Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις για τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/3/2020

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ξηράς δόμησης, χάρη στα οποία μπορείς να φτιάξεις διαφόρων ειδών κατασκευές εκπληκτικής αισθητικής για το σπίτι. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας έχει περισσότερες εφαρμογές, από όσες μπορείς να φανταστείς και σίγουρα μία από αυτές μπορεί να αποτελέσει τη λύση που ψάχνεις για τον δικό σου χώρο.

Στον οδηγό που ακολουθεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, από τις τιμές μέχρι ιδέες και συμβουλές, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σου.

Φυσικά, οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου, καθημερινά, για να κάνουν τις καλύτερες προσφορές και να θέσουν στη διάθεσή σου την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις κατασκευές με γυψοσανίδα.

 

Τι είναι η γυψοσανίδα;

Η γυψοσανίδα αποτελείται από πυρήνα γύψου, ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί. Η χρήση της είναι κατάλληλη για διάφορες εργασίες ανακαίνισης, αλλά και για μερεμέτια και μικροβελτιώσεις. Ανάλογα με το είδος γυψοσανίδας που επιλέγεις, αλλά και την κατασκευαστική εμπειρία, μπορείς να απολαύσεις σημαντικά πλεονεκτήματα και να πετύχεις εξαιρετική αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Μια γυψοσανίδα μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους:
 • Να βιδωθεί σε ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό
 • Να τοποθετηθεί με ειδική κόλλα (γυψόκολλα) πάνω σε υπάρχουσα επιφάνεια
Ως υλικό, ο γύψος δεν εμφανίζει αντοχή στο νερό και την υγρασία, συνεπώς προτείνεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και για εξωτερικούς χώρους προτιμάται η τσιμεντοσανίδα. Εάν ενδιαφέρεσαι για τοποθέτηση γυψοσανίδας σε μπάνιο, θα πρέπει να επιλέξεις μια ειδική άνθυγρη γυψοσανίδα.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της γυψοσανίδας;

Η ευμετάβλητη φύση του συγκεκριμένου υλικού δίνει τη δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές εφαρμογές. Η γυψοσανίδα είναι δικαιολογημένα δημοφιλής, καθώς χαρακτηρίζεται από σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:
 • Επιδιόρθωση Ατελειών
 • Υψηλή Αισθητική
 • Γρήγορος Χρόνος Κατασκευής & Τοποθέτησης
 • Οικολογικά Υλικά με Μεγάλη Αντοχή
 • Οικονομική Τιμή Αγοράς
 • Δυνατότητα Συνδυασμού με Ποικιλία Υλικών
 • Ηχομονωτικές Ιδιότητες σε Συνδυασμό με Τοποθέτηση Πετροβάμβακα
 • Ελάχιστο Βάρος Κατασκευής
 • Χωρίς Ανάγκη για Σοβάτισμα
 • Δημιουργία Ιδανικής Επιφάνειας για Βάψιμο
 • Αντισεισμική Προστασία
 • Αντοχή στη θερμότητα (Ισχύει για τις Πυράντοχες Γυψοσανίδες)

Στο video που ακολουθεί μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα πλεονεκτήματα, αλλά και τις οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας.

Τι εφαρμογές βρίσκουν οι γυψοσανίδες στο σπίτι;

Συχνά, οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού απαιτούν εκ νέου διαμόρφωση. Με την τοποθέτηση γυψοσανίδας, μπορείς να αλλάξεις κάθε χώρο με ευφάνταστους τρόπους. Η ευκολία στη χρήση καθιστά το υλικό αυτό ικανό να δημιουργήσει πλήθος κατασκευών. Παρακάτω ακολουθούν οι συχνότερες εφαρμογές της:
 • Γυψοσανίδες για εσωτερικούς τοίχους
 • Γυψοσανίδες για ψευδοροφές
 • Γυψοσανίδες για διαχωριστικά χώρων
 • Γυψοσανίδες για κάλυψη ατελειών
 • Γυψοσανίδες για ειδικές κατασκευές σπιτιού

Η γυψοσανίδα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως ψευδοροφή. Είναι εφικτή η κατασκευή ψευδοροφής σε ποικίλες μορφές, όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, η χρήση της μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια, έως και για κρυφό φωτισμό του χώρου.

Ειδικότερα, η οροφή ορυκτής ίνας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην οροφή για έλεγχο ή αντικατάσταση καλωδίων, μηχανημάτων A/C, υδραυλικών εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει σε πολλά χρώματα και σχέδια σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη. Είναι κατάλληλη για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

Οι γυψοσανίδες ως διαχωριστικά χώρων είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή τους. Τα διαχωριστικά χώρων με γυψοσανίδες μπορούν να χωρίσουν την κουζίνα από το σαλόνι ή άλλα δωμάτια του σπιτιού, που ήταν ενιαία. Μάλιστα, προσφέρουν μοναδικές ιδέες διακόσμησης για κάθε στυλ.

Αν υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες στο σπίτι, με τις γυψοσανίδες θα λυθεί το πρόβλημα. Οι κακοτεχνίες ή τα ψεγάδια στους τοίχους και τις οροφές θα καλυφθούν και ο χώρος θα ανανεωθεί. Εφικτές και ιδιαίτερα απλές είναι και οι μικροκατασκευές από γυψοσανίδες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα με βάση τη γυψοσανίδα, μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σου. Τέλος, οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα αποτελούν μία δημοφιλή και μοντέρνα επιλογή.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για την τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Ανάλογα με το είδος κατασκευής που θέλεις να φτιάξεις, η τιμή επηρεάζεται αναλόγως. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει ενδεικτικές τιμές, για μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιμέρους εργασίες στην κατασκευή γυψοσανίδας.

Ποια είναι η τιμή για επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα;

Η επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα είναι η πιο απλή περίπτωση και έχει το μικρότερο κόστος. Για να καλυφθεί ένας τοίχος με standard γυψοσανίδα στοιχίζει, για εργασία και υλικά, 13-17€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Επίσης μπορούν να φτιαχτούν δοκάρια με γυψοσανίδα σε σχήματα “Π”, “L”, “I” με παρόμοιο ή χαμηλότερο κόστος.

Ποια είναι η τιμή για επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα;

Η επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα είναι η πιο απλή περίπτωση και έχει το μικρότερο κόστος. Για να καλυφθεί ένας τοίχος με standard γυψοσανίδα στοιχίζει, για εργασία και υλικά, 13-17€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Επίσης μπορούν να φτιαχτούν δοκάρια με γυψοσανίδα σε σχήματα “Π”, “L”, “I” με παρόμοιο ή χαμηλότερο κόστος.

Ποιες είναι οι τιμές για ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες;

Για τις ειδικές κατασκευές, όπως είναι βιβλιοθήκες, έπιπλα, γραφεία, χώροι με κρυφούς φωτισμούς κ.α. το κόστος τους διαμορφώνεται, κατόπιν συνεννόησης και με βάση το τελικό σχέδιο. Τα τζάκια, επίσης, μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία. Το σχήμα τους μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες διαφορές στην τιμολόγηση. Μια ενδεικτική τιμή επένδυσης της καμινάδας πάνω από το τζάκι είναι 150-300€ (+ΦΠΑ).

Ποιες είναι οι τιμές για δημιουργία χωρισμάτων με γυψοσανίδες;

Στην περίπτωση αυτή, η τιμή καθορίζεται από το είδος των χωρισμάτων που θα επιλέξεις. Αναλυτικότερα:
 • Χωρίσματα (1+1): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση μιας γυψοσανίδας από κάθε πλευρά. Το κόστος εργασίας και υλικών διαμορφώνεται στα 18-23€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).
 • Χωρίσματα (2+2): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση δύο γυψοσανίδων από κάθε πλευρά. (Προσθέτει καλύτερη αντοχή και μόνωση). Το κόστος εργασίας και υλικών κυμαίνεται στα 23-28€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση γυψοσανίδας στην οροφή;

Το κόστος εργασίας και υλικών είναι 16-21€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους εργασίες. Η οροφή προσφέρεται για διάφορα σχέδια και κατασκευές, όπως κρυφό φωτισμό, όμως το κόστος σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται και συνήθως εξακριβώνεται κατόπιν συνεννόησης με τον επαγγελματία.

Για τη γυψοσανίδα οροφής, απαιτούνται κάποια ειδικά υλικά (π.χ. ντίζα ανάρτησης) και σκάλα, πράγμα που καθιστά την εργασία αρκετά απαιτητική. Για επισκέψιμες οροφές, ενδείκνυνται οι πλάκες ορυκτής ίνας, όπου το κόστος εγκατάστασης μαζί με υλικά είναι 17-22€ (+ΦΠΑ). Ωστόσο, οι ποικιλίες στους τύπους αυτών των πλακών είναι πολλές, οπότε η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά.

Πόσο θα κοστίσει η επισκευή γυψοσανίδας;

Ανάλογα με το μέγεθος της φθοράς, μπορεί να επισκευαστεί με έτοιμο υλικό της αγοράς, να στοκαριστεί ή να επιδιορθωθεί με νέο κομμάτι γυψοσανίδας ως “μπάλωμα”. Αν η φθορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, μπορεί να είναι προτιμότερη η αντικατάσταση. Συνήθως, το κόστος μερεμετιού είναι το κόστος ημερομισθίου, περίπου 40-60€ (+ΦΠΑ).

Στις παραπάνω εργασίες, μπορούν να τοποθετηθούν ενδιάμεσα μονωτικά υλικά, όπως υαλοβάμβακας ή πετροβάμβακας, για πιο ισχυρή μόνωση. Σε αυτή την περίπτωση, σε επιβαρύνουν, κυρίως, οι τιμές αγοράς των υλικών (2.5-6€/τ.μ. (+ΦΠΑ), αναλόγως το πάχος και την ποιότητα) και όχι τόσο εργασίας, αφού η τοποθέτηση τους είναι απλή και οι τεχνίτες συνήθως δεν τη χρεώνουν επιπλέον.

Έπειτα, είναι σημαντικό να υπολογιστούν στο τελικό κόστος άλλα επιμέρους υλικά, που πιθανώς θα χρειαστούνστα πλαίσια της όλης διαδικασίας. Είναι σημαντικό να ζητήσεις από τον επαγγελματία να μελετήσει το χώρο και να κάνει μια εκτίμηση κόστους, πριν τοποθετήσει τις γυψοσανίδες. Έτσι, θα ξέρεις με σιγουριά τι ύψος τιμών αντιμετωπίζεις.

 

Πόσο κοστίζει η αποξήλωση γυψοσανίδας;

Για την αποξήλωση παλιάς γυψοσανίδας, η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο μπορεί να κυμανθεί στα 4-6€, όπου ένας τεχνίτης μπορεί να αποξηλώσει περίπου 10τ.μ. γυψοσανίδας την ημέρα (αναλόγως την κατασκευή). Συνολικά, η εργασία είναι πιθανό να στοιχίσει 50-70€ (+ΦΠΑ) ανά ημέρα και ανά άτομο που θα αποτελεί το συνεργείο.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Οι γυψοσανίδες μπορούν πραγματικά να ανανεώσουν εντυπωσιακά ή να κάνουν τη διαφορά στον χώρο σου. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν δομικό υλικό και σε μια συνολική ανακαίνιση του σπιτιού σου. Όμως, για να μπορείς να αποκομίσεις όλα τα οφέλη τους, θα χρειαστείς τη συμβολή και τη συμβουλή ενός επαγγελματία για την κατασκευή και την τοποθέτησή τους.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για γυψοσανίδες στην περιοχή σου, για κάθε είδους κατασκευές. Είναι έτοιμοι να σου δώσουν εξατομικευμένες λύσεις, αφού κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος των εργασιών.

Επίσης, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα υλικά, εφόσον το επιθυμείς, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αναζητήσεις ποιες είναι οι κατάλληλες γυψοσανίδες για την κατασκευή που θέλεις να έχεις. Έτσι, η εργασία θα πραγματοποιηθεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος από την πλευρά σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γυψοσανίδες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, στις καλύτερες τιμές!

 
4,76 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για τοποθέτηση γυψοσανίδας!

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
60 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας και άνθρωπος με εξίσου εξαιρετικούς συνεργάτες!!! Σίγουρα θα τον προτιμησω και σε επόμενη εργασία!

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
60 αξιολογήσεις

Ο Κύριος Πέτρος Σαββίδης και το επιτελείο του μας παρέδωσαν μια τεχνικά άψογη εργασία στον τομέα του γύψινου κρυφού φωτισμού και της γύψινη…

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
60 αξιολογήσεις

Ο κος Σαββίδης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός άνθρωπος. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία και πολύ καλή συνεννόηση. Μας έδωσε ωρ…

φωτογραφία επαγγελματία
Jakobin Fjerce
22 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλεια και συνέπεια, αλλά δεν έστρωσε το πάτωμα με χαρτόνι και χρειάστηκε πολλή δουλειά εκ μέρους μου στη συνέχεια για να καθαρί…

φωτογραφία επαγγελματία
FF Con - Ευάγγελος Φέτσης
15 αξιολογήσεις

Συνεπεις στην ωρα τους και γρηγορο συνεργειο.και αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ειναι οτι καθαρισαν μετα το τελος της εργασιας.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Γυψοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Σαββίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
60 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες για Γύψινες- Τσιμεντένιες Διακοσμήσεις, αλλά και Ψευδοροφές - Χωρίσματα από Γυψοσανίδες, με συνέπεια και αξιοπιστία. Η γυψοσανίδα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό, που προσφέρει αισθητική αναβάθμιση του χώρου, αλλά και καλύτερη μόνωση. Ωστόσο, χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή της και αυτό ακριβώς είναι που θα φροντίσουμε εμείς για εσάς! Προτιμήστε μας και θα σας δώσουμε προσφορά για την κατασκευή που θέλετε άμεσα!

Μανώλης Μενδρινός

Δυτικά Προάστια Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, Γύψινα Μενδρινός, ιδρύθηκε το 1964 με μέγιστο επαγγελματισμό και πνεύμα συνεργασίας. Από τότε δημιουργούμε μοναδικές γύψινες κατασκευές και διαμορφώνουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με γυψοσανίδα. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία και με το καταρτισμένο μας προσωπικό, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως γύψινες βιβλιοθήκες και ράφια, ψευδοροφές και κρυφούς φωτισμούς. Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε λύσεις που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του σπιτιού σας!

Αθανάσιος Σιαμάτρας

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας Σιαμάτρας Αθανάσιος, δραστηριοποιείται στη διαμόρφωση, διακόσμηση και ανακαίνιση κυρίως των εσωτερικών, αλλά και εξωτερικών χώρων, από το 1990 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Η πολυετής πείρα μας και η εξειδίκευση που διαθέτουμε στον τομέα των κατασκευών, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις κατασκευές και ειδικά ότι αφορά τις γυψοσανίδες του χώρου σας. 

Σταύρος Καμενίδης

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Στην εταιρία Καμενίδης Σταύρος στη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων με την χρήση ‘’Ξηράς Δόμησης’’ ή όπως αλλιώς ονομάζεται η χρήση γυψοσανίδας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία έχοντας κάνει κατασκευές σε χώρες της Ευρώπης με πολύ αυστηρές προδιαγραφές να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιλογές γυψοσανίδων.

Παναγιώτης Γεωργίου

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα της τοποθέτησης γυψοσανίδας. Με εμπειρία πολλών ετών παρέχω τις υπηρεσίες μου στον τομέα της ξηράς δόμησης για λειτουργικούς αλλά και διακοσμητικούς σκοπούς, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας που αφορούν κατασκευή γυψοσανίδων, ψευδοροφών και χωρισμάτων, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Σχετικά άρθρα

10 Μοναδικά Σχέδια για Οροφές με Γυψοσανίδα που κλέβουν την παράσταση!

Η γυψοσανίδα είναι ένα μαγικό οικοδομικό υλικό, το οποίο προσφέρει πάρα πολλές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα

8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Η γυψοσανίδα είναι πιθανότατα το αγαπημένο μας οικοδομικό υλικό για όλο το σπίτι. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κατασκευή χωρίσματος
Δήμος Θέρμης
Εκτελέστηκε από
Άλεξ Πρίφτης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 90,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Jakobin Fjerce
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 240,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Ζωγράφου
Εκτελέστηκε από
Νίκος Δήμας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€
Κατασκευή ψευδοροφής
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
Εμμανουήλ Πασπάτης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Σιεράνκα
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 60,00€