Μονώσεις Ταρατσών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Θερμομόνωση & Υγρομόνωση Ταράτσας!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 30/5/2019


Μόνωση ταράτσας: Ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για τέλεια θερμομόνωση & στεγανοποίηση;

Η σωστή μόνωση ταράτσας, με υγρομόνωση και θερμομόνωση, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια στο κτίριο, αλλά και να μειώσει τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Τόσο η στεγανοποίηση / υγρομόνωση ταράτσας, όσο και η θερμομόνωση ταράτσας, πραγματοποιούνται με σύγχρονες, ανθεκτικές μεθόδους και τα καλύτερα υλικά, από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.

Φυσικά, είναι δύσκολο να επιλέξεις τα μονωτικά υλικά ταράτσας που θα σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την ίδια λογική, είναι δύσκολο να γνωρίζεις πώς να εφαρμόσεις σωστά τις μονώσεις ταρατσών. Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες μας βρίσκονται δίπλα σου, για να μελετήσουν το χώρο σου και να σου προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου σου.

μονώσεις ταρατσών

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Μόνωση της Ταράτσας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Α.
56 αξιολογήσεις

πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
46 αξιολογήσεις

Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του. Με λίγα λόγια Δουλευταράς!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις

O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις

Προσιτός,επεξηγηματικός,οικονομικός,σωστός στη δουλειά του.Η εργασία ήταν υγρομόνωση ταράτσας.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις

Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!

Μονώσεις ταρατσών - Κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο

Μέσος όρος τιμής: €20

Οι τιμές στις μονώσεις ταρατσών επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες και διαφέρουν ανά περίπτωση. Ενδεικτικά, τα εργατικά για την τοποθέτηση στεγανοποίησης, ανάλογα με το τι τύπο θα επιλέξεις, μπορούν να κυμανθούν στα 3-9€ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.).

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της μόνωσης ταράτσας σου

€8
Ελάχιστο
€20
Μέσο κόστος
€35
Μέγιστο

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Μόνωση ταράτσας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις

Περισσότερα
Πώς θα αντιμετωπίσεις την υγρασία στο ταβάνι ;

Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Μόνωση Ταράτσας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε το συνεργείο μόνωσης που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ. Μονώσεις Ταρατσών - Ίλιον
43 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μονώσεις ταρατσών, αλλά και στη μόνωση για εσωτερικούς χώρους στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο της μόνωσης και αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις οικιακές και τις επαγγελματικές σας ανάγκες, για θερμομόνωση ταράτσας και στεγανοποίηση. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο, μας έχει βοηθήσει να αναπτύξουμε διαφορετικές τεχνοτροπίες, για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας, από άποψη ποιότητας, τιμής κι αισθητικού αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, άμεσα και αποτελεσματικά!
Παναγιώτης Κ. Μονώσεις Ταρατσών - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η ομάδα της εταιρίας μου προσφέρει εξασφαλισμένα ποιοτικές υπηρεσίες στις μονώσεις ταρατσών, για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα με τη μόνωσή σας, αναλαμβάνουμε να το λύσουμε άμεσα, σε συμφέρουσες τιμές. Σκοπός μας είναι να δείχνουμε πάντα σεβασμό για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας και να φέρνουμε γρήγορα αποτελέσματα. Είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον κλάδο μας και διαθέτουμε τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό και τις γνώσεις, για να σας εξυπηρετήσουμε ποιοτικά και οικονομικά για τη στεγανοποίηση ταράτσας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αναλάβουμε τη μόνωση ταράτσας στο κτίριό σας άμεσα και οικονομικά!
Γιάννης Μ. Μονώσεις Ταρατσών - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρία μου προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τις μονώσεις ταρατσών, αλλά και τοίχων σε οικιακούς χώρους. Οι πελάτες μας μάς ξεχωρίζουν για το μεράκι μας και τη διαρκή προσπάθεια να φέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, ακόμα και εργασίες που φαίνονται δύσκολες, εκ πρώτης όψεως, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στη θερμομόνωση ταράτσας. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα υλικά μας έχουν εγγυημένη ποιότητα. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά, κάνοντας τη μόνωση της ταράτσας σας να μοιάζει σαν την πιο απλή υπόθεση, και στις πιο οικονομικές τιμές!
Γιώργος Σ. Μονώσεις Ταρατσών - Αγία Παρασκευή
28 αξιολογήσεις
Η εμπειρία 24 ετών που διαθέτω στον κλάδο των μονώσεων, με καθιστά ιδανική επιλογή στις μονώσεις ταρατσών. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την τοποθέτηση μόνωσης για ταράτσες στο σπίτι σας και στον επαγγελματικό σας χώρο. Κατανοώντας πόσο μεγάλη είναι η σημασία της ποιότητας των υπηρεσιών μας, προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά που θωρακίζουν το χώρο σας από τις όποιες μεταβολές της θερμοκρασίας στο περιβάλλον. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε την εργασία σας για θερμομόνωση και στεγανοποίηση ταράτσας στις καλύτερες τιμές!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. Μονώσεις Ταρατσών - Θεσσαλονίκη
15 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αποτελείται από προσωπικό με πάνω από 15 χρόνια στο χώρο. Παρέχουμε λειτουργικές λύσεις στις μονώσεις ταρατσών για το σπίτι, με άψογα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε ανάγκη του πελάτη. Κατά την πολυετή εμπειρία μας, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα εργασιών για στεγανοποίηση ταράτσας και θερμομόνωση και η τεχνογνωσία μας, μάς βοηθά να γνωρίζουμε τι χρειάζεται κάθε χώρος για να έχει ένα άνετο κλίμα, χωρίς να επηρεάζεται από υψηλή υγρασία. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη μόνωση της ταράτσας σας άμεσα και σε συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Πώς γίνεται η θερμομόνωση ταράτσας & στεγανοποίηση;

Είναι γεγονός ότι η τοποθέτηση μόνωσης συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα, για αυτό και όλο και περισσότερος κόσμος καταφεύγει σε αυτή την επιλογή. Ποιες είναι όμως οι επιλογές που έχεις σε είδη και ποιο είναι το καλύτερο για σένα;

1. Θερμομόνωση ταράτσας

Η θερμομόνωση ταράτσας είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις άνετες συνθήκες διαβίωσης καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Χάρη σε αυτή, μπορείς να έχεις μικρότερες απώλειες θερμότητας το χειμώνα, αλλά και μικρότερες απώλειες δροσιάς το καλοκαίρι. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στις θερμομονώσεις ταρατσών είναι τα εξής:

 • Θερμομονωτικές Βαφές: Η θερμομονωτική βαφή είναι μια άριστη επιλογή για πολύ καλή θερμομόνωση ταράτσας, γιατί δεν προσθέτει βάρος στην κατασκευή. Πριν την εφαρμογή θερμομονωτικής βαφής, γίνεται σχετική προετοιμασία της επιφάνειας της ταράτσας, ώστε να εφαρμοστεί σωστά το υλικό.

 • Θερμομονωτικές Πλάκες: Συμφέρουν σε περιπτώσεις, που επιθυμούν οι ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση στην ταράτσα. Απαραίτητο είναι να έχουν τοποθετηθεί σωστά, ώστε να ρέουν τα νερά της βροχής και να έχει γίνει στεγανοποίηση, ώστε να μην απορροφούν οι πλάκες την υγρασία.

2. Υγρομόνωση ή Στεγανοποίηση ταράτσας

Η υγρομόνωση ή αλλιώς στεγανοποίηση ταράτσας, είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, ώστε να αποφεύγεται η εισροή νερού από το ταβάνι, που προκαλεί εμφάνιση υγρασίας και μούχλας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μόνωσης, χρησιμοποιούν ειδικά στεγανοποιητικά υλικά, ώστε να κάνουν την επιφάνεια της ταράτσας αδιαπέραστη. Ποια είναι αυτά;

 • Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα: Η υγρομόνωση ή στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα, πραγματοποιείται με ρολά από ασφαλτικό υλικό, τα οποία επικολλούνται στην ταράτσα. Αποτελεί μία οικονομική επιλογή και διακρίνεται για την ανθεκτικότητά της στη φθορά του χρόνου.

 • Υγρομόνωση ταράτσας με επαλειφόμενα υλικά: Για τη συγκεκριμένη μέθοδο μόνωσης ταράτσας, υπάρχουν τρία είδη επαλειφόμενων υλικών: τα πολυουρεθανικά, τα ακρυλικά,  και τα σιλανικών ρητινών. Τα συγκεκριμένα στεγανωτικά υλικά, ξεχωρίζουν, διότι εξαιτίας του λευκού χρώματος, ανακλούν τις ηλιακές ακτίνες και έτσι προσφέρουν και θερμομόνωση.

μόνωση ταράτσας

3. Συμβατική μόνωση ταράτσας

Στη μέθοδο της συμβατικής μόνωσης, στην ταράτσα τοποθετείται πρώτα το υλικό θερμομόνωσης και στη συνέχεια το υλικό στεγανοποίησης. Έτσι, η θερμομόνωση ταράτσας προστατεύεται από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και από χτυπήματα που μπορεί να φθείρουν τα υλικά. Ωστόσο, το υλικό υγρομόνωσης δέχεται καταπόνηση και μπορεί να μην αντέξει για πολλά χρόνια, αν δε δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

4. Ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας

Η ανεστραμμένη μόνωση εφαρμόζεται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, σε σχέση με τη συμβατική. Πρώτα τοποθετείται η στεγανοποίηση ταράτσας και έπειτα η θερμομόνωση. Σαν αποτέλεσμα, τα υλικά της υγρομόνωσης είναι πιο προστατευμένα και στο εσωτερικό του κτιρίου αποφεύγεται αποτελεσματικά η αύξηση της υγρασίας. Η ανεστραμμένη μόνωση αποτελεί πολύ δημοφιλή επιλογή σε κτίρια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγρασίας.

Τα αξιόπιστα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να εκτιμήσουν τις ανάγκες του κτιρίου σου και να σου προτείνουν την καλύτερη μέθοδο για να μονώσεις την ταράτσα σου. Έπειτα, θα προχωρήσουν στις εργασίες για τη στεγανοποίηση - υγρομόνωση και τη θερμομόνωση ταράτσας, άμεσα και σε προσιτό κόστος.

Ποια είναι τα καλύτερα υλικά για μονώσεις ταρατσών;

Πέρα από τα μονωτικά υλικά στα οποία αναφερθήκαμε και που εφαρμόζονται συνήθως στις μονώσεις ταρατσών, υπάρχουν και άλλες επιλογές στα θερμομονωτικά υλικά. Σύμφωνα με τους τεχνικούς μονώσεων της πλατφόρμας μας, πολύ δημοφιλή είναι και τα εξής υλικά:

 • Χαλίκι

 • Αφρός πολυουρεθάνης

 • Πετροβάμβακας

 • Διάφορα επαλειφόμενα στεγανωτικά υλικά

 • Ειδικές μεμβράνες PVC

 • Βιομηχανικό δάπεδο

 • Θερμομονωτικά χρώματα

Φυσικά, είναι πιθανό να μην έχεις γνώσεις για τις διαφορές μεταξύ των υλικών και των μεθόδων μόνωσης ταράτσας. Γι’ αυτό, τα συνεργεία μας μπορούν να εξετάσουν την ταράτσα του κτιρίου σου και να σου προτείνουν τη συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση για θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας, με τα καλύτερα υλικά.

μονώσεις ταρατσών

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να αναλάβει τη θερμομόνωση & υγρομόνωση ταράτσας;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες και συνεργεία μονώσεων, για να αναλάβουν τις μονώσεις ταρατσών σε κάθε είδος κτιρίου. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στη θερμομόνωση ταράτσας, αλλά και τη στεγανοποίηση - υγρομόνωση με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Αν δε γνωρίζεις αν χρειάζεσαι συμβατική ή ανεστραμμένη μόνωση, οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν μια σύντομη μελέτη του χώρου, έτσι ώστε να σου προτείνουν τα καλύτερα υλικά για την περίπτωσή σου. Θα σε απαλλάξουν από περιττά κόστη θέρμανσης και από εμφάνιση υγρασίας στο ταβάνι.

Λοιπόν, αν ψάχνεις επαγγελματία για μόνωση ταράτσας, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου για στεγανοποίηση - υγρομόνωση ταράτσας ή θερμομόνωση στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους επαγγελματίες!

Ποιες είναι οι τιμές για μόνωση ταράτσας (υγρομόνωση & θερμομόνωση);

Για συγκεκριμένα είδη μονώσεων ταρατσών, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

 • Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση Ταράτσας με Ασφαλτόπανα από 10€ ανά τ.μ.

 • Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση Ταράτσας με Επαλειφόμενα Υλικά από 8€ ανά τ.μ.

 • Συμβατική Θερμομόνωση Ταράτσας από 25€ ανά τ.μ.

 • Ανεστραμμένη Θερμομόνωση Ταράτσας από 35€ ανά τ.μ.

 • Θερμομόνωση Κελύφους (Θερμοπρόσοψη) από 22€ ανά τ.μ.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για μόνωση ταράτσας;

​​​​​​Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος που θα έχει μια μόνωση ταράτσας.

1. Τετραγωνικά μέτρα:

Είναι προφανές ότι τα τετραγωνικά μέτρα είναι ο παράγοντας που ουσιαστικά καθορίζει το τελικό κόστος της εργασίας. Για πιο μικρές δουλειές οι τιμές ανά τ.μ. είναι υψηλότερες, καθώς πρέπει να βγουν τα έξοδα των ειδικών, ενώ αντίστοιχα για μεγαλύτερες επιφάνειες είναι δυνατόν να λάβεις καλύτερες προσφορές.

2. Οι διαστάσεις του στηθαίου:

Σε ό,τι αφορά τις μονώσεις, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που αυξάνει το κόστος είναι το στηθαίο. Αυτό συμβαίνει, διότι σε περίπτωση μικρού στηθαίου, πρέπει να μονωθεί ολόκληρο, κάτι που προσθέτει τετραγωνικά, ίσα με την περίμετρο της επιφάνειας επί το ύψος του στηθαίου. Γενικά, τα μεγαλύτερα στηθαία καλύπτονται μέχρι 40εκ.

3. Η μέθοδος θερμομόνωσης ταράτσας:

Βάσει ερευνών, οι θερμικές απώλειες μιας οικίας, οφείλονται κατά 25-40% στην ταράτσα. Οι θερμομονώσεις περιλαμβάνουν και στεγανοποίηση, οπότε αποτελούν μία λύση που προστατεύει εξίσου από τις απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, όσο και από την υγρασία.

 • Συμβατική θερμομόνωση ταράτσας

Συμβατική θερμομόνωση σημαίνει, ότι το θερμομονωτικό υλικό, π.χ. εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS), εφαρμόζεται πρώτο και έπειτα εφαρμόζεται από πάνω ένα στεγανοποιητικό υλικό, π.χ. ασφαλτόπανο. Η λύση αυτή παρέχει μερική βατότητα, άρα δεν καθιστά την ταράτσα ιδανικό χώρο για την διοργάνωση συναντήσεων. Γενικά, μία τέτοια εργασία, κατά μέσο όρο θα σου κοστίσει περίπου 26-32€/τ.μ.* με υλικά και εργατικά.

 • Ανεστραμμένη θερμομόνωση ταράτσας

Στην ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας, πρώτα εφαρμόζεται το στεγανοποιητικό υλικό και από πάνω το θερμομονωτικό υλικό. Σαν τελική στρώση, προκειμένου να εξασφαλιστεί, τόσο η ασφάλεια του θερμομονωτικού υλικού από τις καιρικές συνθήκες, όσο και η ολική βατότητα στην ταράτσα, μπορείς να επιλέξεις να εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων, τσιμεντοκονίαμα ή πλακάκι ή ακόμα και βιομηχανικό δάπεδο.

Το συνολικό κόστος του έργου διαφέρει ανάλογα με τα υλικά, αλλά ενδεικτικά, αν επιλέξεις την επίστρωση τσιμεντοκονιάματος, θα κυμανθεί στα 36-41€/τ.μ.*. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική, αν κάνεις συχνές επισκέψεις και συναντήσεις στην ταράτσα. Επίσης, πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα εφαρμογής του μονωτικού σε ήδη υπάρχουσα στεγανοποίηση ταράτσας.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Τι πρέπει να προσέξεις για την ολοκληρωμένη μόνωση ταράτσας;

Αν θέλεις μια ολοκληρωμένη μόνωση ταράτσας, με άριστη θερμομόνωση και υγρομόνωση, δε θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τα υλικά και τη μέθοδο. Αρχικά, είναι σημαντικό να κάνεις μελέτη του χώρου με ειδικούς, για να ξεκαθαριστεί το αν η κλίση είναι προβληματική και αν χρειάζεται μερεμέτια η ταράτσα, πριν τη μόνωση.

Έπειτα, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στα μονωτικά υλικά που αγοράζεις. Τα υλικά που προσφέρουν υγρομόνωση και θερμομόνωση ταράτσας, είναι φυσικό να έχουν και την υψηλότερη τιμή αγοράς. Αν συναντήσεις φθηνά υλικά που υπόσχονται άριστη μόνωση, πρέπει να εξετάσεις μήπως προσφέρουν μόνο υγρομόνωση ταράτσας. Ένας έμπειρος επαγγελματίας στις μονώσεις μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή.

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει