Αποφράξεις Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Τα κυριότερα σημεία στις επιτυχημένες αποφράξεις αποχετεύσεων στη Θεσσαλονίκη!

Οι αποφράξεις των αποχετεύσεων είναι μία παραμελημένη εργασία αναφορικά με το κομμάτι της συντήρησης, αλλά μία αδιαπραγμάτευτη εργασία στο κομμάτι της αμεσότητας, μόλις παρουσιαστεί πρόβλημα.

Οι αποφράξεις αποτελούν μία βασική κίνηση για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να μην ταλαιπωρείσαι από την κακοσμία του χώρου σου, αλλά και τις βουλωμένες σωληνώσεις που ταλαιπωρούν τη διαβίωσή σου σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούν τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνονται με επιτυχία και εγγυώνται απόλυτα λειτουργικές αποχετεύσεις.

Οι 9 βασικές εργασίες που υλοποιούν οι αποφρακτικές εταιρείες

Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών εργασιών. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει μία συνοπτική λίστα με τις βασικότερες:

 • Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Ξεβούλωμα τουαλέτα
 • Εκκενώσεις βόθρων
 • Άντληση υδάτων
 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση
 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης
 • Απόφραξη φρεατίου

Ειδικά, σε περιόδους κακοκαιρίες τα αιτήματα για αποφράξεις των αποχετεύσεων, αυξάνονται.

Τι χρειάζεται να κάνεις όταν έρχεται έντονη μυρωδιά από την αποχέτευσή σου;

Τη στιγμή που διαπιστώσεις ότι μυρίζει η αποχέτευση, θα χρειαστεί να ελέγξεις αρχικά, τρία σημεία στο σπίτι. Συνήθως για τη μυρωδιά είναι υπεύθυνος είτε ένας βουλωμένος νιπτήρας, είτε μία βουλωμένη μπανιέρα, ή μία βουλωμένη λεκάνη μπάνιου.

Ποιοι είναι οι βασικοί τρόποι αντιμετώπισης αναφορικά με τις βουλωμένες αποχετεύσεις;

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είναι μία από τις πιο κουραστικές και δυσάρεστες βλάβες που προκύπτουν. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι αντιμετώπισης:

Η πρώτη επιλογή είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης και είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαγεί κάποιος από την δυσοσμία του χώρου του και να επαναφέρει την σωστή λειτουργικότητα στα υδραυλικά του συστήματα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο απόφραξης εξασφαλίζει αξιόπιστα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μυρωδιά εξαφανίζεται ενώ τα συνεργεία αποφράξεων εξασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία της αποχέτευσης για πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Οι αποφρακτικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα, έως άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων, στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σου χώρο.

Τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, μας ενημέρωσαν ότι πέρα από τον συνηθισμένο αποφρακτικό εξοπλισμό, τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιούνται και πιο εξειδικευμένα μέσα, όπως:

Αποφράξεις με χρήση καμερών

Οι διαγνώσεις αποχετεύσεων με τη χρήση τέτοιου εξοπλισμού, τα τελευταία χρόνια προτιμώνται από τα συνεργεία αποφράξεων καθώς εντοπίζουν άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει στις αποχετεύσεις.

Έτσι, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν το κατάλληλο εργαλείο ενώ παράλληλα αποφεύγονται οι πιθανές ζημιές και εκτιμάται το μέγεθος της βλάβης.

Έλεγχος φρεατίων με σύγχρονες μεθόδους

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν τακτικά  έλεγχο στα φρεάτια και στις οικιακές σωληνώσεις.

Επίσης, αυτό βοηθάει στην επιλογή του κατάλληλου τρόπου αντιμετώπισης της βλάβης.

4 Τρόποι για να αποφύγεις την απόφραξη της αποχέτευσης

Πριν χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια, εστίασε την προσοχή σου σε κάποια μικρά σφάλματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου

Αυτά τα σφάλματα, δυσχεραίνουν την κατάσταση και καταλήγεις να έχεις ανάγκη για αποφράξεις:

 • Απόφυγε όσο μπορείς τις τρίχες που πέφτουν στην μπανιέρα και το νιπτήρα σου.
 • Χρησιμοποίησε το καλάθι μπάνιου και μην πετάς χαρτιά ή άλλα σκουπίδια στην τουαλέτα σου.
 • Καθάριζε καλά τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο νεροχύτη, για να αποφύγεις το βούλωμα του σιφονιού σου από λίπη και υπολείμματα τροφών.
 • Να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τα διάφορα μικροαντικείμενα γύρω από τις αποχετεύσεις σου, καθώς αν πέσει κάποιο κατά λάθος μέσα μπορείς να κλείσει εντελώς τις σωληνώσεις σου.

Γιατί θα χρειαστείς αποφράξεις αποχετεύσεών;

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούνται σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, συνήθως οφείλονται στους εξής λόγους:

 • Συσσωρεύεται λίπος και τροφές στον νεροχύτη της κουζίνας.
 • Συσσωρεύονται τρίχες στον νιπτήρα του μπάνιου και στην μπανιέρα έπειτα από το καθημερινό μπάνιο.
 • Βουλώνει του σιφόνι της τουαλέτας από μικροαντικείμενα ή χαρτιά που έχουν πέσει μέσα.
 • Έχουν φθαρεί οι σωλήνες με το πέρασμα του χρόνου.
 • Βουλώνουν τα φρεάτια αλλά και τα σιφόνια των εξωτερικών χώρων της ταράτσας ή του μπαλκονιού και της αυλής από φύλλα.
 • Φρακάρουν οι σωληνώσεις από άλατα που συγκεντρώνονται με τον χρόνο.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της απόφραξης των αποχετεύσεων του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου στην Θεσσαλονίκη είναι μεγάλης δυσκολίας, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι οι επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων από έμπειρα συνεργεία απόφραξης στη Θεσσαλονίκη.

Οι αποφράξεις στην Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνουν τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, περιλαμβάνουν από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα έως άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων.

Στις περιπτώσεις ανάγκης, πρέπει να μπορείς να απευθυνθείς στο κατάλληλο συνεργείο απόφραξης σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρίσκεσαι ώστε να φέρει εις πέρας άμεσα τις αποφράξεις των βόθρων.

Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να εγγυηθούν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τι είδους εργαλεία χρησιμοποιούν τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας;

Οι αποχετεύσεις στη Θεσσαλονίκη, συνήθως απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων αποφρακτικών εργαλείων ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα και να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου του χώρου σου.

Τα έμπειρα συνεργεία απόφραξης αποχετεύσεων που εξυπηρετούν το κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως:

 • Μηχανικές ατσαλίνες.
 • Σπιράλ μεγάλου μήκους με ειδική κεφαλή διάτρησης.
 • Ειδικά αυτοκίνητα για άντληση υδάτων.
 • Πιεστικό- περιστροφικό μηχάνημα, το οποίο με κυκλική κίνηση αποφράζει τις σωληνώσεις.
 • Πιεστικό μπεκ που εισχωρεί στις σωληνώσεις και τις ξεβουλώνει.
 • Χρήση κάμερας αποχέτευσης που εισχωρεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων και σου δείχνει ποιο είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή σου.

Γιατί να μην χρησιμοποιείς χημικά στις αποφράξεις;

Πολλοί θεωρούν, ότι η απόφραξη του νιπτήρα ή η απόφραξη του νεροχύτη, μπορεί να γίνει άμεσα με την χρήση χημικών.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, στις αποφράξεις, μας ενημέρωσαν για τους λόγους που η χρήση χημικών για την απόφραξη των σωληνώσεων του χώρου σου, αποτελεί μία πολύ κακή ιδέα:

 • Βλάβη στις μεταλλικές σωληνώσεις
 • Ζημιά μεγάλου κόστους
 • Βλάπτουν το περιβάλλον

Τα χημικά στις αποφράξεις είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και γι΄αυτό δεν προτιμώνται ούτε από τους επαγγελματίες του χώρου.

Για τους παραπάνω λόγους οι αποφρακτικές εταιρείες, συμβουλεύουν να μην γίνεται χρήση χημικών και πάντα να ζητάς μία επαγγελματική άποψη για την απόφραξη της αποχέτευσής σου.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις αποφράξεις στην πλατφόρμας μας, συνιστούν να ζητάς πάντα μία επαγγελματική συμβουλή πριν προχωρήσεις στην χρήση χημικών ουσιών.

Οι αποφράξεις στην Θεσσαλονίκη από έμπειρα συνεργεία αποφράξεων, θα σου γλιτώσουν χρόνο και χρήματα από το να τις αναλάμβανες μόνος σου.Η πιθανότητα να μην βελτιωνόταν η λειτουργία των αποχετεύσεών σου είναι μεγάλη.

Ακόμη, ένας επαγγελματικός καθαρισμός των βόθρων στην πολυκατοικία ή στο γραφείο σου στην Θεσσαλονίκη σε μηνιαία βάση, θα σε γλίτωνε από μία μελλοντική ταλαιπωρία.

3 στοιχεία που διακρίνουν τα αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων

Τα επαγγελματικά συνεργεία απόφραξης, αναλαμβάνουν άμεσα την απόφραξη της αποχέτευσης καθώς αντιλαμβάνονται το πόσο δυσχεραίνει το συγκεκριμένο πρόβλημα την καθημερινότητα των πελατών τους.

Για να ξεχωρίσεις ένα αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων από ένα που δεν είναι, πρέπει να διακρίνεις σε αυτό τα παρακάτω στοιχεία:

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Ένα αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων, χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην ρίζα του και γλιτώνει τους πελάτες από την περιττή ταλαιπωρία.

Ακόμη μπορεί να φέρει εις πέρας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη απόφραξη αποχέτευσης.

Σεβασμός στους ενοίκους

Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και την απόφραξή τους, χωρίς να ταλαιπωρούν τους ενοίκους.

Φροντίδα του χώρου που γίνονται οι εργασίες

Τα αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης, φροντίζουν την υγιεινή του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών στις αποφράξεις.

Στο Douleutaras.gr, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ένα αξιολογημένο και αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων στην περιοχή σου, που θα ολοκληρώσει με επιτυχία της αποφράξεις που θα του αναθέσεις.

Kαταχώρησε την εργασία σου άμεσα για αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων στη Θεσσαλονίκη!

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές για τις αποφράξεις που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στον χώρο σου και να επιλέξεις την πιο ταιριαστή στις ανάγκες σου.

Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες μας στις αποφράξεις και θα λάβεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και θα έχεις απόλυτα λειτουργικές αποχετεύσεις.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2019

Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Συνέπεια ραντεβού, καλή δουλειά και οικονομικό κόστος

Άγγελος Π.
65 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματιας και στην ώρα του. Το πρόβλημα λύθηκε. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Απόλυτα ικανοποιημένος, εξαιρετικός επαγγελματίας! Συνεπής στο χρόνο παράδοσης της εργασίας, με ιδέες και προτάσεις για καλύτερο αποτέλεμ...

Παναγιώτης Α.
22 αξιολογήσεις

Ο Παναγιώτης ανταποκρίθηκε άμεσα στην αίτησή μου γα υδραυλικές εργασίες, ήταν συνεπής στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών, διέγνωσε τα προβλή...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
15 αξιολογήσεις

Γενικώς θέλει πολύ τύχη προκειμένου να βρεις τεχνίτη που να σου κάνει τη δουλειά σου όπως τη θέλεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγκάστη...

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Α.
13 αξιολογήσεις

ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΤΥΠΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Υπηρεσίες Απόφραξης

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απόφραξης

Επίλεξε το συνεργείο απόφραξης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μάνος Κ. Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - Άγιος Δημήτριος
1 αξιολόγηση
Βρίσκομαι άμεσα κοντά σας, για να δώσω λύσεις στα προβλήματα απόφραξης των βουλωμένων αποχετεύσεων του σπιτιού σας. Μαζί με τους πολύ εργατικούς συνεργάτες μου, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Πρωταρχικός στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας.
Θεόδωρος Β. Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - Δήμος Νέαπολης - Συκεών
4 αξιολογήσεις
Ονομάζομαι Θεόδωρος Βλαχιώτης και μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου παρέχουμε υπηρεσίες αποβουλώματων, αποφράξεων & υδραυλικές ερασίες σε όλες τις περιοχές εντός και γύρω από τη Θεσσαλονίκη. 
Ιωάννης Μ. Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω αποφρακτικές και υδραυλικές εργασίες με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας και εγώ διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας και σκοπός μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση. Κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αξιοπιστία και η άμεση ανταπόκριση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με εξοπλισμό και υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητά σας!
Δημήτριος Ν. Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, προσφέρει εδώ και 20 χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των αποφράξεων και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Είμαστε οι πρώτη επιλογή στην αποφράξεις στην Θεσσαλονίκη και διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που αποτελείται από κάμερες και ειδικά αποφρακτικά εργαλεία που δίνουν λύσει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Οι αποχετεύσεις πρέπει να καθαρίζονται τακτικά και οι πελάτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το τι πετάνε στα σιφόνια και τους νιπτήρες εάν δεν θέλουν να βουλώσουν οι αποχετεύσεις. Η εταιρεία μας, με το εξειδικευμένο προσωπικό της στέκεται δίπλα σας και δίνει άμεσες λύσεις στις αποφράξεις. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας για άμεση αντιμετώπιση των βουλωμένων σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Βρισκόμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!
Λεωνίδας Τ. Αποφράξεις Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας, με το εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει αποφράξεις στην Θεσσαλονίκη, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα μας και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αποτελούν οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων πραγματοποιούνται άμεσα ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας. Στοχεύουμε στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας και την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και το τελικό αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Συνεργεία Απόφραξης σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει