Μπογιατζής

Ψάχνεις μπογιατζή; Βρες αξιολογημένους μπογιατζήδες στην περιοχή σου, πάρε προσφορές & βάλε χρώμα στο Σπίτι σου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό Βάψιμο, Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εξωτερικό Βάψιμο
 • Εσωτερικό Βάψιμο
 • Τεχνοτροπία
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 70 τ.μ.
 • 70 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019


Μπογιατζής - Πότε & Γιατί είναι απαραίτητος; 

Αναρωτιέσαι εάν χρειάζεσαι μπογιατζή; Το βάψιμο του σπιτιού ή του γραφείο, χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό και συμβουλές από επαγγελματίες για να έχεις ένα εντυπωσιακό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του και μπορεί ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο, να σου προτείνει εξατομικευμένες προτάσεις.

Στην αγορά, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις χρωματικές αποχρώσεις που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τον χώρο του. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι εκείνος που θα απογειώσει την εικόνα του χώρου, γι’ αυτό και η επιλογή των βερνικιών πρέπει να είναι η σωστή.

Ο εξειδικευμένος μπογιατζής πέρα από τις γνώσεις που διαθέτει γύρω από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και τα πιο μοντέρνα χρώματα αυτή την στιγμή, χρησιμοποιεί και βαφές εγγυημένης ποιότητας και αντοχής που θα εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα στους τοίχους σου.

Τι εργασίες αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας;

Μέσω της υπηρεσίας μας θα βρεις επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεται ο χώρος σου. Οι μπογιατζήδες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να σου εξασφαλίσουν το άψογο αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δουλεύοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουν στις πιο προσιτές τιμές κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς. 

Γιατί να επιλέξεις τους μπογιατζήδες μας;

1. Τεχνογνωσία & Πολυετής Εμπειρία

2. Οικονομία

3. Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα

4. Διάρκεια στο Χρόνο

5. Εμπειρία

6.  Αξιολογημένα προφίλ επαγγελματιών

Το να βάψεις τους τοίχους και τα ταβάνια, χωρίς επαγγελματική βοήθεια είναι κάτι εφικτό όμως το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Εάν επιθυμείς ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, η επιλογή του μπογιατζή μας είναι μονόδρομος. 

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται η αλήθεια είναι ότι το βάψιμο σπιτιού είναι πιθανότερο να σου κοστίσει περισσότερο προσπαθώντας να το κάνεις μόνος σου, παρά με επαγγελματική βοήθεια. Μην έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις λάθη τα οποία στο μέλλον θα σου κοστίσουν για να τα επιδιορθώσεις. Παράλληλα, θα δυσκολευτείς πολύ να υπολογίσεις σωστά τις κατάλληλες ποσότητες χρώματος που θα χρειαστείς με αποτέλεσμα να σπαταλήσεις αρκετά χρήματα.

Οι μπογιατζήδες, όπως και όλοι οι επαγγελματίες, γνωρίζουν μυστικά και τεχνικές της δουλειά τους που δε γίνεται να γνωρίζεις. Αν θες ένα άψογο αποτέλεσμα χωρίς ξεθωριάσματα και ανομοιομορφίες, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς έναν ελαιοχρωματιστή. Επίσης, μη ξεχνάς ότι γνωρίζει τεχνοτροπίες και τεχνικές βαψίματος, που θα σου εξασφαλίσουν ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα από ένα απλό βάψιμο τοίχου.

Είναι γεγονός ότι  ένα επαγγελματικό βάψιμο σπιτιού κρατάει πολύ περισσότερο από ένα ερασιτεχνικό. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και πραγματοποιώντας τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες για κάθε περίπτωση, ο μπογιατζής μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα πραγματικά ποιοτικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας διαθέτει εμπειρία που θα σου φανεί πολύ πιο χρήσιμη απ' ότι υπολογίζεις. Με τις γνώσεις και την πείρα του θα σε βοηθήσει να διαλέξεις εύκολα τα κατάλληλα χρώματα για τους τοίχους σου χωρίς να πέσεις σε λάθη και αστοχίες. Όποια ιδιαιτερότητα και αν έχει ο χώρος σου, με τα κατάλληλα χρώματα μπορεί να αναδειχτεί και να φανεί πιο μεγάλος, πιο φωτεινός, πιο ψηλός ή ότι άλλο επιθυμείς.

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος μπογιατζή και επίλεξε εκείνον που σου ταιριάζει καλύτερα!

 

Ποιες τεχνικές & ιδέες πρέπει να γνωρίζεις;

1. Το ρετρό ξεχωρίζει: Θυμίζει την δεκαετία του ‘60 αλλά μπορεί να κάνει ένα χώρο ξεχωριστό και να προσθέσει την πινελιά που του έλειπε. Λαδί για τους μισούς τοίχους και έντονο πορτοκαλί για τους άλλους μισούς, είναι ένας ασφαλής ρετρό συνδυασμός για το βάψιμο σπιτιού.

2. Ριγέ τοίχοι: Χρειάζεται εξοπλισμό και τεχνική που μόνο ένας εξειδικευμένος μπογιατζής διαθέτει. Συναντάται σε πολλά πάχη και χρώματα αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

3. Μπογιά μαυροπίνακας: Προτιμάται σε τοίχους παιδικών δωματίων για να μπορεί το παιδί να ζωγραφίζει με κιμωλία τους τοίχους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, όμως τα πιο συνηθισμένα είναι το σκούρο πράσινο και το μαύρο. Ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σας προτείνει το βάψιμο ενός μικρού τοίχου με μαυροπίνακα, για να μην χάσει την λάμψη του ο χώρος.

4. Μεταλλικό αποτέλεσμα με μεταλλικό βερνίκι: Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ένας επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αρχικά, γίνεται το βάψιμο του τοίχου με οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και έπειτα περνιέται μία στρώση με μεταλλικό βερνίκι.

Οι τεχνοτροπίες, τα υλικά και τα εφέ που μπορείς να πετύχεις άμα διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν να απογειώσουν την αισθητική του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. 

Οι παραπάνω τεχνικές βαψίματος αλλά και πολλές ακόμα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που πρέπει να εμπιστευτείς έναν μπογιατζή.

Τα τελευταία χρόνια, για λόγους οικονομίας, πολλοί προσπαθούν να βάψουν μόνοι τους το σπίτι ή ακόμα και τον επαγγελματικό τους χώρο. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι ελαιοχρωματισμοί κρύβουν αρκετές παγίδες και μυστικά που μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνίτης μπορεί να γνωρίζει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που εμπιστεύθηκαν τους Μπογιατζήδες μας!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ φιλικός και εξυπηρετικός με όρεξη για δουλειά. Τελείωσε στην ώρα του και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Οι τιμές πολυ ανταγωνιστικές...

φωτογραφία επαγγελματία

Συνέπεια, ταχύτητα και εξαιρετική δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Θα ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.

φωτογραφία επαγγελματία

Προσελαβα τον ελαιοχρωματιστη κύριο Γεωργακοπουλο Βασίλη που μου σύστησε το site douleutaras.gr και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενη. Ολοκλ...

φωτογραφία επαγγελματία

Η συνεργασία με τον κύριο Αδαμόπουλο ήταν άψογη. Έγιναν όσα είχαμε συμφωνήσει και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!

φωτογραφία επαγγελματία

Φιλικός και εξυπηρετικός με γνώμη και άποψη πάνω στο αντικείμενο. Η διεκπεραίωση έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς χρονικέ...

φωτογραφία επαγγελματία

Τον κ. Χουντή τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες Μπογιατζήδες της Υπηρεσίας μας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον μπογιατζή που σου ταιριάζει

Πέτρος Γ.

Μπογιατζής - Ίλιον
43 reviews

Δραστηριοποιούμαι στους ελαιοχρωματισμούς οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η πολύχρονη εμπειρία μου με έχει βοηθήσει να αναπτύξω διαφορετικές τεχνοτροπίες ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μου. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας, τόσο σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας όσο και με το αισθητικό αποτέλεσμα. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό και ποιότητα υλικών με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή! Είμαι η λύση στον ελαιοχρωματισμό με εγγυημένα αποτελέσματα!

Παναγιώτης Κ.

Μπογιατζής - Χαλάνδρι
66 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού, εξυπηρετώντας απλές και πολύπλοκες περιπτώσεις, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι ελαιοχρωματισμοί είναι για εμάς απλή υπόθεση, αλλά και κάθε πελάτης μας είναι διαφορετικός. Από το βάψιμο τοίχου, έως το ολοκληρωμένο βάψιμο σπιτιού, είμαστε οι άνθρωποι σας, για αποτέλεσμα προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια!

ΑΡΜΠΕΝ Ν.

Μπογιατζής - Αρτέμιδα(Λούτσα)
30 reviews

Η ομάδα μας αναλαμβάνει το βάψιμο κατοικιών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για ό,τι χρειαστείτε. Αναλαμβάνουμε το βάψιμο κρεβατοκάμαρας, σαλονιού, δωματίου και ολόκληρου σπιτιού. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας, με τα καλύτερα υλικά για ελαιοχρωματισμούς. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να βάψουμε τους τοίχους σας στην καλύτερη τιμή!

Γιάννης Μ.

Μπογιατζής - Αθήνα
21 reviews

Παρέχω υπηρεσίες βαψίματος των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Παναγιώτης Κ.

Μπογιατζής - Πειραιάς
18 reviews

Δίνω οριστικές λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και εγγυώμαι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Διαθέτω την εμπειρία και τον εξοπλισμό να φέρω εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες και να εξασφαλίσω για τους πελάτες μου επαγγελματικά αποτελέσματα Η ικανοποίηση των πελατών μου, αποτελεί βασική μου προτεραιότητα και φροντίζω να εξελίσσομαι συνεχώς ώστε να τους παρέχω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Είμαι έτοιμος καθημερινά, να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει