω, άμεσα και οικονομικά!
Γιώργος Σ. Μόνωση Τοίχου - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Διαθέτω 24 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μονώσεων τοίχων και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες πραγματοποιούμε άμεσα εφαρμογές μονωτικών υλικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή και φροντίζουμε να επιλέγουμε υλικά που θωρακίζουν τα δωμάτια από κρύο και ζέστη. Είμαστε στην διάθεσή σας για επαγγελματική εξυπηρέτηση με τις πιο οικονομικές τιμές!
Σταμάτης Κ. Μόνωση Τοίχου - Αιγάλεω
29 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία από την πρώτη επαφή με τον χώρο σας να σας προτείνει το είδος μόνωσης που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών για τη μόνωση που χρειάζεστε από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη κι απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τέλεια μόνωση στους τοίχους!
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Δ. Μόνωση Τοίχου - Περιστέρι
20 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μονώσεων τοίχων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διεκπεραιώνουμε οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται, χρησιμοποιώντας μονωτικά υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας. Εξασφαλίζουμε χώρους που δεν επηρεάζονται από υγρασία και κρύο και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Βρισκόμαστε έτοιμοι, να εφαρμόσουμε στον δικό σας χώρο οποιοδήποτε είδος μόνωση επιθυμείτε!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει