Ελαιοχρωματιστές Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να ξέρεις για τους ελαιοχρωματισμούς;

Τα βαψίματα, είναι μία δύσκολη υπόθεση και απαιτούν χρόνο αλλά και χρήματα για να έχεις ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Το χρωματολόγιο είναι τεράστιο και οι αποχρώσεις αμέτρητες. Έπειτα, υπάρχουν και τα βερνίκια, η ποικιλία είναι μεγάλη και υπάρχουν ειδικά βερνίκια για το κάθε είδος ελαιοχρωματισμού. Η επιλογή των χρωμάτων, των υλικών και του εξοπλισμού μπορεί να σου στοιχίσει περισσότερο από το να ανέθετες την εργασία σε έναν αξιόλογο μπογιατζή.

Για να είσαι σίγουρος, ότι γνωρίζεις την διαδικασία του ελαιοχρωματισμού, συγκεντρώσαμε για εσένα βασικές πληροφορίες που θα σε κατευθύνουν ώστε να έχεις ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Τί περιλαμβάνει η διαδικασία του βαψίματος των τοίχων;

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές, εφαρμόζουν συγκεκριμένα βήματα τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό. Ξεκινώντας, τρίβουν καλά τους τοίχους που θα βαφούν και έπειτα εφαρμόζουν το αστάρι για να απορροφηθεί καλύτερα η μπογιά από τους τοίχους.

Ακολουθεί, το βάψιμο του πρώτου χεριού με το χρώμα που έχει επιλεγεί (ακρυλικό ή πλαστικό) και μετά το δεύτερο και το τρίτο χέρι. Όταν χρειάζεται στοκάρισμα, αυτό πραγματοποιείται από τον ελαιοχρωματιστή μετά το πρώτο πέρασμα της μπογιάς.

Σημεία Προσοχής πριν αρχίσεις το βάψιμο!

Η οργάνωση στο βάψιμο του σπιτιού και των τοίχων, είναι πολύ σημαντική για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Για να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα τα βαψίματα και να πετύχεις την σωστή απόχρωση, υπάρχουν κάποια σημεία προσοχής. Διάβασε την παρακάτω λίστα και ακολούθησέ την πιστά:

Σκέπασε όλες τις επιφάνειες: Βάλε χαρτί και νάιλον στα πατώματα και τα έπιπλα των δωματίων που θα βαφούν. Ειδικά, στις κάσες των πορτών και των παραθύρων, είναι καλό να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα ώστε να μην βαφούν καταλάθος.

Χρησιμοποίησε ποιοτικά εργαλεία: Προμηθεύσου με τις κατάλληλες σπάτουλες και ρολά για το βάψιμο των τοίχων . Εάν τα εργαλεία που χρησιμοποιείς, δεν είναι καλά υπάρχει κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με νερά στους τοίχους που δεν μπαλώνονται με έξτρα μπογιά.

Καθάρισε τον Χώρο: Σωστός καθαρισμός όλων των επιφανειών και των χώρων που θα γίνουν οι εργασίες για τον ελαιοχρωματισμό. Η σκόνη στους τοίχους, μπορεί να αφήσει σημάδια που δεν θα καλύπτονται.

Μην βάψεις μεγάλες επιφάνειες με σκούρο χρώμα: Επίλεξε έντονα χρώματα για μικρές επιφάνειες και κολώνες. Οι ελαιοχρωματιστές μας, υποστηρίζουν ότι οι έντονες αποχρώσεις κουράζουν το μάτι και επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα του χώρου. Τα ανοιχτά χρώματα, βελτιώνουν την διάθεση και μεγαλώνουν τον χώρο.

Δες τις αποχρώσεις στο φυσικό φως: Μην επιλέξεις βερνίκια με βάση το χρώμα που απεικονίζεται πάνω στην συσκευασία. Τα χρώματα που θα με τα οποία θα βάψεις το σπίτι σου φαίνονται διαφορετικά στο φυσικό φως. Μια καλή λύση, είναι να βάψεις μία μικρή επιφάνεια και να δεις στο φυσικό φως πως ακριβώς φαίνεται.

Διάλεξε κοντινές χρωματικές αποχρώσεις: Η παλέτα χρωμάτων είναι μεγάλη, για να έχεις όμως ένα αρμονικό αποτέλεσμα για τους τοίχους και τα ταβάνια του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, είναι καλό να να προτιμήσεις κοντινά χρώματα. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων με ανοιχτά χρώματα αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις. Με λίγο ψάξιμο, μπορείς να βρεις εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ του χώρου σου.

Επίλεξε τεχνοτροπίες τοίχου: Βάλε μια ιδιαίτερη πινελιά επιλέγοντας τεχνοτροπίες τοίχου. Η τεχνοτροπία, είναι δύσκολα να γίνει από έναν ερασιτέχνη. Οι ελαιοχρωματιστές μας, μπορούν να σου προτείνουν τεχνοτροπίες τοίχου με ακανόνιστα σχήματα, γεωμετρικά σχέδια, με ρίγες, ombre, με σφουγγάρι κ.α.

Οι επαγγελματίες μπογιατζήδες μας, μπορούν να σε γλιτώσουν από την ταλαιπωρία της προετοιμασίας και της υλοποίησης του ελαιοχρωματισμού του σπιτιού ή του γραφείου σου. Οι ελαιοχρωματιστές μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες στον Πειραιά και εγγυώνται ότι θα αναδείξουν όλα τα πλεονεκτήματα του χώρου σου και θα αναβαθμίσουν την αισθητική του!

Για να πάρεις τις πρώτες ιδέες για το βάψιμο υπνοδωματίων, δες:

5 Χρώματα για το υπνοδωμάτιό σου και η σημασία τους!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ελαιοχρωματιστές για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 review
Πολύ ικανοποιημένη!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
26 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
21 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
5 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON
3 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή και τίμια συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι μελέτες και τα άρθρα που αναφέρονται στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επιλογή χρωμάτων στη ζωή μας.
Το βάψιμο εσωτερικών τοίχων δεν είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου το ύφος και το στυλ του δωματίου σου.