Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Βρες τους καλύτερους Ελαιοχρωματιστές για την κατηγορία Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού;

Το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, πραγματοποιείται συνήθως για να ανανεώσει και να επισκευάσει τις φθορές που εμφανίζονται με τα χρόνια στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

Η διαδικασία, του βαψίματος του εξωτερικού τοίχου, έχει να σου δώσει πολλά εάν ακολουθήσεις τις επαγγελματικές συμβουλές ενός έμπειρους ελαιοχρωματιστή.

Η πρόσοψη του σπιτιού σου είναι η πρώτη εικόνα του προσωπικού σου χώρου, για αυτό και είναι σημαντικό να τη διατηρείς σε καλή κατάσταση.

Οι ελαιοχρωματισμοί, είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσεις και να φρεσκάρεις το σπίτι σου.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σου είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες και οι εξωτερικοί τοίχοι έχουν ανάγκη από τακτικό βάψιμο τουλάχιστον κάθε 5-10 χρόνια.

Πέρα όμως από τους λόγους καθαριότητας και αισθητικής για τους οποίους χρειάζεται το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων, υπάρχουν και πολλοί πιο πρακτικοί λόγοι για τους οποίους θα το χρειαστείς.

Γιατί θα χρειαστείς εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού;

Οι διάφορες καιρικές συνθήκες, αλλά πολλές φορές και η προηγούμενη κακή κατασκευή, μπορεί να παρουσιάσουν φθορές στην πρόσοψη του σπιτιού σου και να χρειάζονται άμεση επιδιόρθωση.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους θα χρειαστείς εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, είναι:

 • Ξεφλούδισμα χρώματος
 • Σημάδια υγρασίας
 • Ρωγμές
 • Διαβρωμένα τοιχώματα (ενανθράκωση σκυροδέματος)

Τα παραπάνω πέρα από την όψη εγκατάλειψης που θα δώσουν στο σπίτι σου, μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα  και δεν πρέπει να παραμελούνται.

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για την διαδικασία που συνήθως ακολουθείται στο βάψιμο των εξωτερικών τοίχων.

5 Βασικά Στάδια που ακολουθείς στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού;

Η διαδικασία που ακολουθείται για την επισκευή εξωτερικών τοίχων και προσόψεων είναι η εξής:

 • Εντοπισμός των σημείων που χρειάζονται επισκευή
 • Αφαίρεση σαθρών μπετόν και σοβά
 • Καθαρισμός επιφάνειας
 • Γέμισμα ρωγμών και νέο σοβάτισμα
 • Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

Όποιος και αν είναι ο λόγος που το σπίτι σου χρειάζεται εξωτερικό βάψιμο, το βέβαιο είναι ότι θες ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι ελαιοχρωματισμοί εξωτερικών τοίχων, απαιτούν αρκετές εργασίες που σίγουρα δε θες να κάνεις κάθε χρόνο.

Για να εξασφαλίσεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο, διάβασε ποιες είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για το εξωτερικό βάψιμο των τοίχων.

Τι πρέπει να προσέξεις στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού;

Το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού, μπορεί να φανεί Γολγοθάς, εάν δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πρέπει να προσέξεις.

Οι επαγγελματίες μας στα βαψίματα, μας ενημέρωσαν για τα σημεία προσοχής στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού.

Έλεγξε τον καιρό.

Κατά τη διάρκεια του εξωτερικού βαψίματος προφανώς δεν πρέπει να βρέχει, αλλά επίσης πρέπει να διαλέξεις κάποιες μέρες όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα και δεν θα δυσκολέψει τις εργασίες.

Η υπερβολική ζέστη ή το υπερβολικό κρύο μπορεί να εμποδίσει το καλό άπλωμα του χρώματος και να οδηγήσει σε ξεθωριάσματα και χαμηλή καλυπτικότητα.

Διάλεξε με προσοχή τα χρώματα για τα βαψίματα στο εξωτερικό του σπιτιού.

Τα χρώματα, που θα επιλέξεις για έναν εξωτερικό ελαιοχρωματισμό πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας, ώστε να δείξουν την απαραίτητη αντοχή και να μη χρειάζεσαι άμεσα επιδιόρθωση.

Ακόμη πρέπει να ξέρεις ότι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού είναι διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται για το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς συνήθως διαθέτουν μονωτικές και άλλες ιδιότητες.

Φρόντισε να είναι καθαρές οι επιφάνειες που θες να βαφτούν.

Πριν ξεκινήσει το βάψιμο είναι απαραίτητο να έχουν καθαριστεί καλά οι εξωτερικοί τοίχο και να έχουν απομακρυνθεί σκόνες, άλατα και άλλα κατάλοιπα.

Ακόμη πριν ξεκινήσουν οι εργασίες πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν αντικείμενα που βρίσκονται πάνω στους τοίχους, όπως φωτιστικά και γραμματοκιβώτια, για να μην εμποδίζουν την όλη διαδικασία.

Εμπιστεύσου έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή.

Είναι πιθανό για λόγου οικονομίας να προσπαθήσεις να βάψεις μόνος το σπίτι σου. Ωστόσο, το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι μια διαδικασία που κρύβει πολλά μυστικά και χρειάζεται αρκετές τεχνικές γνώσεις.

Προσπαθώντας να το κάνεις μόνος είναι αρκετά πιθανό να καταλήξεις να σπαταλήσεις περισσότερα χρήματα σε επιδιορθώσεις από ότι θα σου κόστιζε ένα επαγγελματικό βάψιμο.

Ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σου εξασφαλίσει εύκολα μια όμορφη πρόσοψη χωρίς σκασίματα, ρωγμές ή ασπρίλες.

Γιατί να επιλέξεις έναν επαγγελματία για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου;

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, αποτελούν τη πρώτη επιλογή στον τομέα του εξωτερικού βαψίματος του σπιτιού. Υπάρχουν 3 λόγοι που αποδεικνύουν την παραπάνω πρόταση. Ποιοι είναι αυτοί;

Συμφέρουσες λύσεις

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές μας, διαθέτουν τις γνώσεις και την αντίληψη από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να προτείνουν χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ.

Ένας ερασιτέχνης μπογιατζής, είναι πολύ πιθανό να κάνει τις ακριβότερες επιλογές στα υλικά που θα χρησιμοποιήσει και να σου προσθέσει περαιτέρω έξοδα.

Αποφυγή μελλοντικών ζημιών

Το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, αποτελεί πολύ καλή επιλογή, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Ένας καλός επαγγελματίας, μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις μελλοντικές φθορές στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού.

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές, μπορούν να σου προτείνουν το κατάλληλο υλικό ώστε να έχεις ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα και να μην χρειαστείς μελλοντικές επισκευές και εργασίες.

Άμεση Εξυπηρέτηση & Προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους για οποιαδήποτε εργασία βαψίματος.

Ακόμη, μπορείς να οργανώσεις το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για το εξωτερικό βάψιμο των τοίχων του σπιτιού σου, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες την στιγμή που το επιθυμείς.

Φαντασία & Εξειδίκευση

Οι μπογιατζήδες μας, διαθέτουν εκτενείς τεχνικές γνώσεις και γνωρίζουν τις πιο σύγχρονες τεχνοτροπίες βαψίματος.

Ακόμη, κι αν δεν έχεις ακόμη μία ολοκληρωμένη ιδέα για το πως θα ήθελες να βάψεις το εξωτερικό μέρος του σπιτιού σου, οι επαγγελματίες μας θα σου δώσουν τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές.

Με το πέρας των εργασιών για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου, θα έχεις το αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους πιο έμπειρους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές έτοιμους να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη.

Αν θες ένα άψογο εξωτερικό βάψιμο σπιτιού που θα κρατήσει χρόνια, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς έναν από τους αξιολογημένους τεχνίτες μας για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού;

Οι ελαιοχρωματιστές μας, εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό και φέρνουν εις πέρας κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστεί το εξωτερικό του σπιτιού σου, όπως:

 • Αποκατάσταση πρόσοψης
 • Επισκευή εξωτερικών τοίχων
 • Επισκευή μπαλκονιών
 • Ενίσχυση τοιχοποιίας
 • Στεγανοποίηση ρωγμών
 • Βάψιμο εξωτερικών τοίχων

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ, πάρε προσφορές για το κόστος βαψίματος των εξωτερικών τοίχων και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Βασίλης Γεωργακόπουλος
39 αξιολογήσεις
Ευγένεια, συνέπεια και ολοκλήρωση της εργασίας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!
Σέρτζιο Χατνεάν
42 αξιολογήσεις
Άριστος σε όλα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία του!
Δημήτρης Καλομηνίδης
22 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καθαρή δουλειά. Άψογος!!! Πολύ ευχαριστημένος από την τελική τιμή. Να είναι καλά!!!
Πέτρος Γκίγκιλας
40 αξιολογήσεις
Άριστα! Από τους καλύτερους μάστορες, γρήγορος και πολύ αποτελεσματικός στη δουλειά του!
Κυριάκος Κουτσός
12 αξιολογήσεις
Μεθοδικός και γρήγορος! Παρέδοσε τη δουλειά δύο μέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης. Καθαρή δουλειά!
Δημήτρης Χουντής
45 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος! Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Το υπνοδωμάτιο σου είναι το προσωπικό σου καταφύγιο. Ακόμη και τα μεγαλύτερα προβλήματα μοιάζουν λίγο πιο μικρά, όταν βλέπεις το κρεβάτι
Θέλεις να αλλάξεις το μονότονο χρώμα του τοίχου σου, να δώσεις προσωπικότητα στο χώρο σου και να ξεφύγεις για λίγο από τις κλασσικές
Do not leave now!
Completing the form does not require more than 1 minute. The process is absolutely free and safe and you can get in touch with the right professionals in your area soon.