Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Θέλεις να τοποθετήσεις γυψοσανίδες; Βρες αξιολογημένους τεχνικούς & πάρε προσφορές για τοποθέτηση γυψοσανίδας στις καλύτερες τιμές!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2019

Γυψοσανίδες: Όσα θέλεις να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ξηράς δόμησης, χάρη στα οποία μπορείς να φτιάξεις διαφόρων ειδών κατασκευές εκπληκτικής αισθητικής για το σπίτι. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας έχει περισσότερες εφαρμογές, από όσες μπορείς να φανταστείς και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Η γυψοσανίδα αποτελείται από πυρήνα γύψου, ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί. Η χρήση της είναι κατάλληλη για διάφορες εργασίες ανακαίνισης, αλλά και για μερεμέτια και μικροβελτιώσεις. Προσφέρουν μια οικονομική λύση, που παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για το χώρο, στον οποίο τοποθετούνται.

Ανάλογα με το είδος γυψοσανίδας που επιλέγεις, αλλά και την κατασκευαστική εμπειρία, μπορείς να κερδίσεις σημαντικές μονωτικές ιδιότητες για το σπίτι σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να πετύχεις εξαιρετική αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Ας δούμε τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις γυψοσανίδες.

Τι εφαρμογές βρίσκουν οι γυψοσανίδες στο σπίτι;

 • Γυψοσανίδες για εσωτερικούς τοίχους

 • Γυψοσανίδες για ψευδοροφές

 • Γυψοσανίδες για διαχωριστικά χώρων

 • Γυψοσανίδες για κάλυψη ατελειών

 • Γυψοσανίδες για ειδικές κατασκευές σπιτιού

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας μπορεί να βρει διαφόρων ειδών εφαρμογές στο σπίτι. Συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σου, αλλά και σου επιτρέπει να κάνεις μερεμέτια, για να κρύψεις κακοτεχνίες. Συχνά, οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού απαιτούν εκ νέου διαμόρφωση. Με γυψοσανίδα, μπορείς να αλλάξεις τη μορφή των τοίχων, να κρύψεις μια ατέλεια που σε ενοχλεί, ακόμα και να χτίσεις ράφια.

Η γυψοσανίδα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως ψευδοροφή. Είναι εφικτή η κατασκευή ψευδοροφής σε ποικίλες μορφές, όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, η χρήση της μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια, έως και για κρυφό φωτισμό του χώρου.

Οι γυψοσανίδες ως διαχωριστικά χώρων είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή τους.Τα διαχωριστικά χώρων με γυψοσανίδες μπορούν να χωρίσουν την κουζίνα από το σαλόνι ή άλλα δωμάτια του σπιτιού, που ήταν ενιαία. Μάλιστα, προσφέρουν μοναδικές ιδέες διακόσμησης για κάθε στυλ.

Αν υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες στο σπίτι, με τις γυψοσανίδες θα λυθεί το πρόβλημα. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας θα καλύψει τα ψεγάδια στους τοίχους και τις οροφές και θα συμβάλλει στην ανανέωση του χώρου σου. Εφικτές και ιδιαίτερα απλές είναι και οι μικροκατασκευές από γυψοσανίδες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα με βάση τη γυψοσανίδα, μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σου. Ακόμη, οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα αποτελούν μία δημοφιλή και μοντέρνα επιλογή. Η ευκολία στη χρήση καθιστά το υλικό αυτό ικανό να δημιουργήσει πλήθος κατασκευών.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι γυψοσανίδες;

 • Επιδιόρθωση Ατελειών

 • Υψηλή Αισθητική

 • Γρήγορη Τοποθέτηση

 • Μεγάλη Αντοχή του Υλικού

 • Οικονομική Τιμή Αγοράς

 • Δυνατότητα συνδυασμού με ποικιλία υλικών 

Πού κυμαίνονται οι τιμές για τις επιμέρους εργασίες με γυψοσανίδες;

Ανάλογα με το είδος κατασκευής που θέλεις να φτιάξεις με γυψοσανίδες, η τιμή επηρεάζεται αναλόγως. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει ενδεικτικές τιμές, για μερικές από τις πιο δημοφιλείς εργασίες στην κατασκευή γυψοσανίδας:

Η επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα είναι η πιο απλή περίπτωση και έχει το μικρότερο κόστος. Για να καλυφθεί ένας τοίχος με standard γυψοσανίδα στοιχίζει, για εργασία και υλικά, 13-17€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Επίσης μπορούν να φτιαχτούν δοκάρια με γυψοσανίδα σε σχήματα “Π”, “L”, “I” με παρόμοιο ή χαμηλότερο κόστος.

Για τις ειδικές κατασκευές, όπως είναι βιβλιοθήκες, έπιπλα, γραφεία, χώροι με κρυφούς φωτισμούς κ.α. το κόστος τους διαμορφώνεται, κατόπιν συνεννόησης του τελικού σχεδίου. Τα τζάκια, επίσης, μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία. Το σχήμα τους μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες διαφορές στην τιμολόγηση. Μια ενδεικτική τιμή επένδυσης της καμινάδας πάνω από το τζάκι είναι 150-300€ (+ΦΠΑ).

Πού κυμαίνονται οι τιμές για δημιουργία χωρισμάτων με γυψοσανίδες;

 • Χωρίσματα (1+1): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση μιας γυψοσανίδας από κάθε πλευρά. Το κόστος εργασίας και υλικών διαμορφώνεται στα 18-23€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).

 • Χωρίσματα (2+2): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση δύο γυψοσανίδων από κάθε πλευρά. (Προσθέτει καλύτερη αντοχή και μόνωση). Το κόστος εργασίας και υλικών κυμαίνεται στα 23-28€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση γυψοσανίδας στην οροφή;

Το κόστος εργασίας και υλικών είναι 16-21€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους εργασίες. Η οροφή προσφέρεται για διάφορα σχέδια και κατασκευές, όπως κρυφό φωτισμό, όμως το κόστος σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται και συνήθως εξακριβώνεται, κατόπιν συμφωνίας με τον επαγγελματία.

Για την τοποθέτηση γυψοσανίδας στην οροφή, απαιτούνται κάποια ειδικά υλικά (π.χ. ντίζα ανάρτησης) και σκάλα, πράγμα που καθιστά την εργασία αρκετά απαιτητική. Για επισκέψιμες οροφές, ενδείκνυνται οι πλάκες ορυκτής ίνας, όπου το κόστος εγκατάστασης μαζί με υλικά είναι 17-22€ (+ΦΠΑ). Ωστόσο, οι ποικιλίες στους τύπους αυτών των πλακών είναι πολλές, οπότε η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά.

Πόσο θα μου κοστίσει η επισκευή γυψοσανίδας;

Ανάλογα με το μέγεθος της φθοράς, μπορεί να επισκευαστεί με έτοιμο υλικό της αγοράς, να στοκαριστεί ή να επιδιορθωθεί με νέο κομμάτι γυψοσανίδας ως “μπάλωμα”. Αν η φθορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, μπορεί να είναι προτιμότερη η αντικατάσταση. Συνήθως, το κόστος μερεμετιού είναι το κόστος ημερομισθίου, περίπου 40-60€ (+ΦΠΑ).

Στις παραπάνω εργασίες, μπορούν να τοποθετηθούν ενδιάμεσα μονωτικά υλικά, όπως υαλοβάμβακας ή πετροβάμβακας, για πιο ισχυρή μόνωση. Σε αυτή την περίπτωση, σε επιβαρύνουν, κυρίως, οι τιμές αγοράς των υλικών (2.5-6€/τ.μ. (+ΦΠΑ), αναλόγως το πάχος και την ποιότητα) και όχι τόσο εργασίας, αφού η τοποθέτηση τους είναι απλή και οι τεχνίτες συνήθως δεν τη χρεώνουν επιπλέον.

Έπειτα, είναι σημαντικό να υπολογιστούν στο τελικό κόστος άλλα επιμέρους υλικά, που πιθανώς θα χρειαστούν για την τοποθέτηση γυψοσανίδας στο χώρο σου. Είναι σημαντικό να ζητήσεις από τον επαγγελματία να μελετήσει το χώρο και να κάνει μια εκτίμηση κόστους, πριν τοποθετήσει τις γυψοσανίδες. Έτσι, θα ξέρεις με σιγουριά τι ύψος τιμών αντιμετωπίζεις.

Πόσο κοστίζει η αποξήλωση γυψοσανίδας;

Για την αποξήλωση παλιάς γυψοσανίδας, η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο μπορεί να κυμανθεί στα 4-6€, όπου ένας τεχνίτης μπορεί να αποξηλώσει περίπου 10τ.μ. γυψοσανίδας την ημέρα (αναλόγως την κατασκευή). Συνολικά, η εργασία είναι πιθανό να στοιχίσει 50-70€ (+ΦΠΑ) ανά ημέρα και ανά άτομο που θα αποτελεί το συνεργείο.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για γυψοσανίδες στην περιοχή σου, για κάθε είδους κατασκευές. Θα αναλάβουν την τοποθέτηση γυψοσανίδας στο χώρο σου, αφού κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος των εργασιών.

Επίσης, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα υλικά, εφόσον το επιθυμείς, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αναζητήσεις ποιες είναι οι κατάλληλες γυψοσανίδες για την κατασκευή που θέλεις να έχεις. Έτσι, η εργασία θα πραγματοποιηθεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος από την πλευρά σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γυψοσανίδες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορές για τοποθέτηση γυψοσανίδας, από έμπειρους επαγγελματίες, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για τοποθέτηση γυψοσανίδας!

φωτογραφία επαγγελματία
ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

Επέλεξα τον επαγγελματία λόγω των καλών σχολίων που διάβασα στο site του douleutaras.gr. Συνεπώς οφείλω να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά νέ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΣΠΥΡΟΣ Π.
113 αξιολογήσεις

πολύ καλός επαγγελματιας!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
62 αξιολογήσεις

Καλή δουλειά

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σ.
52 αξιολογήσεις

Δεν θα πω πολλά λόγια... Απλά θέλω να αναφέρω πως ο κ. Πέτρος είναι άψογος επαγγελματίας, άριστος γνώστης του αντικειμένου του και τρομερά …

φωτογραφία επαγγελματία
Στυλιανός Κ.
41 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου και εμπειρία, έδωσαν άμεσες λύσεις σε όλα τα τεχνικά προβλήματα που μας απασχολο…

Douleutaras.gr λογότυπο
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός και συνεπής επαγγελματιάς! Ευγενικός και ευχάριστος καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ολοκλήρωσε την εργασία του εντός το…

Σχετικά άρθρα

10 Μοναδικά Σχέδια για Οροφές με Γυψοσανίδα που κλέβουν την παράσταση!

Η γυψοσανίδα είναι ένα μαγικό οικοδομικό υλικό, το οποίο προσφέρει πάρα πολλές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα

Περισσότερα
8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Η γυψοσανίδα είναι πιθανότατα το αγαπημένο μας οικοδομικό υλικό για όλο το σπίτι. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Γυψοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής γυψοσανίδας από την πιο απλή επισκευή μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιούμε γυψοσανίδες υψηλής αντοχής και ποιότητας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά έργα. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται σε ταβάνια και τοίχους και συνοδεύεται από πολλαπλά πλεονεκτήματα. Οι τιμές με τοποθέτηση στις γυψοσανίδες είναι ιδιαίτερα οικονομικές!

Γιάννης Μ.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνίτης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των γυψοσανίδων όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία κατασκευής και τοποθέτησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μαζί με τους συνεργάτες μου, κατασκευάζουμε γυψοσανίδες με βάση τα μέτρα του κάθε χώρους και τις διαμορφώνουμε έτσι ώστε να εφαρμόζουν επακριβώς στο ταβάνι και τους τοίχους του χώρου σου. Ακόμη, αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδα και το τελικό αποτέλεσμα διακρίνεται για την αισθητική του.

Γιώργος Σ.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα της τοποθέτησης γυψοσανίδας. Με εμπειρία πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της ξηράς δόμησης για λειτουργικούς αλλά και διακοσμητικούς σκοπούς. Διαθέτουμε προϊόντα όπως γυψοσανίδες οροφής, ψευδοροφές με γυψοσανίδα και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους. Το κόστος της γυψοσανίδας με τοποθέτηση είναι οικονομικό. Είμαστε έτοιμοι, να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και υπεύθυνα!

ΝΙΚΟΣ Τ.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Νέα Ιωνία
134 αξιολογήσεις

Είμαι αξιόπιστος τεχνίτης και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και συγκεκριμένα αναλαμβάνω τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Εδώ και 25 χρόνια, έχω καταφέρει να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, αλλά και έχοντας κάθε χρόνο μια νέα γκάμα πελατών. Οι υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση γυψοσανίδας για οποιονδήποτε. Είτε επιθυμείτε να επενδύσετε τους τοίχους σας είτε να δημιουργήσετε κάποια διακοσμητική κατασκευή.

Σταμάτης Κ.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει μελέτες και κατασκευές κάθε μορφής και κλίμακας, με εξειδίκευση στις γυψοσανίδες. Η οργάνωση κατασκευαστικών έργων απαιτεί εμπειρία. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές