Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Βρες τους καλύτερους Ελαιοχρωματιστές για την κατηγορία Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βασικά επαγγελματικά μυστικά για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

Το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, πραγματοποιείται συνήθως για να ανανεώσει και να επισκευάσει τις φθορές που εμφανίζονται με τα χρόνια στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

Η διαδικασία, του βαψίματος του εξωτερικού τοίχου, έχει να σου δώσει πολλά, αν ακολουθήσεις τις επαγγελματικές συμβουλές ενός έμπειρους ελαιοχρωματιστή.

Η πρόσοψη του σπιτιού σου είναι η πρώτη εικόνα του προσωπικού σου χώρου, για αυτό και είναι σημαντικό να τη διατηρείς σε καλή κατάσταση.

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, το βάψιμο εξωτερικών τοίχων είναι απαραίτητο, καθώς οι εξωτερικοί τοίχοι είναι εκτεθειμένοι στις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Οι εξωτερικοί τοίχοι έχουν ανάγκη από τακτικό βάψιμο τουλάχιστον κάθε 5-10 χρόνια.

Πέρα όμως από τους λόγους καθαριότητας και αισθητικής για τους οποίους χρειάζεται το βάψιμο εξωτερικών τοίχων, υπάρχουν και πολλοί πιο πρακτικοί λόγοι για τους οποίους θα το χρειαστείς.

Οι 4 λόγοι που θα χρειαστείς εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

Οι διάφορες καιρικές συνθήκες, αλλά πολλές φορές και η προηγούμενη κακή κατασκευή, μπορεί να παρουσιάσουν φθορές στην πρόσοψη του σπιτιού σου και να χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους θα χρειαστείς εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, είναι:

 • Ξεφλούδισμα χρώματος

 • Σημάδια υγρασίας

 • Ρωγμές

 • Διαβρωμένα τοιχώματα (ενανθράκωση σκυροδέματος)

Τα παραπάνω πέρα από την όψη εγκατάλειψης που θα δώσουν στο σπίτι σου, δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα  και δεν πρέπει να παραμελούνται.

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για την διαδικασία που συνήθως ακολουθείται στο βάψιμο εξωτερικών τοίχων.

5 Βασικά Στάδια που ακολουθείς στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού

Η διαδικασία που ακολουθείται για την επισκευή εξωτερικών τοίχων και προσόψεων είναι η εξής:

 • Εντοπισμός των σημείων που χρειάζονται επισκευή

 • Αφαίρεση σαθρών μπετόν και σοβά

 • Καθαρισμός επιφάνειας

 • Γέμισμα ρωγμών και νέο σοβάτισμα

 • Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

Όποιος και αν είναι ο λόγος που το σπίτι σου χρειάζεται εξωτερικό βάψιμο, το βέβαιο είναι ότι θες ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον εργασίες κατά το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού

Οι ελαιοχρωματισμοί εξωτερικών τοίχων, απαιτούν αρκετές εργασίες που σίγουρα δε θες να κάνεις κάθε χρόνο.

Οι ελαιοχρωματιστές μας, εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό και φέρνουν εις πέρας κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστεί το εξωτερικό του σπιτιού σου, όπως:

 • Αποκατάσταση πρόσοψης

 • Επισκευή εξωτερικών τοίχων

 • Επισκευή μπαλκονιών

 • Ενίσχυση τοιχοποιίας

 • Στεγανοποίηση ρωγμών

 • Βάψιμο εξωτερικών τοίχων

Για να εξασφαλίσεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο, διάβασε ποιες είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για το βάψιμο εξωτερικών τοίχων.

Σημεία προσοχής στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού

Το βάψιμο εξωτερικών τοίχων του σπιτιού, μπορεί να φανεί Γολγοθάς, εάν δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πρέπει να προσέξεις.

Οι επαγγελματίες μας στα βαψίματα, μας ενημέρωσαν για τα σημεία προσοχής στο βάψιμο εξωτερικών τοίχων, του σπιτιού.

Έλεγξε τον καιρό.

Κατά τη διάρκεια του εξωτερικού βαψίματος προφανώς δεν πρέπει να βρέχει, αλλά επίσης πρέπει να διαλέξεις κάποιες μέρες όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα και δεν θα δυσκολέψει τις εργασίες.

Η υπερβολική ζέστη ή το υπερβολικό κρύο μπορεί να εμποδίσει το καλό άπλωμα του χρώματος και να οδηγήσει σε ξεθωριάσματα και χαμηλή καλυπτικότητα.

Διάλεξε με προσοχή τα χρώματα για τα βαψίματα στο εξωτερικό του σπιτιού.

Τα χρώματα, που θα επιλέξεις για έναν εξωτερικό ελαιοχρωματισμό πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας, ώστε να δείξουν την απαραίτητη αντοχή και να μη χρειάζεσαι άμεσα επιδιόρθωση.

Ακόμη πρέπει να ξέρεις ότι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού είναι διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται για το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς συνήθως διαθέτουν μονωτικές και άλλες ιδιότητες.

Φρόντισε να είναι καθαρές οι επιφάνειες που θες να βαφτούν.

Πριν ξεκινήσει το βάψιμο είναι απαραίτητο να έχουν καθαριστεί καλά οι εξωτερικοί τοίχο και να έχουν απομακρυνθεί σκόνες, άλατα και άλλα κατάλοιπα.

Ακόμη πριν ξεκινήσουν οι εργασίες πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν αντικείμενα που βρίσκονται πάνω στους τοίχους, όπως φωτιστικά και γραμματοκιβώτια, για να μην εμποδίζουν την όλη διαδικασία.

Εμπιστεύσου έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή.

Είναι πιθανό για λόγου οικονομίας να προσπαθήσεις να βάψεις μόνος το σπίτι σου. Ωστόσο, το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι μια διαδικασία που κρύβει πολλά μυστικά και χρειάζεται αρκετές τεχνικές γνώσεις.

Προσπαθώντας να το κάνεις μόνος είναι αρκετά πιθανό να καταλήξεις να σπαταλήσεις περισσότερα χρήματα σε επιδιορθώσεις από ότι θα σου κόστιζε ένα επαγγελματικό βάψιμο.

Ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σου εξασφαλίσει εύκολα μια όμορφη πρόσοψη χωρίς σκασίματα, ρωγμές ή ασπρίλες.

Τι προσφέρει ένας επαγγελματίας στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου;

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, αποτελούν τη πρώτη επιλογή στον τομέα του εξωτερικού βαψίματος του σπιτιού.

Τι σου προσφέρει πρακτικά, ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής για το βάψιμο εξωτερικών τοίχων του χώρου σου;

Συμφέρουσες λύσεις

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές μας, διαθέτουν τις γνώσεις και την αντίληψη από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να προτείνουν χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ.

Ένας ερασιτέχνης μπογιατζής, είναι πολύ πιθανό να κάνει τις ακριβότερες επιλογές στα υλικά που θα χρησιμοποιήσει και να σου προσθέσει περαιτέρω έξοδα.

Αποφυγή μελλοντικών ζημιών

Το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, αποτελεί πολύ καλή επιλογή, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Ένας καλός επαγγελματίας, μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις μελλοντικές φθορές στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού.

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές, μπορούν να σου προτείνουν το κατάλληλο υλικό ώστε να έχεις ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα και να μην χρειαστείς μελλοντικές επισκευές και εργασίες.

Άμεση Εξυπηρέτηση, Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους για οποιαδήποτε εργασία βαψίματος.

Ακόμη, μπορείς να οργανώσεις το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για το εξωτερικό βάψιμο των τοίχων του σπιτιού σου, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες την στιγμή που το επιθυμείς.

Φαντασία & Εξειδίκευση

Οι μπογιατζήδες μας, διαθέτουν εκτενείς τεχνικές γνώσεις και γνωρίζουν τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες βαψίματος.

Ακόμη, κι αν δεν έχεις ακόμη μία ολοκληρωμένη ιδέα για το πως θα ήθελες να βάψεις το εξωτερικό μέρος του σπιτιού σου, οι επαγγελματίες μας θα σου δώσουν τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές.

Με το πέρας των εργασιών για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου, θα έχεις το αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους πιο έμπειρους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές έτοιμους να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη για το βάψιμο εξωτερικών τοίχων.

Αν θες ένα άψογο εξωτερικό βάψιμο σπιτιού που θα κρατήσει χρόνια, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς έναν από τους αξιολογημένους τεχνίτες μας για το βάψιμο εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σου.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ, πάρε προσφορές για το κόστος βαψίματος των εξωτερικών τοίχων και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Συνεπής, ευγενικός, οικονομικός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!!!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Φιλική επικοινωνία και προσεγμένη δουλειά. Πολύ καλός επαγγελματίας, συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Βασίλης Γ.
57 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματιας
Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός! Συνεπής, συνεννοήσιμος, υποστηρηκτικός σε ό,τι και αν προέκυψε. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Ανέθεσα τη μια μέρα στην art wall τον χρωματισμό των παιδικών δωματίων και την επομένη κιόλας ξεκίνησαν! Χρειάστηκαν μόλις μία μέρα για δ...
Δημήτρης Χ.
49 αξιολογήσεις
Εμεινα πολυ ευχαριστημενος με τιμη και αποδοση !
Σχετικά άρθρα
Η σωστή προετοιμασία για βάψιμο τοίχου, είναι το <<Α>> και το <<Ω>> για να έχεις ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
Σκέφτεσαι ποια είναι η κατάλληλη εποχή για βάψιμο σπιτιού; Οι ελαιοχρωματισμοί των σπιτιών, για να έχουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα και
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει