Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γυψοσανίδες: Τί πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση!

Σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις την γυψοσανίδα για τις κατασκευές σου; Οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί και χρησιμοποιούνται ως συστήματα δόμησης. Καλούνται και ως συστήματα ξηράς δόμησης.

Επιλέγονται συνήθως για την ανακαίνιση σπιτιού, αλλά και για πάσης φύσεως μερεμέτια. Συνιστούν μια οικονομική λύση που παρουσιάζει ταυτόχρονα σημαντικά οφέλη για τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται. Πολύ συχνά κάνουν την εμφάνισή τους φθορές στους τοίχους, μούχλα ή κενά στις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού. Τη λύση στα προβλήματα αυτά δίνουν οι γυψοσανίδες. Οι γυψοσανίδες, πέρα από την κάλυψη φθορών, έχουν να σου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα εάν τις επιλέξεις. Ποια είναι αυτά;

6 Πλεονεκτήματα στις Γυψοσανίδες!

  • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στον σεισμό, στην φωτιά και στις παθητικές καταπονήσεις

  • Απαιτείται μικρός χρόνος ολοκλήρωσης του έργου

  • Το περιβάλλον εργασίας θα διατηρηθεί καθαρό

  • Το κόστος κατασκευής είναι μικρό

  • Παρέχει ηχομόνωση ειδικά όταν τοποθετείται στο ταβάνι και προστατεύει από εξωτερικούς θορύβους

  • Μπορεί να χαρίσει υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα (επιφάνεια, βάψιμο και δυνατότητα ποικίλων τεχνοτροπιών)

  • Η σύσταση που διαθέτουν οι γυψοσανίδες τις καθιστούν ιδανικές για μια γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Δεν απαιτούνται πολλά μερεμέτια, αφού με τη χρήση τους θα αποφύγεις το παραδοσιακό χτίσιμο και το σοβάτισμα, ενώ παράλληλα η χρήση τους δεν αφορά μόνο την κλασσική τοιχοποιία.

Οι κατασκευές από γυψοσανίδα, βρίσκουν εφαρμογές και σε άλλα μέρη του σπιτιού που χρειάζονται επιμέλεια ή αναβάθμιση. Ποια είναι όμως αυτά και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι γυψοσανίδες; Διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες.

Που εφαρμόζουν οι γυψοσανίδες;

Οι εσωτερικοί χώροι: Συχνά οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού απαιτούν εκ νέου διαμόρφωση. Οι γυψοσανίδες μπορούν να σπάσουν έναν μεγάλο χώρο στα δύο ή να δημιουργήσουν ένα επιπλέον δωμάτιο.

Οι ψευδοροφές: Η γυψοσανίδα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως ψευδοροφή. Έτσι, το δωμάτιο θα πάρει το ύψος που ταιριάζει στα μέτρα σου. Είναι εφικτή η κατασκευή ψευδοροφής σε ποικίλες μορφές, όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, η χρήση της μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια, έως και τον φωτισμό του χώρου.

Ως διαχωριστικά τοίχων: Πρόκειται για την κατ’ εξοχήν εφαρμογή τους. Εάν χρειάζεται αλλαγή τον διαχωρισμό των τοίχων ή στην επένδυσή τους, η χρήση της γυψοσανίδας συνιστά μονόδρομο. Θα μεταμορφώσουν οπτικά τον τοίχο, παρέχοντάς του τις επιπλέον ιδιότητες που έχει ανάγκη.

Για κάλυψη ατελειών: Αν υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες με τις γυψοσανίδες θα λυθεί το πρόβλημα. Η τοποθέτηση αυτών θα καλύψει τα ψεγάδια του τοίχου και θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου.

Για ειδικές κατασκευές σπιτιού: Εφικτές και ιδιαίτερα απλές είναι και οι μικροκατασκευές από γυψοσανίδες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα με βάση την γυψοσανίδα μπορούν να στολίσουν και να ανανεώσουν το χώρο σου. Ακόμη, οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα, αποτελούν μία δημοφιλή και μοντέρνα επιλογή. Η ευκολία στη χρήση καθιστά το υλικό αυτό ικανό να δημιουργήσει πλήθος κατασκευών.

Είτε ''πιάνουν τα χέρια'' σου, είτε όχι, προτίμησε την έμπειρη γνώμη ενός εξειδικευμένου επαγγελματία τεχνίτη. Θα ξεμπερδέψεις έτσι άμεσα από τα μερεμέτια του σπιτιού και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν να σε προμηθέυσουν με τα υλικά που χρειάζεσαι και να σου προτείνουν σχέδια στις γυψοσανίδες που θα κλέψουν την παράσταση. Με την βοήθειά τους η κατασκευή και η τοποθέτηση γυψοσανίδα, γίνεται στο λεπτό.

Παράλληλα η εμπειρία τους και οι εκτενείς τεχνικές τους γνώσεις αποτελούν εγγύηση για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος κατασκευή και τοποθέτησης γυψοσανίδας από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνίτη στην περιοχή σου

Θεόδωρος Παππάς
7 αξιολογήσεις
Όλα καλά, η δουλειά έγινε γρήγορα και με επιτυχία!
Γιώργος Αδαμόπουλος
41 αξιολογήσεις
Έκανε και παραπάνω εργασίες από τις συμφωνηθείσες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!
Νίκος Ακπεσιντζιόγλου
5 αξιολογήσεις
Συνεπέστατος, ευγενέστατος, καταρτισμένος στη δουλειά του. Ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Μιχάλης Ροίδης
8 αξιολογήσεις
Καλός μάστορας!
Γιώργος Δρόσος
15 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός τεχνίτης! Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, με συνέπεια και επαγγελματισμό! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Γιώργος Σίνας
27 αξιολογήσεις
Ήταν πάρα πολύ καλός!
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει