No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ελαιοχρωματισμοί

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ελαιοχρωματισμό με Κορυφαίους Τεχνίτες & Ανανέωσε τον Χώρο σου.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό Βάψιμο, Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εσωτερικό Βάψιμο
 • Τεχνοτροπία
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 70 τ.μ.
 • 70 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για ελαιοχρωματισμούς

Μάθε περισσότερα για τους ελαιοχρωματιστές μας

Πέτρος Σαββίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
74 αξιολογήσεις

Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρεία μας αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς με συνέπεια, υπευθυνότητα και πάντα με τα καλύτερα χρώματα που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Στόχος μας είναι το άψογο αποτέλεσμα, σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Οι πελάτες που γνωρίζουν τη δουλειά μας, μας προτιμούν σταθερά για το βάψιμο τοίχων ή δωματίων στο σπίτι τους, γνωρίζοντας ότι θα τους προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε προσφορά στα μέτρα σας!

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
48 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες για ελαιοχρωματισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, με εξειδικευμένο προσωπικό. Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να κερδίζουμε ικανοποιημένους πελάτες που θα μας επέλεγαν για κάθε έργο βελτίωσης του σπιτιού τους. Για το βάψιμο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά!

Παναγιώτης Κυριακόπουλος

Πειραιάς
26 αξιολογήσεις

Δίνω οριστικές λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και εγγυώμαι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Διαθέτω την εμπειρία και τον εξοπλισμό να φέρω εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες και να εξασφαλίσω για τους πελάτες μου επαγγελματικά αποτελέσματα Η ικανοποίηση των πελατών μου, αποτελεί βασική μου προτεραιότητα και φροντίζω να εξελίσσομαι συνεχώς ώστε να τους παρέχω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος καθημερινά, να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Dobrzanski Wieslaw

Κέντρο Αθήνας
24 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους ελαιοχρωματιστές, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό κλάδο. Εδώ και 17 χρόνια, προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για το βάψιμο χώρων, για αποτελέσματα που θα κρατήσουν πολλά χρόνια. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τον δικό σας ελαιοχρωματισμό!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
65 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας απασχολεί έμπειρους ελαιοχρωματιστές που μπορούν να αναλάβουν το βάψιμο του χώρου σας άμεσα και σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι κάθε πελάτης μας να παραμένει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μας και να μας προτιμά σταθερά, γι' αυτό και δείχνουμε αφοσίωση στο τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς κακοτεχνίες ή αστοχίες. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τον ελαιοχρωματισμό τους

φωτογραφία επαγγελματία
Βασiλης Χατζηιγνατιάδης
31 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Ευχαριστούμε πολύ.

Douleutaras.gr λογότυπο
Μπαντέα Αουρέλ
25 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας πολύ ευγενικός ,καθαρος εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τον συστήνω ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Ελαιοχρωματισμοί Λουκάς
17 αξιολογήσεις

Άριστα σε όλα! Ήθος , συνέπεια, αποτελεσμα

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Μπαρμπάτσης
13 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός και σχολαστικός στην δουλειά του.Δεν λερωσε καθόλου και εννοείται θα ξανασυνεργαστω μαζί του.Τον συστήνω.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Τουλούπης
10 αξιολογήσεις

Άριστη συνεργασία ,άριστη δουλειά πολύ λογικές τιμές !

Τελευταία ενημέρωση: 11/8/2020

Ελαιοχρωματισμοί με κορυφαίους επαγγελματίες

Όλοι κάποιες στιγμές σκεφτόμαστε πώς να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία για ολική ανακαίνιση. Ο ελαιοχρωματισμός είναι από τους πιο απλούς και αγαπημένους τρόπους για να αλλάξεις διάθεση και στυλ σε ένα δωμάτιο, χωρίς να κάνεις ριζικές αλλαγές. 

Οι ελαιοχρωματισμοί με φρέσκα χρώματα ανανεώνουν τον χώρο, αλλά και τη διάθεσή μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς εργασίες για το σπίτι. Όμως, πώς θα βρεις τον καλύτερο μπογιατζή για την εργασία σου; Ποια χρώματα είναι κατάλληλα και ποιες θα είναι οι τιμές; 

Εμείς, σε συνεργασία με τους αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές μας, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω απαντήσεις σε μερικές από τις πιο σημαντικές απορίες που μπορεί να έχεις πριν βάψεις το σπίτι σου.

Ποιες είναι οι τιμές για ελαιοχρωματισμούς ανά τετραγωνικό;

Το κόστος για βάψιμο ανέρχεται περίπου στα 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο (όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά κόστη). 

Συγκεκριμένα:

 • Ελαιοχρωματισμός δωματίου 15 τ.μ. από 75€

 • Ελαιοχρωματισμός σπιτιού 55 τ.μ. από 275€

 • Ελαιοχρωματισμός σπιτιού 105 τ.μ. από 525€

 • Εξωτερικός ελαιοχρωματισμός τοίχου 10 τ.μ. από 150€

 • Εξωτερικός ελαιοχρωματισμός σπιτιού 70+ τ.μ. από 535€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι ειδικοί συστήνουν να παίρνεις προσφορές ειδικά για τον χώρο σου, με βάση τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να μάθεις τις πραγματικές τιμές για το σπίτι σου, καταχώρησε την εργασία σου εδώ εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους ελαιοχρωματιστές για να σου δώσουν προσφορές.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για ελαιοχρωματισμό;

Τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων για βάψιμο, η κατάσταση του τοίχου (αν έχει ίχνη μούχλας κτλ) και το αν θα κάνεις κλασικό βάψιμο ή τεχνοτροπία.

Όπως είναι εύκολο να καταλάβεις, πιο δύσκολη δουλειά για τον επαγγελματία, σημαίνει και πιο υψηλές τιμές στους ελαιοχρωματισμούς. Αν οι τοίχοι στο σπίτι σου ξεφλουδίζουν και χρειάζονται ξύσιμο, αυτό αυξάνει τον χρόνο εργασίας, άρα και το τελικό κόστος. Και φυσικά, αν θέλεις ελαιοχρωματισμό με τεχνοτροπία, η τιμή θα είναι πιο υψηλή.

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή χρωμάτων;

Όλοι κάνουμε λάθη, ειδικά όταν επιλέγουμε χρώματα για όλο το σπίτι. Οι ελαιοχρωματισμοί αξίζουν αρκετή προσοχή, από την επιλογή αυτή και έως το τέλος της διαδικασίας. Εννοείται πως και ο ίδιος ο ελαιοχρωματιστής που θα αναλάβει την εργασία σου μπορεί να σου δώσει κάποιες συμβουλές, βασιζόμενος στην εμπειρία του.

Παρόλα αυτά, μερικές από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που συγκεντρώσαμε εμείς είναι:

 • Οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι οι καταλληλότερες για μικρά ή σκοτεινά δωμάτια.

 • Αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου θα σου χαρίσουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο.

 • Τα θερμά χρώματα (κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο) είναι καλύτερα για να αναδείξουν μικρές επιφάνειες, παρά για ολόκληρα δωμάτια.

 • Συνδύασε δύο αποχρώσεις από την ίδια καρτέλα στο χρωματολόγιο, για ασφαλές, αλλά και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

 • Απόφυγε σκούρες αποχρώσεις στο ταβάνι, για να μη φαίνεται μικρότερος ο χώρος.

 • Χρησιμοποίησε μπεζ ή κρεμ απόχρωση για να λιγότερο “φορτωμένη” διακόσμηση.

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις συμβουλές που μπορείς να προσέξεις, έτσι ώστε να επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα για ελαιοχρωματισμό. Οι επαγγελματίες μας παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, αφού μελετήσουν τον χώρο σου, για να σου παρέχουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις.
ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες: Τι να προσέξεις;

Οι τεχνοτροπίες τοίχων είναι ο τρόπος να πας το βάψιμο σπιτιού ένα βήμα παραπέρα. Αντί για ένα απλό χρώμα, μπορούν να σου χαρίσουν ιδιαίτερα σχέδια που κάνουν ένα δωμάτιο πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό. Ωστόσο, αν θέλεις να κλείσεις βάψιμο με τεχνοτροπία, πρέπει να προσέξεις έναν σημαντικό παράγοντα.

Λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζει η εφαρμογή τεχνοτροπίας στον ελαιοχρωματισμό, είναι πιο δύσκολο να βρεις τεχνίτη με εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος βαψίματος. Έτσι, είναι σημαντικό να έχεις υποδείξει στον ελαιοχρωματιστή το αποτέλεσμα που θέλεις να δεις στον χώρο, για να σε ενημερώσει από πριν αν είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την εργασία.

ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπία

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι ελαιοχρωματιστές μας;

Για κάθε είδος βαψίματος που θα χρειαστείς, έχουμε κατάλληλους μπογιατζήδες που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που αναλαμβάνουν είναι:

 • Ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμός εξωτερικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμοί κατοικιών

 • Ελαιοχρωματισμοί διαμερισμάτων

 • Ελαιοχρωματισμοί πολυκατοικιών

 • Ελαιοχρωματισμοί επαγγελματικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες

Πόσο διαρκεί η διαδικασία για βάψιμο του σπιτιού;

Υπολόγισε ότι για κάθε δωμάτιο χρειάζεται σίγουρα ένα πέρασμα με αστάρι και τουλάχιστον δύο περάσματα με χρώμα. Μετά από κάθε πέρασμα, χρειάζονται 2-3 ώρες για να στεγνώσει κάθε στρώση υλικού. Συνεπώς, ένα δωμάτιο μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 9 ώρες

Ο υπολογισμός αυτός αφορά τον ελαιοχρωματισμό το καλοκαίρι, όπου η θερμοκρασία και οι συνθήκες για βάψιμο είναι ιδανικές.

ελαιοχρωματισμοί σπιτιών

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr για ελαιοχρωματισμούς σπιτιών;

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τους ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, για να βάψουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο. Μερικοί λόγοι για να τους προτιμήσεις κι εσύ είναι:

 • Αξιολογημένοι επαγγελματίες από προηγούμενους πελάτες.

 • Δωρεάν εύρεση ελαιοχρωματιστή χωρίς δεσμεύσεις από την πλευρά σου.

 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για απλό βάψιμο ή τεχνοτροπίες.

 • Προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σου.

 • Εγγύηση εργασίας για ελαιοχρωματισμό χωρίς ρίσκο.

Αν θέλεις ελαιοχρωματισμό από κορυφαίους επαγγελματίες, χωρίς άγχος για την ποιότητα και την ποσότητα των υλικών και χωρίς ρίσκο για κακοτεχνίες, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους ελαιοχρωματιστές στην περιοχή σου, για να σου δώσουν τιμές ειδικά στα μέτρα σου!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εσωτερικό Βάψιμο
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Μαρσέλο Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
70 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Το επόμενο τρίμηνο Κόστος: 1000,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Άγιος Δημήτριος
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Ψ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό Κόστος: 120,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Μαρούσι
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
70 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες Κόστος: 500,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Άλεξ Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Άμεσα Κόστος: 150,00€
Εσωτερικό Βάψιμο
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Άλεξ Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θα ήθελες να ξεκινήσεις τις εργασίες;
Άμεσα Κόστος: 150,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές