Μπογιατζής

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μπογιατζής

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Γιατί είναι απαραίτητος ο μπογιατζής;

Αναρωτιέσαι εάν χρειάζεσαι μπογιατζή; Το βάψιμο του σπιτιού ή του γραφείο, χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό και συμβουλές από επαγγελματίες για να έχεις ένα εντυπωσιακό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του και μπορεί ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο, να σου προτείνει εξατομικευμένες προτάσεις.

Στην αγορά, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στις χρωματικές αποχρώσεις που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τον χώρο του. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι εκείνος που θα απογειώσει την εικόνα του χώρου, γι’ αυτό και η επιλογή των βερνικιών πρέπει να είναι η σωστή.

Ο εξειδικευμένος μπογιατζής πέρα από τις γνώσεις που διαθέτει γύρω από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και τα πιο μοντέρνα χρώματα αυτή την στιγμή, χρησιμοποιεί και βαφές εγγυημένης ποιότητας και αντοχής που θα εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα στους τοίχους σου.

4 Πρωτότυπες Ιδέες για Ελαιοχρωματισμό!

Οι τεχνοτροπίες, τα υλικά και τα εφέ που μπορείς να πετύχεις άμα διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν να απογειώσουν την αισθητική του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Ρωτήσαμε του μπογιατζήδες μας και συγκεντρώσαμε κάποιες μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για ελαιοχρωματισμό:

Το ρετρό ξεχωρίζει: Θυμίζει την δεκαετία του ‘60 αλλά μπορεί να κάνει ένα χώρο ξεχωριστό και να προσθέσει την πινελιά που του έλειπε. Λαδί για τους μισούς τοίχους και έντονο πορτοκαλί για τους άλλους μισούς, είναι ένας ασφαλής ρετρό συνδυασμός για το βάψιμο σπιτιού.

Ριγέ τοίχοι: Χρειάζεται εξοπλισμό και τεχνική που μόνο ένας εξειδικευμένος μπογιατζής διαθέτει. Συναντάται σε πολλά πάχη και χρώματα αλλά κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Μπογιά μαυροπίνακας: Προτιμάται σε τοίχους παιδικών δωματίων για να μπορεί το παιδί να ζωγραφίζει με κιμωλία τους τοίχους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Βγαίνει σε πολλά χρώματα, όμως τα πιο συνηθισμένα είναι το σκούρο πράσινο και το μαύρο. Ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σας προτείνει το βάψιμο ενός μικρού τοίχου με μαυροπίνακα, για να μην χάσει την λάμψη του ο χώρος.

Μεταλλικό αποτέλεσμα με μεταλλικό βερνίκι: Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ένας επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αρχικά, γίνεται το βάψιμο του τοίχου με οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και έπειτα περνιέται μία στρώση με μεταλλικό βερνίκι.

Οι παραπάνω τεχνικές βαψίματος αλλά και πολλές ακόμα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με την κατάλληλη βοήθεια ενός επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που πρέπει να εμπιστευτείς έναν μπογιατζή.

Τα τελευταία χρόνια, για λόγους οικονομίας, πολλοί προσπαθούν να βάψουν μόνοι τους το σπίτι ή ακόμα και τον επαγγελματικό τους χώρο. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι ελαιοχρωματισμοί κρύβουν αρκετές παγίδες και μυστικά που μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνίτης μπορεί να γνωρίζει.

Τι θα κερδίσεις εάν επιλέξεις τον ελαιοχρωματιστή μας;

Το να βάψεις τους τοίχους και τα ταβάνια, χωρίς επαγγελματική βοήθεια είναι κάτι εφικτό όμως το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Εάν επιθυμείς ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, η επιλογή του μπογιατζή μας είναι μονόδρομος. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλους τους λόγους που πρέπει να επιλέξεις τον επαγγελματία μας:

Οικονομία

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται η αλήθεια είναι ότι το βάψιμο σπιτιού είναι πιθανότερο να σου κοστίσει περισσότερο προσπαθώντας να το κάνεις μόνος σου, παρά με επαγγελματική βοήθεια. Μην έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις λάθη τα οποία στο μέλλον θα σου κοστίσουν για να τα επιδιορθώσεις. Παράλληλα, θα δυσκολευτείς πολύ να υπολογίσεις σωστά τις κατάλληλες ποσότητες χρώματος που θα χρειαστείς με αποτέλεσμα να σπαταλήσεις αρκετά χρήματα.

Αισθητικό αποτέλεσμα

Οι μπογιατζήδες, όπως και όλοι οι επαγγελματίες, γνωρίζουν μυστικά και τεχνικές της δουλειά τους που δε γίνεται να γνωρίζεις. Αν θες ένα άψογο αποτέλεσμα χωρίς ξεθωριάσματα και ανομοιομορφίες, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς έναν ελαιοχρωματιστή. Επίσης, μη ξεχνάς ότι γνωρίζει τεχνοτροπίες και τεχνικές βαψίματος, που θα σου εξασφαλίσουν ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα από ένα απλό βάψιμο τοίχου.

Διάρκεια

Είναι γεγονός ότι  ένα επαγγελματικό βάψιμο σπιτιού κρατάει πολύ περισσότερο από ένα ερασιτεχνικό. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και πραγματοποιώντας τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες για κάθε περίπτωση, ο μπογιατζής μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα πραγματικά ποιοτικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.

Εμπειρία

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας διαθέτει εμπειρία που θα σου φανεί πολύ πιο χρήσιμη από ότι υπολογίζεις. Με τις γνώσεις και την πείρα του θα σε βοηθήσει να διαλέξεις εύκολα τα κατάλληλα χρώματα για τους τοίχους σου χωρίς να πέσεις σε λάθη και αστοχίες. Όποια ιδιαιτερότητα και αν έχει ο χώρος σου, με τα κατάλληλα χρώματα μπορεί να αναδειχτεί και να φανεί πιο μεγάλος, πιο φωτεινός, πιο ψηλός ή ότι άλλο επιθυμείς.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεται ο χώρος σου. Οι μπογιατζήδες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να σου εξασφαλίσουν το άψογο αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δουλεύοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουν στις πιο προσιτές τιμές κάθε εργασία που μπορεί να χρειαστείς όπως:

  • Βάψιμο σπιτιού
  • Βάψιμο δωματίου
  • Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού
  • Βάψιμο επαγγελματικού χώρου
  • Ελαιοχρωματισμούς καταστημάτων

Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος μπογιατζή και επέλεξε την εκείνον που σου ταιριάζει καλύτερα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
128 αξιολογήσεις
Πολύ φιλικός και εξυπηρετικός με όρεξη για δουλειά. Τελείωσε στην ώρα του και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Οι τιμές πολυ ανταγωνιστικές...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Συνέπεια, ταχύτητα και εξαιρετική δουλειά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Θα ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.
Βασίλης Γ.
60 αξιολογήσεις
Προσελαβα τον ελαιοχρωματιστη κύριο Γεωργακοπουλο Βασίλη που μου σύστησε το site douleutaras.gr και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημενη. Ολοκλ...
Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
Η συνεργασία με τον κύριο Αδαμόπουλο ήταν άψογη. Έγιναν όσα είχαμε συμφωνήσει και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη!
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
Φιλικός και εξυπηρετικός με γνώμη και άποψη πάνω στο αντικείμενο. Η διεκπεραίωση έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς χρονικέ...
Δημήτρης Χ.
49 αξιολογήσεις
Τον κ. Χουντή τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει