Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες είναι επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πυρήνα γύψου ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί και χρησιμοποιούνται ως συστήματα δόμησης. Καλούνται και ως συστήματα ξηράς δόμησης.

Επιλέγονται συνήθως για την ανακαίνιση σπιτιού, αλλά και για πάσης φύσεως μερεμέτια. Συνιστούν μια οικονομική λύση που παρουσιάζει ταυτόχρονα σημαντικά οφέλη για τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται. Πολύ συχνά κάνουν την εμφάνισή τους φθορές στους τοίχους, μούχλα ή κενά στις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού. Τη λύση στα προβλήματα αυτά δίνει η τοποθέτηση γυψοσανίδας!

Εάν ακόμα το σκέφτεσαι, μάθε τους 6 λόγους για να κάνεις πράξη την τοποθέτηση γυψοσανίδας:

  • Διαθέτει μεγάλη αντοχή στον σεισμό, στην φωτιά και στις παθητικές καταπονήσεις
  • Απαιτείται μικρός χρόνος ολοκλήρωσης του έργου
  • Το περιβάλλον εργασίας θα διατηρηθεί καθαρό
  • Το κόστος κατασκευής είναι μικρό
  • Παρέχει ηχομόνωση ειδικά όταν τοποθετείται στο ταβάνι και προστατεύει από εξωτερικούς θορύβους
  • Μπορεί να χαρίσει υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα (επιφάνεια, βάψιμο και δυνατότητα ποικίλων τεχνοτροπιών)

Η σύσταση που διαθέτουν οι γυψοσανίδες τις καθιστούν ιδανικές για μια γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Δεν απαιτούνται πολλά μερεμέτια, αφού με τη χρήση τους θα αποφύγεις το παραδοσιακό χτίσιμο και το σοβάτισμα, ενώ παράλληλα η χρήση τους δεν αφορά μόνο την κλασσική τοιχοποιία.

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας βρίσκει εφαρμογές και σε άλλα μέρη του σπιτιού που χρειάζονται επιμέλεια ή αναβάθμιση. Ποια είναι όμως αυτά και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι γυψοσανίδες;

Οι εσωτερικοί χώροι

Συχνά οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού απαιτούν εκ νέου διαμόρφωση. Οι γυψοσανίδες μπορούν να σπάσουν έναν μεγάλο χώρο στα δύο ή να δημιουργήσουν ένα επιπλέον δωμάτιο.

Οι ψευδοροφές

Η γυψοσανίδα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως ψευδοροφή. Έτσι, το δωμάτιο θα πάρει το ύψος που ταιριάζει στα μέτρα σου. Είναι εφικτή η κατασκευή ψευδοροφής σε ποικίλες μορφές, όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, η χρήση της μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια, έως και τον φωτισμό του χώρου.

Ως διαχωριστικά τοίχων και επένδυση αυτών

Πρόκειται για την κατ’ εξοχήν εφαρμογή τους. Εάν χρειάζεται αλλαγή τον διαχωρισμό των τοίχων ή στην επένδυσή τους, η χρήση της γυψοσανίδας συνιστά μονόδρομο. Θα μεταμορφώσουν οπτικά τον τοίχο, παρέχοντάς του τις επιπλέον ιδιότητες που έχει ανάγκη.

Για κάλυψη ατελειών

Αν υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες με τις γυψοσανίδες θα λυθεί το πρόβλημα. Η τοποθέτηση αυτών θα καλύψει τα ψεγάδια του τοίχου και θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου.

Για ειδικές κατασκευές σπιτιού

Εφικτές και ιδιαίτερα απλές είναι και οι μικροκατασκευές από γυψοσανίδες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα με βάση την γυψοσανίδα μπορούν να στολίσουν και να ανανεώσουν το χώρο σου. Ακόμη, οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα, αποτελούν μία δημοφιλή και μοντέρνα επιλογή. Η ευκολία στη χρήση καθιστά το υλικό αυτό ικανό να δημιουργήσει πλήθος κατασκευών.

Είτε ''πιάνουν τα χέρια'' σου, είτε όχι, προτίμησε την έμπειρη γνώμη ενός εξειδικευμένου επαγγελματία τεχνίτη. Θα ξεμπερδέψεις έτσι άμεσα από τα μερεμέτια του σπιτιού και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν να σε προμηθέυσουν με τα υλικά που χρειάζεσαι υπεύθυνα και αξιόπιστα. Παράλληλα η εμπειρία τους και οι εκτενείς τεχνικές τους γνώσεις αποτελούν εγγύηση για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος τοποθέτησης γυψοσανίδας από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Όλα καλά, η δουλειά έγινε γρήγορα και με επιτυχία!
Έκανε και παραπάνω εργασίες από τις συμφωνηθείσες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!
Συνεπέστατος, ευγενέστατος, καταρτισμένος στη δουλειά του. Ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Καλός μάστορας!
Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός τεχνίτης! Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, με συνέπεια και επαγγελματισμό! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Τυπικός στο ραντεβού, άψογος και γρήγορος στην εργασία, καθαρός!
Σχετικές υπηρεσίες