No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Πιο πρακτικοί και λειτουργικοί χώροι; Οι επαγγελματίες μας προσφέρουν λύσεις για τοποθέτηση γυψοσανίδας, χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Η παρακάτω φόρμα θα αντιστοιχίσει τις ανάγκες σου με τους κατάλληλους επαγγελματίες.
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα ξηράς δόμησης, χάρη στα οποία μπορείς να φτιάξεις διαφόρων ειδών κατασκευές εκπληκτικής αισθητικής για το σπίτι. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας έχει περισσότερες εφαρμογές, από όσες μπορείς να φανταστείς και σίγουρα μία από αυτές μπορεί να αποτελέσει τη λύση που ψάχνεις για τον δικό σου χώρο.

Στον οδηγό που ακολουθεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, από τις τιμές μέχρι ιδέες και συμβουλές, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σου.

Φυσικά, οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου, καθημερινά, για να κάνουν τις καλύτερες προσφορές και να θέσουν στη διάθεσή σου την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις κατασκευές με γυψοσανίδα.

Τιμές για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Δες αναλυτικά τιμές για υπηρεσίες γυψοσανίδας:

Εργασία Ενδεικτική
τιμή
Επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα 13-17€ / τ.μ.
Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα 150-300€
Κατασκευή χωρισμάτων με γυψοσανίδα 18-23€ / τ.μ.
Ψευδοροφή με γυψοσανίδα 16-21€ / τ.μ.
Επιδιόρθωση γυψοσανίδας 40-60€
Αποξήλωση γυψοσανίδας 4-6€ / τ.μ.

Τι είναι η γυψοσανίδα;

Η γυψοσανίδα αποτελείται από πυρήνα γύψου, ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί. Η χρήση της είναι κατάλληλη για διάφορες εργασίες ανακαίνισης, αλλά και για μερεμέτια και μικροβελτιώσεις. Ανάλογα με το είδος γυψοσανίδας που επιλέγεις, αλλά και την κατασκευαστική εμπειρία, μπορείς να απολαύσεις σημαντικά πλεονεκτήματα και να πετύχεις εξαιρετική αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Μια γυψοσανίδα μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους:

 • Να βιδωθεί σε ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό

 • Να τοποθετηθεί με ειδική κόλλα (γυψόκολλα) πάνω σε υπάρχουσα επιφάνεια

Ως υλικό, ο γύψος δεν εμφανίζει αντοχή στο νερό και την υγρασία, συνεπώς προτείνεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και για εξωτερικούς χώρους προτιμάται η τσιμεντοσανίδα. Εάν ενδιαφέρεσαι για τοποθέτηση γυψοσανίδας σε μπάνιο, θα πρέπει να επιλέξεις μια ειδική άνθυγρη γυψοσανίδα.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες για Γυψοσανίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Σαββίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
78 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες για Γύψινες- Τσιμεντένιες Διακοσμήσεις, αλλά και Ψευδοροφές - Χωρίσματα από Γυψοσανίδες, με συνέπεια και αξιοπιστία. Η γυψοσανίδα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό, που προσφέρει αισθητική αναβάθμιση του χώρου, αλλά και καλύτερη μόνωση. Ωστόσο, χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή της και αυτό ακριβώς είναι που θα φροντίσουμε εμείς για εσάς! Προτιμήστε μας και θα σας δώσουμε προσφορά για την κατασκευή που θέλετε άμεσα!

Προκόπης Πολαναγνωστάκης

Πειραιάς
32 αξιολογήσεις

Με 40 χρόνια εμπειρίας στις γυψοσανίδες, την τοποθέτηση τους και τις ιδιαίτερες κατασκευές για το σπίτι, η εταιρεία μας προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Αναλαμβάνουμε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας, για να σας χαρίσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

Αθανάσιος Τσιρώνης

Νότια Προάστια Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνίτης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των γυψοσανίδων όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία κατασκευής και τοποθέτησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
15 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία σε εργασίες για κατασκευή - τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Χάρη στην τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει με το πέρασμα των χρόνων, είμαι σε θέση να προτείνω λύσεις υψηλής αισθητικής για οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως για υπέροχες ψευδοροφές. Προτιμήστε με και η επιλογή σίγουρα θα σας δικαιώσει!

ZEKUS MERDZANOSKI

Πειραιάς
41 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους κατασκευές με γυψοσανίδες για τον χώρο σας, όπως χωρίσματα δωματίων και περίτεχνες ψευδοροφές. Καμία περίπτωση δεν είναι πολύ δύσκολη για εμάς, εφόσον έχετε την ιδέα του τι θέλετε να πετύχετε. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται σε πολλά σπίτια, για τις μονωτικές ιδιότητες που κατέχει και για την αισθητική της. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Τι εφαρμογές βρίσκουν οι γυψοσανίδες στο σπίτι;

Συχνά, οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού απαιτούν εκ νέου διαμόρφωση. Με την τοποθέτηση γυψοσανίδας, μπορείς να αλλάξεις κάθε χώρο με ευφάνταστους τρόπους. Η ευκολία στη χρήση καθιστά το υλικό αυτό ικανό να δημιουργήσει πλήθος κατασκευών. Παρακάτω ακολουθούν οι συχνότερες εφαρμογές της:

 • Γυψοσανίδες για εσωτερικούς τοίχους

 • Γυψοσανίδες για ψευδοροφές

 • Γυψοσανίδες για διαχωριστικά χώρων

 • Γυψοσανίδες για κάλυψη ατελειών

 • Γυψοσανίδες για ειδικές κατασκευές σπιτιού

Η γυψοσανίδα μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως ψευδοροφή. Είναι εφικτή η κατασκευή ψευδοροφής σε ποικίλες μορφές, όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, η χρήση της μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια, έως και για κρυφό φωτισμό του χώρου.

Ειδικότερα, η οροφή ορυκτής ίνας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην οροφή για έλεγχο ή αντικατάσταση καλωδίων, μηχανημάτων A/C, υδραυλικών εγκαταστάσεων, ενώ υπάρχει σε πολλά χρώματα και σχέδια σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη. Είναι κατάλληλη για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

Οι γυψοσανίδες ως διαχωριστικά χώρων είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή τους. Τα διαχωριστικά χώρων με γυψοσανίδες μπορούν να χωρίσουν την κουζίνα από το σαλόνι ή άλλα δωμάτια του σπιτιού, που ήταν ενιαία. Μάλιστα, προσφέρουν μοναδικές ιδέες διακόσμησης για κάθε στυλ.

Αν υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες στο σπίτι, με τις γυψοσανίδες θα λυθεί το πρόβλημα. Οι κακοτεχνίες ή τα ψεγάδια στους τοίχους και τις οροφές θα καλυφθούν και ο χώρος θα ανανεωθεί. Εφικτές και ιδιαίτερα απλές είναι και οι μικροκατασκευές από γυψοσανίδες. Ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα με βάση τη γυψοσανίδα, μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σου. Τέλος, οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα αποτελούν μία δημοφιλή και μοντέρνα επιλογή.

Ποια είναι η τιμή για επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα;

Ανάλογα με το είδος κατασκευής που θέλεις να φτιάξεις, η τιμή επηρεάζεται αναλόγως. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει ενδεικτικές τιμές, για μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιμέρους εργασίες στην κατασκευή γυψοσανίδας.

Η επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα είναι η πιο απλή περίπτωση και έχει το μικρότερο κόστος. Για να καλυφθεί ένας τοίχος με standard γυψοσανίδα στοιχίζει, για εργασία και υλικά, 13-17€/τ.μ. (+ΦΠΑ). Επίσης μπορούν να φτιαχτούν δοκάρια με γυψοσανίδα σε σχήματα “Π”, “L”, “I” με παρόμοιο ή χαμηλότερο κόστος.

Ποιες είναι οι τιμές για ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες;

Για τις ειδικές κατασκευές, όπως είναι βιβλιοθήκες, έπιπλα, γραφεία, χώροι με κρυφούς φωτισμούς κ.α. το κόστος τους διαμορφώνεται, κατόπιν συνεννόησης και με βάση το τελικό σχέδιο. Τα τζάκια, επίσης, μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία. Το σχήμα τους μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες διαφορές στην τιμολόγηση. Μια ενδεικτική τιμή επένδυσης της καμινάδας πάνω από το τζάκι είναι 150-300€ (+ΦΠΑ).

Ποιες είναι οι τιμές για δημιουργία χωρισμάτων με γυψοσανίδες;

Στην περίπτωση αυτή, η τιμή καθορίζεται από το είδος των χωρισμάτων που θα επιλέξεις. Αναλυτικότερα:

 • Χωρίσματα (1+1): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση μιας γυψοσανίδας από κάθε πλευρά. Το κόστος εργασίας και υλικών διαμορφώνεται στα 18-23€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).

 • Χωρίσματα (2+2): Δημιουργείται τοιχοποιία με χρήση δύο γυψοσανίδων από κάθε πλευρά. (Προσθέτει καλύτερη αντοχή και μόνωση). Το κόστος εργασίας και υλικών κυμαίνεται στα 23-28€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους δουλειές (15-50τ.μ.).

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση γυψοσανίδας στην οροφή;

Το κόστος εργασίας και υλικών είναι 16-21€/τ.μ. (+ΦΠΑ) για μεσαίου μεγέθους εργασίες. Η οροφή προσφέρεται για διάφορα σχέδια και κατασκευές, όπως κρυφό φωτισμό, όμως το κόστος σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται και συνήθως εξακριβώνεται κατόπιν συνεννόησης με τον επαγγελματία.

Για τη γυψοσανίδα οροφής, απαιτούνται κάποια ειδικά υλικά (π.χ. ντίζα ανάρτησης) και σκάλα, πράγμα που καθιστά την εργασία αρκετά απαιτητική. Για επισκέψιμες οροφές, ενδείκνυνται οι πλάκες ορυκτής ίνας, όπου το κόστος εγκατάστασης μαζί με υλικά είναι 17-22€ (+ΦΠΑ). Ωστόσο, οι ποικιλίες στους τύπους αυτών των πλακών είναι πολλές, οπότε η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά.

Πόσο θα κοστίσει η επισκευή γυψοσανίδας;

Ανάλογα με το μέγεθος της φθοράς, μπορεί να επισκευαστεί με έτοιμο υλικό της αγοράς, να στοκαριστεί ή να επιδιορθωθεί με νέο κομμάτι γυψοσανίδας ως “μπάλωμα”. Αν η φθορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, μπορεί να είναι προτιμότερη η αντικατάσταση. Συνήθως, το κόστος μερεμετιού είναι το κόστος ημερομισθίου, περίπου 40-60€ (+ΦΠΑ).

Στις παραπάνω εργασίες, μπορούν να τοποθετηθούν ενδιάμεσα μονωτικά υλικά, όπως υαλοβάμβακας ή πετροβάμβακας, για πιο ισχυρή μόνωση. Σε αυτή την περίπτωση, σε επιβαρύνουν, κυρίως, οι τιμές αγοράς των υλικών (2.5-6€/τ.μ. (+ΦΠΑ), αναλόγως το πάχος και την ποιότητα) και όχι τόσο εργασίας, αφού η τοποθέτηση τους είναι απλή και οι τεχνίτες συνήθως δεν τη χρεώνουν επιπλέον.

Έπειτα, είναι σημαντικό να υπολογιστούν στο τελικό κόστος άλλα επιμέρους υλικά, που πιθανώς θα χρειαστούνστα πλαίσια της όλης διαδικασίας. Είναι σημαντικό να ζητήσεις από τον επαγγελματία να μελετήσει το χώρο και να κάνει μια εκτίμηση κόστους, πριν τοποθετήσει τις γυψοσανίδες. Έτσι, θα ξέρεις με σιγουριά τι ύψος τιμών αντιμετωπίζεις.

Πόσο κοστίζει η αποξήλωση γυψοσανίδας;

Για την αποξήλωση παλιάς γυψοσανίδας, η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο μπορεί να κυμανθεί στα 4-6€, όπου ένας τεχνίτης μπορεί να αποξηλώσει περίπου 10τ.μ. γυψοσανίδας την ημέρα (αναλόγως την κατασκευή). Συνολικά, η εργασία είναι πιθανό να στοιχίσει 50-70€ (+ΦΠΑ) ανά ημέρα και ανά άτομο που θα αποτελεί το συνεργείο.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της γυψοσανίδας;

Η ευμετάβλητη φύση του συγκεκριμένου υλικού δίνει τη δυνατότητα για πολλές και διαφορετικές εφαρμογές. Η γυψοσανίδα είναι δικαιολογημένα δημοφιλής, καθώς χαρακτηρίζεται από σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Επιδιόρθωση Ατελειών

 • Υψηλή Αισθητική

 • Γρήγορος Χρόνος Κατασκευής & Τοποθέτησης

 • Οικολογικά Υλικά με Μεγάλη Αντοχή

 • Οικονομική Τιμή Αγοράς

 • Δυνατότητα Συνδυασμού με Ποικιλία Υλικών

 • Ηχομονωτικές Ιδιότητες σε Συνδυασμό με Τοποθέτηση Πετροβάμβακα

 • Ελάχιστο Βάρος Κατασκευής

 • Χωρίς Ανάγκη για Σοβάτισμα

 • Δημιουργία Ιδανικής Επιφάνειας για Βάψιμο

 • Αντισεισμική Προστασία

 • Αντοχή στη θερμότητα (Ισχύει για τις Πυράντοχες Γυψοσανίδες)

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν την τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Πριν την τοποθέτηση γυψοσανίδας, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να προσέξεις:

 • Η επιφάνεια (π.χ. ο τοίχος) που θα τοποθετηθεί το υλικό, πρέπει να έχει καθαριστεί και στεγνώσει.

 • Είναι καλό να ξύσεις το χρώμα στον τοίχο, ειδικά στα σημεία αρμολόγησης των γυψοσανίδων.

 • Έλεγξε αν η επιφάνεια είναι εντελώς επίπεδη με ένα αλφάδι και χάρακα.

 • Αν η επιφάνεια δεν είναι εντελώς επίπεδη, ίσως χρειαστεί να φτιαχτεί ξύλινος σκελετός πριν τοποθετηθεί γυψοσανίδα.

Όλα αυτά θα τα φροντίσει ο ίδιος ο επαγγελματίας. Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία στη διαχείριση του υλικού της γυψοσανίδας, θα φροντίσει να καλύψει τις ανάγκες του χώρου σου, χωρίς να κουραστείς καθόλου.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Οι γυψοσανίδες μπορούν πραγματικά να ανανεώσουν εντυπωσιακά ή να κάνουν τη διαφορά στον χώρο σου. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν δομικό υλικό και σε μια συνολική ανακαίνιση του σπιτιού σου. Όμως, για να μπορείς να αποκομίσεις όλα τα οφέλη τους, θα χρειαστείς τη συμβολή και τη συμβουλή ενός επαγγελματία για την κατασκευή και την τοποθέτησή τους.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για γυψοσανίδες στην περιοχή σου, για κάθε είδους κατασκευές. Είναι έτοιμοι να σου δώσουν εξατομικευμένες λύσεις, αφού κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος των εργασιών.

Επίσης, οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα υλικά, εφόσον το επιθυμείς, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αναζητήσεις ποιες είναι οι κατάλληλες γυψοσανίδες για την κατασκευή που θέλεις να έχεις. Έτσι, η εργασία θα πραγματοποιηθεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος από την πλευρά σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γυψοσανίδες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, στις καλύτερες τιμές!

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για τοποθέτηση γυψοσανίδας!

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Σαββίδης
78 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά,συνεπής στις ημερομηνίες και τις ώρες,καμία καθυστέρηση,τελειότητα μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια!Χρειαστήκαμε σε κάποια σημεία μόνωση και μας έδωσε άμεσα την λύση...Τον προτείνω ανεπιφύλακτα,γνώστης πάνω σε πολλές εργασίες

φωτογραφία επαγγελματία
Αθανάσιος Τσιρώνης
33 αξιολογήσεις

Ο Θανάσης και ο συνεργάτης του ο Βίκτωρας είναι από τους επαγγελματίες με Ε κεφάλαιο. Οι κύριοι είναι κυριολεκτικά ψείρες με την δουλειά τους με μοναδικό σκοπό να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης. Ανοιχτοί σε ιδέες πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους,καθαροί και ωραίοι χαρακτήρες. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Douleutaras.gr λογότυπο
Γρηγόρης Σιεράνκα
23 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματιας

Douleutaras.gr λογότυπο
ΑΣΙΦ ΑΜΕΕΝ
15 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ !!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Μπάρκας
7 αξιολογήσεις

Εξαιρετικά παιδιά και συνεπεστατα

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Κατασκευή χωρίσματος
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
ΑΣΙΦ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Κατασκευή χωρίσματος
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Αθανάσιος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 160,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
ΑΣΙΦ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 180,00€
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΣΙΦ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
ΑΣΙΦ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 100,00€

Σχετικά άρθρα

10 Μοναδικά Σχέδια για Οροφές με Γυψοσανίδα που κλέβουν την παράσταση!

Η γυψοσανίδα είναι ένα μαγικό οικοδομικό υλικό, το οποίο προσφέρει πάρα πολλές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα

8 Super Σχέδια για να Φτιάξεις τη δική σου Βιβλιοθήκη από Γυψοσανίδα!

Η γυψοσανίδα είναι πιθανότατα το αγαπημένο μας οικοδομικό υλικό για όλο το σπίτι. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές